• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 30

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 30 

 

Medical Doctor Exposes Mass Eugenics Extermination Called ‘Covid-19 Vaccine’

 

INJEKTIONERNA DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN/NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE OCH SKA STOPPAS OMEDELBART

 

THE TRUTH BEHIND THE VACCINE TRIALS | INVESTIGATIVE JOURNALISM PLATFORM

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-03-08

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE. Delgivning om meddelat ansvar i Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet. Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

 

SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE SKA RANNSAKAS INFÖR DOMSTOL

 

Det största och värsta bedrägeriet/brottet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare beskyddas uppenbart av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

Citat

Den 6 mars genomfördes en tusenmannamarsch i Stockholm som bestod av ca 3000 personer.

SVT rapporterade ett par hundra. Kanske refererade man till poliserna.

Slut citat

Se videon av Börje Peratt, se verkligheten och sanningen, som SVT/SR/TV4 och riksmedia(propaganda media som är en skam för nationen Sveriges alla medborgare) undanhåller nationen Sveriges medborgare, sprid vidare i alla dina nätverk

https://vimeo.com/520656117

 

 

Se filmen som delger om sanningen och verkligheten, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

THE FRAUD Bedrägeriet – ny film och intervju med Reiner Fuellmich av Börje Peratt

https://humanismkunskap.org/2021/03/05/bedrageriet-ny-film-och-intervju-med-reiner-fuellmich/

 

 

PRESS MEDDELANDE/PRESS RELASE, sprid vidare i alla dina nätverk, så att nationen Sveriges alla medborgare får veta sanningen citat

Från: Maneka and Kristopher Helleberg [mailto:[email protected]]
Skickat: den 7 mars 2021 22:22
Till: [email protected]
Ämne: Pressrelease Frihet Sverige

Frihet Sverige stödjer Tusenmannamarchen som hölls den 6:e mars i Stockholm, där ca 2000 människor stod upp för Frihet och sanning.

Vi står för att lindring och bot för Covid som idag motverkas ska få komma fram samt att riktig vetenskap ska ligga till grund för våra beslut.

Vi anser att pandemilagar och osäkra vaccin gör mer skada än nytta och ej har solid vetenskaplig grund.

Vi är EJ vänster- eller höger-extrema utan står för frihet, sanning och alla människors lika värde.

Vi står för att, en respektfull och öppen debatt där våra medier sakligt visar olika sidor, är grundläggande för en öppen demokrati.

Gårdagens manifestation var fredlig, tills dess att polisen gick till attack mot fredliga människor, däribland kvinnor och äldre med bland annat pepparspray/tårgas.

Vi anser att vi har grundlagen på vår sida när vi utövar vår yttrandefrihet och mötesfrihet.

Vi ser fram emot att fortsätta verka för ett fritt samhälle och en öppen debatt.

Frihet Sverige genom Maneka Helleberg, ordförande

Slut citat Sprid vidare i alla dina nätverk

 

 

MÅSTE SES; Se videon, publicerad 2021-03-05, ca 48 minuter, sprid vidare, citat

Medical Doctor Exposes Mass Eugenics Extermination Called ‘Covid-19 Vaccine’

Medical Doctor Exposes 10 Deadly Dangers of Pzifer/Johnson & Johnson Covid-19 Vaccines

https://banned.video/watch?id=60428ea73282f82eeac060b0

 

 

Citerar ur mail av 2021-03-07, citat

Nu finns ett reportage om Tusenmannamarschen att lyssna på.

 

Utöver det som framkommer i programmet kan det vara värt att säga några ord om hur manifestationen har beskrivits i media. Innan den drog igång verkade det länge vara lika många journalister och poliser som mötesdeltagare där på Medborgarplatsen.

 

Jag såg i ögonvrån hur reportrar från flera av de stora dagstidningarna flockades runt en man som hade JESUS skrivet med stora bokstäver på jackryggen och ett plakat som varnade för att Bill Gates vill avfolka världen. Verkligen inget ont om honom (mannen på Medborgarplatsen) men det kändes som en fingervisning om vilken sorts vinkling reportrarna var ute efter.

 

Vidare har Aftonbladet, Expressen och flera andra tidningar beskrivit hur det var ”hätsk stämning” på Medborgarplatsen och under marschen.

 

Det är inte en verklighetsbeskrivning jag delar. Stämningen skulle jag snarare beskriva som kärleksfull och väldigt fridsam. Innan starten bjöd deltagarna konstaplarna på kaffe och man inledde med att tacka poliserna för att de var där och bidrog till en fredlig sammankomst.

 

När gripandena började och några deltagare släpades bort handgripligen hade det givetvis ingen gynnsam inverkan på stämningen.  Även pepparspray och tårgas som sprutas in i människors ögon är sådant som kan ha en klart stämningssänkande effekt. Batongslag likaså.

 

Det var flera deltagare som berättade för mig att de sett maskerade killar som tycktes vara där i helt andra syften än att manifestera mot pandemiåtgärderna.

 

Inget jag kan bekräfta men på väg ifrån marschen blev jag och ett par andra frilansjournalister vittne till ett brutalt överfall i jämnhöjd med NK, där några maskerade män som på en given signal attackerade hemvändande demonstranter, på nolltid blev stämningen utanför varuhuset riktigt hätsk faktiskt.

 

På snart återhörande!

/Per Shapiro

 

Slut citat

 

 

EN NY FOLKRÖRELSE VÄXER FRAM MOT CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

En ny folkrörelse växer fram i Sverige för att värna nationen Sveriges medborgares rättigheter mot den skadar och dödarverksamhet som Sveriges regering och deras medlöpare presterat och levererat i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

Lyssna på FOLKETS RADIO rapport från den historiska händelsen den 6 mars 2021 och sprid vidare, citat

 

Att manifestera för rätten att manifestera

 

Tusenmannamarschen i Stockholm den 6: e mars blev den första riktiga massprotesten i Sverige mot Covid-restriktionerna. Liknande manifestationer har hållits i många städer runtom i världen det senaste året.

Deltagarna manifesterade för den grundlagsskyddade rätten att mötas och röra sig fritt.

Många uttryckte också en växande oro över att ett planerat vaccinationspass kan komma att bli vägen mot ett apartheidsystem i Sverige, där enbart de som kan visa upp pass kan leva som fullvärdiga medborgare.

Flera människor skadades i samband med polisingripanden och polisen använde tårgas eller pepparspray mot några av demonstranterna.

Folkets Radio har även gjort ett nedslag under förberedelserna för marschen, där arrangörerna skulle få lära sig att undvika konfrontationer med polis.

Se även videomaterial längre ner. Reporter: Per Shapiro Foto: Nya Dagbladet

Slut citat Lyssna och sprid vidare i alla dina nätverk https://folketsradio.se/

Se och sprid vidare i alla dina nätverk, Lennart Matikainens rapport, BRA JOBBAT LENNART, citat

Rapport från tusenmannamarschen 6/3 Stockholm!

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.youtube.com/watch?v=ClNpDC-7uAY

 

 

 

 

Se om verkligheten vid TUSENMANNA MARSCHEN, från trovärdig källa, BRA JOBBAT HÅKAN, om POLIS STATEN SVERIGE i det super korrupta Sveriges regerings och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mänskligheten och nationen Sveriges medborgare mot nationens befolkning, citat

MSM är fruktansvärda lögnare

https://www.youtube.com/watch?v=Sgfl4JaT6zA

 

 

Den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin, i samverkan med Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten säkerställer i samverkan skadar och DÖDAR VERKSAMHET!

 

GENERELL OCH SYSTEMATISK DÖDAR VERKSAMHET

Sveriges regering och deras medlöpare äger bevis bördan att bevisa att denna generella och systematiska skadar och DÖDAR VERKSAMHET som skolmedicinen bevisligen bedriver, och beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare, är förenligt med svensk lag, de grundläggande mänskliga rättigheterna och Nürnberg protokollet.

 

INJEKTIONERNA DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN/NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE OCH SKA STOPPAS OMEDELBART

 

 

Publicerat 2021-03-07 MÅSTE SES VIDEO, ca 33 minuter, citat

THE TRUTH BEHIND THE VACCINE TRIALS | INVESTIGATIVE JOURNALISM PLATFORM

PLEASE SHARE THIS DOCUMENTARY WIDELY.

VISIT : https://mp-22.com

So the vaccine is not technically licensed as the clinical trials will not be completed until 2023, yet the vaccine promotion campaign is rampant everywhere.

The government, corporations, and celebrities are on an orchestrated campaign to sell us the vaccine, but on what basis are they promoting it?

In this film we will look at how Covid-19 vaccine managed to make it into peoples veins in such a record time, how trials work, and should we just take the vaccine manufactures word of its safety and efficacy.

Featuring as guests: Robert F Kennedy & Prof Dolores Cahill

Se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.bitchute.com/video/qq6hziNz9PKi/

 

 

Se videon och läs artikeln, publicerad av World Freedom Alliance 2021-03-05, sprid vidare, citat

Violations of human rights

The Finnish police broke into the home of a woman entrepreneur with “suspicion of a coronavirus”, and forcibly retrieved her from her home to take a COVID-testing in Iisalmi. The shocking arrest happened in the presence of her 11 year old child.

Läs mer och se videon

https://worldfreedomalliance.org/violations-of-human-rights/

 

 

Måste ses video, sprid vidare i alla dina nätverk, Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare beskyddar uppenbart den pågående DEPOPULATIONS AGENDAN i Sverige(och övriga världen), dvs. är som synes lika illa som delges om i denna video, citat

CARING CORRUPTED – The Killing Nurses Of The Third Reich

History seems to repeat itself…

https://www.medicdebate.org/sv/node/1592

 

 

Citerar lösryckta delar ur artikel av 2021-03-06, citat

Legal Team Wants ‘Second Nuremberg Tribunal’ To Try Global Lockdown Promoters For Crimes Against Humanity

One prominent German lawyer, Dr. Reiner Fuellmich, who is also licensed to practice law in America, thinks they should. And he is organizing a team of thousands of participating lawyers who want to prosecute a “second Nuremberg tribunal” against a cadre of international elites responsible for what he calls the “corona fraud scandal.”

The scam perpetrated on humanity hinged on one dirty little secret, he said – the PCR Test.

Not only are these tests not approved for diagnostic purposes but the inventor of the PCR Test, the late Kary Mullis, explicitly stated in an interview that this was never the purpose of his test.

Fuellmich explains in the video below how the coronavirus response of governments worldwide working in cahoots with the Bill Gates-funded U.N. World Health Organization “are probably the biggest crimes against humanity ever committed.”

Läs mera och se videon, sprid vidare

https://humansarefree.com/2021/03/legal-team-wants-second-nuremberg-tribunal-to-try-global-lockdown-promoters-for-crimes-against-humanity.html

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

SVERIGES REGERING & DERAS MEDLÖPARE SKA AVSÄTTAS MED OMEDELBAR VERKAN UTIFRÅN FAKTA

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas eftersom det inte existerar någon pandemi

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas med omedelbar verkan utifrån fakta

 

Vad Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare undanhåller avsiktligt nationen Sveriges alla medborgare och skattebetalare!

 

DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I VÄRLDSHISTORIEN

OCH SVERIGES REGERING OCH ALLA DERAS MEDLÖPARE MEDDELAS OCH DELGIVES ÅTERIGEN OM DELAKTIGHET OCH MEDDELAT ANSVAR I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Tiden är inne, avgörandet nära, Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är som hugget i sten.

Citatet, lägg det på minnet, omsätts i praktiken, och Sveriges regering och deras medlöpare förpassas till en historisk papperskorg som dina barn och barnbarn kommer vara stolta över!

 

Citat

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

 

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 54 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

 

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu