• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare… del 67

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 67

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 67

 

“COVID-19 Is 100% Treatable”

 

“Are they trying to kill us?”

 

COVID Shots to “Decimate World Population,”….

 

“VACCINER” DÖDAR, ETT GENETISKT EXPERIMENT/BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN SOM DÖDAR

Var finns lagstödet för att VÅRD SVERIGES alla regioner(fd landsting) äger rättighet att bedriva skadar & dödarverksamhet generellt och systematiskt mot nationen Sveriges medborgare?

Den 14 april: 153 döda Pfizer och ca 20 % handlagda rapporter av 6515 (Sannolikt 750 döda fram till 14 april) . Astra Zeneca 10 döda 3 % handlagda rapporter av 16139 rapporter (Sannolikt 4000 döda fram till 14 april). Moderna 10 döda 16 % handlagda rapp och 1269 inkomna rapporter. (Sannolikt 100 döda fram till 14 april).

https://borjeperattdebate.wordpress.com/2021/04/17/statsministern-vaccineringspropaganda-i-ny-version/

 

 

CA 4 850 DÖDADE AV BIOVAPNET SOM KALLAS ”VACCINER” BARA I SVERIGE FRAM TILL 14 APRIL OCH MÖRKERTALET ÄR ENORMT

 

At least 60 percent of all new Covid-19 “cases” are occurring in people who were already vaccinated

 

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN I SVERIGE ÄR KLANEN UTAN PERSONLIGT ANSVAR

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-04-23

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 67

Mycket viktig information och upplysning 

Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet. Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

HJÄLP TILL ATT SPRIDA MASSUTSKICKET VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK VIA DENNA LÄNK

 

Börje Peratt delger i artikel som du idag kan läsa i massutskicket följande citat;

Med tanke på att 99, % inte blir sjuka och endast 0,1% diagnostiseras död med Covid måste man allvarligt ifrågasätta denna försöksvaccinering som fått ett obligatorisk dygdkrav men också för den som vill resa i praktiken en nödvändighet för att få vaccinpass”

Du läser mera av Börje Peratt i senare del av massutskicket.

 

Dr Mercola delger World Wide 2021-04-23 en mycket viktig artikel, citerar lösryckt del ur artikeln, läs hela artikeln och sprid vidare, citat

In present day, the public narrative has eerily followed Nazi Germany’s playbook for genocide

In present day, the public narrative has eerily followed Nazi Germany’s playbook for genocide, starting with the scapegoating of healthy people, as the rapid spread of COVID-19 was blamed on asymptomatic individuals not properly masking, social distancing and self-isolating.

That then grew into the nurturing of prejudice against people who refuse to wear masks, and now we’re seeing the narrative building toward persecution of those who do not want to get the vaccine.

It will start with discrimination, and already, we’re hearing talk of how only vaccinated people ought to have the right to partake in certain social activities. If that is tolerated, then outright persecution will be the inevitable next step.

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/23/should-unvaccinated-and-obese-be-penalized.aspx?ui=074606fd3681e8627a20bb0b1b0a99549e0ac7722f46b0c51e7f8fd3cb3b60ee&sd=20081210&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210423_HL2&mid=DM854912&rid=1139454173

 

EXPERIMENTELL NEUROS

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin(beteendevetare) delger en ENORMT VIKTIG artikeln 2021-04-22 om ”experimentell neuros”, sprid den vidare i alla dina nätverk, hela artikeln delges i detta massutskick, citat

Det globala bedrägeriet

De flesta tycks än inte förstå, att snart hela mänskligheten är utsatt för ett gigantiskt bedrägeri. Och det låter förstås så överdrivet att man har svårt att ta till sig sådan information.

Skulle myndigheter, läkare politiker och andra beslutsfattare medvetet lura oss? Nja, inte alla, för många är så gravt okunniga att de inte fattar vad de gör.

Men några måste ändå förstå det – och inse precis vad som pågår. Och dit hör några av världens främsta forskare. Problemet är bara, att den stora massan av okunniga – i kombination med fullkomligt gigantiska ekonomiska och politiska intressen – bidrar till bedrägeriet, och aktivt förhindrar att sanningen kommer fram.

De medvetna och kunniga slängs ut från Facebook, Twitter, Youtube och andra sociala media – och släpps aldrig fram i mainstream media (som SVT, SR och de stora tidningarna).

Vi får alltså endast vår information från dem som deltar i bedrägeriet – medvetet eller omedvetet.

Och det är i dag på väg att leda till en total kollaps – både ekonomiskt, medicinskt, kulturellt och socialt. Civilisationens död!

Det är svårt att förklara kort. Men för dem som är bekanta med den beteendevetenskapliga terminologin kan man hänvisa till begreppet ”experimentell neuros”, så förstår de kanske vad som just nu sker.

Begreppet kan demonstreras t.ex. via möss, som instängda i en bur har två spakar de kan välja på. Om de trycker ner den ena, så trillar en bit mat ner. Om de trycker ner den andra, så får de en elektrisk stöt. Normala, friska möss lär sig snart principen – och efter ett tag trycker de förstås endast ner den spak som ger dem mat.

Men om då försöksledaren plötsligt ändrar förutsättningarna, så att de två spakarna helt slumpmässigt ger mat eller en elstöt – så blir mössen efter en stund ”neurotiska” – eller helt galna.

Situationen blir för dem helt oförutsägbar, så hur skall de göra? De vet aldrig vad som skall hända, när de trycker ner någon av spakarna!

Mössen kan antingen bli helt galna och springa omkring i buren tills de blir utmattade och kanske dör. Eller så kan de bli apatiska och bara bli sittande helt stilla, utan att våga röra sig!

(Detta är en grov förenkling – men förhoppningsvis ändå begriplig för några av oss som nu blivit ”möss” i den stora globala ”buren”).

De budskap vi i Sverige länge fått från Folkhälsomyndigheten och andra ansvariga om den s.k. Coronapandemin och om de ”vacciner” man nu snabbtillverkat har i allt väsentligt varit falska och vilseledande.

Detta har redan gjort oss osäkra och mottagliga för allehanda falska teorier om verkligheten. Och tvärt emot vad man skulle kunna tro, så är det ”etablissemanget” och inte amatörer och ”konspirationsteoretiker” som sprider falsk information!

Till yttermera visso har också de officiella uppgifterna ofta varit motsägelsefulla och ändrats hela tiden! Ofta från en dag till en annan – och ibland flera gånger varje dag. Vi har fått besked om att träffas högst 500 personer i ett sammanhang, högst 50, högst 20, högst 8 eller högst 4 – och på restauranger bra en och en vid samma bord.

Stora idrottsarenor eller oerhört omfångsrika lokaler har bara tillåtits ta in mycket få besökare. Samtidigt har allmänna kommunikationer varit packade av resenärer.

Vi har fått höra att ansiktsmasker inte har någon verkan mot smittspridning, och sedan att vi måste använda ansiktsmask i vissa situationer, eller bara i andra.

Vi har blivit informerade om att vacciner skyddar mot smitta och förhindrar att vi skall smitta andra – samtidigt som vetenskapen visat att inget av detta stämmer.

Även om vi vaccineras kan vi bli smittade – och sprida smittan! Och gedigna vetenskapliga studier visar, att masker inte har någon betydelse för dödligheten i Covid-19. Inte heller ”lockdowns” och stränga restriktioner i samhället.

Självklart har dessa varierande och motsägelsefulla budskap gjort att vi riskerar att drabbas av en sorts ”experimentell neuros” - som gör att vi som de galna mössen handlar irrationellt och mår allt sämre.

Som ”försöksdjur” kan vi bli handlingsförlamade och inte våga göra någonting – eller vi kan negligera alla rekommendationer och regler och agera som om ingen smitta fanns.

Detta är en psykologisk och medicinsk skandal, som överträffar det mesta i världshistorien!

Och följderna kommer att bli katastrofala – särskilt när de skrämmande följderna av det genetiska experiment man kallar ”vacciner” efter hand blir uppenbara!

Några borde ställas till svars för detta gigantiska bedrägeri!

Anmärkningsvärt i sammanhanget är förstås också, att våra myndigheter konsekvent motarbetat alla enkla sätt att skydda oss mot smitta – genom att stärka vårt immunförsvar.

Man har försökt skrämma oss från att använda så enkla medel som C- och D-vitamin, samt zink, magnesium, selen och andra viktiga mineraler.

Man förnekar det vetenskapliga och helt kristallklara sambandet t.ex. mellan låga serumnivåer av vitamin D3 och allvarliga följder av Covid-19. Extra tillskott av vitamin D3 för hela befolkningen – särskilt ”riskgrupper” borde vara en självklarhet, om man ville begränsa pandemin!

Det har man nu också insett i Irland, och föreslår just detta, vilket tycks kunna få majoritet i deras parlament!

Äntligen en nation, där man använder sig av vetenskapliga fakta – och inte lyssnar på självutnämnda experter som dagligen sprider lögner och okunskap i våra medier!

Men alla våra svenska myndigheter och beslutsfattare tycks däremot ha som målsättning att helt negligera vetenskapen – och se till att så många som möjligt skall bli så sjuka som möjligt!

Och de som påpekar orimligheterna blir kallade konspirationsteoretiker eller betraktade som allmänt galna.

Mycket märkligt – och mer tragiskt än vad som går att uttrycka i ord!

Slut citat

Källa till ovan citerat

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7025234/posting/det-globala-bedr%C3%A4geriet

 

Se videon och sprid vidare, citat

Ireland, vitamin D report

Report on addressing Vitamin D deficiency as a public health measure in Ireland.

https://www.youtube.com/watch?v=hG72xGd0W0M

 

VEM STÄMMER REGIONEN?

Mycket viktig artikel av Börje Peratt, läs och sprid vidare, citat

Vaccinoperatörer och region Stockholm bryter mot lagen

“Vaccinatörer förbjuds berätta vilket vaccin som ska användas! Förbud kommer från regionen.” (TV4)

”Vi är ombedda att inte kommentera [förbudet]”

Region Stockholm har förbjudit vaccinatörerna att berätta vilket covid-vaccin som ges vid olika tillfällen. Doktor24 som massvaccinerar vid Globen i södra Stockholm fick för två veckor sedan en muntlig instruktion om att inte berätta vilket vaccin som ges. Patienten får alltså inte veta detta förrän de sitter framför sprutan. – Vi är ombedda att inte kommentera vilket vaccin vi använder vid tillfället, om ni vill veta varför får ni fråga regionen, säger Christoffer Berg som är vaccinansvarig på Doktor24.”

Eftersom denna försöksvax är en experimentell verksamhet är de inblandade, enligt lag, tvungna att informera varje mottagare som ska betrakta som försöksperson annars bryter operatören mot lagen.

“Att vara försöksperson är ett frivilligt val och en försöksperson kan när som helst välja att sluta medverka i en forskningsstudie utan krav på motivering.

(KOMMENTAR: Dvs står man inför en okänd spruta eller en spruta man inte önskar är det bara att avbryta.)

I Sverige finns en stark lagstiftning för att skydda försökspersoner. Det är således otillbörligt att under forskningens täckmantel arbeta på ett sådant sätt att mänskliga rättigheter kränks.

För det första skall etiska kommittén bedöma om projektet kan anses vara vetenskapligt bärkraftigt, dvs. om det är vetenskapligt försvarbart att utföra projektet.

Det är således här främst frågan om en kvalitetsbedömning utifrån ett vinst/risk-kriterium, där den vinst som förväntas uppstå i och med projektets genomförande alltid måste överskugga de eventuella risker som ett genomförande kan innebära.

 

(KOMMENTAR: Med tanke på att 99, % inte blir sjuka och endast 0,1% diagnostiseras död med Covid måste man allvarligt ifrågasätta denna försöksvaccinering som fått ett obligatorisk dygdkrav men också för den som vill resa i praktiken en nödvändighet för att få vaccinpass). 

 

För det andra skall kommittén granska om informationen till patient/försöksperson är tillräckligt beaktad, dvs. om den deltag- ande på ett adekvat sätt blir medvetandegjord om vad medverkan innebär.

KOMMENTAR: Hur informeras då försökspersonen om man vägrar uppge namnet på vaccinet? Svar: Inte alls!

Se: https://lagen.nu/sou/1989:75

Vem stämmer regionen?

Börje Peratt

Se denna skrämmande video med visselblåsande läkare Dr Hoffe om hur nordamerikansk urbefolkning utsatts för dödlig och skadlig vax.

Slut citat, källa till ovan citerat

https://humanismkunskap.org/2021/04/21/vaccinoperatorer-och-region-stockholm-bryter-mot-lagen/

 

 

Detta kom från en god medmänniska, citat

”En mycket intressant intervju med en läkare med 20 års erfarenhet som plötsligt börjar titta närmare på vacciner och som till sin stora förskräckelse inser vilken skadlig bluff de är.

Han säger upp sig från sitt jobb, avslutar sin karriär och skriver en bok om den skadliga bluffen. Dr Q kallar han sig.”

Se videon och sprid vidare, citat

Anonymous Doctor Blows Whistle On Vaccine Fraud Story

https://odysee.com/@BNN:6/Anonymous-Doctor-Blows-Whistle-On-Vaccine-Fraud-Story:a

 

 

Publicerat 2021-04-22, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

At least 60 percent of all new Covid-19 “cases” are occurring in people who were already vaccinated

Dr. Harvey Risch, a professor of epidemiology at Yale University, has calculated that upwards of 60 percent of all new “cases” of the Wuhan coronavirus (Covid-19) are occurring in people who were already “vaccinated” for the disease.

“Clinicians have been telling me that more than half of the new Covid cases that they’re treating are people who have been vaccinated,” Risch told Bannon.

As we have been warning, the so-called “third wave” of the Chinese Virus will be due to people who were vaccinated contracting and spreading the disease to others.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/513295.html

 

Måste ses video

COVID Shots to “Decimate World Population,” Warns Dr. Bhakdi

In this exclusive interview with The New American magazine’s Senior Editor Alex Newman, world-renown German-Thai-American microbiologist Dr. Sucharit Bhakdi warns that the COVID hysteria is based on lies and that the COVID “vaccines” are set to cause a global catastrophe and a decimation of the human population.

Starting off, he explains that the PCR test has been abused to produce fear in a way that is unscientific.

Next, he explains what the mRNA vaccines are going to do to the human body in terms and using analogies that anyone can understand.

Among other concerns, he expects massive deadly clotting as well as immune system responses that will destroy the human body.

Finally, Bhakdi, who warned of impending “doom” during a Fox News interview that went viral, calls for criminal prosecutions of the people responsible and an immediate halt to this global experiment.

Se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

https://thenewamerican.com/covid-shots-to-decimate-world-population-warns-dr-bhakdi/

 

Publicerat 2021-04-19, läs hela artikeln och sprid vidare, citerar lösryckta delar ur artikeln och sprid vidare, citat

“Are they trying to kill us?”

Vaccines are only indicated for diseases with a high risk of death or morbidity, and for which there is no cure.

After seeing the esteemed leaders in medicine denigrate hydroxychloroquine (even though it was a recognized treatment used successfully elsewhere for SARS, and mentioned favorably by Dr. Fauci for MERS), after watching three plants used in the production of hydroxychloroquine burn down in a year — two on the same day — after watching doctors lose their jobs and be censored for speaking truth and saving lives with old safe drugs that work, and now, after seeing experimental genetic agents being rolled out for use globally that have never passed animal testing and have only a few months human trials, perhaps it is time to address the 800-pound gorilla in the room and ask, “Are they trying to kill us?”

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://thenewamerican.com/genetic-vaccines-are-they-the-new-thalidomide/

 

UTAN MASK RESER SIG MÄNSKLIGHETEN MOT MEDICINSK TYRANNI

Från Tulsa Event, se dessa delar som kan inspirera och väcka allmänintresset för verkligheten om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, som uppenbart beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sverige medborgare

MEDICINSK TYRANNI; CENSUREN DÖDAR MÄNSKLIGHETEN, ”VACCINERNA” DÖDAR!

Bl.a. om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, MÅSTE SES, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Ty & Charlene Bollinger på Health & Freedom Conference 04-16-2021, “Health Freedom and Censors 101”

https://www.brighteon.com/16c8e87d-8279-4a0b-a52d-396d8a4de1ba

 

“COVID-19 Is 100% Treatable”

2021 Tulsa Event Day 1 Part 06 Nurse Erin Olszewski at the Health & Freedom Conference 04-16-2021

https://www.brighteon.com/3dbe54f5-2ea5-422c-b708-cd302ab531b0

 

“VACCINER” DÖDAR, ETT GENETISKT EXPERIMENT/BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN SOM DÖDAR

European regulators slap safety warning on J&J vaccine over deadly blood clots

https://www.afinalwarning.com/513049.html

 

Johnson & Johnson vaccine under investigation over deadly blood clot cases

https://www.afinalwarning.com/510603.html

 

….Emergency Warning to Humanity

Publicerat 2021-04-21 se denna video om ca 66 minuter, sprid vidare, citat

EXCLUSIVE: David Icke Issues Emergency Warning to Humanity

https://davidicke.com/2021/04/21/exclusive-david-icke-issues-emergency-warning-to-humanity/

 

Mycket allmänbildande och viktig artikel, läs hela och sprid vidare, citerar lösryckta delar, citat

Why Detoxification Is Essential for Health

Why You Need to Detox Your Body

The human body is much like a car’s engine in that it tends to get “gunked up” from constant exposure to toxins. Cleaning chemicals, environmental pollution, pharmaceutical drugsprocessed foods – all these and more place a constant burden on the body’s natural cleansing systems.

While these systems are designed to capture and flush as many toxins out of the body as possible, they can (and do) become overwhelmed by the immense, constant toxic onslaught of our modern world.

This is why supplemental body detoxification is so important. In order to jumpstart your body’s flushing capacity to ensure that any and all toxic stragglers are removed as quickly and thoroughly as possible, it’s absolutely vital that you follow certain protocols on a routine basis.

Detoxification as a Way of Life

3 | “Soft” and Heavy Metals

What makes metals like lead, aluminum, mercury, cadmium, arsenic, and nickel so hazardous is that they’re highly pervasive in environment. Often, they don’t show immediate effects in the body due to their gradual accumulation over time. Sources of exposure include:

 

Läs mera

https://thetruthaboutcancer.com/body-detoxification-vibrant-health/

 

STOPPA DEN MEDICINSKA TYRANNIN

Sanning ska fram om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska rannsakas inför domstol.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

1:a majtåget för frihet och sanning: Norra Bantorget kl. 14:00

FRÅGOR OCH SVAR OM 1:A MAJTÅGET FÖR FRIHET OCH SANNING:

VAD ÄR 1:A MAJTÅGET FÖR FRIHET OCH SANNING?

Det är en sammankomst där människor samlas för att stå upp för frihet och sanning.

Just nu censureras sanningen från oss, olika lagar och bestämmelser införs och vår frihet att träffas och röra oss begränsas.

Dessa begränsningar av mänskliga rättigheter skapar en stor kollektiv skada, mycket större än en eventuell nytta. Därav ska de tas bort och Sverige ska öppnas upp.

Läs mera

https://bakomkulisserna.biz/2021/04/22/1a-majtaget-for-frihet-och-sanning-norra-bantorget-kl-1400/

NATIONEN SVERIGES GODA MEDMÄNNISKOR HAR FÅTT NOG AV DE SUPERKORRUPTA POLITIKERNA UTAN PERSONLIGT ANSVAR

 

STÄLL DIG FRÅGAN OM VARFÖR SITTANDE REGERING I SVERIGE INTE SÄKERSTÄLLT ATT I SNABB LAGSTIFTNING,

SOM MED DET SAMHÄLLSFARLIGA CORONAVIRUSET, SÄKERSTÄLLT ATT UTAN PERSONLIGT ANSVAR UPPHÖR LIKA SNABBT SOM LAGSTIFTNINGEN OM DET SAMHÄLLSFARLIGA CORONAVIRUSET TILLKOM?

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare värnar inte om demokrati, rättssäkerhet, de grundläggande mänskliga rättigheterna och nationen Sveriges medborgares liv, hälsa och framtida livskvalitet!

Sveriges regering och deras medlöpare beskyddar skolmedicinen/den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare. Alltså det är uppenbart erkänt sakförhållande att den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins enorma ekonomiska intressen går före nationen Sveriges medborgares liv, hälsa och framtida livskvalitet!

MEDICINSKT TYRANNI mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är erkänt sakförhållande som till och med SVT/SR/TV4, riksmedia, SWEBB TV och internet/alternativ media kan informera och upplysa nationen Sveriges medborgare om, dvs. om dessa omnämnda inte beskyddar Sveriges regering och deras medlöpare!

DET ÄR ORGANISERAT BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE. 

Det största och värsta organiserade bedrägeriet/brottet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare beskyddas uppenbart av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

DEN HUMANITÄRA STORMAKTEN SVERIGE ÄR UPPENBART NÅGOT HELT ANNAT!

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4, riksmedia, SWEBB TV och alternativ/internetmedia redogör för vad Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare har utsatt nationen Sveriges medborgare och skattebetalare för under hela år 2020-2021.

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

SVERIGES REGERING & DERAS MEDLÖPARE SKA AVSÄTTAS MED OMEDELBAR VERKAN UTIFRÅN FAKTA

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas eftersom det inte existerar någon pandemi

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas med omedelbar verkan utifrån fakta

Vad Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare undanhåller avsiktligt nationen Sveriges alla medborgare och skattebetalare!

DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I VÄRLDSHISTORIEN

OCH SVERIGES REGERING OCH ALLA DERAS MEDLÖPARE MEDDELAS OCH DELGIVES ÅTERIGEN OM DELAKTIGHET OCH MEDDELAT ANSVAR I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Tiden är inne, avgörandet nära, Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är som hugget i sten.

Citatet, lägg det på minnet, omsätts i praktiken, och Sveriges regering och deras medlöpare förpassas till en historisk papperskorg som dina barn och barnbarn kommer vara stolta över!

Citat

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 90 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]   telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)   SKYPE nr voulf56

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu