• Arkiv

2020-09-28 SVARA DOKTORN: ”Covid-19 och vitamin D3″

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin har publicerat mycket viktig och allmänbildande artikel, läs den och sprid vidare, citat

 

Covid-19 och vitamin D3

 

 

I Sverige – och i stora delar av världen – fortsätter man att diskutera ”coronapandemin” i termer av smittspridning, diskussioner om man skall få träffas 50 eller 500 personer samtidigt, hur och när man skall använda ansiktsmask etc.

 

 

Något man sorgfälligt undviker är den alldeles fundamentala frågan om betydelsen av vårt immunförsvar.

 

 

De flesta i vår del av världen har i varierande grad brist på livsviktiga mineraler och vitaminer – som är helt avgörande för vårt immunförsvar och dessa förmåga att skydda oss mot sjukdomsalstrande mikrober (som bakterier och virus).

 

 

Detta beror framför allt på vår undermåliga kost. Våra hälsovårdande myndigheter har under många år rått oss att äta fettsnålt (d.v.s. mycket kolhydrater), och de har rekommenderat hälsovådliga kemiskt manipulerade vegetabiliska oljor – i stället för hälsosamma fetter som smör, kokosolja och andra mättade fetter.

 

 

Socialstyrelsen förespråkar lättprodukter som margarin och andra kemiskt manipulerade produkter till och med till små barn – och varnar för naturliga, animaliska fetter.

 

 

Vi har generellt skapat en optimal förutsättning för nya virus att etablera sig i befolkningen – med läkemedelsbolagens goda minne.

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6957297/posting/covid-19-och-vitamin-d3

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu