• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 111

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 111

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 111

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR VACCINERNA, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

VARNING FÖR “VACCINERNA” / BIOVAPEN & ”JOURNALIST JÄVLARNA”, STOPPA ”VACCINERNAS” GENERELLA OCH SYSTEMATISKA SKADAR & DÖDAR VERKSAMHET

 

Coronaviruspandemin är över, men VACCINE-pandemin har bara börjat

Om du redan har fått det första vaccinet får du INTE  ta det andra. Kanske finns det något sätt du fortfarande kommer att överleva. Varna de andra.

Vaccinindustrin hoppas kunna döda så många vaccinoffer som möjligt så att de inte kan stämma eller protestera

Sverige går från att vara ett av de säkraste länderna i Europa till det näst farligaste

 

 

 STOPPA OMEDELBART DET GENETISKA EXPERIMENTET MOT MÄNSKLIGHETEN MED ”VACCINER”/BIOVAPEN SOM GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE MEDICINSK TYRANNI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-06-01

Mycket viktig information och upplysning. Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet.

Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

Hjälp till att sprida vidare i alla dina nätverk via denna länk

 

VARNING FÖR ”VACCINERNA” & ”VACCIN” DÖDAR MAFFIAN OCH DERAS MEDLÖPARE I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

DET KOM ETT MAIL SOM DU FÅR DEL AV, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

YOU´RE MORE LIKLEY TO DIE FROM THE JAB THAN ANY “VARIANT” OR ANY COVID FLU!! OVER 2.2 MILLION VACCINER INJURIES SO FAR

 

Slut citat

 

Det kom ett massmail från Uffe Bejerstrand som du får del av, citat

On Tuesday 1 June 2021 kl. 16:26, Nöjestorget AB <[email protected]> wrote:

Dela denna länk till så många som möjligt:

https://www.facebook.com/groups/knapptryckarnasverige/permalink/526175788755742/

Ulf Bejerstrand

08-19 50 50
073-370 76 01

[email protected]

 

https://www.facebook.com/groups/knapptryckarnasverige/

Slut citat

 

Bästa ”JOURNALIST JÄVLAR” FÖLJ PENGARNA!

Den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin/skolmedicinen bedriver generellt och systematisk skadar och dödarverksamhet globalt, ett enormt HOT mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgares liv, hälsa och framtida livskvalitet, och detta fullständiga vansinne BESKYDDAS av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Läs hela artikel och sprid vidare, maskinöversättning, publicerat 2021-05-31, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Coronavirus-pandemin skapar nio nya Big Pharma-miljardärer

Coronavirus (COVID-19) -pandemin har skapat nio nya miljardärer från läkemedelsindustrin .

Kampanjer från People’s Vaccine Alliance, vars medlemmar inkluderar Global Justice Now, Oxfam och UNAIDS, har analyserat Forbes Rich List-data för att lyfta fram den enorma rikedom som genereras för en handfull människor från vacciner som till stor del finansierades offentligt.

Modernas VD Stéphane Bancel toppade listan och är nu värt 4,3 miljarder dollar efter att hans företag blev det andra som fick tillstånd för akut användning i USA för sitt COVID-19-vaccin i december förra året. (Relaterat: Flytta åt sidan, Big Pharma: BIG COVID är en biljon dollar industri och de som tjänar på det kommer att se till att covid aldrig försvinner. )

VD och grundare av BioNTech Ugur Sahin är inte långt efter med en rikedom på 4 miljarder dollar, efter samarbetet med ett vaccin med Pfizer.

Andra chefer i Moderna har också gynnat, med immunolog och tidig investerare Timothy Springer nu värd 2,2 miljarder dollar, ordförande Noubar Afeyan 1,9 miljarder dollar och forskare och grundande investerare Robert Langer 1,6 miljarder dollar.

Ledande befattningshavare från CanSino Biologics har också blivit miljardärer under det senaste året med det kinesiska företagets medgrundare och Chief Scientific Officer Zhu Tao nu värd 1,3 miljarder dollar, medgrundare och Senior Vice President Qiu Dongxu värt 1,2 miljarder dollar och medgrundare och Senior Vice President Mao Huinhoa ​​1 miljard dollar.

Kombinerat värde av nya Big Pharma-miljardärer tillräckligt för att vaccinera alla människor i låginkomstländer

Branschens nio nya miljardärer har ett sammanlagt värde på 19,3 miljarder dollar.

Med det genomsnittliga vaccinet som kostar $ 19 och 775 710 612 personer som bor i låginkomstländer, enligt FN-uppgifter, skulle denna summa pengar räcka för att vaccinera varje person 1,3 gånger.

Åtta befintliga miljardärer med stora andelar i Big Pharma-företag har också sett sin sammanlagda förmögenhet öka med svindlande 32,2 miljarder dollar , fann alliansen.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/521609.html

 

 

Citerar del ur artikel av HEALT RANGER Mike Adams, läs hela artikeln och sprid vidare, texten maskin översatt till svenska, publicerat 2021-05-30, citat

Vaccinindustrin hoppas kunna döda så många vaccinoffer som möjligt så att de inte kan stämma eller protestera

Slutligen vet vi att spikproteinet som används i vaccinerna i sig är ett biologiskt vapen som även Salk Institute bekräftar orsakar kärlsjukdom .

När allt kommer omkring vet vaccinindustrin att döda människor inte protesterar och döda människor inte lämnar in stämningar. 

Så ju snabbare de kan döda det största antalet människor, desto mindre motreaktion kommer de att möta när allt detta kommer ut.

Sanningen kommer att avslöjas snart.

Läs mera och sprid vidare

https://www.afinalwarning.com/523461.html

 

 

Kom ihåg, SPRID VIDARE, om en vecka händer det;

NATIONALDAGEN 6:E JUNI BERZELII PARK, STOCKHOLM, 14:00, MANIFESTATION FÖR FRIHET & SANNING

 

Roundtable – Inför 6 Juni – Filip Sjöström, Max Winter & Susann Björklund

Se, lyssna och sprid vidare

https://bakomkulisserna.biz/2021/05/31/roundtable-infor-6-juni-filip-sjostrom-max-winter-susann-bjorklund/

 

Publierat 2021-05-30, DEN SANNA OCH VERKLIGA SVERIGE BILDEN SPRIDS NU ÖVER HELA VÄRLDEN, publicerat av NATURALT NEWS, maskinöversättning av artikeln, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela artikeln, se videon och sprid vidare, citat

 

Sverige går från att vara ett av de säkraste länderna i Europa till det näst farligaste

En ny undersökning visar att Sverige har gått från att vara ett av de säkraste europeiska länderna för 20 år sedan när det gäller vapenbrott till det näst farligaste.

 

Studien, som publicerades av landets nationella råd om brottsförebyggande (Brå), avslöjar att Sverige är det enda landet på kontinenten där skjutningar har ökat kraftigt sedan början av seklet.

”De flesta av de dödliga skjutningarna i Sverige (cirka 80 procent) hade en koppling till organiserad brottslighet, enligt studien, en andel som hade stigit från 30 till 50 procent i början av 2000-talet och mindre än 20 procent på 1990-talet. Brå jämförde också andelen med andra länder: cirka 60 procent av de dödliga skjutningarna var kopplade till organiserad brottslighet i Nederländerna, medan sådana händelser i Finland var extremt sällsynta, rapporterar  The Local .

Efter att ha rankats 18 av 22 länder för vapenbrott från 2000 till 2003, ligger Sverige nu på andra plats, bara efter Kroatien.

I ett land där kritik av massinvandring i grunden är ett tankebrott, beaktas inte ens möjligheten att det stora antalet muslimska invandrare som landet har absorberat under de senaste två decennierna kan vara en faktor.

En rapport från 2018 visade att 99 av 112 gruppvåldtäktsmän hade utländsk bakgrund.

När den svenska veteranpolisutredaren Peter Springare  frågades  om demografin hos dem som var ansvariga för våldsbrott, hånade han inte sina ord.

”Nu kör vi; detta är vad jag har hanterat från måndag till fredag ​​den här veckan: våldtäkt, våldtäkt, rån, grovt överfall, våldtäktsmissbruk och våldtäkt, utpressning, utpressning, överfall, våld mot polisen, hot mot polisen, narkotikabrott, droger, brott, brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och mishandling, ”skrev han.

Läs hela artikeln, se videon och sprid vidare

https://www.afinalwarning.com/523229.html

 

 

Publierat 2021-05-31, maskinöversättning av artikeln, citerar lösryckta delar ur artikeln, sprid vidare om Corna bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, citat

Coronaviruspandemin är över, men VACCINE-pandemin har bara börjat

Så nu är den allopatiska tsunamin HÄR, och alla fåren går rakt ut i det karga havet och vandrar omkring i förundran över det tysta innan den enorma vågen av stympning.

Nu har vaccinteknologin gjort det möjligt för pharma att skapa prioner i människokroppen, oavsett frekvens de vill, genom att helt enkelt ge Covid ”booster shots” för starkare ”varianter” eller nya stammar som säkert kommer att komma till en ”medicinsk teater” nära dig .

När amerikaner börjar släppa döda som flugor, kommer berättelsen att vara att de nya stammarna av Covid är för starka för att stoppa, men obduktioner kommer att avslöja över 100 miljoner dödsfall från blodproppar, stroke, hjärtinfarkt och ”immunbristsyndrom.”

Krematorier dyker upp i alla hektiska hörn i storstäderna. Miljontals människor kommer att förvandlas till bioslam för gödning av GMO-grödorna. Andra kommer att bli Soylent Green.

Om du redan har fått det första vaccinet får du INTE det andra. Kanske finns det något sätt du fortfarande kommer att överleva. Varna de andra.

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://www.afinalwarning.com/523201.html

 

 

Mycket viktig artikel, noteras särskilt; biverkningar= förgiftning av människokroppen, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och sprid vidare, maskinöversättning av artikeln, citat

Alarmerande olyckshastigheter för mRNA-vacciner Garanti Brådskande handling
Av F. William Engdahl
Eftersom officiella regeringsdata framträder i Europa och USA om det alarmerande antalet dödsfall och permanent förlamning samt andra allvarliga biverkningar från de experimentella mRNA-vaccinerna, blir det klart att vi ombeds att vara mänskliga marsvin i ett experiment som kan förändra den mänskliga genstrukturen och mycket värre. 

Medan vanliga medier ignorerar alarmerande data inklusive död av otaliga friska unga offer, försvinner koronavaccinets politik av Washington och Bryssel tillsammans med WHO och vaccinkartellen med all medkänsla av en mafia ”erbjuder att du inte kan vägra.”

Den alarmerande EMA-rapporten

Den 8 maj publicerade Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) en byrå för Europeiska unionen (EU) som ansvarar för utvärdering och övervakning av medicinska produkter med hjälp av databasen EudraVigilance som samlar rapporter om misstänkta biverkningar av läkemedel inklusive vacciner en rapport. som knappt motiverade omnämnande i stora vanliga medier.

Fram till den 8 maj 2021 hade de registrerat 10 570 dödsfall och 405 259 skador efter injektioner av fyra experimentella COVID-19-skott: COVID-19 mRNA VACCINE of MODERNA (CX-024414); COVID-19 mRNA VACCINE av PFIZER-BIONTECH; COVID-19 VACCINE av ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19); och Johnson & Johnsons Janssen COVID-19 VACCINE (AD26.COV2.S).

En detaljerad analys av varje vaccin ger följande: Pfizer-BioNTech-mRNA-genredigerat vaccin resulterade i de största dödsfallen – 5 368 dödsfall och 170 528 skador eller nästan 50% av det totala antalet för alla fyra. Moderna mRNA-vaccinet var andra med 2865 dödsfall och 22.985 skador.

Det vill säga, de enda två genmanipulerade mRNA-experimentella vaccinerna, Pfizer-BioNTech och Moderna, stod för 8 233 dödsfall av de totala registrerade dödsfallen på 10 570. Det är 78% av alla dödsfall från de fyra vacciner som för närvarande används i EU.

Och bland de allvarliga biverkningarna eller skadorna som registrerats av EMA, för de två mRNA-vaccinerna som vi fokuserar på i den här artikeln, för Pfizer ”experimentella” vaccin, inkluderade de flesta rapporterade skador blod- och lymfsystemet inklusive dödsfall; hjärtstörningar inklusive dödsfall; muskel- och bindvävssjukdomar; andningsvägar, bröstkorg och mediastinum samt kärlsjukdomar.

För Moderna mRNA-vaccinet inkluderade de allvarligaste skadorna eller dödsorsakerna blod- och lymfsystemet. hjärtstörningar; muskel- och bindvävssjukdomar; störningar i centrala nervsystemet.

Observera att dessa endast är de allvarligaste skadorna relaterade till de två genetiskt manipulerade mRNA-vaccinerna. EMA konstaterar också att man tror att endast en liten procentandel av de faktiska dödsfallen eller allvarliga biverkningar, kanske bara 1% till 10%, rapporteras av olika skäl.

Officiellt har mer än 10 000 personer dött efter att ha fått koronavirusvaccinerna sedan januari 2021 i EU. Det är ett skrämmande antal vaccinrelaterade dödsfall, även om det verkliga antalet är mycket större.

CDC också

Till och med de amerikanska centren för sjukdomskontroll (CDC), en notoriskt politisk och korrupt byrå med vinstdrivande band till vaccintillverkare, visar i sitt officiella rapporteringssystem Vaccine Adverse Event Reporting (VAERS) totalt 193 000 ”biverkningar” inklusive 4057 dödsfall, 2475 permanenta funktionshinder, 25 603 akutbesök och 11 572 sjukhusvistelser efter COVID-19-injektioner mellan den 14 december 2020 och den 14 maj 2021.

Detta inkluderade de två mRNA-vaccinerna, Pfizer och Moderna, och det mycket mindre vanliga J&J Janssen-vaccinet. Av de rapporterade dödsfallen inträffade 38% hos personer som blev sjuka inom 48 timmar efter att ha vaccinerats.

Den officiella amerikanska vaccinerelaterade dödsantalet är högre på bara fem månader än alla vaccinrelaterade dödsfall från de senaste 20 åren tillsammans. Ändå begraver de stora medierna över hela världen och den amerikanska regeringen nästanalarmerande fakta.

Cirka 96% av de dödliga resultaten kom från Pfizer- och Moderna-vaccinerna, de två varianterna som finansierades och marknadsfördes av Gates Foundation och Tony Faucis NIAID med den experimentella genetiska mRNA-teknologin. Dessutom designade Dr. Tony Fauci, den amerikanska vaccinzaren Biden Administration och hans NIAID Vaccine Research Center Moderna mRNA-vaccinet och gav Moderna och Pfizer 6 miljarder dollar för att producera det.

Det är också en uppenbar intressekonflikt eftersom Fauci och hans NIAID tillåts ekonomiskt dra nytta av sina patentintäkter i vaccinet enligt en nyfiken amerikansk lag. NIAID utvecklade coronavirus-spikproteinerna för utveckling av SARS-CoV-2-mRNA-vacciner med skattebetalares pengar. De licensierade det till Moderna och Pfizer.

”Aldrig sett i naturen …”

I en tragisk mening börjar upplevelsen med reaktioner på de två aldrig tidigare skådade mRNA-experimentella vaccinerna sedan utrullningen i oöverträffad hastighet ”varvhastighet”, som den amerikanska regeringen kallade det, först nu att ses, i verkliga prövningar av humana marsvin. 

Få inser att de två mRNA-vaccinerna använder genetiska manipulationer som aldrig tidigare har använts hos människor.

Och under täckande brådskande avstod USA: s och EU: s hälsovårdsmyndigheter vanliga djurförsök och godkände inte ens säkerheten utan gav ett ”tillstånd för nödanvändning”. Dessutom gjordes vaccintillverkarna 100% undantagna från skadestrid.

Allmänheten försäkrades om vaccinsäkerheten när Pfizer och Moderna publicerade rapporter om 94% och 95% ”effekt” av dessa vacciner. NIAIDs Fauci kallade det snabbt för ”extraordinärt” i november 2020, och Warp Speed ​​var igång liksom aktiekursen för Pfizer och Moderna.

Båda företagen vägrade att släppa sina rådata. Pfizers egna forskare gjorde sina tester. Kort sagt är 95% vad Pfizer eller Moderna hävdar.

Vi får höra, ”Lita på oss.” En mer realistisk uppskattning av den verkliga effekten av de två vaccinerna för allmänheten, med hjälp av uppgifter från vaccintillverkarna till FDA, visar Moderna-vaccinet vid tillfällig analys.visade en absolut riskminskning på 1,1%, medan Pfizer-vaccinets absoluta riskminskning var 0,7%. Det är väldigt dåligt.

” Som Doshi konstaterar var ingen av försöken ”utformade för att upptäcka en minskning av något allvarligt resultat, såsom sjukhusinläggningar, användning av intensivvård eller dödsfall.

Inte heller studeras vaccinerna för att avgöra om de kan avbryta överföringen av viruset. ” Modernas chefsjukvård medgav till och med att ”Vår rättegång kommer inte att visa förebyggande av överföring.”

Möjliga effekter av mRNA-vacciner

Först påpekar de att både de Pfizer- och Moderna-genredigerade vaccinerna är mycket instabila: ”Båda levereras genom muskelinjektion, och båda kräver frysning för att förhindra att RNA bryts ner. Detta beror på att, till skillnad från dubbelsträngat DNA som är mycket stabilt, kan enkelsträngade RNA-produkter skadas eller göras maktlösa vid varma temperaturer och måste hållas extremt kalla för att behålla sinapotentiell effekt. ” Pfizer rekommenderar minus 70 ‘Celsius.

Författarna påpekar att för att förhindra att mRNA bryts ner innan det kunde producera protein, ersätter båda vaccinproducenterna metyl-pseudouridin för att stabilisera RNA mot nedbrytning, så att det kan överleva tillräckligt länge för att producera tillräckliga mängder proteinantigen. Problemet som de påpekar är att ”Denna form av mRNA som levereras i vaccinet ses aldrig i naturen och har därför potential för okända konsekvenser … manipulation av livskoden kan leda till helt oväntade negativa effekter, potentiellt långsiktiga eller även permanent. ”

PEG-hjälpmedel och anafylaktisk chock

Av olika skäl för att undvika att använda aluminiumhjälpmedel för att öka antikroppssvaret använder båda mRNA-vacciner polyetylenglykol, eller PEG, som adjuvans. Detta får konsekvenser. Författarna påpekar, ”… båda mRNA-vaccinerna som för närvarande används mot COVID-19 använder lipidbaserade nanopartiklar som leveransfordon. MRNA-lasten placeras i ett skal bestående av syntetiska lipider och kolesterol, tillsammans med PEG för att stabilisera mRNA-molekylen mot nedbrytning. ”

PEG har visat sig ge anafylaktisk chock eller allvarliga allergiframkallande reaktioner.

” En studie noterade, ”PEG är ett högrisk” dolt ”allergen, vanligtvis oväntat, och kan orsaka frekventa allergiska reaktioner på grund av oavsiktlig återexponering.” Bland sådana reaktioner ingår livshotande kardiovaskulär kollaps.

Detta är långt ifrån alla odeklarerade risker med experimentella mRNA-coronavirusvacciner.

Antikroppsberoende förbättring

Antikroppsberoende förbättring (ADE) är ett immunologiskt fenomen. Seneff och Nigh noterar att ”ADE är ett speciellt fall av vad som kan hända när låga, icke-neutraliserande nivåer av … antikroppar mot ett virus är närvarande vid tidpunkten för infektionen. Dessa antikroppar kan vara närvarande på grund av … tidigare vaccination mot viruset … ”Författarna föreslår att i fallet med både Pfizer- och Moderna-mRNA-vacciner,” icke-neutraliserande antikroppar bildar immunkomplex med virala antigener för att framkalla överdriven utsöndring av proinflammatoriska cytokiner och i extrema fall en cytokinstorm som orsakar omfattande lokal vävnadsskada. ”

För att vara tydlig är cytokiner normalt en del av kroppens immunsvar mot infektion. Men deras plötsliga frisättning i stora mängder, en cytokinstorm, kan orsaka organsvikt och död. Vårt medfödda immunsystem genomgår en okontrollerad och överdriven frisättning av proinflammatoriska signalmolekyler som kallas cytokiner.

En annan citerad studie visar att det mycket mer varierande utbudet av tidigare exponeringar för koronavirus, såsom säsongsinfluensa som upplevs av äldre kan predisponera dem för ADE vid exponering för SARS-CoV-2. ” Detta är en möjlig förklaring till den höga förekomsten av dödsfall efter mRNA-vaccination bland äldre.

Vaccintillverkarna har ett smart sätt att förneka deras mRNA-vacciners toxicitet.

Som Seneff och Nigh säger, ”är det inte möjligt att skilja en ADE-manifestation av sjukdom från en sann, icke-ADE-virusinfektion.” Men de gör den talande punkten: ”I detta ljus är det viktigt att erkänna att, när sjukdomar och dödsfall inträffar strax efter vaccination med ett mRNA-vaccin, kan det aldrig bestämmas definitivt, inte ens med en fullständig undersökning, att vaccinreaktionen inte var en proximal orsak. “

Författarna gör många andra alarmerande punkter inklusive uppkomst av autoimmuna sjukdomar som celiaki, en sjukdom i matsmältningssystemet som skadar tunntarmen och stör absorptionen av näringsämnen från maten.

Även Guillain-Barré syndrom (GBS) som orsakar progressiv muskelsvaghet och förlamning. Dessutom kan immuntrombocytopeni (ITP) där en person har ovanligt låga nivåer av blodplättar – cellerna som hjälper blodet att koagulera – inträffa efter vaccination ”genom migrering av immunceller som bär en last av mRNA-nanopartiklar via lymfsystemet in i mjälten … ITP verkar initialt som petechiae eller purpura på huden och / eller blödning från slemhinnor. Det har en hög risk för dödsfall genom blödning och stroke. ”

Dessa exempel är ett tecken på det faktum att vi bokstavligen exponerar mänskligheten via oprövade experimentgenredigerade mRNA-vacciner för obeställbara faror som i slutändan kan överstiga den potentiella risken för skada från något som har kallats SARS-Cov-2.

Långt ifrån det mycket uppskattade mirakelsubstansen som WHO, Gates, Fauci och andra förkunnat, har Pfizer, Moderna och andra möjliga mRNA-vacciner helt klart potentiellt tragiska och till och med katastrofala oförutsedda konsekvenser. Inte undra på att vissa kritiker tror att det är ett förklätt medel för mänsklig eugenik.

F. William Engdahl är strategisk riskkonsult och föreläsare, han har en examen i politik från Princeton University och är en bästsäljande författare om olja och geopolitik, exklusivt för online-tidningen ”New Eastern Outlook”

Slut citat, läs hela artikeln och sprid vidare

http://www.williamengdahl.com/englishNEO19May2021.php

 

 

Statsminister Stefan Löfven och Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare:

VARFÖR beskyddar statsminister Stefan Löfven och Sveriges regerings medlöpare den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och skolmedicinens MONOPOL på skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Bästa statsminister och Sveriges regering och deras medlöpare var återfinnes det lagliga stödet för denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET?

Och är det förenligt med de grundläggande mänskliga rättigheterna att i ett genetiskt experiment mot mänskligheten, som inte kan ge informerat samtycke, eftersom skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapnen marknadsförts och marknadsförs som vanliga vacciner, vilket dessa ”vacciner” inte är, som därmed är ett uppsåtligt grovt bedrägligt vilseledande mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Detta strider mot gällande lag och rätt, bevisbördan att bevisa det motsatta åvilar den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och Nationen Sveriges medborgare.

 

 

 

 

Läs om

HÖGMÅLSBROTT & HÖGFÖRRÄDERI I BROTTSBALKEN

Se 18 kap. & 19 kap.

https://lagen.nu/1962%3A700

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

Börjar tiden närma sig för att Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska rannsakas inför domstol?

Uppenbart är att ”vaccinerna”/biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är ett genetiskt experiment mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten över hela världen, en globalistisk agenda, och att detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare är som ”hugget i sten”.

Den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare äger bevisbördan att bevisa det motsatta.

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

UTAN PERSONLIGT ANSVAR KLANEN I SVERIGE DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 133 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]   telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)  SKYPE nr voulf56

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu