• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 76

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 76

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 76

 

Bestämning av effekten av oral klordioxid (MMS) vid behandling av COVID 19 Den senaste pandemin av Covid-19 coronavirus kräver brådskande lösningar med alla möjliga tillvägagångssätt. Såväl vid konventionella som alternativa studier eliminerade klordioxid (ClO 2) i vattenlösning redan vid låga doser detta virus.

 

ETT ENORMT HOT MOT NATIONEN SVERIGES MEDBORGARES FRIHET & MÄNSKLIGA RÄTTIGHER, LIV, HÄLSA OCH FRAMTIDA LIVSKVALITET;

 

SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Du förstår strax mer, alltså efter att läst hela dagens massutskick och sett videos(och läst tidigare massutskick).

 

1:a Maj – Ny folkrörelse tar över kampen för frihet

Istället kanske en ny folkrörelse kommer på benen för att stå upp mot det största politiska sveket i demokratins historia.

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-05-01

 

Mycket viktig information och upplysning. Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet. Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

ETT ENORMT HOT MOT NATIONEN SVERIGES MEDBORGARES FRIHET & MÄNSKLIGA RÄTTIGHER, LIV, HÄLSA OCH FRAMTIDA LIVSKVALITET; SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Du förstår strax mer, alltså efter att läst hela dagens massutskick och sett videos(och läst tidigare massutskick).

 

 

HJÄLP TILL ATT SPRIDA VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK VIA DENNA LÄNK

 

 

Börje Peratt delger om verkligheten och sanningen, se videon och läs artikeln, sprid vidare, citat

1:a Maj – Ny folkrörelse tar över kampen för frihet

 

1 maj, dagen då arbetarrörelsen brukar gå ut och demonstrera för mänskliga rättigheter. Hur ska det gå då deras eget parti är den största faran?

 

TEXT OCH TAL: BÖRJE PERATT

 

Istället kanske en ny folkrörelse kommer på benen för att stå upp mot det största politiska sveket i demokratins historia.

 

  • Aldrig tidigare har samtliga folkvalda frivilligt underordnat sig en yttre makts agenda som innebär att skrämma upp befolkningen för att sedan få den att följa råttfångarens locktoner och vandra mot sin egen undergång.

 

  • Aldrig tidigare har demokratiskt folkvalda medverkat till en propaganda som orsakat sådan masshysteri som eliminerat sunt förnuft och som fått det egna folket att tro på de stora lögnerna och därefter gå med på att lyda en polisstat och låsa in sig enligt diktaturens restriktioner.

 

  • Aldrig tidigare har de folkvalda politikerna så mangrant förlorat den moraliska kompassen och begått landsförräderi mot sitt eget folk.

 

 

Coronakrisen handlar inte om att skydda människor mot smitta och sjukdom utan om att orsaka en sådan beteendeförändring som gör att människor isolerar sig, blir rädda för varandra och tror att de dör om de inte gör som myndigheterna säger.


Detta trots en smitta som de flesta inte märker av och en sjukdom som är lättbehandlad men som sjukvården inte får behandla på för patienten gynnsamt sätt.

 

Att sedan acceptera denna försöksverksamhet med ett påstått vaccin som går mot både vetenskapen och patientlagen och mot konventioner om mänskliga rättigheter.
Och som bevisligen skadar och dödar fler än detta virus … utan att befolkningen reagerar.

 

Det vittnar om att propagandan blivit det fördumningspiller som avsändaren eftersträvat.

Jo jag kan inte se annat än att de allra flesta har skrämts in i en förnekelsebubbla där de inte bryr sig om alla larmsignaler som de med vakna sinnen för länge sedan skulle ha upptäckt och avslöjat.

 

Trots att det nu står klar att detta försöksvax som tagits fram, skadar och dödar, så fortsätter folk att vaxa sig för att inte drabbas av reseförbud och för att få det ”gröna passet” som ska ge frihet. Frihet från vadå?

 

Det motsvarar ju bara samma slags pass som avkrävdes judarna under andra världskriget för att de skulle få röra sig utanför ghettot. Vi människor förhindras ett naturligt umgänge, det som bygger upp våra immunförsvar.
Jo det är i umgänget med andra du bygger upp ditt immunförsvar. Isolering orsakar bara ett försämrat immunförsvar något som vaxet sedan ytterligare förvärrar. Vaxet är en medicinsk försöksverksamhet som orsakar mer skador och död än vad covid19 någonsin kommer att göra.

 

Tyvärr är det än så länge en majoritet som blivit så uppskrämda av propagandan att de gått in i en masshysteri och ett grupptänk som hindrar dem från att förstå vad denna coronakris har för syften och mål.
Så om vi ska klara av att förändra detta måste vi bedriva en kamp på flera fronter. En mot våra folkvalda politiker, en mot de medier som piskar upp hotbilden med falska siffror om smittade och döda, och en opinions- och upplysningskampanj till det folk som lurats att tro att medmänniskor utgör hotet.

 

Det senaste är en svår nöt att knäcka då de flesta Covidtroende blivit oemottagliga för fakta och kunskapsbildning.

 

När folk som de känner skadas och dör av vaxet kanske det blir ett annat ljud i skällan. Än så länge deltar de flesta förnekarna i propagandisternas kör som hävdar inga samband. Känner vi igen det från svininfluensan vars vax orsakade plötslig död och svåra neurologiska och obotliga skador.

 

Och nu har Pfizer kanske världen mest kriminella läkemedelsbolag meddelat att man har ett genmanipulerande vax för barn och unga framme till sommaren. Den grupp som minst allt ska vaxas mot ett virus som i stort sett inte drabbar denna målgrupp.

 

Du som förälder jag hoppas att du står emot och inte förstör ditt barns liv för all framtid.

 

Önskar dig en skön 1:a maj

Börje Peratt

Läs mera, se videon och sprid vidare

https://humanismkunskap.org/2021/04/27/1a-maj-ny-folkrorelse-tar-over-kampen-for-frihet/

 

 

 

World Freedom Alliance delger, du kan översätta sidan till svenska när du kommer dit, citat

Get your voice heard today! Take action!

 

Läs mera och sprid vidare i alla dina nätverk

https://worldfreedomalliance.org/

 

https://worldfreedomalliance.org/campaigns/

 

 

 

Att skriva på och sprida vidare i alla dina nätverk, citat

European Spring Appeal – Hope and Accountability

 

 

To keep the peace and Push back when states turns against their people Sign the appeal now

Läs mera och se videon, skriv på

https://worldfreedomalliance.org/campaigns/european-spring/#sign

 

 

 

World Freedom Alliance delger, se videon och sprid vidare, citat

HOPE & ACCOUNTABILITY – TO KEEP THE PEACE AND PUSH BACK WHEN STATES TURNS AGAINST THEIR PEOPLE

https://www.bitchute.com/video/oujKrMaBRe2R/

 

 

 

Se videon och sprid vidare

RISE UP!

Take part in our new campaign called ”Hope & Accountability”
Take action today and deliver your Notice of Liability to your government to give them notice that this stops now!
Together we grow strong!
All information is found on our webpage:
https://worldfreedomalliance.org/

 

Se videon

https://www.bitchute.com/video/gA0HaOpxvXQ7/

 

 

 

Se videon och sprid vidare, World Freedom Alliance delger, citat

ACTIVIST NEWS

https://www.bitchute.com/video/2tTNr5sRHpNz/

 

 

 

Börje Peratt delger, läs artikeln och sprid vidare, citat

Vi tillåter inte någon vaccin utan noga granskning!

Den 28 april 2021 gick Dr Steven Hahn, kommissionär vid FDA (Amerikanska departementet för hälsa och humanitet, livsmedel och medicinhantering) ut med klargörande om gränsdragningar och krav innan vaccin godkänns.

 

ÖVERSÄTTNING: BÖRJE PERATT VideolänkText-länk

 

Huruvida Steven Hahns uttalanden ger hopp eller inte kan vi idag inte veta säkert. Är det “mycket snack och liten verkstad” eller är det de facto ett uttalande med verkshöjd? I så fall borde alla covidvax dras tillbaka!

 

Ett urval av Steven Hahns tal till en konsumentorganisation:

 

“En av mina första saker som jag gjorde när jag blev kommissionär var att fastställa strategiska prioriteringar och en av dem var att se till att vi lyssnade till konsumentens röst.

 

Den roll som FDA spelar för att skydda och främja hälsa och säkerhet hos amerikanska patienter och konsumenter, för att stödja uppdraget om konsumentskydd och främja folkhälsan.

 

Idag vill jag prata om FDA: s fortsatta ansträngningar för att ta itu med folkhälsokrisen COVID-19 och att fokusera på en aspekt som jag vet ligger i allas sinne, de fortsatta ansträngningarna för att utveckla ett vaccin och FDA: s roll och ansvar i den processen…

Läs mera

https://humanismkunskap.org/2021/04/29/vi-tillater-inte-nagon-vaccin-utan-noga-granskning/

 

 

 

 

 

Se videon där verkligheten och sanningen kommer fram, se videon och sprid vidare, citat

Lars Bern om censuren, läkemedel och guldreserven.

https://swebbtv.se/videos/watch/b7add684-9d5e-4850-8a6a-b814228b7f90

 

 

SVT OCH SR MARKNADSFÖR DEN KRIMINELLA VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRINS SK ”VACCINER” SOM SKADAR OCH DÖDAR NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE SOM DEN ENDA LÖSNINGEN

 

Skattemedel används för att bedriva propaganda, skattemedel används inte på ett effektivt sätt för skattebetalarna, en MYCKET VIKTIG ARTIKEL av Margareta Skantze, läs hela artikeln och sprid vidare, citat

Hanna Stjärne och Cecilia Benkö låter coronaindustrin dominera berättandet

 

Öppet brev till Cecilia Benkö och Hanna Stjärne

Jag skriver detta brev i förhoppningen att Public Service ska bidra till att överbrygga den växande klyftan mellan två olika verklighetsbeskrivningar gällande den pågående pandemin.

 I etablerade medier beskrivs Covid-19 som en mycket farlig och smittsam sjukdom, vilket berättigar grundlagsstridiga åtgärder och restriktioner i avvaktan på det som ses som den enda lösningen: massvaccineringen.

 

De som ifrågasätter denna bild av pandemin ges inte något utrymme i Public Service.

Detta gör att förtroendet för Public Service dagligen naggas i kanten av en växande skara engagerade medborgare som skaffar sig helt andra kunskaper och insikter via studiet av så kallade alternativa medier.

 

Men än finns det tid att reparera denna skada.

En av de mest grundläggande frågorna som Public Service måste ta upp gäller PCR-testernas tillförlitlighet som metod för att konstatera pågående covid-19-infektion.

 

Att covid-19 klassats av WHO som pandemi beror på PCR-testerna, eftersom WHO:s kriterium för en pandemi enbart utgörs av dess stora smittsamhet. (Kravet på att definitionen även skulle innefatta att sjukdomen är dödlig togs bort av WHO år 2009.) Ingen smitta – ingen pandemi.

 

LÄS HELA ARTIKELN

https://newsvoice.se/2021/04/cecilia-benko-hanna-stjarne-coronaindustrin/

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger en MYCKET VIKTIG artikel, citerar lösryckta delar ur artijeln, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Klordioxid mot virus

Bestämning av effekten av oral klordioxid (MMS) vid behandling av COVID 19

(Försök till sammanfattande tolkning av resultat från en studie som presenteras i Amerikanska kliniska prövningsregistret)

 

TEORETISK RAM FÖR KLORDIOXID OCH GRUNDEN FÖR DESS TERAPEUTISKA ANVÄNDNING

 

Den terapeutiska effekten av klordioxid ges av dess selektivitet för pH. Det betyder att denna molekyl dissocierar och släpper ut syre när den kommer i kontakt med en annan syra.

 

Vid reaktion omvandlas den till natriumklorid (vanligt salt) och samtidigt släpper den ut syre, vilket i sin tur oxiderar (förbränner) patogenerna (skadliga bakterier eller virus) i surt pH, och omvandlar dem till alkaliska oxider (”aska”).

 

Klordioxiden, som är det näst starkaste desinfektionsmedlet som är känt efter ozon, är mycket mer ägnat för terapeutisk användning, eftersom den också kan penetrera och eliminera biofilm, något som ozon inte gör.

 

Den stora fördelen med den terapeutiska användningen av klordioxid är att det inte kan uppstå någon bakterieresistens mot ClO2. Klordioxid är en selektiv oxidant, och till skillnad från andra ämnen reagerar det nästan inte med några komponenter i levande vävnad.

 

Klordioxid reagerar snabbt med fenoler och tyroler, som är viktiga för bakterielivet. I fenoler är mekanismen att attackera bensenringen, eliminera lukt, smak och andra mellanföreningar. Klordioxid tar bort virus effektivt och är upp till tio gånger effektivare än andra antibiotika.

 

Utvärdering av klordioxidens antivirala aktivitet mot katters kalicivirus, humant influensavirus, mässlingvirus, hundsjukdomsvirus, humant herpesvirus, humant adenovirus, hund-adenovirus och hund-parvovirus. Det visade sig också vara mycket effektivt mot små parasiter, protozoer.

 

Ett ämne som är mycket angeläget i medicinska vetenskapliga termer är reaktivitet av klordioxid med essentiella aminosyror. I vissa tester på reaktiviteten av klordioxid med 21 essentiella aminosyror, var endast cystein, tryptofan och tyrosin, prolin och hydroxiprolin reaktiva vid ett pH runt 6 … Dessa aminosyror är relativt lätt att byta ut.

 

Oxidation med klordioxid av metionin och cysteinderivat till sulfoxid sker – d.v.s. av de två aromatiska aminosyror som innehåller sulfid, tryptofan och tyrosin – och de två oorganiska jonerna FE2 + och Mn2 +. Cystein är, på grund av det ingår i en tiolgrupp, en aminosyra som är upp till 50 gånger mer reaktiv med alla mikrobsystem än de andra fyra essentiella aminosyrorna, och kan därför inte skapa resistens mot klor

 

Även om det hittills inte är vetenskapligt bevisat, så antar man inom farmakodynamiken vanligtvis att orsaken till klordioxidens antimikrobiella effekt är dess reaktioner på de fyra aminosyrorna ovan – eller på protein- och peptidrester.

 

 

KLORDIOXID OCH BASERNA FÖR TERAPEUTISK ANVÄNDNING MOT CORONAVIRUS

Klordioxid (ClO 2) har använts i över 100 år för att bekämpa alla typer av bakterier, virus och svampar. Det fungerar som ett desinfektionsmedel, eftersom det i sitt verkningssätt visar sig vara ett oxidationsmedel. Det liknar mycket hur vår egen kropp fungerar, till exempel i fagocytos, där en oxidationsprocess används för att eliminera alla typer av patogener.

Den senaste pandemin av Covid-19 coronavirus kräver brådskande lösningar med alla möjliga tillvägagångssätt. Såväl vid konventionella som alternativa studier eliminerade klordioxid (ClO 2) i vattenlösning redan vid låga doser detta virus.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7027335/posting/klordioxid-mot-virus

 

Artikel i sin helhet bifogas som pdf fil.

 

 

Om du gör folk rädda för något kommer de att göra allt du säger till dem att göra. 

Rädsla är ett mäktigt vapen för massmanipulation. Speciellt om den rädslan backas upp av ”vetenskap”. Under covid19-pandemin är detta principen nr 1 för att införa totalitär kontroll över allmänheten över hela världen.

Kombinera helt enkelt  ’vetenskap’ med ‘rädsla’ och människor förvandlas till dockor som gör allt du vill. 

Läs mer

https://www.stopworldcontrol.com/science/

 

 

NATIONEN SVERIGES GODA MEDMÄNNISKOR HAR FÅTT NOG AV DE SUPERKORRUPTA POLITIKERNA UTAN PERSONLIGT ANSVAR

 

STÄLL DIG FRÅGAN OM VARFÖR SITTANDE REGERING I SVERIGE INTE SÄKERSTÄLLT ATT I SNABB LAGSTIFTNING,

SOM MED DET SAMHÄLLSFARLIGA CORONAVIRUSET, SÄKERSTÄLLT ATT UTAN PERSONLIGT ANSVAR UPPHÖR LIKA SNABBT SOM LAGSTIFTNINGEN OM DET SAMHÄLLSFARLIGA CORONAVIRUSET TILLKOM?

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare värnar inte om demokrati, rättssäkerhet, de grundläggande mänskliga rättigheterna och nationen Sveriges medborgares liv, hälsa och framtida livskvalitet!

 

Sveriges regering och deras medlöpare beskyddar skolmedicinen/den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare. Alltså det är uppenbart erkänt sakförhållande att den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins enorma ekonomiska intressen går före nationen Sveriges medborgares liv, hälsa och framtida livskvalitet!

 

MEDICINSKT TYRANNI mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är erkänt sakförhållande som till och med SVT/SR/TV4, riksmedia, SWEBB TV och internet/alternativ media kan informera och upplysa nationen Sveriges medborgare om, dvs. om dessa omnämnda inte beskyddar Sveriges regering och deras medlöpare!

 

DET ÄR ORGANISERAT BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE. 

 

Det största och värsta organiserade bedrägeriet/brottet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare beskyddas uppenbart av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

DEN HUMANITÄRA STORMAKTEN SVERIGE ÄR UPPENBART NÅGOT HELT ANNAT!

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4, riksmedia, SWEBB TV och alternativ/internetmedia redogör för vad Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare har utsatt nationen Sveriges medborgare och skattebetalare för under hela år 2020-2021.

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

SVERIGES REGERING & DERAS MEDLÖPARE SKA AVSÄTTAS MED OMEDELBAR VERKAN UTIFRÅN FAKTA

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas eftersom det inte existerar någon pandemi

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska avsättas med omedelbar verkan utifrån fakta

Vad Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare undanhåller avsiktligt nationen Sveriges alla medborgare och skattebetalare!

 

DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I VÄRLDSHISTORIEN

 

OCH SVERIGES REGERING OCH ALLA DERAS MEDLÖPARE MEDDELAS OCH DELGIVES ÅTERIGEN OM DELAKTIGHET OCH MEDDELAT ANSVAR I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Tiden är inne, avgörandet nära, Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är som hugget i sten.

 

Citatet, lägg det på minnet, omsätts i praktiken, och Sveriges regering och deras medlöpare förpassas till en historisk papperskorg som dina barn och barnbarn kommer vara stolta över!

 

Citat

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

 

UTAN PERSONLIGT ANSVAR KLANEN I SVERIGE DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 98 av året 2021

 

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

 

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]   telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)   SKYPE nr voulf56

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu