• Arkiv

2020-06-08 SVARA DOKTORN ”Ett rop i öknen – igen!”

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger en mycket viktig artikel 2020-06-07, citat

 

Ett rop i öknen – igen!

 

Det känns verkligen som att ”ropa i öknen”. Politiker och ”forskare” sitter dagarna i ända och diskuterar  coronapandemin – MEN INGEN PÅ ANSVARIG NIVÅ NÄMNER ENS DET VIKTIGASTE – VÅRT IMMUNFÖRSVAR!

 

 

Vi befinner oss nu i krig – men många har inte uppfattat detta.

Inte så konstigt kanske, eftersom det är de som skulle skydda oss mot fienden som i stället tycks kämpa mot oss, på fiendens sida.

 

 

Det blir för varje dag allt tydligare, att våra myndigheter (som Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket, Livsmedelsverket och Socialstyrelsen), samt alla våra stora media – och större delen av läkarkåren – samtliga är allvarliga hot mot vår hälsa.

Förmodligen beror det mest på okunskap, för jag kan inte tänka mig att det är ren ondska som ligger bakom.

 

 

Enkel profylax mot coronaviruset skulle kunna dramatiskt minska allvarliga följder av detta.

Det handlar då om att stärka vårt immunförsvar med hjälp av en ändrad kost (mindre kolhydrater och mer naturligt fett), samt enkla tillskott av C-vitamin, vitamin D3, några B-vitaminer, zink, magnesium mm.

 

 

Men nämnda instanser tycks på allt sätt anstränga sig för att vi inte skall använda dessa enkla medel – som i stort sett är absolut ofarliga.

 

 

Framför allt gäller det de allra viktigaste, C- och D-vitamin, som är helt avgörande för ett välfungerande immunförsvar. Inte ens riktigt höga doser skadar oss!

 

 

Och eftersom vi alla, förr eller senare, kommer att utsättas för detta virus, hur mycket vi än anstränger oss för att undvika smitta, så är vårt immunförsvar det enda som vi alla har nytta av – den sista försvarslinjen, när allt annat misslyckats. Fast egentligen den första, som om den fungerar kan hindra oss från att alls bli sjuka!

 

 

Men inom sjukvården tycks man ha en fullkomlig skräck för vitaminer – ett tragiskt arv efter ”Flexnerrapporten” från 1910, vilken innebar slutet för alla enkla och naturliga medel mot sjukdom.

 

 

 

I stället skulle därefter endast kemiska preparat (”godkända läkemedel”) få användas – och i nödfall kirurgiska ingrepp.

Det innebär att många i dag avstår från livsnödvändiga vitaminer (efter läkares råd), medan man obesvärat stoppar i sig mängder med kemiska preparat, som i stället effektivt undergräver vårt immunförsvar och har andra allvarliga biverkningar.

 

 

Det mest lömska är kanske medias fullkomligt okunniga sätt att bara följa de av läkemedelsbranschen styrda rekommendationerna om kosten – och varningar för enkla naturliga botemedel mot sjukdom.

 

 

Dessvärre är de stora digitala plattformarna (som Youtube, Facebook, Twitter, etc.) också i högsta grad involverade i kriget – på fiendesidan – och raderar eller blockerar allt som inte överensstämmer med det fullständigt korrupta WHO:s rekommendationer.

 

 

När man läser följande, så inser man hur illa det står till:

 

 

”Susan Wojcicki, vd för Youtube, bekräftar nu öppet att allt innehåll som strider mot Världshälsoorganisationens (WHO:s) officiella narrativ censureras och raderas från plattformen.

 

 

– Vi pratar också om att radera information som är problematisk. Det gäller givetvis allting som är medicinskt ogrundat, exempelvis människor som säger att man ska ta C-vitamin, förklarar Wojcicki.”

 

 

Källan till ovanst citat finns här:

https://www.vaken.se/youtube-vd-allt-som-gar-emot-who-ska-censureras/?fbclid=IwAR09PPc_i1ZdiNuq4X3hjsDG2X6DZJesADs2J0E-q9yFW90ckoSDYo3AY_Y

 

Slut citat

 

Källan till ovan citerat är

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6919612/posting/ett-rop-i-%C3%B6knen-igen

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu