• Arkiv

2020-05-21 J’accuse – Vi anklagar

 

MYCKET VIKTIGT PRESSMEDDELANDE   OCH MEDDELANDE /INFORMATION TILL NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 SPRID VIDARE I ALLA DINA SOCIALA NÄTVERK! CITAT;

 

 

J’accuse – Vi anklagar

 

Sverige ligger långt efter de flesta kulturländer när det gäller tillämpning av och forskning om de naturliga medicinska medel och metoder som har hälsa som sitt främsta mål.

 

Detta har visat sig i dessa coronatider, när man istället för att fullt ut tillämpa godkända metoder som Intravenös C-vitaminbehandling enbart förlitat sig på smittskyddsbekämpning.

 

 

Likadant har man inte informerat om vikten att ha fullgoda D-vitaminhalter i blodet.

 

Det senare har inte minst drabbat de nysvenskar som har svart eller brun hudfärg med mycket melanin.

 

Istället har det gjorts instruktionsfilmer från centralt håll ut till olika vårdavdelningar där man instruerar hur man ska sätta in morfinpreparat så att den drabbade kan dö en smärtfri död.

Denna behandling kan man bara ta till när alla andra livgivande medel är uttömda. Annars är det att hemfalla åt eutanasi – en planerad barmhärtighetsdöd. En aktiv dödshjälp!

 

 

Vi anklagar i dessa coronatider därför myndigheter som folkhälsomyndigheten och socialstyrelsen för de att i otaliga presskonferenser endast tvår sina händer och vill att medborgarna ska tvåla sina – råden ovan saknas.

 

 

Vi anklagar läkemedelsverket då de rent objektivt går läkemedelsindustrins intresse före de sjukas. Man försöker tiga ihjäl befintliga bevis för C-vitaminets effekt mot virussjukdomar för att istället släppa fram försök med patenterade mediciner som en del kostar 45 000 kronor per behandling.

 

 

Vi anklagar forskaretablissema nget för att de inte skyndsamt granskar de framgångsrika länderna när det gäller behandling, Kina och Sydkorea och låter deras livräddande behandlingar snabbt utvärderas för tillämpning på våra svenskar. Det är bara en tidsfråga innan Sveriges dödstal passerar Kina, trots att deras del av coronapandemin var mångfalt större.

 

 

Vi anklagar regering och riksdag för att inte ha genomskådat den dolda agendan bakom Corona utan som skuldsätter hela svenska folket för flera år framöver. Ni skapar utifrån WHOs direktiv (WHO som i sin tur är dominerad av vaccinindustrins pengar) som gör att coronaepidemin i sin förlängning kommer att medföra en havererad samhällsekonomi under år framöver.

 

 

Vi anklagar också public service som tycka uppträda som en garant för att dessa myndigheter ska få torgföra sina tankar helt ut, att sprida ångest, rädsla och att vi ska godta en ny världsordning, där det som borde vara den tredje granskande statsmakten istället fogligt ställer upp som maktens garant.

 

 

Vi anklagar också majoriteten av de läkare som beredvilligt ställer upp i intervjusoffor och baktalar de alternativ som ges, oavsett om detta är ett utslag av deras flockmentalitet eller en undermålig utbildning som går ut på att beskriva symtom istället för att söka sjukdomars orsak och därmed också visa på vägar tillbaka till hälsa. Många läkare bryter därmed å det grövsta mot det lagstadgade kravet att följa med i den forskning som ger råd och tips hur man läker sina patienter

 

 

Vi anklagar inte Bonnierskoncernen, med DN och Expressen som flaggskepp, och andra delar av läkemedelsindustrin. Det är ju deras affärsidé att försöka hindra folk från att bli friska av beprövade billiga läkemedel och naturliga medel.

 

 

Men vi anklagar dem för ett djupt oetiskt beteende. Trots att flera stora läkemedelsföretag internationellt upprepade gånger dömts för brott och betalat enorma bötesbelopp för detta så blir Sverige en lekplats för deras agendor.

Vi är:

 

Per-Arne Öckerman, professor emeritus och leg läkare, som länge prövat C-vitamin både på sig själv och på patienter

 

Ingemar Ljungqvist, författare till Aids Tabu och Cancer och Mikrober, Dessutom redaktör för hälsotidningar under snart 25 år. Dr Sc (OIUM)

 

Mikael Nordfors. Leg läkare och bestseller författare i USA. Mycket omtyckt läkare hos patienterna men förföljd av myndigheterna och Expressen.

 

Erik Enby, extra legitim läkare Göteborg , deslegitimerad av Socialstyrelsen då han likt Semmelweis och andra pionjärer gav sådana bidrag till forskningen runt mikrobernas roll vid kroniska sjukdomar att han var för långt före sin samtid.

 

 

SLUT CITAT

Källa till ovan citerat

https://www.vaken.se/jaccuse-vi-anklagar/

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu