• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 90

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 90

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 90

H1N1 vaccine campaign shut down after fewer than 50 deaths

 

”Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet.”

 

DET ÄR DAGS ATT FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN SYNAS I FRÅGA OM PSYOP MOT NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Det dör sannolikt lågt räknat 46 människor varje dag i Sverige av Covid19vaccinering.

 

Eftersom påstådda dödstal av covid19 är synnerligen osäkert och överdrivet kan vi räkna med att fler dör av sprutan än av sjukdomen.

 

NO JAB FOR ME/ INGEN INJEKTION MED “VACCIN” FÖR MIG https://nojabforme.info/

STOPPA OMEDELBART DET GENETISKA EXPERIMENTET MOT MÄNSKLIGHETEN MED ”VACCINER”/BIOVAPEN SOM GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE MEDICINSK TYRANNI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

2021-05-12

Mycket viktig information och upplysning. Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet. Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

Hjälp till att sprida vidare i alla dina nätverk via denna länk

Publicerat 2021-05-11

Vaccinet är pandemin: MÅNGA länder ser ökad dödsfall efter att covida vacciner börjat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/517093.html

 

 

Lyssna på sanningen/verkligheten om “vaccinerna”/biovapen från opartisk, saklig och mycket trovärdig källa, citat

Salk Institute reveals the spike protein IS the weapon… and it’s in all the vaccines

https://www.brighteon.com/186eb1f4-4078-4f47-a544-b6c2cc428abc

 

Läs mera och sprid vidare

World Wide Demonstration 15:e maj i Malmö, Göteborg och Stockholm

 

https://www.vaken.se/world-wide-demonstration-15e-maj-i-malmo-goteborg-och-stockholm/

 

 

Börje Peratt har delgett en mycket viktig artikel, läs hela och se videos, citerar lösryckta del ur artikeln, sprid vidare, citat

”Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet.”

Läkare anses ha förringat den påstådda faran och han ska internt ha tonat ned covid-19 hysterin och kallat regionens riktlinjer för trams, rapporterar tidningen Mitti. Både patienter och kollegor har nu anmält allmänläkaren till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo).

 

”Faran är över, sjukdomen är i princip ofarlig och vi är alla lurade”, ska läkaren bland annat ha skrivit i ett internt mejl om covid-19. Läkaren ska även ha vänt sig mot krav på munskydd och visir, enligt Mitti.

 

Den anmälda läkarens synpunkter går i linje med vad internationellt ansedda forskare och läkare gett uttryck för såsom patolog Dr Roger HodkinsonLÄNK Han sa till regeringsmän i Alberta under ett zoomkonferenssamtal.

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://borjeperattdebate.wordpress.com/2021/04/28/lakare-talar-sanning-anmals-till-ivo/

 

 

Vem är Börje Peratt, det får du veta via denna länk

https://borjeperattdebate.wordpress.com/borje-peratt/

 

 

Börje Peratt delger i artikel, citerar lösryckta delar, läs hela artikeln och sprid vidare, citat

8000 människor i Sverige döda av Covid19 vaccin till midsommar?

Det dör sannolikt lågt räknat 46 människor varje dag i Sverige av Covid19vaccinering.

 

Vid midsommar lär vi ha lågt räknat 8000 döda av Covid19 vaccinering. Sannolikt det mångdubbla.

 

Eftersom påstådda dödstal av covid19 är synnerligen osäkert och överdrivet kan vi räkna med att fler dör av sprutan än av sjukdomen.

 

Ovanpå det visar det sig att de som vaxats med covid19 är de värsta smittbärarna och kan i framtiden komma att utgöra den verkliga faran.

 

Tidigare friska från äldreboende inklusive personal som vaxat får inom dagar och några veckor ett coronautbrott och mängder av kända bieffekter av covid19 som bland annat förlamning och naturligtvis även dödsfall. Tidigare alerta och friska åldringar uppträder plötsligt efter covid19vaccinering som Zombies.

 

Socialförvaltningen i Surahammar vaccinerade i början av 2021 alla på vård- och serviceboenden samt inom hemsjukvården. Två veckor senare drabbades man av ett “coronautbrott”, rapporterar Västmanlands Läns Tidning.

 

Propagandamedierna fortsätter rapportera falsarier om smittade och döda av covid19 men inte ett ljud om alla som nu skadas och dör av vaccineringen.

Läs mera och sprid vidare i alla dina nätverk

https://borjeperattexplorer.wordpress.com/2021/04/22/8000-manniskor-i-sverige-doda-av-covid19-vaccin-till-midsommar/

 

 

 

Börje Peratt delger i artikel, citerar lösryckta delar, sprid vidare, läs hela artikeln, sätt i relation till artikeln ovan, citat

Allvarliga biverkningar av covid19-vaccin

 

Publicerat den april 23, 2021 by borjeperatt

 

Artikeln 8000 människor i Sverige döda av Covid19 vaccin till midsommar? har väckt undringar och frågor om hur denna uppskattning kommit till. Jag ska här försöka förtydliga mig. Och jag erkänner att tidigare artikel kan anklagas för att vara spekulativ.

 

Men om vi utgår från de siffror som Läkemedelsverket redovisat LÄNK. Så får vi till mitten av april över 18000 allvarliga fall av biverkningar av totalt 877900 vaccinerade och ca 173 erkända dödsfall av 20% handlagda. Låt oss av detta göra en uppskattning av hur många som man tillstår kan ha dött av återstående 80% ej handlagda fall.

 

Det innebär att kanske 900 kan ha dött från vaccinering. Då ska man veta att försiktighetsprincipen är så stark att man ofta endast accepterar att 10% av dödsfall (relaterade till vaccinering).

 

Möjligen har det egentligen dött ca 9000 men med en mycket försiktig bedömning blir det således att kanske 900 har dött direkt av vaccinering.

 

När det gäller dagliga rapporter om smittade och döda tycks däremot ingen försiktighetsprincip gälla. Tvärtom. Trots att vi vet att PCR testen är opålitliga så påstår dessa rapporter ”garanterad” träffsäkerhet.

 

Jag upprepar siffrorna är efter tre och en halv månads försöksverksamhet. Fortsatt vaccinering med livshotande skador leder sannolikt till större dödstal från vaccinering än de vi varje dag kan se från den osäkra covid19statistik som medierna vidarebefordrar.

Trots att detta är en försökvaccinering frångår man alla etiska regler, moraliska principer och patientlagar vid genomförandet av vaxkampanjen som också nu ska gälla barn. Har de någon talan i detta försök.

Nej, de tvingas på ett farligt vax som vi bara kan ana konsekvenserna av. Det är utan tvekan ett svårt brott mot mänskligheten och de inblandade måste ställas inför rätta när den tiden kommer som möjliggör det. Ovanpå det håller man på och ska genomföra ett vaxinpass grundat på försöksvaccinering.

Tankarna går ofrånkomligen till hur man skiljde ut judar under naziepoken.

Ovaxade riskerar att bli ghettoförklarade och förbjudas mänskliga fri- och rättigheter, avtvingas ovärdig hantering. Frbjudas resemöjligheter. Skulle detta bli verklighet återstår revolt.

Vi som vet att denna kampanj inte rör att förbättra folkhälsan, tvärtom kommer den att sabotera folks immunförsvar. Kampanjen rör makt och pengar.

Tyvärr är en stor del av befolkningen så okunnig så de riskerar också bli fiende i detta.

Börje Peratt

 

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://borjeperattexplorer.wordpress.com/2021/04/23/allvarliga-biverkningar-av-covid19-vaccin/

 

 

 

DET ÄR DAGS ATT FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN SYNAS I FRÅGA OM PSYOP MOT NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Bedriver Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare en PSYOP(psykologisk operation) mot nationen Sveriges medborgare?

 

Här i denna video om ca 12 minuter, publicerad 2021-05-11 delges om FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN och där som synes iscensatt PSYOP mot nationen Sveriges medborgare, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Jansson & Tegnell exposas

Om Jansson MSB

https://samnytt.se/avslojar-har-anmaler-folkhalsomyndigheten-coronakritiker-till-msb-som-agenter-at-frammande-makt/

Om Jansson-Hot mot media
https://samnytt.se/fhms-presschef-erkanner-patryckningar-pa-medier-det-har-alltid-lost-sig/

Om Jansson
https://www.youtube.com/watch?v=TyoZT4bk5N0

Om Jansson-Nått våra mål
https://www.dagensmedia.se/medier/dagspress/fhm-chefens-hyllning-det-ar-tack-vare-medierna-som-vi-natt-vara-mal/

Propaganda i Sverige
https://www.fokus.se/2012/05/sveriges-hemliga-propagandasoldater/

Tegnell 2009
https://www.youtube.com/watch?v=TyoZT4bk5N0

Sveriges beredskap för smittutbrott i en global värld. 2016
https://www.youtube.com/watch?v=G6IE0RW0ZzM

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE

https://odysee.com/@Zakleo:e/Jansson-o-Tegnell-exposas:1

 

Trovärdighet existerar men inte för Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, du förstår strax mera. SVT/SR/TV4, riksmedia och stora delar av internet/alternativ media undanhåller uppenbart för nationen Sveriges medborgare om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, du förstår strax mera.

 

Måste ses video, sprid vidare om Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare och de sk ”vaccinerna”/biovapnen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, ca 15 minuter

DR CARRIE MADEJ – TA INTE VACCINET – DET FINNS INGEN PANDEMI

https://www.bitchute.com/video/J07SZnKsDLuM/

 

 

DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN UTAN PERSONLIGT ANSVAR

ETT ENORMT HOT OCH HAT MOT DEMOKRATI, RÄTTSSÄKERHET OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARES LIV, HÄLSA OCH FRAMTIDA LIVSKVALITET

 

Publicerat 2021-05-11

Läs denna mycket viktiga artikel, mycket allmänbildande, sprid vidare,

Sveriges politiska adel (s)
Socialdemokratin har förvandlat den svenska demokratin från ett folkstyre, med över 250 000 förtroendevalda fritidspolitiker, till ett elitstyre av yrkespolitiker och deras politiskt tillsatta myndighetschefer och tjänstemän.

Denna ”adel” bestämmer sina egna villkor, sätter sina egna löner, arvoden, förmåner och traktamenten – och partistödens storlek.

 

De tror sig vara oberörbara…

http://alfheimr.eu/

https://morklaggning.wordpress.com/2021/05/11/politiska-maktsekter/

 

 

 

 

 

Måste ses video om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, ca 25 minuter

DR VERNON COLEMAN – VARFÖR OCH HUR DE PLANERAR ATT DÖDA 7 MILJARDER

https://www.bitchute.com/video/DI5WK3EBWpxc/

 

 

 

Publicerad 2021-05-09, se video intervjun, ca 31 minuter, MYCKET ALLMÄNBILDANDE, sprid vidare i alla dina nätverk, bl.a. om den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin. Dvs. den SUPER KORRUPTA SKOLMEDICINEN som bevisligen bedriver generell och systematisk SKADAR & DÖDAR VERKSAMHET, bl.a. med de sk ”vaccinerna”/biovapenen som uppenbart systematiskt och generellt dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

REINER FUELLMICH & LESLIE MANOOKIAN – MÄNNISKOR HAR INGEN IDÉ HUR KONTROLLERAT ALLT ÄR

https://www.bitchute.com/video/fTmmbRPifuyf/

 

 

 

Publicerat 2021-05-10 MÅSTE SES VIDEO, sprid vidare, sanningen om ”vaccinerna”/biovapnen mot mänskligheten, videon RÄDDAR LIV, saklig och opartisk kompetens/spetsspecialist kompetens som DU inte får av Sveriges regering, Folkhälsomyndigheten, Sveriges alla Regioner(fd landsting) och SVT/SR/TV4, riksmedia och stora delar av alternativ/internetmedia, sprid vidare i alla dina nätverk

PROFESSOR DOLORES CAHILL OM FARORNA MED MRNA-TERAPIER

Se videon om ca 53 minuter och sprid vidare i alla dina nätverk, sanningen och verkligheten delges om i denna enormt viktiga intervju

https://www.bitchute.com/video/42kX6pYwy3T3/

 

 

 

Publicerat 2021-05-11 mänskligheten VAKNAR och inser hur förljugen och manipulerade mänskligheten blir av mainstream media, som i detta exempel BBC.

Alltså exakt samma kan hända och kommer förmodligen hända i Sverige gentemot SVT/SR/TV4, riksmedia och stora delar av internet/alternativ media som undanhåller sanningen och verkligheten om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, se videon om ca 4 minuter och sprid vidare, citat

DEMONSTRANTER SOM KALLAR BBC FÖR VAD DE ÄR

https://www.bitchute.com/video/p4NRihF4ErOC/

 

 

 

Publicerat 2021-05-11, sprid vidare i alla dina nätverk

DENNA VIDEO BERÄTTAR EN ANNAN HISTORIA OM INDIEN ÄN DEN FRUKTANSVÄRDA LÖGNEN FRÅN MSM

https://www.bitchute.com/video/wTOSGb2LJgvG/

Mänsklighet på G mot MEDICINSK TYRANNI och den pågående FASCISMEN mot mänskligheten utifrån Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, se videon om ca 3 minuter, citat

LONDON PROTEST LÖRDAG 15 MAJ – LÅT OSS FÅ ÄNNU FLER MÄNNISKOR DÄR ÄN FÖRRA GÅNGEN

https://www.bitchute.com/video/OUuSbbx68Xrc/

 

 

 

“H1N1 vaccine campaign shut down after fewer than 50 deaths”

 

Children’s Health Defense artikel som alla bör läsa och sprida vidare i alla nätverk

 

FAKTA och Mycket Allmänbildande, alla fattar om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, om man vill förstå och kan läsa FAKTA!

Du kan såklart goggle översätta på sidan, här nedan original språket.

 

Generell och systematisk skadar och DÖDAR VERKSAMHET med sk ”vacciner” sker globalt. Alltså en globalistisks skadar och DÖDAR VERKSAMHET mot mänskligheten, BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges medborgare.

 

Här en artikel av 2021-05-11, citerar lösryckta FAKTA ur denna MYCKET VIKTIGA artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

64 Days and Counting — Why Won’t the CDC Answer Our Questions?

 

H1N1 vaccine campaign shut down after fewer than 50 deaths

In March 1976, the federal government rushed the H1N1 vaccine to market, after hundreds of soldiers at Fort Dix, New Jersey, contracted the new virus strain. Of the 45 million people who received the vaccine, 450 developed Guillain-Barré syndrome and of those, more than 30 died.

 

Months later — in December 1976 — the government suspended the H1N1 mass vaccination campaign, after the National Academy of Medicine concluded people who received the vaccine had an increased risk for developing Guillain-Barré.

 

The Defender asked the CDC how many deaths, as a percentage of the total number of administrations of a vaccine, it would take for the FDA to remove that vaccine from the market.

 

We asked the CDC to explain why the agency altered the way it counts COVID breakthrough cases, to explain the effect this will have on breakthrough numbers and how the CDC can monitor vaccine efficacy if it excludes breakthrough cases of COVID that do not result in hospitalization or death.

To date, we have yet to receive a response, but will continue to press the CDC for answers to our inquiries.

Here are our questions:

 

CDC Questions for Congressional Inquiry

1. According to your website, the CDC follows up on every reported death following vaccination to request additional information and learn more about “what occurred to determine whether the death was a result of the vaccine or unrelated.”

As of April 30, there had been 157,277 adverse events reported to the CDC’s Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) following COVID vaccination, including 3,837 deaths and 16,014 serious injuries. The CDC’s website acknowledges 4,178 reported deaths among people who had received a COVID vaccine between December 14, 2020 and May 3, 2021.

 

  • How many of these reports has the CDC followed up on so far?
  • What criteria determines whether there should be further investigation?
  • What does an investigation entail?
  • How long does a single investigation take, on average?
  • Where can the public access the findings of the investigations conducted into the reported deaths?

 

2. The CDC’s website states, “To date, VAERS has not detected patterns in cause of death that would indicate a safety problem with COVID-19 vaccines.” However, a search of reports filed as of April 30 shows what appear to be a number of patterns.

 

Please explain why the CDC does not acknowledge these:

 

3. In reference to the 4,178 reported deaths, the CDC’s website states, “A review of available clinical information including death certificates, autopsy, and medical records revealed no evidence that vaccination contributed to patient deaths.”

  • What are the criteria for determining whether the vaccine caused and/or contributed to the reported death?
  • Where can the public access the CDC’s review of reported deaths?

 

9. In March 1976, the federal government rushed the H1N1 vaccine to market after hundreds of soldiers at Fort Dix, New Jersey, contracted the new virus strain. Of the 45 million people who received the vaccine, 450 developed Guillain-Barré syndrome and of those, more than 30 died.

 

Months later — in December 1976 — the government suspended the H1N1 mass vaccination campaign, after the National Academy of Medicine concluded people who received the vaccine had an increased risk for developing Guillain-Barré.

 

  • How many deaths, as a percentage of the total number of administrations of a vaccine, would it take for the FDA to remove a vaccine from the market? And how do the criteria for removing vaccines from the market compare with criteria for removing other types of drugs?

 

10. As of April 26 more than 9,245 COVID cases had been reported in the fully vaccinated. These are referred to as “breakthrough cases.”

 

In early May, the CDC recommended reducing the RT-PCR Ct value to 28 cycles for those being tested for COVID after having been fully vaccinated. A lower Ct value indicates a higher viral load in the sample, and vice versa. A PCR test commonly uses 40 cycles of amplification, Dr. Fauci recommends 35 and the global standard is 35.

 

Lowering the Ct values to 28 (excluding Ct values between 29 and 35) for vaccinated individuals will reduce the number of positive COVID breakthrough cases, calling into question COVID vaccine efficacy data.

  • Can you explain why the CDC recommends a lower Ct value for those having been vaccinated for COVID?
  • Can you explain the impact of reducing the RT-PCR threshold to 28 on breakthrough COVID cases?
  • Can you explain why the CDC does not require one RT-PCR testing standard?
  • Why did the CDC change their reporting on breakthrough cases May 7 to exclude cases of COVID in the fully vaccinated unless they result in hospitalization or death?
  • The vaccine is designed to prevent COVID and/or moderate to severe COVID. How can the CDC monitor vaccine efficacy if it excludes COVID cases that do not result in hospitalization or death?

 

 

Slut citat, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://childrenshealthdefense.org/defender/64-days-why-wont-cdc-answer-questions/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=2a0772c7-2a51-43b3-9cee-90aa0194e404

 

 

 

Statsminister Stefan Löfven och Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare:

VARFÖR beskyddar statsminister Stefan Löfven och Sveriges regerings medlöpare den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och skolmedicinens MONOPOL på skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Bästa statsminister och Sveriges regering och deras medlöpare var återfinnes det lagliga stödet för denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET?

Och är det förenligt med de grundläggande mänskliga rättigheterna att i ett genetiskt experiment mot mänskligheten, som inte kan ge informerat samtycke, eftersom skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapnen marknadsförts och marknadsförs som vanliga vacciner, vilket dessa ”vacciner” inte är, som därmed är ett uppsåtligt grovt bedrägligt vilseledande mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 
Detta strider mot gällande lag och rätt, bevisbördan att bevisa det motsatta åvilar den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och Nationen Sveriges medborgare.

 

 

 

 

 Läs om

HÖGMÅLSBROTT & HÖGFÖRRÄDERI I BROTTSBALKEN

Se 18 kap. & 19 kap.

https://lagen.nu/1962%3A700

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

Börjar tiden närma sig för att Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska rannsakas inför domstol?

Uppenbart är att ”vaccinerna”/biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är ett genetiskt experiment mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten över hela världen, en globalistisk agenda, och att detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare är som ”hugget i sten”.

Den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare äger bevisbördan att bevisa det motsatta.

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

 UTAN PERSONLIGT ANSVAR KLANEN I SVERIGE DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 112 av året 2021

 Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]   telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)  SKYPE nr voulf56

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu