• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 21

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

Du kan läsa i pdf filen, vad som finns här nedan angett, läs då här

 http://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/02/TILL-ER-ALLA-GODA-SVENSKA-MEDBORGARE-2021-02-26-fk.pdf

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE 2021 02 26 fk

 

 

Du kan också läsa här nedan, men du utan bild som finnes i pdf filen

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 21 Vi är på väg in i TYRANNI…..

 

Covid och oliktänkarna

 

Orädd och oberoende journalistik

Folkets Radio är ett oberoende forum för undersökande journalistik, analyser och mycket annat.

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 
 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-02-26

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 21

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE.

Delgivning om meddelat ansvar i Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet

 

Skolmedicinen och därmed Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare bedriver tillsammans med den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin generell och systematisk skadar och dödar verksamhet mot nationen Sveriges medborgare, det är ställt bortom allt rimligt tvivel.

 

Och den starkare parten Sveriges regering beskyddar denna skadar och dödarverksamhet, som inte har något stöd alls i svensk lagstiftning eller de grundläggande mänskliga rättigheterna. Har Sveriges regering annan uppfattning äger den starkare parten Sveriges regering bevisbördan att bevisa det motsatta.

 

SVERIGES REGERING & DERAS MEDLÖPARE SKA AVSÄTTAS MED OMEDELBAR VERKAN UTIFRÅN FAKTA

 

Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

 

Hjälp till att sprida detta massutskick, du gör det via denna länk

 

Fler och fler inser att SVERIGE ska granskas ordentligt, vilket SVT/SR/TV4 och riksmedia uppenbart undanhållit nationen Sveriges medborgare i fråga om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

Alltså att sanningen om verkligheten i Sverige ska fram i ljuset och delges nationen Sveriges medborgare(på ett objektivt, opartiskt och sakligt sätt, det som SVT/SR/TV4 och riksmedia undanhållit nationen Sveriges medborgare) och att yttrandet om verkligheten kommer i fokus.

 

Här kan du lyssna och få vetskap om verklighetens mycket allvarliga Sverige bilden och globalismen, den oro och faktabaserade verkligheten kommer dig då till del via denna kanal, citat

 

 

Orädd och oberoende journalistik

Folkets Radio är ett oberoende forum för undersökande journalistik, analyser och mycket annat.

 

Podden är grundad av Per Shapiro, erfaren grävande reporter, nyhetsjournalist och dokumentärmakare, bland annat för P1 Dokumentär, Kaliber, Ekot och Uppdrag granskning.

Slut citat

 

Källa till ovan citerat

https://folketsradio.se/om-folkets-radio/

 

 

Vi är på väg in i TYRANNI…..

 

Lyssna och läs om följande publicerat av Folkets Radio 2021-02-23 och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Covid och oliktänkarna

Redan från början av pandemin fanns många som ifrågasatte det officiella narrativet från WHO och det började spridas misstankar om en dold agenda. Till exempel att de stränga åtgärderna kort och gott är en förevändning för att raskt stöpa om världen i totalitär riktning. Lockdowns som driver småföretagare, butiksägare och krögare i konkurs sågs som ett beställningsjobb från de ekonomiska jättarna, som (likt Amazon) kommer in och “dammsuger upp” många av de verksamheter som nu går under.

 

Och masktvånget, kravet på social isolering, hemskolning, distansarbete, och förbudet mot sociala sammankomster, fester, barhäng, kulturliv och sport – dessa åtgärder sågs som psykologiska strategier för att bryta ner människors motståndskraft och göra folk benägna att gå med på vad som helst (läs vaccinera sig), bara mardrömmen tar slut.

 

Så när Världsekonomiskt forums ordförande Klaus Schwab sommaren 2020 förkunnade behovet av ”The Great Reset”, en total omstart för världen och mänskligheten, var det många som hörde varningsklockorna ringa, bland annat författaren Jacob Nordangård, författare till boken

 

Den globala statskuppen, som intervjuas i programmet. Han varnar för att ”den fjärde industriella revolutionen”, som Världsekonomiskt forum och FN vill genomföra, kan vara vägen mot en orwellsk mardröm, där varje steg vi tar och varje tanke vi tänker ska övervakas och där den levande Jorden ska göras om till en artificiell planet, där allting – inklusive människan – kontrolleras av artificiell intelligens.

 

Enligt Världsekonomiskt forums visioner ska vi skriva ut organ med 3D-print, få implantat i våra hjärnor som gör oss smartare, manipulera vädret med kemiska partiklar, äta syntetiskt kött, odla genmodifierade grödor och avleda solljuset med gigantiska speglar i stratosfären.

 

Dokumentären har följt det här ämnet redan från start och bygger på många intervjuer och gedigen research. Det är viktigt att säga att det inte är någon unison berättelse. Här finns alltifrån de som ifrågasätter att det överhuvudtaget pågår en pandemi, till de som menar att viruset är kommet ur ett laboratorium och det finns många som inte har några teorier alls om virusets härkomst men anser att siffrorna över smittade och döda är överdrivna och manipulerade.

 

Gemensamt är en skepsis mot det officiella Corona-narrativet som sprids av myndigheter och massmedier, samt uppfattningen av våra politiker har de ekonomiska eliternas – inte folkets – bästa för ögonen.

 

Många känner även en oro över censuren och övervakningen på nätet och på så kallade sociala medier, något som vuxit lavinartat sedan starten på pandemin.

 

Syftet med dokumentären har varit beskriva de olika strömningarna och låta oliktänkande röster ge sin bild av det som nu sker, utan att förse dem med nedvärderande epitet.

 

I boken Conspiracy theory in America hävdar professor Lance deHaven-Smith att dagens extremt pejorativa innebörd av ordet konspirationsteoretiker härrör från en propagandakampanj som CIA genomförde i slutet av 1960-talet, med syftet att misskreditera alla som ifrågasatte den officiella versionen av Kennedymordet, och på så sätt undvika en diskussion i själva sakfrågan. https://www.adlibris.com/fi/sv/bok/conspiracy-theory-in-america-9780292757691

 

 

Idag räcker det att säga blotta ordet för att smutskasta någon som foliehatt eller rentav utländsk desinformatör. deHaven-Smith varnar för att den organisation som är känd för att orkestrera konspirationer och statskupper har manipulerat vårt språk så att vi inte längre kan prata om misstänkta konspirationer utan att bli avfärdade som stollar.

 

Det är en farlig utveckling.

 

I Sovjetunionen spärrade man in oliktänkande och dissidenter – det var deras ”foliehattar” – på mentalsjukhus.

 

Idag stängs oliktänkandes konton av från sociala medier, inte sällan till jublet av ”faktagranskande” journalister som twittrar ”Äntligen!”

 

Det måste vara maktens högsta dröm, att kunna komma undan med i princip vad som helst eftersom det är förknippat med ett sådant stigma att ens undersöka den officiella versionen av något, att de flesta journalister avstår från att granska.

 

Ursprungligen var programmet, en tidigare version, avsett för Sveriges Radio. På grund av vissa meningsskiljaktigheter kring hur dokumentären skulle utformas sänds den i stället här, i Folkets Radio. Ett särskilt tack riktas till P1:s Håkan Engström, radiodokumentärens gran maestro, för ovärderlig hjälp med dramaturgin.

 

Reporter: Per Shapiro

Slutmix: Fredrik Nilsson.

 

Medverkande:

Jacob Nordangård, forskare och författare till boken Den globala statskuppen

Maneke Helleberg, ordförande World Freedom Alliance

Mattias Forsgren, gymnasielärare i biologi

Kent Werne, journalist och författare till boken Allt är en konspiration

David Icke, brittisk författare och konspirationsforskare

Andreas Wiklund, anestesiläkare

Markus Andersson, konstnär

Björn Hammarskjöld, pensionerad professor i pediatrik

Shaman Muradrasoli, enhetschef på Folkhälsomyndigheten

Patrik, en av programledarna för mediekritiska podden Cui bono

Fiona Hynes, brittisk aktivist i World Freedom Alliance

 

Du lyssnar via länken här nedan och sprid vidare i alla dina nätverk

https://folketsradio.podbean.com/e/covid-och-ifragasattarna/

 

 

 

 

Publicerat 2021-02-25, citerar lösryckta dela ur artikeln, citat

Professor förkastar de nya coronarestriktionerna – Verkningslösa och lagvidriga

COVID-19 SVERIGE. Professor Björn Hammarskjöld besvarar NewsVoice frågor om de nya skärpta coronarestriktionerna som införs i Sverige. Bland annat ska alla serveringsställen stänga kl 20:30 från den 1:a mars, vilket kan vara dödsstöten för många småföretag inom restaurang- och cafébranschen.

 

Hur tror du Folkhälsomyndigheten tänker gällande de nya restriktionerna?

 

Varför skulle smittspridning öka om serveringsställena har öppet normala tider? Är det inte troligt att samma gäng som är ute och träffas bara går hem till varandra och fortsätter umgås där?

 

Björn Hammarskjöld: “De är tankebefriade eller påverkas av FHM:s egen presschef som enligt Dagens Media [se Samnytt] den 15 februari 2021 sa:
–Flera av våra medarbetare har mött arga reportrar. En del har sagt att vi är inkompetenta. Då har jag talat med deras chefer och det har alltid löst sig. Journalisterna verkar ha tuffa arbetsförhållanden.

 

“Detta uttalande låter i mina öron precis som i vilken diktatur som helst à la Bagdad Bob. Kolla presschefens meriter [Christer Janson]. Han har varit psyopsoperatör* i Försvaret.”

 

(*psyop, en förkortning av begreppet psykologisk operation, en militär term.)

 

Slutsatsen enligt Hammarskjöld:

 

Vi behöver inga ytterligare eller fördjupade restriktioner. Det räcker med att vi fortsätter att följa FHM allmänna rekommendationer om fysisk distansering (1 meter ansikte mot ansikte) och att tvätta händerna (innan du suger på tummen, petar dig i näsan eller torkar dig i ögonen).

 

Observera att en frisk personer inte smittar. Virus överlever inte heller på dörrhandtag mer än några sekunder. Det torkar sönder på nolltid av torr luft (ända upp till c:a 80% luftfuktighet). Virus fungerar inte utan fuktighet/vatten.

 

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://newsvoice.se/2021/02/professor-forkastar-de-nya-coronarestriktionerna-verkningslosa-och-lagvidriga/

 

 

Publicerat 2021-02-25, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Pfizer Demanding Bank Reserves, Military Bases And Embassy Buildings As Collateral For COVID-19 Vaccines

Pfizer asked the Govt of Argentina to be compensated for the cost of any future civil lawsuits, reported WION.

If someone files a civil lawsuit against Pfizer in Argentina and wins that case, the government of Argentina and not Pfizer would pay the compensation.

Måste läsas artikel, spid vidare

https://greatgameindia.com/pfizer-demanding-military-bases-vaccines/

 

 

Folkets Radio, citat

Pilotavsnitt

February 10, 2021

Det första programmet presenterar idén med podden och pratar om kommande avsnitt, bland annat journalistikens no go-zoner så som kontroversen kring mobilstrålningens eventuella hälsorisker, om hur rädslan för att stämplas som ”anti-vaxxare” eller konspirationsteoretiker får journalister och redaktioner att undvika vaccinrelaterade frågor och andra känsliga, men viktiga ämnen.

 

Den skamliga tystnaden från journalistiskt håll om Julian Assange, den enkelspåriga Syrienrapporteringen, den galopperande censuren på nätet, den sjätte massutrotningen av arter, den systematiska smutskastningen av svenska fredsvänner och NATO-motståndare, Covid-19 och effekterna av den nya pandemilagen och mycket annat som är relaterat. Roadmovie genom Ryssland. Utdrag ur radiodokumentären Corona och ifrågasättarna.

 

Lyssna och sprid vidare i alla dina nätverk

https://folketsradio.podbean.com/e/pilotavsnitt/

 

 

 

 

FAKTA SOM SVT DELGETT NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE REDAN 2009

Det kom ett meddelande/tips om vad som tidigare publicerats av SVT Nyheter 2009-08-29, citat

 

 

Slut citat

 

 

 

Över 211 000 människor, i skrivande stund, har World Wide sett Björn Hammarskjölds vittnes mål inför Corona Kommittén, hos advokaten/ dr Reiner Fuellmich team i Tyskland.

 

SVERIGE BILDEN förändras dagligen World Wide, verkligheten om Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare sprider sig, se det du också;

Björn Hammarskjöld: TORTYR AV DE ÄLDRE I SVERIGE KONSTATERAS I VITTNES MÅLET av Björn Hammarskjöld som vittnade inför Corona Kommittén 2021-02-12

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/02/13/bjorn-hammarskjold-tortyr-av-de-aldre-i-sverige-konstateras-i-vittnes-malet-av-bjorn-hammarskjold-som-vittnade-infor-corona-kommiten-2021-02-12-corona-bedragerietbrott-mot-manskligheten-och/

 

 

Om ”vaccin” som inte är vaccin utan är en injektion/ett biovapen som skadar och DÖDAR, läs om verkligheten

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

“RNA-based COVID vaccines have the potential to cause more disease than the epidemic of COVID-19.”

https://humansarefree.com/2021/02/immunologist-pfizer-moderna-vaccines-could-cause-long-term-chronic-illness.html

 

 

Publicerat 2021-02-25, citat

3 Nuns Die And 28 Test Positive For COVID-19 After Taking First Does Of Experimental MRNA Injection

Earlier this month, 35 nuns in a northern Kentucky convent received an mRNA-developed COVID-19 vaccine. Just two days later, two died and twenty eight others tested positive for the virus.

Läs mera

https://humansarefree.com/2021/02/3-nuns-die-and-28-test-positive-for-covid-19-after-taking-first-does-of-experimental-mrna-injection.html

 

 

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE.

Delgivning om meddelat ansvar i Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet

 

ÄR TIDEN INNE FÖR ATT SKATTEBETALARNA ANMÄLER SVT MED FLERA FÖR DELAKTIGHET I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE?

 

BORT MED ALLA POLITISKT KORRUPTA KNAPPTRYCKARNA

 

Dessa är uppenbart ett fascistiskt HOT mot alla nationen Sveriges medborgares liv, hälsa och framtida livskvalitet!

 

 

Se om verkligheten om “vaccin” som inte är vaccin men en injektion/ett biovapen mot mänskligheten som uppenbart skadar och DÖDAR, citat

Prestigious Medical Journal Warns Pfizer mRNA Vaccine Linked to Brain Damage, Alzheimer’s…

https://banned.video/watch?id=6035962a54f65e16df31385e

 

 

 

“State Of Emergency: We’re doing war by depriving people of their liberty, their livelihoods, their access to medicine and health, their access to life and to whatever they’re doing. That’s the new war.”

 

 

Publicerat 2021-02-08, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela/lyssna på intervjun och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

A Different Take On Our State Of Emergency

with Dr. David Martin

 

What are the implications of something being done deliberately?

 

This is an act of war is what it is. It’s war in the new way we’re doing war because the new way we’re doing more is with financial, biologic, health and living standards and everything else. War in the old lineup the muskets and shoot people, it’s not how we’re doing war anymore.

 

We’re doing war by depriving people of their liberty, of their livelihoods, of their access to medicine, the access to health, to life and to whatever they’re doing. That’s the new war.

 

What we’re experiencing right now is the most insidious form of what is effectively a civil war where the democratic nation-states are being erased by corporate interests and financial interests who have decided they are going to be taking the position that they’ve already paid for.

 

They bought Congress and legislatures. They bought Governor’s offices all over the country.

 

They’ve bought heads of state around the world and now they’re moving in and taking what they bought.

 

 

This is a thing where one of two things happened and both of them are illegal. You either patented the genome, and if you did that, that’s a violation of law or you made it, in which case you’ve also violated laws. Neither way is acceptable.

 

Why would the CDC want a patent on the genome of the virus? It turns out that if you control the genome, you control the ability to test for it. You control the ability to trade it. You control the ability to develop vaccines for it.

 

All of which they, in collusion with NIAID, controlled for eighteen years. For eighteen years, they have manipulated and controlled 100% of this entire campaign, which means that we get to 2020, we’re told how we are going to measure Coronavirus.

 

It turns out, the only thing we could do is use CDC’s patented RT-PCR technology because they controlled the technology and they could never get it approved without Emergency Use Authorization.

 

 

You can’t use the vaccine. You can’t use any of these things because they’re only legally used if the state of emergency is in place.

 

If anybody wanted to change this right now, like literally now, lift the state of emergency and now it’s illegal to use RT-PCR.

 

It’s illegal to use what is being called vaccines that aren’t vaccines that are genetically-modified toxins that are going into your cells. It’s illegal to do it. It’s solvable and no one is solving it.

 

 

Slut citat, källa till ovan citerat

https://www.westonaprice.org/podcast/a-different-take-on-our-state-of-emergency/

 

 

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas eftersom det inte existerar någon pandemi

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas med omedelbar verkan utifrån fakta

 

Vad Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare undanhåller avsiktligt nationen Sveriges alla medborgare och skattebetalare!

 

DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I VÄRLDSHISTORIEN

OCH SVERIGES REGERING OCH ALLA DERAS MEDLÖPARE MEDDELAS OCH DELGIVES ÅTERIGEN OM DELAKTIGHET OCH MEDDELAT ANSVAR I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Tiden är inne, avgörandet nära, Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är som hugget i sten.

 

Citatet, lägg det på minnet, omsätts i praktiken, och Sveriges regering och deras medlöpare förpassas till en historisk papperskorg som dina barn och barnbarn kommer vara stolta över!

 

Citat

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

 

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 45 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

 

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

 

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected]  e-post [email protected]  e-post [email protected]   telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59) SKYPE nr voulf56


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu