• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 110

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 110

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 110

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

 

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR VACCINERNA, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

VARNING FÖR “VACCINERNA” / BIOVAPEN & ”JOURNALIST JÄVLARNA”, STOPPA ”VACCINERNAS” GENERELLA OCH SYSTEMATISKA SKADAR & DÖDAR VERKSAMHET

 

Hur länge tror du detta kan pågå, när dessa ”vacciner” nu redan troligen dödat 1000 ggr fler än alla tidigare vacciner tillsammans?

 

 

 

STOPPA OMEDELBART DET GENETISKA EXPERIMENTET MOT MÄNSKLIGHETEN MED ”VACCINER”/BIOVAPEN SOM GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE MEDICINSK TYRANNI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

 

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-05-31

 

Mycket viktig information och upplysning. Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet.

 

Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

Hjälp till att sprida vidare i alla dina nätverk via denna länk

 

 

Citerar del ur artikel av HEALT RANGER Mike Adams, läs hela artikeln och sprid vidare, texten maskin översatt till svenska, publicerat 2021-05-30, citat

 

Vaccinindustrin hoppas kunna döda så många vaccinoffer som möjligt så att de inte kan stämma eller protestera

 

Slutligen vet vi att spikproteinet som används i vaccinerna i sig är ett biologiskt vapen som även Salk Institute bekräftar orsakar kärlsjukdom .

 

Detta är den partikel som orsakar blodproppar som leder till hjärtinfarkt, stroke och dödsfall i lungemboli. Spikproteinet är vapnet, och det formuleras medvetet till vaccinerna. (Eller när det gäller mRNA-vacciner kapas kroppens celler för att generera spikproteinbiovapen och släppa dem i ditt eget blod.)

 

Vaccinindustrin hoppas kunna döda så många vaccinoffer som möjligt så att de inte kan stämma eller protestera

 

Sanningen om allt detta kan inte täckas över länge .

Den kommande vågen av vaccindödsfall kommer att vara obestridlig och skrämmande.

 

Vaccinindustrin vet detta och de försöker döda den stora majoriteten av amerikaner innan folk inser att de blir avlivade.

När allt kommer omkring vet vaccinindustrin att döda människor inte protesterar och döda människor inte lämnar in stämningar. Så ju snabbare de kan döda det största antalet människor, desto mindre motreaktion kommer de att möta när allt detta kommer ut.

 

När den amerikanska regeringen har flyttat detta in i en kinetisk efterlevnadsfas kommer den federala regeringen bokstavligen att vara i krig med det amerikanska folket, och helvetet kommer att bryta loss över hela landet på flera fronter. Så vi kommer att ta itu med den situationen när och om det händer.

 

En kommande podcast kommer att fördjupa sig i de fullständiga detaljerna i de fem stadierna av vaccintvång i Amerika . (Vi befinner oss för närvarande i etapp 3.)

 

Steg 5 är allomfattande biologisk och kinetisk krigföring av regeringen mot det amerikanska folket. Om steg 5 åberopas kommer det inte att ske något misstag eftersom män med vapen kommer att dyka upp vid din dörr och kräva att du samtycker till att bli vaccinerad under vapen.

 

Fram till den dagen kommer emellertid vaccindödshandlarna att låtsas vara de ”goda killarna” och de hjärntvättade amerikanska massorna – som inte vet så mycket om det verkliga syftet bakom dessa vacciner – är fortfarande övertygade om att vaccinerna är lika frihet.

 

Snart kommer de att inse att covidvacciner är lika döda, men tills den dagen kommer finns det inte mycket vi andra kan göra för att stoppa dem bortom att försöka informera dem.

 

Tyvärr kommer vi alla att förlora nära och kära när dödsvågen för covidvaccin släpps ut .

Jag själv inkluderad, eftersom jag har släktingar som också har tagit vaccinet och kan vara borta de närmaste 1-3 åren.

 

Spara dig själv och spara så många du kan genom utbildning, information och bevis. Sanningen kommer snart att framgå och vaccinindustrin har redan satt igång saker som kommer att förstöra hela industrins trovärdighet under kommande generationer. Tyvärr kommer miljoner att dö innan resten av samhället vaknar upp till sanningen om vacciner och avfolkning.

 

Håll dig säker och följ lagen. Respektera vederbörlig process. Varna andra men hota dem inte.

 

Sanningen kommer att avslöjas snart.

 

- Mike Adams, redaktör, NaturalNews.com

 

Slut citat, källa till ovan citerat, läs mer och SPRID VIDARE

 

https://www.afinalwarning.com/523461.html

 

 

VARNING FÖR ”VACCINERNA”, ”VACCIN” MAFFIAN & ”JOURNALIST JÄVLARNA”

Skolmedicinen/den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin bedriver generell och systematisk skadar och DÖDAR VERKSAMHET mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

I Sverige finnes inget stöd i svensk lagstiftning för att Sveriges alla Regioner – fd landsting – äger rätt att utifrån lagstiftningen bedriva skadar och DÖDAR VERKSAMHET. Den starkare parten – och ytterst ansvarig – Sveriges regering och deras medlöpare äger bevisbördan att bevisa det motsatta!

 

Några sådana bevis har inte delgetts nationen Sveriges medborgare från Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

Denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET sker generellt och systematiskt mot nationen Sveriges medborgare och således äger Sveriges regering och deras medlöpare ansvaret gentemot nationen Sveriges medborgare.

 

Det framkommer således att denna generella och systematiska skadar och DÖDAR VERKSAMHET beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare, således erkänt sakförhållande att Sveriges regering och deras medlöpare beskyddar och är fullt ut DELAKTIGA i en globalistisk skadar och DÖDAR VERKSAMHET mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

Detta strider emot de grundläggande mänskliga rättigheterna och svensk grundlag Regeringsformen, den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare äger bevisbördan att bevisa det motsatta.

 

Denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET, som sker generellt och systematiskt mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare och är inte förenlig med ATT SKATTEMEDEL ANVÄNDS PÅ ETT EFFEKTIVT SÄTT FÖR SKATTEBETALARNA I NATIONEN SVERIGE och strider därmed med mot Sveriges regering och deras medlöpares uppdrag för skattebetalarna, väljarna och nationen Sveriges medborgare.

 

Sveriges regering och deras medlöpare agerar således med diktatoriska, som i en DIKTATUR, förhållnings agendor mot nationen Sveriges medborgare, där skattmedel används för skadar och DÖDAR VERKSAMHET, propaganda för den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin och grovt uppsåtligt bedrägligt vilseleder nationen Sveriges medborgare. Alltså då i marknads föring av ”vacciner” som inte är vaccin, det är ett genetiskt experiment som generellt och systematiskt skadar och DÖDAR mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

”Vaccinerna” är uppenbart en generell och systematisk skadar och DÖDAR VERKSAMHET i en planerad agenda mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare där ”vaccinerna”/biovapnen är ett genetiskt experiment som marknadsförts som vanligt vaccin. Alltså vilket bevisligen inte dessa ”vacciner” är – dessa ”vacciner” skadar och dödar mänskligheten generellt och systematiskt, därtill då såklart nationen Sveriges medborgare.

 

Om dessa erkända sakförhållanden är Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare delgivna om över tid, över mycket lång tid, men har som i en DIKTATUR fullständigt strunta i.

 

Det diktatoriska förhållningssättet fortsätter precis som i en DIKTATUR

 

Och ”JOURNALIST JÄVLARNA” inom SVT/SR/TV4, riksmedia och stora delar av internet/alternativ media underlåter att utfärda VARNING FÖR ”VACCINERNA”.

 

Alltså som då får effekten att dessa är medskyldiga i att Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare kan fortsätta deras diktatoriska agenda i DIKTATUREN SVERIGE.

 

 

Ingen som fullt ut fått information om dessa sk ”vacciner” kan ge samtycke till injicering i människokroppen med dessa sk ”vacciner”

 

Eftersom det inte är vacciner.

Det är ett ”djurförsök” på ”människo djuren” över hela världen, ett genetiskt experiment som bevisligen generellt och systematiskt skadar och DÖDAR mänskligheten över hela jorden, som bevisligen är något som aldrig tidigare i mänsklighetens historia har genomförts så generellt och systematiskt som det nu sker.

 

 

Citerar lösryckt del ur artikel som alla bör läsa mycket nogsamt, läs hela artikeln och sprid vidare, citat

 

I Sverige har en till synes lobotomerad och förlamad journalistkår hittills agerat som Folkhälsomyndighetens och vaccinindustrins megafoner och enbart levererat ensidig vaccinpropaganda.

 

Samma köpta professorer sitter kväll efter kväll i Rapport och Aktuellt och uttalar sig för vacciner. Ingen kritik, motsatta ståndpunkter eller ens frågor släpps fram.

 

Det som har pågått i snart ett och ett halvt år är inte bara propaganda – det är konsekvent genomförd hjärntvätt.

 

Hjärntvätten har fått effekt: majoriteten svenskar låter sig lydigt injiceras med substanser vars verkningar de inte har en aning om.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://juliacaesar.blog/2021/05/30/media-har-salt-pressfriheten-till-vaccinindustrin/

 

 

 

 

Läs dessutom denna artikel, citerar lösryckt del ur artikel som alla bör läsa mycket nogsamt, läs hela artikeln och sprid vidare, citat

 

Hur länge tror du detta kan pågå, när dessa ”vacciner” nu redan troligen dödat 1000 ggr fler än alla tidigare vacciner tillsammans?

 

Läs hela artikeln och sprid vidare

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7036090/posting/mike-adams-intervju-med-christiane-northrup-maj-2021

 

 

 

 

Läs därtill denna artikel och se videos, citat

Alla är överens om att Covidvacciner bör tas bort i enlighet med tidigare hantering av skadliga och dödliga vaccin

 

Läs hela artikeln, se videos och sprid vidare

https://humanismkunskap.org/2021/05/29/majtal-med-senatsforhor/

 

SE VIDEON; LONDON LÖRDAGEN 29 MAJ MED POLISEN OCH DAVID ICKE I STOR GLÄDJE

 

LOVE AND UNITY ARE THE NEW WORLD ORDER OF THE DAY

 

 

 

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE

https://davidicke.com/2021/05/30/david-theyre-laughing-with-you/

 

 

VARNING FÖR ”VACCINERNA” FRÅN LÄKAREN DR JANE RUBY

 

Läkaren dr Jane Ruby delger här i denna video, ca 2 minuter, om ”VARNING FÖR VACCINERNA”, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, publicerat 2021-05-29, citat

Myocarditis is not mild

https://www.youtube.com/watch?v=30XsPxz-K44

 

Det kom ett mail med detta innehåll som du får del av, citat

 

Slut citat, hel artikel om detta på nästa sida i detta massutskick.

 

Citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och sprid vidare, citat

117 Employees File Lawsuit Against Texas Hospital for Requiring COVID-19 Vaccine

 

May 30, 2021 Updated: May 30, 2021

 

More than 100 employees at Houston Methodist Hospital filed a lawsuit against their employer for requiring all staff members to receive a COVID-19 vaccine in order to keep their jobs.

 

Saying the COVID-19 vaccines are experimental and they don’t want to be “guinea pigs,” the 117 employees argued in court that it’s unlawful for their employers to require them to take the shots.

 

“Methodist Hospital is forcing its employees to be human ‘guinea pigs’ as a condition for continued employment,” their lawsuit (pdf) states. They wrote that the hospital’s COVID-19 vaccination mandate “requires the employee to subject themselves to medical experimentation as a prerequisite to feeding their families.”

 

They took issue receiving “experimental COVID-19 mRNA” vaccines such as ones made by Pfizer and Moderna.

 

“For the first time in the history of the United States, an employer is forcing an employee to participate in an experimental vaccine trial as a condition for continued employment,” the lawsuit states.

 

 

The lawsuit was filed by Jared Woodfill, a Houston-area attorney, who told ABC News that the Houston Methodist mandate violates the Nuremberg Code of 1947, written after the fall of the Nazi regime in Germany.

 

“To promote its business and increase profits at the expense of other health care providers and their employees’ health, defendants advertise to the public that they ‘require all employees and employed physicians to get a COVID-19 vaccine.’ More clearly, defendants’ employees are being forced to serve as human ‘guinea pigs’ to increase defendants’ profits,” Woodfill said, adding that it is a “severe and blatant” violation of Texas law and the Nuremberg Code—a set of research ethics principles relating to human experimentation.

 

Läs mera och sprid vidare

https://www.theepochtimes.com/117-healthcare-workers-file-lawsuit-against-hospital-for-requiring-covid-19-vaccine_3836644.html

 

 

 

Publicerat 2021-05-31 läs hela artikeln och sprid vidare om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, VARNING FÖR ”VACCINERNA” SOM SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE, citat

 

EXKLUSIVT – Tidigare Pfizer VP: ”Din regering ljuger för dig på ett sätt som kan leda till din död.”

 

Titta ut genom fönstret och tänk, ”varför ljuger min regering för mig om något så grundläggande?

 

” För jag tror att svaret är att de kommer att döda dig med den här metoden. De kommer att döda dig och din familj”. 

 

https://bakomkulisserna.biz/2021/05/31/exklusivt-tidigare-pfizer-vp-din-regering-ljuger-for-dig-pa-ett-satt-som-kan-leda-till-din-dod/

 

 

Statsminister Stefan Löfven och Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare:

VARFÖR beskyddar statsminister Stefan Löfven och Sveriges regerings medlöpare den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och skolmedicinens MONOPOL på skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Bästa statsminister och Sveriges regering och deras medlöpare var återfinnes det lagliga stödet för denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET?

Och är det förenligt med de grundläggande mänskliga rättigheterna att i ett genetiskt experiment mot mänskligheten, som inte kan ge informerat samtycke, eftersom skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapnen marknadsförts och marknadsförs som vanliga vacciner, vilket dessa ”vacciner” inte är, som därmed är ett uppsåtligt grovt bedrägligt vilseledande mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Detta strider mot gällande lag och rätt, bevisbördan att bevisa det motsatta åvilar den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och Nationen Sveriges medborgare.

 

 

 

 

Läs om

HÖGMÅLSBROTT & HÖGFÖRRÄDERI I BROTTSBALKEN

Se 18 kap. & 19 kap.

https://lagen.nu/1962%3A700

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

Börjar tiden närma sig för att Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska rannsakas inför domstol?

Uppenbart är att ”vaccinerna”/biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är ett genetiskt experiment mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten över hela världen, en globalistisk agenda, och att detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare är som ”hugget i sten”.

Den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare äger bevisbördan att bevisa det motsatta.

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

UTAN PERSONLIGT ANSVAR KLANEN I SVERIGE DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 132 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]   telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)  SKYPE nr voulf56

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu