• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 120

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 120

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 120

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR ”VACCINERNA”, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

GENERELLT & SYSTEMATISKT SKADAR & DÖDAR

INJEKTIONERNA/”VACCINERNA”/BIOVAPNEN MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

FAKTA/BEVIS

OBS! RÄKNA MED UNDERRAPPORTERING, räkna med 1-10% inrapporterat! Publicerat 2021-06-09 sprid vidare

Europeisk Databas över biverkningar av COVID-19-sprutor: 13 867 DÖDA Och 1 354 336 SKADADE

 

STOPPA OMEDELBART DET GENETISKA EXPERIMENTET MOT MÄNSKLIGHETEN MED ”VACCINER”/BIOVAPEN SOM GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGAREMEDICINSK TYRANNI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-06-10

 

VARNING FÖR ”VACCINERNA”

Om Sveriges regering och deras medlöpares DELAKTIGHET & ANSVAR i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare. ”Vaccinerna”/biovapnen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska STOPPAS!

Mycket viktig information och upplysning. Delgivning om meddelat ansvar i Organiserat Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare utifrån meddelat ansvar i Corona bedrägeriet.

Sveriges regering och deras medlöpare ska rannsakas inför domstol, du förstår strax varför.

Hjälp till att sprida vidare massutskicket och denna information/upplysning i alla dina nätverk via denna länk

 

VÄRLDSNYHET!

KORTHUSET KOMMER ATT RASA SAMMAN, DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA KOMMER ATT UPPDAGAS, BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE KOMMER ATT UPPDAGAS ÖVER HELA VÄRLDEN!

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare kommer inom sinom tid RANNSAKAS INFÖR DOMSTOL, du förstår strax mer!

 

Publicerat 2021-06-09; MYCKET VIKTIG ARTIKEL FÖR MÄNSKLIGHETEN, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

India Serves Legal Notice To WHO Chief Scientist For Suppressing Data On Ivermectin To Treat COVID-19

June 9, 2021

The Indian Bar Association has taken legal action against the World Health Organization’s (WHO) Chief Scientist Dr. Soumya Swaminathan for her role in spreading disinformation and suppressing data on the use of Ivermectin to treat COVID-19.

 

The association (IBA) served a legal notice (read below) on Swaminathan on May 25, claiming that she was “spreading disinformation and misguiding the people of India, in order to fulfill her agenda” and sought to prevent her from “causing further damage.”

 

They further stated that Swaminathan, in her statements against the use of Ivermectin, ignored research and clinical trials from two organizations—the Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance and the British Ivermectin Recommendation Development (BIRD)—who have presented solid data showing ivermectin prevents and treats COVID-19.

 

“Dr. Soumya Swaminathan has ignored these studies/reports and has deliberately suppressed the data regarding effectiveness of the drug Ivermectin, with an intent to dissuade the people of India from using Ivermectin,” the IBA said in a statement (read below).

 

Läs hela artikeln och SPRID VIDARE

https://greatgameindia.com/india-legal-notice-who-ivermectin/

Det kom ett mail som du får del av, SPRID VIDARE, citat

Danskarna är mer vikingar än svenskarna. 

De polisanmäler nu deras motsvarighet til FHM för falsk marknadsföring av det medicinska experimentet som de felaktigt kallar vaccin.

 

https://perbraendgaard.dk/2021/06/08/sundhedsstyrelsen-politianmeldt-for-ulovlig-reklame/

Slut citat

 

 

Maskin översättning på del av den danska artikeln, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

 

SOCIALSTYRELSEN RAPPORTERADE TILL POLISEN FÖR OLAGLIG REKLAM

TISDAG 8 JUNI 2021, 16:01 PER BRÆNDGAARD

Socialstyrelsen har rapporterats till Köpenhamnspolisen och den danska läkemedelsmyndigheten för olaglig reklam för läkemedelsindustrins så kallade vacciner mot covid-19, inklusive Pfizers .

Det är bl.a. Branschföreningen för danska företag, som står bakom anmälan. Du kan läsa mer om ärendet i pressmeddelandet som granskarna har utarbetat, utfärdat och publicerat:

Läs mera och sprid vidare i alla dina nätverk

https://perbraendgaard.dk/2021/06/08/sundhedsstyrelsen-politianmeldt-for-ulovlig-reklame/

 

GENERELLT & SYSTEMATISKT SKADAR & DÖDAR INJEKTIONERNA/”VACCINERNA”/BIOVAPNEN MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Publicerat 2021-06-09, maskinöversättning, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och se videon, citat

 

Wuhan-medarbetare Peter Daszak erkänner att han utvecklat ”mördande” koronavirus med kommunistiska kineser

 

Vi vet nu att Peter Daszak från EcoHealth Alliance, som skickade miljontals dollar till Wuhan Institute of Virology som utförde vapenfördelningsexperiment med vinstsyfte, skryter om sina kinesiska kollegor (som han hjälpte till att finansiera) för att skapa ”mördare ” coronavirus.

 

En video som grävdes av The National Pulse och sprids i stor utsträckning igår visar att Daszak skryter om sin forskning:

 

Tja, jag gjorde inte det här arbetet, men mina kollegor i Kina gjorde jobbet. Du skapar pseudopartiklar, du sätter in spikproteinerna från dessa virus, se om de binder till mänskliga celler. Vid varje steg i detta går du närmare och närmare detta virus kan verkligen bli patogent hos människor … Du får ett litet antal virus som verkligen ser ut som mördare.

 

Daszak beskrev väsentligen vapnet av SARS-CoV-2 spikproteinet som nu är känt för att orsaka kärlskador, blodproppar, stroke och annan vävnadsskada samtidigt som de attackerar äggstockarna, testiklarna, binjurarna och neurologisk vävnad.

Här är videon av Daszak:

 

Fauci, Daszak, Baric och den internationella konspirationen att bygga biologiska vapen med den kommunistiska kinesiska militären

 

När fler videor och e-postmeddelanden fortsätter att dyka upp, beskriver de en global penningtvättningsoperation och uppenbar kriminell konspiration för att undvika amerikanska lagar som förbjuder vinstfunktionsforskning genom att kanalisera NIH-pengar till det kommunistiska Kina där KKP-militären övervakade vapenexperimenten.

 

Oavsett om det är avsiktligt eller inte, flydde detta beväpnade virus från Wuhan-laboratoriet och fortsatte att förstöra världen på grund av toxiciteten hos dess spikprotein nanopartikel ”nyttolast”. Medan virusreplikationsmotorn i sig verkar vara nästan ofarlig är spikproteinens nyttolast giftigt och dödligt, och det är den nanopartikel som placeras i covidvacciner.

 

Det som Peter Daszak i huvudsak erkänner är en internationell konspiration för att överlämna det kommunistiska Kina finansieringen och kunskapen för att skapa vapeniserade nanopartiklar (spikproteinet) som sedan placeras i så kallade ”vacciner” och injiceras i människor över hela Amerika och runt om i världen, vilket potentiellt kan leda till global avfolkning och infertilitet.

 

Fauci och Daszak verkar ha hjälpt det kommunistiska Kina att bygga ett biologiskt vapen för att decimera väst i en global biovaruattack som kanske redan har släppts lös

 

Det är ingen tillfällighet att det kommunistiska Kina länge har försökt utveckla koronavirusbiovapen för att attackera väst. Som rapporterats av LifeSiteNews :

Dokument avslöjar kinesiska forskare diskuterade vapenbildning av Coronavirus 5 år före pandemi

 

Med titeln ”Det onaturliga ursprunget till SARS och nya arter av konstgjorda virus som genetiska biovapen” sägs tidningen ha föreslagit att tredje världskriget skulle utkämpas med biologiska vapen, vilket avslöjade hur kinesiska forskare diskuterade vapenisering av SARS coronavirus. fem år innan COVID-19-pandemin drabbades.

 

Verkställande direktören för Australian Strategic Policy Institute (ASPI), Peter Jennings, sa att dokumentet ligger så nära en ”rökpistol som vi har”. ”Jag tycker att detta är viktigt eftersom det tydligt visar att kinesiska forskare funderade på militär applikation för olika stammar av coronavirus och funderade på hur det skulle kunna distribueras”, citerades Jennings av news.com.au.

 

Och sedan från UK Daily Mail :

Kina förberedde sig för ett tredje världskrig med biologiska vapen – inklusive koronavirus – för SIX år sedan, enligt dokumentation framställd av Folkets befrielsearmé 2015 och avslöjad av USA: s utrikesdepartement

 

Det verkar nu som att Fauci och Daszak hjälpte till med finansieringen och virologistödet av Kinas ansträngningar att bygga ett biologiskt vapen som skulle kunna sättas ut mot Amerika och väst.

 

Alla som främjar covidvacciner arbetar i huvudsak för att hjälpa det kommunistiska Kina att utföra sitt angrepp mot väst genom att främja injektionen av amerikaner med spikproteinbiovapen utvecklade av kommunistiska kinesiska militära biovapenforskare.

 

Vaccinet innehåller med andra ord det biologiska vapnet som utvecklades i Kina.

Fullständig information i dagens Situationsuppdateringspodcast från Brighteon.com:

 

Läs mer, se video och lyssna på podden med Mike Adams, SPRID VIDARE

https://www.afinalwarning.com/526203.html

 

 

 

 

Publicerat 2021-06-09, maskinöversättning, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och se videon, citat

Dr Mikovits: Covid ”vaccin” spikproteininjektioner kan döda 50 miljoner amerikaner

 

Natural News ) Plandemisk skapare Dr. Judy Mikovits satte sig nyligen med Health Ranger för att diskutera Wuhan coronavirus (Covid-19) ”vacciner” och varnade för att de är det verkliga viruset som kommer att döda uppemot 50 miljoner människor bara i Amerika.

 

Enligt Dr Mikovits, som har arbetat inom virologiområdet i årtionden, är varje ”pandemi” som uppstår resultatet av att människor injiceras med virus som slutligen skadar eller dödar dem. Det kinesiska viruset är inget undantag.

 

”Vi visste att influensavaccinet utsatte människor för att dö av” covid ”, avslöjade Dr. Mikovits. ”Aldrig, aldrig, någonsin få ett nytt skott och vi kommer aldrig, någonsin, någonsin se en annan pandemi. Vi har skapat dessa i våra laboratorier hela min karriär. Det här var mitt jobb. ”

 

Dr Mikovits har försökt varna människor att hålla sig borta från injektionerna, vilket bara ökar den virusförorening som administrerades genom tidigare injektioner. Så kallade ”vacciner” är faktiskt leveranssystemet för virusförstörelse, inte luftburet spridning.

 

”Vi berättade alla exakt vad som skulle hända, och nu 100 miljoner amerikaner, och jag vet inte ens hur många över hela världen, har injicerats med en syntetisk virus med den sjukdom – den farligaste, om man så vill, spik protein bestående av HIV , XMRV och SARS, säger Dr. Mikovits.

 

… och vi förutspådde detta massmord och det hände ändå.”

Du kan se hela segmentet från Brighteon.com nedan:

 

Se videon och läs hela artikeln

https://www.afinalwarning.com/525403.html

 

Publicerat 2021-06-09, maskinöversättning, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och se videon, citat

Genombrott: Ivermektin hämmar SARS-CoV-2-spikproteinet från att binda till ACE2-receptorer i human vävnad

Den globala konspirationen för att undertrycka effektiva antivirala läkemedel

Världshälsoorganisationen, FDA och NIH har upprepade gånger föreslagit att det inte finns några antivirala behandlingar för covid-19, även om flera antivirala örter och läkemedel har studerats under tidigare SARS- och MERS-epidemier och visat sig vara effektiva. Den här gången användes många av dessa antivirala medel med stor effektivitet av läkare som var villiga att gå ut på en lem och rädda liv.

Kinesiska sjukhus använde olika antivirala örter för att behandla covid-19-patienter . Dessa sjukhus studerade effekterna av örternaför att hindra viruscellreceptorbindning, för stimulering av värdens immunitet, för att blockera virusinträde i värdceller genom verkan på värdens enzymer och för att förhindra SARS-CoV-2 RNA-syntes och replikering.

Forskningen fann att många fytokemikalier var effektiva, inklusive: quercetin, ursolsyra, kaempferol, isorhamnetin, luteolin, glycerrhizin och apigenin. De tre mest effektiva växterna för behandling av covid-19 inkluderade lakritsrot, (Glycyrrhiza glabra) cikoriarot, (Cichorium intybus) och hibiskusblommor (Hibiscus sabdariffa).

Ett antal antivirala växter innehåller föreningar som riktar sig mot alla tre antivirala målen, inklusive olivblad (Olea europaea), vit horehound (Marrubium vulgare), svart kumminfrö (Nigella sativa), trädgårdskrasse (Lepidium sativum), Judisk malurt (Artemisia Judaica) , guava (Psidium guajava),

Medicinska system runt om i världen är inte ordentligt utrustade för att stärka det mänskliga immunsvaret eller förstå vad individer behöver för att övervinna en infektion.

När det gäller att bekämpa infektioner papegojor amerikanska FDA och europeiska läkemedelsregulatorer samma berättelse om okunnighet och apati, och undanhåller livskraftiga antivirala medel från allmänheten.

Förresten är detta det enda lagliga sättet att ta experimentella vacciner till den globala marknaden genom att bevisa att det inte finns några effektiva behandlingar. Detta undertryckande av vetenskapen om antivirala behandlingar har banat väg för tillstånd för akut användning av experimentella vacciner och tvingat otaliga patienter att lida (och dö) på ventilatorer utan behandling.

Läs mer och se videon

https://www.afinalwarning.com/525818.html

 

 

Dr Mercola delger 2021-06-10 en mycket viktig artikel, se video och läs hela artikeln, maskinöversättning, citat

 

Global pushback mot tyranni har börjat

 

20 mars 2021, på 1-årsjubileet för den första COVID-19-lockdownen, gick människor i mer än 40 länder ut på gatorna för att fredligt demonstrera mot COVID-19 lögner och tyranniska åtgärder

Vanliga medier har nästan universellt censurerat alla nyheter om denna globala demonstration. De som rapporterade det antingen underskattade den globala karaktären av evenemanget och dess närvaro eller förvrängde avsikten med denna ”Worldwide Freedom Day”

Syftet med Worldwide Freedom Day var att berätta för våra valda tjänstemän och icke utvalda globala ledare att vi drar tillbaka vårt samtycke till okonstitutionella övergrepp och försök att beröva oss våra rättigheter och friheter, och att vi inte längre kommer att underkasta oss och driva i rädsla

PCR-testet är kärnan i COVID-19-bluffen. Utan PCR-bedrägeri och den asymptomatiska spridar lögnen skulle COVID-19-pandemin ha varit en kortvarig blip

Lögner har kunnat stå igenom genomförandet av universell censur av alla som talar sanning och påpekar de vetenskapliga felaktigheter som driver pandemins berättelse. Med dessa psykologiska verktyg tillverkade de det största bluff som världen någonsin har sett

Läs mer och sprid vidare

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/10/worldwide-freedom-day.aspx?ui=074606fd3681e8627a20bb0b1b0a99549e0ac7722f46b0c51e7f8fd3cb3b60ee&sd=19000101&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210610_HL2&mid=DM898031&rid=1179346214&p4=20081210&p5=

 

 

 

 

Publicerat 2021-06-09 se videon och sprid vidare

Dr. Fuellmich: There is No Corona Pandemic, It’s a Fraudulent ‘PCR Test Pandemic’

https://rumble.com/viaz9f-dr.-fuellmich-there-is-no-corona-pandemic-its-a-fraudulent-pcr-test-pandemi.html

 

 

Ytterligare video intervju med dr Reiner Fuellmich, se videon och sprid vidare, publicerad 2021-06-09, citat

‘Dangerous Virus’ from Wuhan Lab is Trojan Horse to Distract From Damage From Vaccines This Fall

https://rumble.com/viaze5-dangerous-virus-from-wuhan-lab-is-trojan-horse-to-distract-from-damage-from.html

 

 

Publicerat 2021-06-09, räkna med underrapportering, räkna med 1-10% inrapporterat, sprid vidare, läs hela artikeln, citat

 

 

Europeisk Databas över biverkningar av COVID-19-sprutor: 13 867 DÖDA Och 1 354 336 SKADADE

Läs mera och SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://bakomkulisserna.biz/2021/06/09/europeisk-databas-over-biverkningar-av-covid-19-sprutor-13-867-doda-och-1-354-336-skadade/

 

 

 

Citat

Video som ”försvann” finns igen – Sprid!

 

Från: Kalle Hellberg [mailto:[email protected]]
Skickat: den 9 juni 2021 19:09
Till: Kalle Hellberg
Ämne: Video som ”försvann” finns igen – Sprid!

 

Tack till Leif Erlingsson som gjort ett superjobb och fått ut videon med svensk textremsa på flera siter, nu vore det väl f-n om våra motståndare ska kunna sopa bort alla, här finns videon, bara att välja källa.

 

Dr Michael Yeadon är inte vem som helst – han var vice president och chefsforskare på läkemedelsföretaget Pfizer mellan 1995 och 2011.

 

MICHAEL YEADON – HELA INTERVJUN – [SVENSK UNDERTEXT]

https://www.bitchute.com/video/BqOlM6uIGP7G/

https://chute.rocks/BqOlM6uIGP7G/

http://chute.lege.net/BqOlM6uIGP7G/

 

https://www.brighteon.com/bc79db08-6661-43c5-b3ca-76d80d54cef8

http://br.lege.net/bc79db08-6661-43c5-b3ca-76d80d54cef8

 

Innehållet i videon:

04:24 – Hur man räknar dödsfall

05:02 – Nedstängningar (Lockdown)

07:05 – Asymtomatisk smittspridning

08:12 – PCR-test

10:55 – Forskare vågar inte säga något

14:34 – Nedstängning/lockdown

17:29 – Mindre farligt än influensa, för de allra flesta

18:08 – Hur du kan veta att jag är ärlig och uppriktig

20:27 – Pengar styr forskningen

25:01 – Antikroppar och T-celler

29:37 – Hur farligt är viruset?

31:30 – Flesta åtgärderna onödiga

31:55 – Alternativa mediciner mot Covid-19

32:52 – Virusvarianter/mutationer

35:56 – Varför tillverkas ”påfyllnadsvacciner”?

38:34 – Den som haft smittan är immun

39:47 – Vaccinpass – slutet på friheten

46:50 – Hur nå ut med informationen?

50:31 – Samma resultat oavsett åtgärder (exempel: USA och Europa)

51:39 – Nöd-godkända vaccin och medicinskt experiment

54:44 – Det är dags att säga NEJ
Slut citat

 

 

 

HELA MÄNSKLIGHETEN ÄR HOTAD AV CORONA BEDRÄGERIET & BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

Skolmedicinen/den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin, Sveriges regering och deras medlöpare, som beskyddar dessa omnämndas skadar och DÖDAR VERKSAMHET, är ett HOT och HAT mot nationen Sveriges medborgares liv, hälsa och framtida livskvalitet, du förstår mer efter att sett denna videointervju med Börje Peratt och SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin, citat

 

SVERIGE GRANSKAS intervju med Börje Peratt och SVARA DOKTORN Sven Erik Nordin 2021 06 08

 

 

VARNING FÖR ”VACCINERNA” som bevisligen skadar och DÖDAR MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges medborgar.

 

I denna intervju får Du insikter utöver det vanliga, det som undanhålls av SVT/SR/TV4, riksmedia och stora delar av internet/alternativ media.

 

Läs undertexten, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, använd denna länk när Du sprider vidare, videointervjun är publicerad på Brighteon och länkar därifrån censureras av sociala medier

 

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/06/10/sverige-granskas-intervju-med-borje-peratt-och-svara-doktorn-sven-erik-nordin-2021-06-08/

 

 

 

Statsminister Stefan Löfven och Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare:

VARFÖR beskyddar statsminister Stefan Löfven och Sveriges regerings medlöpare den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och skolmedicinens MONOPOL på skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Bästa statsminister och Sveriges regering och deras medlöpare var återfinnes det lagliga stödet för denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET?

Och är det förenligt med de grundläggande mänskliga rättigheterna att i ett genetiskt experiment mot mänskligheten, som inte kan ge informerat samtycke, eftersom skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapnen marknadsförts och marknadsförs som vanliga vacciner, vilket dessa ”vacciner” inte är, som därmed är ett uppsåtligt grovt bedrägligt vilseledande mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Detta strider mot gällande lag och rätt, bevisbördan att bevisa det motsatta åvilar den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och Nationen Sveriges medborgare.

 

 

 

 

 

Läs om

HÖGMÅLSBROTT & HÖGFÖRRÄDERI I BROTTSBALKEN

Se 18 kap. & 19 kap.

https://lagen.nu/1962%3A700

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

Börjar tiden närma sig för att Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ska rannsakas inför domstol?

Uppenbart är att ”vaccinerna”/biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är ett genetiskt experiment mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten över hela världen, en globalistisk agenda, och att detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare är som ”hugget i sten”.

Den starkare parten Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare äger bevisbördan att bevisa det motsatta.

”När folket fruktar regeringen finns det tyranni, men när regeringen fruktar folket finns frihet.”

Thomas Jefferson

UTAN PERSONLIGT ANSVAR KLANEN I SVERIGE DEN SAMHÄLLSFARLIGASTE KLANEN.. del 142 av året 2021

Mycket viktig information till Sveriges alla medborgare

Tiden är inne för att hela Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare drabbar SVERIGES REGERING och deras medlöpares fascistiska skadar och DÖDAR agenda

Nationen Sveriges medborgare kommer att resa sig och sätta STOPP för detta fullständiga vansinne

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

 

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu