• Arkiv

2020-05-24 KALLE HELLBERG ”FRÅGOR” till Sveriges Radio & SÖNDAGS INTERVJUN

 

 

Vem granskar det fullständigt skattefinansierade SVERIGES RADIO?

 

 

Söndagsinterjun 2020-05-24 med Anders Tegnell finner du här

https://sverigesradio.se/avsnitt/1499408

 

 

KALLE HELLBERG LYSSNADE PÅ SÖNDAGS INTERVJUN OCH STÄLLER FRÅGOR TILL REDAKTIONEN FÖR SÖNDAGSINTERVJUN/SVERIGES RADIO,  DU FINNER FRÅGORNA HÄR NEDAN

 

 

citat

Frågor

 

Från: Kalle Hellberg [mailto:[email protected]]
Skickat: den 24 maj 2020 20:36
Till: [email protected]
Kopia: [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ämne: Frågor

 

 

Hej! Jag lyssnade på intervjun med Anders Tegnell och förväntade mig att Martin Wicklin skulle ta upp något om Tegnells ganska dystra bakgrund när det t ex gäller det enorma slöseriet med skattemedel han bidragit till vid t ex inköp av vacciner genom åren, vacciner för miljarder som bara fick kastas för att det bl a var för mycket beställt.

 

Tegnells koppling till läkemedelsindustrin och gynnande av densamma på medborgarnas bekostnad vore också lämpligt att ifrågasätta i intervjun, för att inte tala om hans och hans frus företag med direkt koppling till Tegnells jobb i ett statligt verk, en sidoverksamhet som väl knappast kan vara förenlig med hans jobb?

 

 

Inget om detta fick jag dock höra i intervjun, var fanns den ”granskning” som Wicklin påstås utföra i sitt jobb, enligt er hemsida.

 

Jag kan inte finna annat än att denna intervju var ett beställningsverk av Sveriges största parti, som behöver all uppmärksamhet och inga ”granskningar”, eller har jag fel i detta?

 

 

En person som har funnit anmärkningsvärda händelser omkring Tegnell är terapeuten Susanne Fuchs, som har ställt ett öppet brev till Tegnell, med frågor som jag anser borde ha tagits med i söndagsintervjun.

 

Se bilagan!

 

Om hon så enkelt kan finna så anmärkningsvärda fakta, varför kan inte ni?

(Jag förstår ju att ni självklart kan finna samma graverande information om Tegnell, men varför undanhålla lyssnarna detta?)

 

Om ovanstående begär jag svar från er!

 

M v h  Kalle Hellberg

Blidsberg

 

Slut citat

 

 

Den bifogade pdf filen som söndagsinterju redaktionen på Sveriges Radio fick med i Kalle Hellberg mail skrivelse finner du här

Tegnell i verkligheten

 

 

KALLE HELLBERGS FRÅGOR SPRIDS VIDARE

SÖNDAGS INTERVJUN KALLE HELLEBERG FRÅGOR SPRIDS VIDARE

 

 

Bilagan  här

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE 2020 05 24

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu