• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 113

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 113

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 113

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR ”VACCINERNA”, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

 

Man skulle kunna tro, att den ökände nazistiske läkaren Dr Mengele har återuppstått.

RAPPORT: WHO kunde ha förhindrat COVID-19-katastrofen

Bevis för att pandemin var planerad med ett syfte

‘Corona-paniken är ett spel. Det är en bluff. En svindel. Det är hög tid att vi förstår att vi är mitt i ett globalt brott.

Skrämmande studie avslöjar mRNA-vaccin nanopartiklar cirkuleras i hela kroppen: hjärna, hjärta, lever, äggstockar, testiklar och mer

Sammanfattningsvis är slutsatsen att vi gjorde ett stort misstag . Vi insåg det inte förrän nu. 

SE VIDEON; The Best Exposing Corona Scandemic Video Ever

 

STOPPA OMEDELBART DET GENETISKA EXPERIMENTET MOT MÄNSKLIGHETEN MED ”VACCINER”/BIOVAPEN SOM GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE MEDICINSK TYRANNI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE


Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-06-03

 

Mycket viktig information och upplysning. Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet.

Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

Hjälp till att sprida vidare i alla dina nätverk via denna länk

 

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SKA SÅKLART STOPPAS, SJÄLVKLART FÖR ALLA SOM HAR HJÄRNCELLERNA KVAR!

Se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, videon om ca 6 minuter, citat

ONE OF THE BEST VIDEOS OF THE YEAR!

https://drcharlieward.com/one-of-the-best-video-of-the-year/

 

 

 

VARNING; VARNA ALLA FÖR ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN, ETT GENETISKT EXPERIMENT MED ”MÄNNISKO DJUREN” /MÄNSKLIGHETEN, SOM GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR & DÖDAR MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

 

 

 

Alla ska ställa sig frågan varför STOPPAS INTE ”vaccinerna” av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

 

 

Publicerat 2021-06-02 maskin översättning, sprid vidare, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Bevis för att pandemin var planerad med ett syfte

Tusentals läkare säger att pandemin var planerad

En  grupp på nästan  tusen läkare  i Tyskland som heter ‘Doctors for Information’, som stöds av mer än  7000 yrkespersoner  inklusive advokater, forskare, lärare etc., gjorde ett chockerande uttalande under en nationell presskonferens:  (1 )

‘Corona-paniken är ett spel. Det är en bluff. En svindel. Det är hög tid att vi förstår att vi är mitt i ett globalt brott.

Den stora gruppen av medicinska experter publicerar en tidning med  500 000 exemplar varje vecka för  att varna allmänheten om felinformation i vanliga medier om koronaviruset. De organiserar också massprotester med miljontals människor i hela Europa.

World Doctors Alliance: ” Största brott i historien ”

VAD VET DE?

Varför säger tusentals medicinska experter världen över att pandemin är ett ”globalt brott”? Vad vet de, som vi inte gör? Låt oss ta en titt på några intressanta fakta …

Miljontals COVID-19 testpaket såldes 2017 och 2018

Den nya COVID-19-sjukdomen dök upp i Kina mot slutet av 2019. Därför fick den namnet COVID-19, vilket är en förkortning för  Corona Virus Disease 2019.  Data från World Integrated Trade Solution visar dock något förvånande:

Under 2017 och 2018 – två år innan COVID-19 – distribuerades hundratals miljoner PCR-testpaket för COVID-19 över hela världen.

Läs hela artikeln, se videon, och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/523889.html

 

Publicerat 2021-06-02 av HEALTH RANGER Mike Adams, maskinöversättning, sprid vidare i alla dina nätverk, VARNING FÖR ”VACCINERNA”, citerar lösryckta delar ur artikeln, lyssna också på podd och intervju, citat

Skrämmande studie avslöjar mRNA-vaccin nanopartiklar cirkuleras i hela kroppen: hjärna, hjärta, lever, äggstockar, testiklar och mer

Pro-vaccinläkare väcker larmklockorna: ”Vi gjorde ett stort misstag.”

En pro-vaccin läkare som heter Dr. Byram W. Bridle, PhD. var intervjuad av Alex Pierson av ”On Point” podcast . Intervjun speglas också på Brighteon.com och visas här. Det tar ungefär 9 minuter:

I intervjun. Dr. Bridle säger följande fantastiska saker. Kom ihåg när du läser detta att Dr. Bridle är 100% pro-vaccin och inte har någon kritik mot andra vacciner: (betonar vårt)

… spikproteinet i sig är nästan helt ansvarigt för skadorna på det kardiovaskulära systemet. Om det verkligen kommer i omlopp, om du injicerar det renade spikproteinet i blodet hos forskningsdjur, får de alla möjliga skador på det kardiovaskulära systemet, och det kan passera blod-hjärnbarriären och orsaka hjärnskador.

De hittade spikproteinet i omlopp, så i blodet hos 11 av de 13 sjukvårdspersonal som hade fått vaccinet. Vad detta betyder är, så vi har länge vetat att spikproteinet är ett patogent protein. Det är ett toxin. Det kan orsaka skador i vår kropp om den kommer i omlopp. Nu har vi tydliga bevis på att vaccinerna som gör våra kroppar eller musklerna eller cellerna i våra deltoidmuskler, tillverkar detta protein, inte vaccinet i sig, plus att proteinet kommer in i blodcirkulationen. När det är i omlopp kan spikproteinet bindas till receptorerna på våra blodplättar och cellerna som sträcker våra blodkärl. När det händer kan det göra en av två saker. Det kan antingen orsaka att blodplättar klumpar sig och det kan leda till koagulering.Det är just därför vi har sett koagulationsstörningar i samband med dessa vacciner. Det kan också leda till blödning. Och naturligtvis är hjärtat involverat, det är en viktig del av hjärt-kärlsystemet. Det är därför vi ser hjärtproblem. Proteinet, det kan också korsa blodhjärnbarriären och orsaka neurologiska skador. Det är därför också i de dödliga fallen av blodproppar, det ses många gånger i hjärnan.

Sammanfattningsvis är slutsatsen att vi gjorde ett stort misstag . 

Vi insåg det inte förrän nu. 

Läs hela artikeln och SPRID VIDARE

https://www.afinalwarning.com/524187.html

 

 

2021-06-02 läs hela artikeln och sprid vidare,citat

Vaccine researcher admits ‘big mistake,’ says spike protein is dangerous ‘toxin’

 New research shows that the coronavirus spike protein from COVID-19 vaccination unexpectedly enters the bloodstream, which is a plausible explanation for thousands of reported side-effects from blood clots and heart disease to brain damage and reproductive issues, a Canadian cancer vaccine researcher said last week.

Läs mer och sprid vidare

https://www.afinalwarning.com/523823.html

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare har säkerställt och borgat för att Nationen Sveriges medborgare reser sig MOT DET MEDICINSKA TYRANNIET och den FASCISM SOM DÄRIGENOM IMPLEMENTERATS!

En globalistisk skadar och DÖDAR VERKSAMHET var målet, mycket väl planerat sedan mycket lång tid tillbaka, vi har redan sett ”delar av facit”!

Alltså ”vaccinerna”/biovapnen DÖDAR MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges medborgare, erkänt sakförhållande, bevisbördan att bevisa det motsatta ägs av Sveriges regering och deras medlöpare.

Läs och sprid vidare citat

 

Frihetsrörelsen kallar till nationaldagsfirande i ny demonstration

 

 

Frihetsrörelsen, som uppstått i kölvattnen av demonstrationen den 6 mars under parollen ”Tusenmannamarschen” och ”Första maj-tåget för frihet och sanning” på Filip Sjöströms initiativ, sammankallar nu åter till en ny demonstration för ett Sverige fritt från coronarestriktioner.

I Berzelii Park klockan 14.00 i Stockholm på söndag håller man nationaldagsfirande under parollen ”Nationaldagen – För Frihet och Sanning”.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.vaken.se/frihetsrorelsen-kallar-till-nationaldagsfirande-i-ny-demonstration/

 

 

Maskin översättning, läs hela artikeln och sprid vidare, citat

RAPPORT: WHO kunde ha förhindrat COVID-19-katastrofen

Coronaviruspandemin kunde ha förhindrats , enligt en oberoende granskningspanel.

I en rapport som släpptes den 12 maj sa den oberoende panelen för beredskap och respons (PPR) att det kombinerade svaret från  Världshälsoorganisationen (WHO) och globala regeringar var en ”giftig cocktail” som gjorde det möjligt för pandemin att förvandlas till en katastrofal humanitär kris.

Läs mer

https://www.afinalwarning.com/518655.html

VARNING FÖR ”VACCINERNA” & ”VACCIN” DÖDAR MAFFIAN

Varning för ”vaccinerna”/biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, varning för Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Sveriges regering och deras medlöpare beskyddar uppenbart den skadar och dödarverksamhet som skolmedicinen/den kriminella vaccin & läkemedelsindustrin generellt och systematiskt bedriver mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare bl.a. genom de sk ”vaccinerna”/biovapnen.

 

 

MÅSTE SES VIDEON

Den bästa exponerande Corona Scandemic-videon någonsin

Se videon, ca 16 minuter, och SPRID VIDARE i alla dina nätverk

The Best Exposing Corona Scandemic Video Ever

https://lightonconspiracies.com/the-best-exposing-corona-scandemic-video-ever/

 

VARNING FÖR ”VACCINERNA” & ”VACCIN” DÖDAR MAFFIAN

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger MYCKET VIKTIG artikel 2021-06-02, läs hela artikeln och sprid vidare, citerar lösryckta delar ur artikel, citat

Man skulle kunna tro, att den ökände nazistiske läkaren Dr Mengele har återuppstått.

Vårt interface mot omvärlden

Det första utkastet till följande artikel publicerade jag på min hemsida redan för ett par år sedan. Det hela har nu blivit dramatiskt aktuellt, när man bokstavligen är i färd med att injicera (vaccinera) hela världens befolkning!

Dessvärre också med något som inte är ett vaccin i traditionell mening, utan snarare måste betraktas som en form av genetiskt experiment – vars långtidseffekter man rimligtvis inte kan veta mycket om, eftersom det har framställts i all hast – och endast använts i några månader.

Någon utvärdering av det slag som annars är obligatorisk vid andra nya läkemedel och vacciner finns alltså inte – vilket får anses minst sagt anmärkningsvärt!

Man har satt igång med att vaccinera hundratals miljoner människor med något de ansvariga tydligen inte förstått vad det är! Och nu verkar galenskapen vara total, när man börjar vaccinera även små barn – och GRAVIDA KVINNOR!

Man skulle kunna tro, att den ökände nazistiske läkaren Dr Mengele har återuppstått. Han utförde de mest fasansfulla medicinska experiment på försvarslösa fångar i koncentrationslägren under andra världskriget.

 

Nu har han i så fall utökat verksamheten dramatiskt – till att omfatta hela världens befolkning. Barn, gamla, gravida kvinnor! ALLA skall ta vaccinet – även de som redan har genomgått en infektion av SARS-CoV-2 och redan är immuna!

Och de enkla, billiga, effektiva och ofarliga antivirala medel som finns och har funnits länge, och kan både förebygga och bota den nu aktuella virusinfektionen – de odugligförklaras och påstås nu ha allvarliga biverkningar! Samtidigt som virusets skadeverkningar generellt dramatiskt överdrivs.

De forskare, läkare och specialister som påpekar detta, förtalas och blockeras på sociala medier. Och mainstream media som SR, SVT och de stora tidningarna i Sverige använder all sin tid och kraft till samma sak. De anstränger sig varje dag för att tala om, att det absolut inte finns några botemedel mot Covid-19 – och att den enda lösningen är vacciner!

Deras kommentarer och rekommendationer vittnar om en närmast total okunskap, när det gäller denna ”pandemi” – och de ”vacciner” som nu uppenbarligen är på väg att förgifta en hel värld – och avliva en mycket stor del av världens befolkningar på sätt som kan vara så fruktansvärda att man inte vill tänka på dem!

Läs hela artikeln och SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7037396/posting/v%C3%A5rt-interface-mot-omv%C3%A4rlden

 

 

VARNING FÖR ”VACCINERNA” & ”VACCIN” DÖDAR MAFFIAN

Minst 40% av NIH, FDA-anställda har inte tagit koronavirusvaccin

https://www.afinalwarning.com/521730.html

 

 

Maskinöversättning, läs hela artikeln, sprid vidare, citat

Helt INTE säkert och INTE effektivt: FDA och CDC ljög om vaccineffektivitet för att få ‘akut godkänd användning’ (EAU) för mycket misstänkt humant medicinskt experiment med mRNA

Scamdemic Alert: Gen-manipulering Covid jabs erbjuder NOLL säkerhets- eller effektivitetssäker, samtidigt som de orsakar blodproppar runt om i världen

https://www.afinalwarning.com/523495.html

 

Maskin översättning, läs hela artikeln, sprid vidare, citat

Dr. Zelenko: Covidvaccinmandat för barn är ”tvångsmänskliga experiment, brott mot mänskligheten”

Varje regering, företag eller skoldistrikt som försöker ge Wuhan influensaskott mot barn agerar i strid med Genèvekonventionens förbud mot tvångsmänskliga experiment, varnade han vidare.

”Dessa är brottslingar av högsta ordning och måste ställas inför rätta för brott mot mänskligheten.”

Läs mer och sprid vidare

https://www.afinalwarning.com/523473.html

 

 

 

 

Maskin översättning, läs hela artikeln, sprid vidare, citat

Mer än 80% av barnen som fick Pfizers injektion med covid fick biverkningar

Sanningen att säga, inget av dessa så kallade ”vacciner” för det kinesiska viruset är egentligen vacciner alls. De är experimentella genterapiinjektioner, vars långtidseffekter för närvarande är okända.

Att sätta dessa saker in i vem som helst, än mindre små barn, är helt enkelt kriminellt. Det finns ingen ursäkt för det, och alla föräldrar som villigt injicerar sitt barn med detta gift begår en handling av kemiskt våld, kanske utan att ens veta det.

Läs mer

https://www.afinalwarning.com/522975.html

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK OM DENNA PLANERADE PLANDEMIN OCH GENERELL & SYSTEMATISK SKADAR & DÖDAR AGENDA MED ”VACCINERNA” /BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Det kom ett mail som Du får del av och SKA SPRIDA VIDARE i alla dina nätverk, Du förstår strax varför, citat

AGENDAN COVID19, Sammanfattning av Margareta Skantze, fd journalist på Sveriges radio:

”De flesta har nog fått uppfattningen att massvaccineringen och de därmed sammanhängande Gröna passen uppstått till följd av den rådande pandemin, men så är inte fallet. Bakom detta ligger en process som inleddes på 1980-talet. Nedan följer några milstolpar längs vägen:

 

November 1986: Ronald Reagan undertecknar National Childhood Vaccine Injury Act, en lag som befriar läkemedelsbolagen från att betala skadestånd vid eventuella vaccinskador. Detta blir starten för alltmer omfattande vaccinationsprogram.

 

År 2000: Bill Gates bestämmer sig för att avveckla sitt engagemang i Microsoft. Han bildar tillsammans med sin hustru Bill and Melinda Gates Foundation.

 

April 2009: WHO ändrar definitionen av begreppet pandemi. Det räcker med att den är mycket smittsam och att människor inte har någon immunitet mot sjukdomen.

 

Februari 2010: Vid det årliga möte som arrangeras av WEF i Davos utropar Bill och Melinda Gates det kommande decenniet till ”Vaccinets Årtionde”. De donerar 10 miljarder US dollar för detta ändamål. Arbetet inleds för att skapa en global handlingsplan under ledning av WHO.

 

Maj 2012: FN:s 194 medlemsstater antar enhälligt The Global Vaccine Action Plan (GVAP). En av GVAP:s viktigaste målsättningar är att arbeta fram ”nästa generation vacciner och tekniska lösningar”.

 

September 2014: The European Vaccine Plan 2015-2020 (EVAP) antas vid WHO:s regionala möte i Köpenhamn. Planen omfattar fem olika delmål.

 

Frågan om vaccinmotstånd (vaccine hesitancy) ägnas stort utrymme.

De europeiska länderna förbinder sig att verka för införande av elektroniska hjälpmedel för att kunna se vem som inte låtit vaccinera sig, var denna person befinner sig och i vilket socialt sammanhang personen ingår.

 

2018: Ett treårigt projekt, Joint Action on Vaccination, skapas för att samordna och driva vaccinationskampanjer, som finansieras av EU. En av de främsta prioriteringarna är att komma till rätta med vaccinmotståndet.

 

2018: Bill Gates tar initiativ till ID2020, vars syfte är att förse alla människor på jorden med en digital identitet. Projektet drivs i samarbete mellan UNHCR, GAVI och Microsoft och ses som en del av Agenda 2030. Försöksverksamhet inleds i Bangladesh.

 

April 2018: EU-kommissionen publicerar ett dokument med titeln Strengthened Cooperation against Vaccine Preventable Diseases. Det omsätts i en färdplan.

 

Ett avsnitt ägnas åt ”oväntade utbrott av pandemier” som kan göra det nödvändigt att godkänna ”innovativa vaccin”. De europeiska vaccintillverkarna tilldelas en nyckelroll för att möta de kommande behoven och anmodas att öka sin produktionskapacitet och sina lagringsmöjligheter.

Införandet av digitala vaccinpass för europeiska medborgare anges som en av de viktigaste punkterna. Lagstiftning om detta skall enligt färdplanen vara genomförd år 2022.

 

September 2019: Ett toppmöte kring vaccinationsplanerna, Global Vaccination Summit, hålls i Bryssel i samarbete mellan EU-kommissionen och WHO. Mötet bestod av rundabordssamtal där företrädare för Pfizer, GAVI och Bill and Melinda Gates Foundation ingår som återkommande deltagare.

Det gemensamma temat för alla dessa samtal är att världen står inför en oundviklig kommande pandemi och att detta förutsätter ett stärkt samarbete med läkemedelsföretagen.

 

Oktober 2019: I New York anordnas Event 201, en simulerad övning kring en pandemi förorsakad av coronavirus överförd från fladdermöss via grisar till människa. Mötet består av särskilt inbjudna prominenta gäster, politiska ledare, högt uppsatta representanter från FN, hälsoministrar, tongivande akademiker, vetenskapsmän och yrkesverksamma läkare. Värdar för motet är Bill and Melinda Gates Foundation och WEF.

 

Den 31 december 2019 kommer den första officiella rapporten från Kina om utbrottet av en allvarlig SARS-liknande lungsjukdom i staden Wuhan. Smittan sägs härstamma från fladdermöss vid en wet market i Wuhan. Suggestiva bilder kablas ut över världen av snuskiga varustånd med ormar och fladdermöss och andra djur i allsköns röra. (Det visar sig dock senare att fladdermöss inte ingår i det kinesiska köket och därför inte kan ha funnits vid denna wet market. Bilderna kom i själva verket från Indien. Vad som inte heller berättades var att det intilliggande Wuhan Institute of Virology bedriver medicinska experiment med coronavirus från fladdermöss.)

 

Mars 2020: WHO:s generalsekreterare Tedros Adhanom Ghebreyesus tillkännager att COVID-19 kan betecknas som en pandemi.

 

April 2020: Bill and Melinda Gates ökar sitt bidrag till WHO från 100 miljoner till 250 miljoner US dollar.

 

Juni 2020: EU-kommissionen presenterar en gemensam strategi för utveckling, tillverkning och distribution av vacciner mot COVID-19.

 

Juli 2020: WEF tar initiativet till Common Pass Project, en digital hälsoapp i gemensamt format för hela världen. Projektet stöds av Rockefeller Foundation, Google, J.P. Morgan, finansgruppen BlackRock och FN. Sverige ansluter sig till systemet.

 

Oktober 2020: Tedros Adhanom Ghebreyesus deklarerar att flockimmunitet bäst uppnås genom vaccinering.

 

December 2020: Pfizer/BionTechs vaccin mot COVID-19 får ett tillfälligt nödgodkännande i USA. Europeiska Smittskyddsenheten (EMA) ger ett villkorat godkännande åt Pfizer/Biontechs mRNA-vaccin Comirnaty. Ytterligare vacciner får liknande godkännanden. Massvaccineringen startar. Storbritannien och Israel är först.

 

Och det är härifrån som några av de mest kritiska rösterna hörs gällande massvaccineringen och de Gröna passen. De Gröna passen och risken för medicinsk apartheid I Storbritannien har 1250 präster – anglikaner, katoliker och protestanter – undertecknat ett öppet brev till premiärminister Boris Johnson med en varning för effekterna av de planerade certifikaten.

 

De påpekar det ologiska i hela resonemanget bakom certifikaten, eftersom en vaccinerad person fortfarande kan vara smittbärande och således fortfarande kan sprida sjukdomen.

 

I brevet betonar de också den ”legitima farhågan” att certifikaten kommer att bli permanenta, att de ska fyllas på med ytterligare information och att nya medicinska behandlingar kommer att bli obligatoriska.

 

Text: Margareta Skantze

Slut citat

 

Statsminister Stefan Löfven och Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare:

VARFÖR beskyddar statsminister Stefan Löfven och Sveriges regerings medlöpare den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och skolmedicinens MONOPOL på skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Bästa statsminister och Sveriges regering och deras medlöpare var återfinnes det lagliga stödet för denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET?

Och är det förenligt med de grundläggande mänskliga rättigheterna att i ett genetiskt experiment mot mänskligheten, som inte kan ge informerat samtycke, eftersom skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapnen marknadsförts och marknadsförs som vanliga vacciner, vilket dessa ”vacciner” inte är, som därmed är ett uppsåtligt grovt bedrägligt vilseledande mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Detta strider mot gällande lag och rätt, bevisbördan att bevisa det motsatta åvilar den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och Nationen Sveriges medborgare.

 

 

 

 

 

Läs om

HÖGMÅLSBROTT & HÖGFÖRRÄDERI I BROTTSBALKEN

Se 18 kap. & 19 kap.

https://lagen.nu/1962%3A700

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

Börjar tiden närma sig för att Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska rannsakas inför domstol?

Uppenbart är att ”vaccinerna”/biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är ett genetiskt experiment mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten över hela världen, en globalistisk agenda, och att detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare är som ”hugget i sten”.

Den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare äger bevisbördan att bevisa det motsatta.

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

UTAN PERSONLIGT ANSVAR KLANEN I SVERIGE DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 135 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]   telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)  SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu