• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare EXTRA VIKTIG INFORMATION… del 68

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 68

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 68

“VACCINER” DÖDAR, ETT GENETISKT EXPERIMENT/BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN SOM DÖDAR

 

Var finns lagstödet för att VÅRD SVERIGES alla regioner(fd landsting) äger rättighet att bedriva skadar & dödarverksamhet generellt och systematiskt mot nationen Sveriges medborgare?

Den 14 april: 153 döda Pfizer och ca 20 % handlagda rapporter av 6515 (Sannolikt 750 döda fram till 14 april) . Astra Zeneca 10 döda 3 % handlagda rapporter av 16139 rapporter (Sannolikt 4000 döda fram till 14 april). Moderna 10 döda 16 % handlagda rapp och 1269 inkomna rapporter. (Sannolikt 100 döda fram till 14 april).

https://borjeperattdebate.wordpress.com/2021/04/17/statsministern-vaccineringspropaganda-i-ny-version/

 

 CA 4 850 DÖDADE AV BIOVAPNET SOM KALLAS ”VACCINER” BARA I SVERIGE FRAM TILL 14 APRIL OCH MÖRKERTALET ÄR ENORMT

 

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN I SVERIGE ÄR KLANEN UTAN PERSONLIGT ANSVAR

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-04-23

 

EXTRA VIKTIG INFORMATION TILL ALLA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Mycket viktig information och upplysning 

Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet. Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

 

STOPPA DEN MEDICINSKA TYRANNIN

 

Sanning ska fram om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska rannsakas inför domstol.

 

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

1:a majtåget för frihet och sanning: Norra Bantorget kl. 14:00

 

FRÅGOR OCH SVAR OM 1:A MAJTÅGET FÖR FRIHET OCH SANNING:

 

VAD ÄR 1:A MAJTÅGET FÖR FRIHET OCH SANNING?

Det är en sammankomst där människor samlas för att stå upp för frihet och sanning.

 

Just nu censureras sanningen från oss, olika lagar och bestämmelser införs och vår frihet att träffas och röra oss begränsas.

 

Dessa begränsningar av mänskliga rättigheter skapar en stor kollektiv skada, mycket större än en eventuell nytta. Därav ska de tas bort och Sverige ska öppnas upp.

 

Läs mera

https://bakomkulisserna.biz/2021/04/22/1a-majtaget-for-frihet-och-sanning-norra-bantorget-kl-1400/

 

 

 

 

Publicerat 2021-04-23, läs artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Det existerar troligtvis inte coronavirus i positiva PCR-test

VETENSKAP & VÅRD. Michael Zazzio har ställt upp ett chi2-test (ett sannolikhetstest) för att räkna ut sannolikheten för att det finns något coronavirus. Hans matematiska analys visar att det med största sannolikhet inte existerar någon SARS-CoV-2-smitta, vilket även professor Dolores Cahill och docent Derek Knauss samt professor Michel Chiossudovsky har yttrat.

 

Text: Michael Zazzio, medicinsk forskare

 

Professor Dolores Cahill lät genetiskt analysera 1500 PCR-tester som hade gett positivt svar för coronaviruset SARS-CoV-2. När ett genanalyslaboratorium i New York i USA kontrollerade innehållet, så fann man att det inte var något av PCR-testerna som innehöll något coronavirus alls.

 

Cahills PCR-tester innehöll framförallt influensavirus. De flesta var av typen A, och en mindre andel av testerna innehöll influensavirus av typen B. I slutet av mars redovisade även två amerikanska forskare i Kalifornien samma resultat.

 

Sannolikheten för att 1500 positiva tester i själva verket är negativa är så pass liten att om man skulle testa hela världens befolkning, så skulle troligtvis inte någon enda människa i verkligheten vara smittad av det smittämne som de initiala testerna har påstått. Precis så ligger det till med SARS-CoV-2, och det verkar inte bättre än att vi alla har lurats av den globalistelit som har som mål att kontrollera oss fullt ut.

 

Professor Dolores Cahill var den som först visade att 1500 för Covid-19 positiva PCR-tester inte innehöll något enda corona-virus. I slutet av mars månad i år talade jag med Dolores om detta. Hon berättade då för mig att nyheten om testresultaten skulle komma att släppas i början av april.

 

 

En liknande analys visade samma sak

 

De amerikanska forskarna Derek Knauss och Michel Chossudovsky gjorde en likvärdig analys av 1500 PCR-tester som var positiva med avseende på Covid-19.

 

Inte heller de testerna innehöll några coronavirus. Knauss och Chossudovsky skickade därefter sina tester för analys vid Stanford, Cornell och några andra universitetslaboratorier i Kalifornien. Inte heller i de testerna fann forskarna några coronavirus. Infowars redovisar också Knauss yttranden.

 

I det dokument som finns utlagt på Internet står det bland annat att:

”På basis av laboratorietesterna på dessa 1500 prover stämmer vi nu Centers for Disease Control and Prevention (CDC) för Covid-19-bedrägeri. CDC har ännu inte skickat oss något enda livskraftigt, isolerat och renat prov av Covid-19.

 

Jag vill påstå att det sannolikt inte finns något Covid-19. Det är en fiktion.

 

De fyra forskningsdokument som beskriver de genomiska extrakten av Covid-19-viruset visar att de forskarna aldrig har lyckats isolera och rena sina prover. Alla de fyra artiklarna som har publicerats om Covid-19 beskriver endast små bitar av RNA, bitar som bara var 37 till 40 baspar långa, vilket inte är något virus. Ett virus är i genomsnitt 30,000 till 40,000 baspar långt.”

 

Det som folk blir sjuka av är egentligen influensa typ A och B.

 

Text: Michael Zazzio

 

Slut citat

Källa till ovan citerat

https://newsvoice.se/2021/04/coronavirus-pcr-test/

 

 

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 91 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

 

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

 

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

 

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

 

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu