• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 130

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 130

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 130

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

MEDICIAL DICTATORSHIP

 

This is a war. A bioweapons attack.

 

 

The vaccine industry is at war with the human race 

 

 

”TA INTE ”VACCINET” DET ÄR GIFT”

 

 

 

 

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR ”VACCINERNA”, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

 

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-07-02

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket och denna information/upplysning i alla dina nätverk via denna länk

 

 

Riksåklagaren och myndighetschefen för Åklagarmyndigheten i Sverige får ännu mera FAKTA för att ”STOPPA VACCINERNA”

Bästa riksåklagare Petra Lundh, riksåklagare och myndighetschef för Åklagarmyndigheten i Sverige

 

Petra Lundh, riksåklagare

Petra Lundh är Sveriges riksåklagare från 1 september 2018.

https://www.aklagare.se/om-oss/riksaklagaren/

[email protected]  [email protected]

 

 

STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART

”VACCINERNA” SOM UPPENBART ÄR BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE, MEN HAR GROVT UPPSÅTLIGT BEDRÄGLIGT MARKNADSFÖRTS SOM VANLIGA VACCINER

 

 

 

 

Bästa riksåklagare och myndighetschef Petra Lundh var i svensk lagstiftning finns lagstadgat att staten kan bedriva affärsverksamhet med kriminella?

Emotser mycket skyndsamt ett beslut, läs mera i gårdagens massutskick bästa Petra Lundh, och alla tidigare massutskick som bevisligen delgivits dig Petra Lundh och därmed alla anställda inom myndigheten Åklagarmyndigheten i Sverige, beslutet ska såklart vara med besvärshänvisning.

Noteras särskilt att detta ärende/beslut är av mycket stort allmänt intresse för alla nationen Sveriges medborgare/invånare eftersom det uppenbart är ”vacciner”/biovapen som inköpts via skattemedel, och dessa ”vacciner” har inköpts från den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin, och uppenbart är att dessa ”vacciner”/biovapnen generellt och systematiskt skadar och DÖDAR MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges medborgare. Bevisbördan att bevisa det motsatt åvilar uppenbart den starkare parten.

 

Ytterligare mera FAKTA från sakkunniga som Åklagarmyndigheten i Sveriges och du bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh självklart har mycket stort intresse i, läs och begrunda.

 

Tips; Överväg att inhämta vittnesmål från läkaren och professor Dr. Peter McCullough, se videointervjun här nedan i massutskicket, som bevisligen känner mycket väl till att det finns väl beprövade fungerande behandlingar som bevisligen fungerar mot Covid-19. Uppenbart är att sanningen och verkligheten bör vara av största intresse även för dig bästa Petra Lundh i din mycket viktiga position som myndighetschef och riksåklagare i den mycket viktiga Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

 

 

 

CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Publicerat 2021-07-01 MYCKET VIKTIG video intervju, ca 10 minuter, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

”TA INTE ”VACCINET” DET ÄR GIFT”

Se denna video med den svenske läkaren Glenn Dormer, som delger sanningen om ”vaccinerna”/biovapnen, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vja2w9-oppositionell-lkare-dr-glenn-dormer-undvik-att-ta-covidvaccinerna.html

 

 

 

 

 

CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

MEDICAL DICTATORSHIP

 

Se videointervjun i artikeln här nedan med en äkta och sanningssägande utbildad läkare och professor Dr. Peter McCullough, den intervjun ska Du sprida vidare i alla dina nätverk, den räddar liv och delger sanningen och verkligheten.

 

Sanningen och verkligheten om att det finns välbeprövade behandlingar mot Covid-19, och artikeln delger om ”vaccinerna”/biovapnen är uppenbart att The vaccine industry is at war with the human race  och att This is a war. A bioweapons attack.

 

 

Publicerat 2021-07-01, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela denna mycket viktiga artikel, sprid vidare, och se videon, ca 43 minuter som är värd varenda sekund att se, som delger om bl.a. MEDICIAL DICTATORSHIP och fungerande behandlingar mot Covid-19.

 

”Vaccinerna” dödar och skadar mänskligheten, allmänt känt över hela världen, nu är måltavlan uppenbart att också skada och döda barnen, den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinen bedriver bevisligen skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, citat

DEPOPULATION ALERT: Shocking new study reveals covid vaccine TERMINATES 4 out of 5 pregnancies via “spontaneous abortions”

A shocking new study published in the New England Journal of Medicine reveals that when pregnant women are given covid vaccinations during their first or second trimesters, they suffer an 82% spontaneous abortion rate, killing 4 out of 5 unborn babies.

This stunning finding, explained below, is self-evident from the data published in a new study entitled, “Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons.” Just as disturbing as the data is the fact that the study authors apparently sought to deliberately obfuscate the truth about vaccines causing spontaneous abortions by obfuscating numbers in their own calculations.

 

Spike protein injections into pregnant women an “atrocity,” warns Dr. Peter McCullough

In the mean time, it’s clear that 4 out of 5 pregnancies are being terminated by covid vaccines when those vaccines are given during the first 20 weeks (at least, according to the small data set we have so far).

And that means the “depopulation” aspects of the covid vaccine are working exactly as globalists hoped they would.

Remember: Bio-distribution studies (pharmacokinetics) show that covid vaccine spike proteins directly attack reproductive organs such as the ovaries.

Given that spike proteins are engineered biological weapons designed to interfere with human cells, it should be no surprise whatsoever that they are achieving a high rate of spontaneous abortions in pregnant women.

I recently interviewed Dr. Peter McCullough, an internal medicine expert and editor of two medical journals. Although he does not characterize this as a depopulation agenda, he agrees that these vaccines are attacking pregnant women and causing more than 80% of unborn babies to be aborted. He calls it an “atrocity” and says the pushing of these vaccines on pregnant women is “shameful.” You can hear him in his own words in the following interview:

 

 

The vaccine industry is at war with the human race

And live-born babies are their enemy.

 

This is a war. A bioweapons attack.

And it goes beyond mere “crimes against humanity.” It is a spiritual betrayal of the entire human race by the institutions of science and medicine, both of which long pretended to be motivated by a desire to aid humanity, but are now clearly shown to be working towards humanity’s destruction.

 

Slut citat

Läs hela artikeln, se videon och lyssna på podden med Mike Adams OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

https://www.afinalwarning.com/532469.html

 

 

 

 

 

 

Läs också denna mycket viktiga artikel publicerad 2021-07-02, citerar lösryckt del ur artikeln, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Why You Shouldn’t Get Vaccinated if You’ve Had COVID

The finding that long-term immunity is likely following COVID-19 infection is important not only for those still living in fear due to media-induced fearmongering but also for those who have recovered and are considering vaccination.

As I’ve previously warned, if you’ve had COVID-19, please don’t get vaccinated. Dr. Hooman Noorchashm, Ph.D., a cardiac surgeon and patient advocate, has repeatedly warned the FDA that “clear and present danger” exists for those who have had COVID-19 and subsequently get vaccinated.21

Läs mer

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/07/02/covid-immunity.aspx?ui=074606fd3681e8627a20bb0b1b0a99549e0ac7722f46b0c51e7f8fd3cb3b60ee&sd=20081210&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210702_HL2&mid=DM915476&rid=1197676983

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

 

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

 

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

 

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu