• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 31

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 31

Dr. Scott Jensen, WHO Confirm: ‘We’ve All Been Played’ on COVID-19

 

https://21stcenturywire.com/2021/03/07/dr-scott-jensen-who-confirm-weve-all-been-played-on-covid-19/

 

Se filmen som delger om sanningen och verkligheten, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

THE FRAUD Bedrägeriet – ny film och intervju med Reiner Fuellmich av Börje Peratt

https://humanismkunskap.org/2021/03/05/bedrageriet-ny-film-och-intervju-med-reiner-fuellmich/

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-03-09

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE.  Delgivning om meddelat ansvar i Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet. Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

 

Det största och värsta bedrägeriet/brottet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare beskyddas uppenbart av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

Tusenmanna-marschen 6 mars i Stockholm av Börje Peratt

Läs hela artikeln och sprid vidare, sanningen och verkligheten delges om av Börje Peratt.

https://humanismkunskap.org/2021/03/07/tusenmanna-marschen-6-mars-i-stockholm/

 

 

INJEKTIONERNA DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN/NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE OCH SKA STOPPAS OMEDELBART

Har Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare stöd i svensk lag och de grundläggande mänskliga rättigheterna att generellt och systematiskt beskydda och värna den pågående skadar och DÖDAR VERKSAMHETEN som bedrivs inom Vård Sverige, alla Sveriges regioner(fd landsting) och kommuner, mot nationen Sveriges medborgare?

Till minister Lena Hallengren och Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare 2021 03 08

Läs hela skrivelsen och sprid vidare i alla dina nätverk, du kan läsa skrivelsen i bifogade pdf filen Till minister Lena …. eller via länken här nedan

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/03/09/minister-lena-hallengren-och-sveriges-regering-och-deras-medlopare-i-corona-bedragerietbrott-mot-manskligheten-och-nationen-sveriges-medborgare/

 

Skrivelsen är i laga ordning registrerad av registrator Socialdepartementet i ärendet S2021/00009.

Citat

Från: Marcus Hoffman [mailto:[email protected]] För S Registrator
Skickat: den 8 mars 2021 16:14
Till: eueeshealthcare
Ämne: Sv: Till minister Lena Hallengren och Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare 2021 03 08

Hej, Det har registrerats i ärendet S2021/00009.

Handläggare är Carl Nilsson. Tel. 08-405 56 49 [email protected]

Vänlig hälsning

Marcus Hoffman
Registrator Socialdepartementet

Förvaltningsavdelningen

Arkiv- och registratursektionen
103 33 Stockholm
Tel. 08-405 10 00
[email protected]
www.regeringen.se

Slut citat

 

Alla kan vara med och säkerställa utvecklingen till ett BÄTTRE SVERIGE genom KNAPPTRYCKARNA. Se och lyssna på Uffe Bejerstrand, publicerat 2021-03-08, och SPRID VIDARE i alla dina nätverk, DEMOKRATIN & RÄTTSSÄKERHETEN ska återtas i Sverige av nationen Sveriges medborgare, makten i nationen Sverige ska utgå från folket, citat

KNAPPTRYCKARNA & Ulf Bejerstrand, 2021-03-07

https://www.youtube.com/watch?v=qGBhVZ2gsco

 

CDC: 1265 DEAD 25,212 Injuries Following Experimental COVID-19 MRNA ‘Vaccines’

https://humansarefree.com/2021/03/cdc-dead-injuried-following-covid-19-mrna-vaccines.html

 

Pfizer Terrified of Vaccine Lawsuits, How Big Are the Risks?

You don’t ask countries to put up bank reserves, military bases and embassy buildings, as collateral for expected vaccine injury lawsuits if you think it’s harmless and effective. Yet this is the exact bully tactic they’re currently using against these countries.

Se videon och läs mera

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/03/08/pfizer-covid-vaccine.aspx?ui=074606fd3681e8627a20bb0b1b0a99549e0ac7722f46b0c51e7f8fd3cb3b60ee&sd=20081210&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210308_HL2&mid=DM817086&rid=1101454590

 

 

It’s Here: First Court Case Against Mandatory Vaccination: Attorney Interview

Se videon, ca 26 minuter, och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.sgtreport.com/2021/03/its-here-first-court-case-against-mandatory-vaccination-attorney-interview/

 

 

Video: The Four Leading COVID Vaccines Compared

Published on March 6, 2021

The four major coronavirus vaccines are compared using freely available public studies and Big Pharma and press reports. This video gives a useful overview for everyone wondering what are the differences between these four variant jabs approved for use against COVID19.

Se videon och sprid vidare

https://principia-scientific.com/video-the-four-leading-covid-vaccines-compared/

 

 

Det kom ett mail du får del av, citat

Uttalande efter Tusenmannamarschen, Filip Sjöström

Som arrangör av Tusenmannamarschen i Stockholm den 6/3 kan jag meddela att allt har gått bra.

Vi lyckades med det som var vår plan – dvs samlas på Medborgarplatsen, hålla tal och sedan marschera till Kungsträdgården.

Mina kommentarer till uppgifter som cirkulerat i media:

1. Polisen har försökt föra dialog med mig inför manifestationen

Detta är en lögn som presstalesmännen på polisen drar sig med. Jag har gått ut offentligt med mitt mail till dialogpolisen i Stockholm, där jag öppet bjuder in polisen till dialog. Efter samtal med dialogpolisen blev det tydligt att de inte var intresserade av en dialog, utan endast var intresserade av att informera om hur polisen ställer sig till ett evenemang som detta. Det var därmed inte intressant eftersom jag och många andra redan visste hur polisen ställer sig till evenemang.

Tål att upprepas: När presstalesmannen på polisen säger att de har ”försökt kontakta arrangören” så stämmer inte det. De hade mina kontaktuppgifter och efter kontakten med dialogpolisen var det över tre veckor kvar innan manifestationen skulle genomföras.

Jag hoppas att alla medier som rapporterat om detta (svt, tv4, aftonbladet, expressen m.fl) nu också tar sitt ansvar att publicera mitt svar och visa på polisens bristande relation till sanningen.

2. Polisen förde dialog under manifestationen

Regionpolischef Mats Löfving säger till Ekot att ”polisen in i det sista jobbade med dialog, kommunikation och resonemang för att få demonstranterna att ta sitt förnuft till fånga”. Min kommentar till det är att det är en förvrängning av sanningen. Att basunera ut budskap i megafoner är inte dialog. Dialogpoliserna på plats var ointresserade av att ha en dialog.

3. Demonstration mot restriktioner, covidförnekare, pandemiförnekare etc

Tusenmannamarschen var en manifestation för frihet och sanning. Det stod tydligt i eventet och på banderollen som var i täten av marschen. Det är tråkigt att media själva väljer att ändra det budskapet till ”demonstration mot restriktioner”, ”coronaprotest” osv.

4. Polisen upplöste folksamlingen

Polisen påstår att de upplöste folksamlingen och flera medier har rapporterat om detta. Det behöver förtydligas att polisen tog beslut om att upplösa folksamlingen, men det kunde aldrig genomföras utan folkmassan var samlad från 14.00 till dess att massan valde att avsluta manifestationen vid Kungsträdgården självmant.

5. Antal personer på plats

Mainstream media samt polisen rapporterar att det var ”några hundra” på plats. Andra rapporter pratar om över 2000 människor. Min egna bedömning var att vi var runt 1500 personer på plats vid Medborgarplatsen – kanske upp mot 2000 med alla som stod runt omkring.

6. Arrangören har blivit arresterad

Jag blev inte arresterad och ingen polis approcherade mig efter manifestationen. Jag kunde åka hem i lugn och ro med bilen vi kom dit med.

Slut citat

 

SVT PLAY 2021-03-08, spola fram till 6.00 minuter, se och sprid vidare, äntligen delger SVT om verkligheten, kommer det mera om sanningen och verkligheten, t.ex. detta https://humanismkunskap.org/2021/03/05/bedrageriet-ny-film-och-intervju-med-reiner-fuellmich/  i SVT?

 

 

Sanningen och verkligheten ska fram även i SVT/SR/TV4 och riksmedia, SVT börjar med detta, citat

 

Se och sprid vidare

https://www.svtplay.se/video/30075008/rapport/rapport-8-mars-19-30-1?start=auto

 

 

INJEKTIONERNA SOM SKADAR OCH DÖDAR ÖVER HELA VÄRLDEN, TILLS MOTSATSEN ÄR BEVISAD OCH STÄLLT BORTOM ALLT RIMLIGT TVIVEL

 

FRANKENSHOTS ENLIGT PROFESSOR FRANCIS BOYLE

 

MÅSTE SES VIDEO, VITTNES MÅL AV PROFESSOR FRANCIS BOYLE

Publicerat 2021-03-05; Covid-19 biologiskt vapen enligt professor Francis Boyle, ”Vaccin”(SÅ KALLADE MRNA VACCINER SOM INTE ÄR VACCINER) för Covid-19 namnger professor Francis Boyle som FRANKENSHOTS, du förstår mera efter att lyssnat på vittnesmålet till Corona kommittén i Tyskland.

Publicerat 2021-03-05 Se professor Francis Boyle vittnesmål om bl.a. biologiska vapen(COVID 19 OCH ”VACCINERNA”) mot mänskligheten, vittnesmål till Corona kommittén, advokat dr Reiner Fuellmich och hans team i Tyskland, spola fram till 5.09,22, se och sprid vidare i alla dina nätverk, intervjun är på engelska, citat

Sitzung 42: Die Systemkrise

https://www.youtube.com/watch?v=lsBmCsuTj0k

 

 

Publicerat 2021-03-07, läs hela artikeln och se videon, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, och sprid vidare till SVT/SR/TV 4 och riksmedia, Sveriges regering och riksdagen, folkhälsomyndigheten, och såklart alla Sveriges regioner, alltså sprid vidare till Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, citat

Dr. Scott Jensen, WHO Confirm: ‘We’ve All Been Played’ on COVID-19

 

Increasingly, there are serious questions being asked about the factual basis for declaring a pandemic and the growing number of mitigation policies being implemented by governments and corporations. When is a COVID-19 “case” really a case? Moreover, do the case numbers and death numbers that have been touted over the last 12 months by governments in UK, EU, USA, and numerous governments around the world, accurately reflect actual COVID cases and COVID deaths?

In fact, the World Health Organization (WHO) itself has admitted that the entire basis for collating “case” numbers since the beginning of this ‘global pandemic’ is effectively null and void. In its directive published in late January, the organization stated that medical professionals should not be using PCR Testing with high Cycle Threshold (CT) levels due to the high likelihood of generating false positives in people, and also that the PCR Test should not be used as the sole metric for diagnosing and should be accompanied by a professional clinical diagnosis.

In other words:

the PCR Test cannot rightly be used as a medical diagnostic tool, and yet, it has been widely used as such for the last 12 months. This admission should have grave implications for every public health official, politician and media editor on the planet, but the silence is deafening – as most are simply ignoring this fact.

 

The following directive was issued on January 20, 2021 by the WHO:

Description of the problem: WHO requests users to follow the instructions for use (IFU) when interpreting results for specimens tested using PCR methodology.

Users of IVDs must read and follow the IFU carefully to determine if manual adjustment of the PCR positivity threshold is recommended by the manufacturer.

WHO guidance Diagnostic testing for SARS-CoV-2 states that careful interpretation of weak positive results is needed (1). The cycle threshold (Ct) needed to detect virus is inversely proportional to the patient’s viral load. Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.

WHO reminds IVD users that disease prevalence alters the predictive value of test results; as disease prevalence decreases, the risk of false positive increases (2). This means that the probability that a person who has a positive result (SARS-CoV-2 detected) is truly infected with SARS-CoV-2 decreases as prevalence decreases, irrespective of the claimed specificity.

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.

In addition, from the beginning of the ‘pandemic,’ arbitrary and broad guidelines for symptom diagnosis for COVID were being encouraged, and not surprisingly this corresponded with a complete disappearance of season influenza.

Former Minnesota state legislator, Dr Scott Jensen MD, explains why this is absolutely crucial and how we’ve all been played over the last 12 months. Watch:

Se videon, läs mera och SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://21stcenturywire.com/2021/03/07/dr-scott-jensen-who-confirm-weve-all-been-played-on-covid-19/

 

 

3,000 protest coronavirus restrictions, vaccines in Romanian capital

https://thehill.com/policy/international/europe/542036-3000-protest-coronavirus-restrictions-vaccines-in-romanian

https://truthunmuted.org/thousands-protest-coronavirus-restrictions-and-vaccines-in-romanian-capital/

 

 

Thousands Protest Coronavirus Restrictions and Vaccines in Romanian Capital

TOPICS:LockdownMandatory VaccinesProtestRomania

MARCH 8, 2021

Truth Unmuted

Thousands of protesters gathered in Romania’s capital, Bucharest, on Sunday to protest COVID-19 restrictions and vaccinations, which they fear will become compulsory.

Photos taken by The Associated Press and others on social media showed large crowds carrying signs and other materials with anti-mask and anti-vaccine slogans, including one reading, “Say no to forced vaccination.”

Läs mera

https://www.activistpost.com/2021/03/thousands-protest-coronavirus-restrictions-and-vaccines-in-romanian-capital.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ActivistPost+%28Activist+Post%29

 

 

UK: 35 people deaf and 25 blind after taking mRNA vaccine shots

The Yellow Card scheme tracking potential vaccine injuries has flagged a combined 191,832 individual adverse events, or side effects, related to COVID vaccines.

Fri Mar 5, 2021 – 2:56 pm EST

 

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://www.lifesitenews.com/news/uk-35-people-deaf-and-25-blind-after-taking-mrna-vaccine-shots

 

 

 

DEPOPULATIONS AGENDAN

MÅSTE SES VIDEO FÖR ATT FÖRSTÅ PÅGÅENDE VANSINNE SOM SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE ÄR DELAKTIGA I OCH BESKYDDARE AV

 

Publicerat 2021-03-05, ca 40 minuters video som såklart ska spridas vidare, citat

Bioethics and the New Eugenics

At first glance, bioethics might seem like just another branch of ethical philosophy where academics endlessly debate other academics about how many angels dance on the head of a pin in far-out, science fiction like scenarios.

What many do not know, however, is that the seemingly benign academic study of bioethics has its roots in the dark history of eugenics.

With that knowledge, the dangers inherent in entrusting some of the most important discussions about the life, death and health of humanity in the hands of a select few become even more apparent.

Se videon och sprid vidare

https://www.youtube.com/watch?v=6HqBK9ACo7k

 

 

Publicerat 2021-03-08, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

5 ways they’re trying to trick you into taking the Covid “vaccine”

 

 

The vaccine rollout is in full flow now, the daily tickers have had “people vaccinated” added to their red counters, and the improbably large number grows more improbably large every day.

The sale of the century is very much on. The powers that be want every single person to be vaccinated, and they’re pulling out all the stops to make sure it happens.

Here are the five main ways the establishment is trying to manufacture your consent.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://davidicke.com/2021/03/08/5-ways-theyre-trying-to-trick-you-into-taking-the-covid-vaccine/

 

 

NEWSVOICE HAR PUBLICERAT OM TUSENMANNA MARSCHEN, LÄS OCH SPRID VIDARE

https://newsvoice.se/2021/03/borje-peratts-tusenmannamarschen/

https://newsvoice.se/2021/03/per-shapiro-tusenmannamarschen/

https://newsvoice.se/2021/03/hur-manga-personer-kom-till-tusenmannamarschen-2021/

https://newsvoice.se/2021/03/konspirationsteoretikern-tusenmannamarschen-2021/

https://newsvoice.se/2021/03/tusenmannamarschen-blev-en-stor-framgang-for-manskliga-rattigheter-mot-coronarepression/

 

Före marschen publicerades:

https://newsvoice.se/2021/03/polisen-har-svaga-resurser-att-stora-tusenmannamarschen-kan-komma-2000-personer/

https://newsvoice.se/2021/02/blir-tusenmannamarschen-6-mars-2021-laglig/

 

 

 

Citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel av 2021-03-08, sprid vidare, citat

Coronaregimen bör benämnas vid sitt rätta namn

Den inställsamma följsamheten inför maktfullkomliga ultraglobalister som World Economic Forums förgrundsgestalt Klaus Schwab är ovärdigt politiker som gör anspråk på att stå i tjänst till sina respektive nationer.

Det har blivit hög tid att benämna coronarepressionens allt mer totalitära styren vid sina riktiga namn: regimer.

Ett annat sjumilakliv i samma riktning är ambitionen att införa ett nytt apartheid-liknande system som ska dela upp samhället i vaccinerade och ovaccinerade, där de sistnämnda i praktiken fråntas sina grundläggande fri- och rättigheter.

 Det socialdemokratiska styret i Sverige kan – trots sin djupa dominans i statens byråkratier och sina marxistiskt ideologiska rötter – samtidigt inte jämföras rakt av med det forna östblockets utpräglade kommunistdiktaturer.

Likt många andra västerländska politiska styren tar detta snarare formen som en integrerad del av en hybridregim, där den yttersta makten är konsoliderad i och omkring penningmakten.

Det är med en träffande symbolik som Sveriges socialdemokratiska finansminister Magdalena Andersson på det inkommande G20-mötet ska diskutera vaccinfrågan i egenskap av ordförande för Internationella valutafondens högsta rådgivande organ IMFC.

Slut citat, läs hela artikeln och sprid vidare

https://nyadagbladet.se/ledare/coronaregimen-bor-benamnas-vid-sitt-ratta-namn/

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

SVERIGES REGERING & DERAS MEDLÖPARE SKA AVSÄTTAS MED OMEDELBAR VERKAN UTIFRÅN FAKTA

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas eftersom det inte existerar någon pandemi

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas med omedelbar verkan utifrån fakta

 

Vad Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare undanhåller avsiktligt nationen Sveriges alla medborgare och skattebetalare!

 

DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I VÄRLDSHISTORIEN

OCH SVERIGES REGERING OCH ALLA DERAS MEDLÖPARE MEDDELAS OCH DELGIVES ÅTERIGEN OM DELAKTIGHET OCH MEDDELAT ANSVAR I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Tiden är inne, avgörandet nära, Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är som hugget i sten.

Citatet, lägg det på minnet, omsätts i praktiken, och Sveriges regering och deras medlöpare förpassas till en historisk papperskorg som dina barn och barnbarn kommer vara stolta över!

 

Citat

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

 

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 55 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu