• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 165

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 165

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 165

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

KORTHUSET CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RASAR FULLSTÄNDIGT IHOP, DET VÄRSTA BEDRÄGERIET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA AVSLÖJAS MER OCH MER FÖR VARJE DAG SOM GÅR, MED FAKTA!

 

 

 

Fauci medger att covid ”vacciner” sprider sjukdom

 

Var säker: Bli inte vaccinerad för covid

Dessutom dör åtminstone åtta gånger fler vaccinerade än ovaccinerade av det kinesiska viruset . Det betyder att du är säkrare om du hoppar över skottet än om du lyder Faucis order och får det.

 

 

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi

PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT

 

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR ”VACCINERNA”, ”vaccinerna”/biovapnen ska STOPPAS, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post

 

2021-08-06

Hjälp till att sprida vidare massutskicket och denna information/upplysning i alla dina nätverk via denna länk

 

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh varför beskyddar Åklagarmyndigheten i Sverige ”vaccinerna”/biovapnen, den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Är Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare fullständigt naiva, imbecilla och hjärntvättade eller är dessa fullt medvetna om den globalistiska superkorrupta agendan att döda mänskligheten och nationen Sveriges medborgare med ”vaccinerna”/biovapnen?

 

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SKADAR OCH DÖDAR GENERELLT OCH SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Sanningen och verkligheten som Sveriges regering och deras medlöpare, bl.a. tjänstemän/kvinnor inom stat, regioner (fd landsting) och kommuner i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sverige medborgare, undanhåller nationen Sveriges medborgare

 

 

Var säker: Bli inte vaccinerad för covid

Dessutom dör åtminstone åtta gånger fler vaccinerade än ovaccinerade av det kinesiska viruset . Det betyder att du är säkrare om du hoppar över skottet än om du lyder Faucis order och får det.

 

 

 

MÅSTE LÄSAS ARTIKEL, sprid vidare i alla dina nätverk

Publicerat 2021-08-05 VARNA ALLA FÖR ”VACCINERNA”, STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART, du förstår strax mer, maskin översättning, sprid vidare i alla dina nätverk, använd denna länk https://www.afinalwarning.com/541547.html , original artikeln bifogas som pdf fil Fauci…., citat

Fauci medger att covid ”vacciner” sprider sjukdom

Natural News ) Amerikas falskaste ”läkare” är tillbaka på tv-skräckhuggning om den så kallade ”deltavarianten” av Wuhan-coronaviruset (Covid-19) och erkänner i processen att ”vaccinerade” människor aktivt sprider det till andra .

Tony Fauci, som förekommer i det falska nyhetsprogrammet ”Face the Nation”, förklarade för någon robotdräkt och slips att det ”nya tänkandet” kring deltavarianten är att det lätt sprids från person till person, inklusive personer som redan injicerats med en Trump -vaccin .

Fauci hävdar att han och hans andra karriärbyråkrater har fastställt att deltavarianten lätt skapar ”genombrott” -infektioner hos de vaccinerade, även om infektioner förmodligen är minimala.

”Men eftersom inget vaccin är 100 procent effektivt kommer du att se genombrottsinfektioner”, tillade Fauci snabbt för att försöka motivera misslyckandet med Fauci Flu -skott för att förhindra den kinesiska infektionen.

”Men vad vi har lärt oss är nytt, John, som svar på din fråga, är att när du tittar på virusnivån i näs -svalget hos människor som är vaccinerade som får genombrott, är det verkligen ganska högt och motsvarar virusnivå i näs -svalget hos ovaccinerade människor som blir smittade – det är väldigt annorlunda än alfa -varianten, tillade Fauci vidare.

”Alfa -varianten, virusnivån hos en vaccinerad person var extremt låg hos de vaccinerade människorna jämfört med de ovaccinerade – inte så med delta. Så vi vet nu att vaccinerade människor som får genombrott kan infektera viruset till andra människor. ”

Var säker: Bli inte vaccinerad för covid

Varför får man igen veta att de måste vaccinera sig mot Wuhan -influensan? Åh, vi glömde: att ”minimera symtom” och ”förhindra sjukhusvistelser”. Synd att detta inte heller är sant, vilket framgår av att de allra flesta nya sjukhusinläggningar är bland de jabbade.

Dessutom dör åtminstone åtta gånger fler vaccinerade än ovaccinerade av det kinesiska viruset . Det betyder att du är säkrare om du hoppar över skottet än om du lyder Faucis order och får det.

På något sätt kommer Fauci och vänner undan med att tala från båda sidor av munnen. Å ena sidan ska alla injiceras med ett Fauci Flu -skott för att hjälpa till att ”platta ut kurvan”, medan injiceringarna å andra sidan får kurvan att bli parabolisk.

Vilken är det? Är kinesiska virusinjektioner verkligen ”säkra och effektiva” som Fauci länge hävdat eller sprider de fler sjukdomar, inklusive den fruktade ”delta -varianten?” Det verkar som om det sistnämnda är sant, och ändå säger Fauci fortfarande att folk ska bli jabbade.

Ingenting är längre meningsfullt, även om de medicinska fascisterna öppet erkänner att kinesiska virusskott inte lyckas stoppa spridningen, som regeringen hävdade att de alla skulle förra året.

Alla som redan tagit skottet och tror att det är den slutliga lösningen på Wuhan -influensan måste krossa med fasa när Fauci inser att de inte fungerar. Alla andra kommer att fortsätta att hålla sig långt, långt borta från injektionerna för sin egen säkerhet.

”Fauxi är ett värdelöst byråkratiskt hack”, skrev en kommentator på Citizen Free Press . ”Han borde dömas för sina brott.”

”Anledningen till att Faucis kommentarer är så osammanhängande och förvirrande är att konstruktion och frigivning av Covid-19 var en politisk operation, och inte” oavsiktlig ”som de hävdar, så statlig skadekontroll (Fauci backas upp av propagandamedia och censurmedia) måste ändra informationen varje gång den verkliga sanningen avslöjar sina lögner ”, skrev en annan.

Slut citat, sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/541547.html

 

 

 

 

 

Den här artikeln av datum 2021-07-30 är av synnerligen mycket stort allmänt intresse, du förstår det efter att läst hela artikeln och sett videos, sprid vidare i alla dina nätverk, maskin översättning av hela artikeln, originalet finner du här https://www.afinalwarning.com/540271.html , sprid länken vidare i alla dina nätverk, artikeln i original version bifogas som bifogad pdf fil BREAKING…..,  citat

 

BROTT: CDC, FDA förfalskade ”covid” testprotokoll genom att använda mänskliga celler blandade med vanliga förkylningsvirusfragment … PCR -tester upptäcker bara förkylning

 

Fredag ​​den 30 juli 2021 av: Mike Adams
Taggar: dålig hälsa , CDC , COVID , Fake , FDA , bluff , influensa , laboratorietester , pandemi , PCR , Plandemic , Iscensatt , virologi , virus

Omgå censur genom att dela denna länk:

 

 

Kopiera URL

70KVYER

 

Natural News ) I en chockerande uppenbarelse som först rapporterades av Dan Dicks of Press for Truth (Kanada) , erkänner ett FDA-dokument att CDC och FDA samarbetade för att tillverka ett covid-19-testprotokoll med hjälp av mänskliga celler i kombination med vanliga förkylningsvirusfragment eftersom de hade inga fysiska prover av SARS-CoV-2 ”covid” -viruset tillgängligt.

Utan fysiskt referensmaterial för kalibrering och bekräftelse har testet noll vetenskaplig grund i fysisk verklighet. Och all PCR -analys baserad på detta protokoll är fullständigt bedräglig och flaggar människor som ”positiva” för covid när de bara har små mängder RNA -fragment från andra coronavirusstammar som cirkulerar i blodet.

FDA-dokumentet, tillgängligt från FDA.gov-webbplatsen , har titeln ”CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV)
Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel.” Dokumentet medger förvånansvärt: (betonar vårt)

Eftersom inga kvantifierade virusisolat av 2019-nCoV fanns tillgängliga för CDC-användning vid tidpunkten då testet utvecklades och denna studie genomfördes, testades analyser avsedda för detektion av 2019-nCoV RNA med karakteriserade bestånd av in vitro-transkriberat RNA i full längd ( N -gen; GenBank -anslutning: MN908947.2) av känd titer (RNA -kopior/µL) spetsad till ett utspädningsmedel som består av en suspension av humana A549 -celler och viraltransportmedium (VTM) för att efterlikna kliniskt prov.

Med andra ord hade de inget covid -virus att utveckla och kalibrera testet från, så de blandade ihop en cocktail av mänskliga celler och RNA -fragment från ett vanligt förkylningsvirus och kallade det sedan ”covid”. GenBanksekvensen som det hänvisas till i detta stycke är helt enkelt en definition av ett digitalt bibliotek som är märkt ”covid” men inte har något stödjande referensmaterial i fysisk verklighet heller.

Det beror på att ingen läkare eller forskare har isolerat ”covid” från någon infekterad, symptomatisk patient . Som ett resultat kan inga laboratorieinstrument kalibreras mot faktiska covid, och testerna är helt enkelt beroende av digitala bibliotek som drivits ut av CDC och WHO, med ”covid” som etikett.

PCR -testerna instrueras sedan att leta efter dessa genetiska sekvenser som erhållits från de tillverkade digitala biblioteken, vilket innebär att hela schemat är skrotvetenskaplig cirkulär logik utan grund i fysisk verklighet.

 

Varför finns det till synes inga certifierade referensmaterial för covid tillgängliga för laboratorier för instrumentkalibrering?

Jag är grundare och ägare till ett analytiskt laboratorium som rutinmässigt utför kvantitativ analys av livsmedelsföroreningar, vilket ger analysresultat med hög precision för bekämpningsmedel, herbicider och tungmetaller. I alla fall där vi utför laboratorieanalyser kalibrerar vi instrumenten mot kända fysiska prover som kallas ”externa standarder” eller ”certifierade referensmaterial”. (CRM)

Varje labb kan köpa CRM för kvicksilver, arsenik, glyfosat och till och med salmonella. Till exempel listar denna länk på Biosisto CRM för olika salmonellastammar. Labs kan köpa dessa referensmaterial och använda dem för att kalibrera sina instrument, och se till att deras analys spåras tillbaka till fysiska, verkliga prover av ett renat material. Dessa CRM måste i sin tur vara spårbara med NIST för att bekräfta deras ursprung och äkthet. Alla CRM är därför märkta med lotnummer och utgångsdatum.

Medan laboratorier kan köpa referensmaterial för mikrober, tungmetaller, bekämpningsmedel, etc.-allt fysiskt material-har jag letat långt och har inte lyckats hitta något certifierat referensmaterial för SARS-CoV-2 eller ens ett försvagat, icke -viabil version av den. Så vitt jag kan se verkar det inte finnas några fysiska exemplar av isolerade covid -virus tillgängliga för instrumentkalibreringar och kvalitetskontroll av testprotokoll .

För att vara tydlig säger jag inte att virus inte existerar, och det är helt klart att Wuhan Institute of Virology samarbetade med Fauci, Daszak, NIH, Baric och andra för att utveckla ett vapenfritt spikprotein. Men spikproteinet är inte ett virus i sig . Det är helt enkelt en giftig nanopartikel som kan syntetiseras i kvantitet och sedan antingen dumpas på städer eller läggas till vacciner och injiceras i människor via immuniseringsprotokoll.

Jag ställer den stora frågan om allt detta i min science -whistleblower -video här, som presenterar mer information om allt detta som får ditt huvud att snurra. I grund och botten, om ”covid-19″ är ett verkligt virus som kan isoleras, varför finns det tydligen inga fysiska referensmaterial för att kalibrera laboratorieinstrument för covid-upptäckt? Och varför användes inga sådana material vid utvecklingen av FDA-godkända, CDC-godkända PCR-testprotokoll?

CDC drar sitt eget bedrägliga covid PCR -testprotokoll, vilket innebär att det inte kan skilja mellan covid och influensa

Det som ökar mysteriet i allt detta är det faktum att CDC just utfärdade en ”laboratorievarning” och meddelade att de avser att dra tillbaka det felaktiga PCR -testprotokollet i slutet av detta år. Som en del av sitt tillkännagivande antydde de att det nuvarande PCR -testet – samma som FDA nämnde ovan, som utvecklades utan fysiska covid -prover för kalibrering - inte kan se skillnad mellan influensa och covid .

Från CDC -dokumentet:

Som förberedelse för denna förändring rekommenderar CDC kliniska laboratorier och testplatser som har använt CDC 2019-nCoV RT-PCR-analysen och påbörjar övergången till ett annat FDA-godkänt COVID-19-test. CDC uppmuntrar laboratorier att överväga att anta en multiplexmetod som kan underlätta upptäckt och differentiering av SARS-CoV-2 och influensavirus .

Varför kan det vara viktigt att skilja covid från influensa?

Eftersom, som det verkar, influensafall nästan försvann under 2020 eftersom influensa ommärktes ”covid” på grund av den felaktiga testningen.

”Procentuell influensapositivitet minskade med 64% (p = 0,001) och uppskattat dagligt antal influensafall minskade med 76% (p = 0,002) under epidemiologiska veckorna 5–9 2020 jämfört med föregående år”, rapporterade CDC 2020 .

I grund och botten tog det medicinska etablissemanget helt enkelt alla människor som normalt skulle diagnostiseras med förkylning och influensa, och flyttade dem till kategorin ”covid” för att driva en covid masshysteri berättelse som skulle driva människor till vacciner. Vaccinerna formulerades sedan med spikprotein -toxiska nanopartiklar för att orsaka panikvågen ”delta”, som i stor utsträckning förekommer bland vaccinerade individer.

Härifrån fortsätter den plandemiska bluffen som ett urverk: Folk blir sjuka av vaccinerna, så det krävs fler vaccinförstärkare, vilket förvarar sjukdomen. Skölj och upprepa. Det tar aldrig slut förrän gärningsmännen arresteras och folk gör klokt i bluffen.

CDC har just publicerat ett vetenskapligt dokument som bekräftar hela bluffen. Klicka här för att se PDF -filen på våra servrar .

Den har rubriken ”Utbrott av SARS-CoV-2-infektioner, inklusive genombrott av COVID-19-vacciner, associerade med stora offentliga sammankomster-Barnstable County, Massachusetts, juli 2021″ och det erkänner chockerande att 74% av infektioner inträffade i fullständigt vaccinerade (dubbel dos) personer :

Under juli 2021 identifierades 469 fall av COVID-19 i samband med flera sommarhändelser och stora offentliga sammankomster i en stad i Barnstable County, Massachusetts, bland invånarna i Massachusetts; vaccinationstäckningen bland berättigade Massachusetts invånare var 69%. Ungefär tre fjärdedelar (346; 74% ) av fallen inträffade hos fullt vaccinerade personer (de som hade avslutat en 2-dosers mRNA-vaccin [Pfizer-BioNTech eller Moderna] eller hade fått en enda dos Janssen [Johnson & Johnson] vac – 14 dagar före exponering).

Se, vaccinet är pandemin. Vaccinet sprider spikproteinet och de falska PCR -testerna ger bränsle för att hålla masshysterin igång.

Jag täcker mer information om allt detta i dagens bombpodcast via Brighteon.com:

Brighteon.com/dfb235d4-f0d6-4d7d-af06-d1f4e391c4f5

Se också den här videon från Dan Dicks, som också täcker de falska PCR -testerna:

Brighteon.com/a8ef9e25-cdd3-453e-b4dc-97d2faada2b2

Hitta en ny Situationsuppdateringspodd varje vardag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Föregående:CDC bekänner: Vacciner misslyckas, vaxxed kan vara superspridare, krav återgår till att maskera mandat för alla, inklusive vaxxed

 

Slut citat

 

Källa till ovan citerat, sprid länken vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/540271.html

 

 

 

 

 

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh varför beskyddar Åklagarmyndigheten i Sverige ”vaccinerna”/biovapnen, den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Riksåklagaren och myndighetschefen för Åklagarmyndigheten i Sverige har fått ännu mera FAKTA för att ”STOPPA VACCINERNA”

Bästa riksåklagare Petra Lundh, riksåklagare och myndighetschef för Åklagarmyndigheten i Sverige

 

Petra Lundh, riksåklagare

Petra Lundh är Sveriges riksåklagare från 1 september 2018.

https://www.aklagare.se/om-oss/riksaklagaren/

[email protected]  [email protected]

 

STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART

”VACCINERNA” SOM UPPENBART ÄR BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE, MEN HAR GROVT UPPSÅTLIGT BEDRÄGLIGT MARKNADSFÖRTS SOM VANLIGA VACCINER

 

Bästa riksåklagare och myndighetschef Petra Lundh var i svensk lagstiftning finns lagstadgat att statens anställda kan bedriva affärsverksamhet med kriminella och bedriva skadar och dödar verksamhet mot nationen Sveriges medborgare/invånare, finansierat av och med skattemedel?

 

”Vaccinerna”/Biovapen mot mänskligheten som marknadsförts som vanliga vacciner, men så är det inte i verkligheten, sanningen är att mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för ett medicinskt experiment/genterapi experiment, där de som ”vaccinerats” av mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare är ”försöks råttorna” i detta genterapi experiment!

 

Hur många hade gett samtycke, INFORMERAT SAMTYCKE, till att vara ”försöksråttorna” till dessa ”vaccinerna”/biovapnen om de fått den informationen och upplysningen innan detta enorma bedrägeri mot mänskliigheten och nationen Sveriges medborgare?

 

Hur många hade gett samtycke till dessa ”vaccinerna”/biovapnen om de fått vetskap innan om att dessa ”vaccinerna” är att betrakta som BIOVAPEN mot mänskligheten, se och läs mera om den delen i dagens massutskick och tidigare massutskick.

 

Informerat samtycket kan du läsa mera om i bl.a. Patientlag 4 kap.

Hur många har blivit upplysta om denna lagstiftning innan de utsatts för ”försökråttor experimentet” via PROPAGANDAN.

Alltså där nationen Sveriges medborgare grovt uppsåtligt bedrägligt vilseletts om att det är vanligt vaccin. Alltså informationen om att bli ”försöksråttor” har inte med en stavelse informerats om i propagandan med/om dessa sk ”vaccinerna”, ”vaccinerna” som uppenbart är biovapen, BIOVAPEN som generellt och systematiskt bevisligen skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

The Pandemic is a Criminal Scam

Över hela världen formligen exploderar dessa enormt viktiga nyheter för mänskligheten och nationen Sveriges invånare. Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare får del av sanningen och verkligheten.

 

Kommer SVT/SR/TV4, riksmedia, alternativ/internetmedia och myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh fortsätta beskydda den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot nationen Sveriges invånare och medborgare/skattebetalarna eller kommer myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh säkerställa att ”vaccinerna”/biovapnen STOPPAS OMGÅENDE?

 

VEM GER INFORMERAT SAMTYCKE TILL ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN?

FÖRMODLIGEN ALLA SOM INTE FÅTT FULLSTÄNDIG KORREKT INFORMATION OM ”VACCINERNA” SOM ÄR ETT GENETISKT EXPERIMENT MED ”FÖRSÖKSRÅTTORNA” = MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE!

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SOM GENERELLT & SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

 

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

 

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

 

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu