• Arkiv

2020-07-31 MI5 agent Dr. Barrie Trower: dangerous radiation everywhere

 

 

Henning Witte har publicerat, citat

 

MI5 agent Dr. Barrie Trower: dangerous radiation everywhere

 

Den f.d. MI5 agenten Barrie Trower är en fysiker som har jobbat för den brittiska underrättelsetjänsten. Där fick han hemlig information om de stora farorna med elektrosmog=skalärvågor och mikrovågsstrålning från vår mobiltelefoni och Wi-Fi teknologi.

 

 

Han avslöjar hur säkerhetstjänsterna missbrukar mikrovågor för att påverka folks kroppar, även hjärnan. De kan åstadkomma smärtor och sjukdomar överallt i kroppen, även hjärtinfarkt och alla typer av kancer. De kan kontrollera din hjärna genom att läsa dina tankar, ändra dem, spionera i vårt minne och t.o.m. ändra eller sudda ut det.

 

 

De kan fjärrstyra en människa totalt, utan att offret, targeted individual, ens vet om det. Folk kan bli programmerat att vara levande videokameror, mord- eller sexverktyg. Man kan låta någon bli förälskad med teknologin, utan att det föreligger äkta kärlek.

 

 

Det är lätt att låta en människa höra röster i huvudet. V2K är ingen mental sjukdom utan resultatet av modern teknologi.

 

Strålningen från mobiltelefoner och trådlös Internet skadar inte enbart oss, våra barn och naturen utan även framtida generationer så till den milda grad att många kvinnor kommer att vara ofruktbara inom tre generationer.

 

Dr. Barrie Trower är upprörd över att brittiska vetenskapsmän har rätt att mörda, och de har använd sig av den i hundratusentals fall, utan att bli ställt till svars.

 

Slut citat

 

SE VIDEOINTERVJUN, LÄS MERA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/384-mi5-agent-dr-barrie-trower-dangerous-radiation-everywhere.html

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu