• Arkiv

SVARA DOKTORN: Manifestation i Stockholm 31 oktober kl. 12.00 – Kungsträdgården Sprid information om detta via alla tillgängliga nätverk och kanaler!

 

 

Mycket viktig artikel av SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin publicerad 2020-10-27, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Manifestation i Stockholm 31 oktober kl. 12.00 – Kungsträdgården

 

Sprid information om detta via alla tillgängliga nätverk och kanaler!

 

 

Sedan den ödesdigra Flexnerrapporten, som publicerades i USA 1931, har vi varit utsatta för ett gigantiskt bedrägeri världen över. Rapporten var ett beställningsverk från familjen Rockefeller och några andra bland de ”rikaste av de rika” – och innebar i praktiken att alla naturliga metoder att förebygga och bota sjukdom blev förbjudna. I stället blev syntetiska, kemiska molekyler – huvudsakligen med petroleum som ursprung – de enda godkända läkemedlen. Utöver dessa var endast kirurgiska ingrepp tillåtna.

 

 

Det hela innebar kortfattat att ”läkekonsten” förvandlades till en industri – som inbringade oräkneliga miljarder till sina investerare och ägare.

Däremot blev det förödande för den globala folkhälsan. Som i alla andra sammanhang har också denna industri varit angelägen om att bibehålla och utöka sin marknad – och till varje pris försökt undvika konkurrens från alternativa metoder.

 

 

Medvetet bedrägeri och forskningsfusk har hela tiden kännetecknat denna industris verksamhet, och man har visat en hänsynslös cynism över alla gränser. Konsumenterna av deras produkter är förstås endast lönsamma kunder, så länge de betraktar sig som sjuka och låter läkarna stoppa i sig ”läkemedlen”. Om de blir friska, så är det lika illa för lönsamheten som om de dör. I båda fallen mister denna industri en kund.

 

 

Den nu aktuella ”pandemin” är möjligen den ultimata bekräftelsen på att läkemedels- och vaccinindustrin är beredd att utsätta mänskligheten för precis vad som helst – för att skaffa sig astronomiska inkomster. I detta fall sannolikt också i kombination med en strävan att nedmontera världens fungerande demokratier och ersätta dem med ett globalt världsherravälde – och total kontroll över alla jordens befolkningar!

En ”världsfascism ” av aldrig tidigare skådat slag!

 

 

Den som vill vara med och försöka förhindra att detta sker uppmanas att delta i rubrikens manifestation lördagen den 31 Oktober kl 12 i Kungsträdgården, Stockholm.

 

 

”World Doctor Alliance” ansvarar för detta evenemang, och några av världens mest kunniga och inflytelserika läkare och forskare deltar för att informera om den globala tragedi som nu utspelas. När man uppträdde i Berlin den 29 augusti tror man att det fanns mer än en miljon på stadens gator. Betydligt mindre blir det troligen i Stockholm – och myndigheterna (liksom läkemedelsindustrin) vill förstås stoppa våra grundlagsenliga rättigheter och förhindra detta evenemang så långt möjligt!

 

 

Föredrag av bl.a. välkända forskaren Dolores Cahill, vår egen Dr Mikael Nordfors, Dr Heiko Schöning, Dr Mohammed Adil och Maneka Helleberg.

Ulf Bittners intervju med Dr Nordfors finns här:

https://soundcloud.com/ulf-bittner/dr-mikael-nordfors-world-doctors-alliance-2020-10-25

Introduktion av World Doctor Alliance på engelska:

https://www.youtube.com/watch?v=EBYA7sglw_s

https://worlddoctorsalliance.com/blog/stockholm31.10.20/

Läs gärna också detta:

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6960903/posting/det-mest-omfattande-brottet-i-v%C3%A4rldshistorien-corona-skandalen

Slut citat

Källa till ovan citerat

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6967632/posting/manifestation-i-stockholm-31-oktober-kl-12-00-kungstr%C3%A4dg%C3%A5rden

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu