• Arkiv

2020-05-31 SVARA DOKTORN ” Flexner – Corona… Etthundratio års dödligt fusk och bedrägeri!”

 

 

SKOLMEDICIN VANSINNET

En MYCKET VIKTIG artikel av SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin, läs och sprid vidare, citat

 

Flexner – Corona… Etthundratio års dödligt fusk och bedrägeri!

 

De flesta människor i dag har inte ens hört talas om bröderna Flexner i i USA – och deras verk, den s.k. Flexnerrapporten, som publicerades redan 1910.

 

 

Men där kan man se ursprunget till dagens skrämmande situation på det medicinska området. Många vet inte heller, att det sedan åtskilliga år är FÖRBJUDET ATT BOTA CANCER med alternativa metoder. Smaka på den: ”FÖRBJUDET ATT BOTA CANCER!”

 

 

Detsamma gäller även epilepsi och diabetes! Och om Kjell Asplunds KAM-utredning (om komplementär och alternativ medicin) utmynnar i konkret lagstiftning, enligt slutbetänkandets förslag, så kommer detta att utvidgas till att gälla ”alla allvarliga sjukdomar”! Det kommer alltså i så fall att bli förbjudet att bota alla allvarliga sjukdomar med något annat än skolmedicinens ”godkända läkemedel” eller ”godkända metoder”!

 

 

Eftersom det nu aktuella coronaviruset bedömts ha skapat en ”pandemi”, så måste rimligtvis också dess följder – Covid-19 – bedömas som ”allvarlig sjukdom”. Det skulle alltså innebära att även Covid-19 är förbjudet att bota eller behandla med några ”alternativa metoder”. Så tycks också skolmedicinen, våra myndigheter och nästan alla läkare uppfatta det.

 

 

Detta är utmanande för allt sunt förnuft, eftersom det inte finns några botande ”skolmedicinska” behandlingsmetoder i dag.

 

Det som finns är viss omvårdnad – och vid behov intensivvård med syrgas, och till sist respirator.

 

Nu har det visat sig att enkel behandling med syrgas för Covid-sjuka på äldreboenden inte används.

 

De får i stället sakta kvävas till döds. Döendet påskyndas ofta genom att man ger injektioner av morfin och andra andningsdämpande medel.

 

Nu tycks dessutom forskning visa, att behandling i respirator vid denna typ av sjukdom snarast ökar dödligheten.

 

 

lÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE DENNA MYCKET VIKTIGA ARTIKEL

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6916846/posting/flexner-corona-etthundratio-%C3%A5rs-d%C3%B6dligt-fusk-och-bedr%C3%A4geri

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu