• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 168

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 168

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 168

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

KORTHUSET CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RASAR FULLSTÄNDIGT IHOP, DET VÄRSTA BEDRÄGERIET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA AVSLÖJAS MER OCH MER FÖR VARJE DAG SOM GÅR, MED FAKTA!

Publicerat 2021-08-08, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning av lösryckt del ur artikel, läs hela och se videointervjun, citat

Dr Judy Mikovitz bekräftar allt i en ny intervju

Dr Judy Mikovitz, författare till Ending Plague ( PlagueTheBook.com ), bekräftade allt detta i en intervju med mig nyligen. Inte bara bekräftade hon att det inte finns något isolerat covid-19-virus som har skördats och renats från en sjuk person och visat sig orsaka sjukdom hos en annan person; hon bekräftade också att Dr Fauci specifikt valde ett vapenförsedd laboratorieprov som var infekterat med en cocktail av koronavirus som skulle användas som grund för funktionell forskning via Wuhan Institute of Virology.

Med andra ord visste Dr Fauci att han byggde en Frankensteinian viral gryta som den bedrägliga CDC och medskyldiga vetenskapliga gemenskapen helt enkelt skulle märka ”covid”. Förstärkt av massmediehysteri kunde de driva större delen av befolkningen att underkasta sig vacciner som konstruerats för att ympa in befolkningen med spikproteinbiovapen, som också utvecklats under Faucis vägledning och finansieringsdirektiv.

Således är den verkliga historien här att Fauci och CDC använde vanliga coronavirus för att fejka covid -pandemin för att injicera människor med ett riktigt biovapen: Det förstärkta spikproteinet.

Viktigt är att Dr Mikovitz bekräftar att allt detta härstammar från USA: s militär, vilket innebär att både amerikanska och kinesiska militära institutioner var inblandade i utvecklingen och distributionen av detta globala avfolkningsbiovapen (spikproteinet):

https://www.afinalwarning.com/542481.html

 

MÅSTE SES OCH SPRIDAS VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

SWEBB TV DELGER 2021-08-08, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

Det börjar bli alltmer klart att vaccinerna inte fungerar.

I land efter land visar det sig att de som behandlas på sjukhus eller till och med dör i Covid-19 är fullvaccinerade.

Lars Bern menar i samtal med Mikael Willgert att statistiken visar att vaccinerna inte fungerar. planen är att alla återkommande ska vaccineras men den enda lösningen är att läkarna tillåts ge behandling med de gamla preparat som har visat sig fungera men som blev förbjudna i samband med vaccinationskampanjen.

Kampanjen måste stoppas, den kommer leda till kaos.

Även vaccinationspassen diskuteras i programmet och är enligt Lars Bern den största inskränkningen någonsin i vår frihet.

Programmet finns på Swebbtv.se

 

Slut citat, här länken till vad alla bör se och sprida vidare

https://swebbtv.se/w/5660b284-d353-49c9-b83a-d0fca0957f8b

 

Domstolsbeslut;

Viruset har aldrig isolerats, och därför hade regeringen inga rättsliga skäl att införa någon av de straffrestriktioner som de har påfört samhället.

The virus has never been isolated, and thus the government had no legal grounds to impose any of the punishing restrictions they have inflicted on society.

https://www.bitchute.com/video/euMT6jUwXhym/

 

 

2021-08-07 SE VIDEON OCH SPRID VIDARE, FAKTA om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, mer och mer, fler och fler, och nu i fråga om, citat

Lawyer Nikos Antoniadis announces his massive 4,311-page lawsuit exposing ‘Covid’ fraud and the jab

Maskin översättning; Grekiska advokaten Nikos Antoniadis tillkännager 4311 sidors stämningsansökan mot den grekiska premiärministern, ledamöter i ministerrådet, covid -experter, covid -sjukhus, media, specifika domare och åklagare, Facebook Corporation och grekiska ”fact checkers” och alla andra som deltar. i den kriminella organisation som bildades i Grekland och begick brott mot grekiska folket för att stödja berättelsen om en ”pandemi” genom tillämpning av två protokoll: Bedrägeriprotokollet och Dödsprotokollet.

En andra rättegång följer, som bevisar att den slutliga omfattningen av pandemiberättelsen är massmord på en del av befolkningen inom ramen för den globala avfolkningsplanen, och den uppnås genom tillämpning av ett tredje protokoll: Protokollet för massvaccination. Se hela videon här

https://rumble.com/vkt1r1-lawyer-nikos-antoniadis-announces-his-massive-4311-pages-lawsuit-exposing-c.html

 

 

 

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR ”VACCINERNA”, ”vaccinerna”/biovapnen ska STOPPAS, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]   

2021-08-12

Hjälp till att sprida vidare massutskicket och denna information/upplysning i alla dina nätverk via denna länk

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh varför beskyddar Åklagarmyndigheten i Sverige ”vaccinerna”/biovapnen, den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

 

Är Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare fullständigt naiva, imbecilla och hjärntvättade eller är dessa fullt medvetna om den globalistiska superkorrupta agendan att döda mänskligheten och nationen Sveriges medborgare med ”vaccinerna”/biovapnen?

 

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SKADAR OCH DÖDAR GENERELLT OCH SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

Sanningen och verkligheten som Sveriges regering och deras medlöpare, bl.a. tjänstemän/kvinnor inom stat, regioner (fd landsting) och kommuner i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sverige medborgare, undanhåller nationen Sveriges medborgare

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och därmed alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige VAD ÄR EX OFFICIO PRINCIPEN?

 

SVAR, citat;

 

Ex officio

Ex officio innebär att en myndighet eller domstol ska beakta något på eget initiativ, dvs. utan att part yrkat eller begärt det.

https://lagen.nu/begrepp/Ex_officio

 

 

Ytterligare citat;

Ex officio (på svenska i ämbetet eller å tjänstens vägnar) innebär att någon (exempelvis en myndighet) skall beakta/utföra någonting på eget initiativ, det vill säga utan att någon utomstående begär beaktande/utförande därav. Det innebär att en myndighet som upptäcker ett fel eller ett missförhållande kan börja arbeta för att rätta till det, utan att någon utomstående har gjort en anmälan eller en ansökan. Principen har stor betydelse inom juridiken där det är av yttersta vikt att avgöra om exempelvis domstolen får döma ex officio eller om sak måste lyftas av part eller utomstående. Detta har särskilt stor betydelse inom processrätten.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ex_officio

 

 

Riksåklagaren och myndighetschefen för Åklagarmyndigheten i Sverige har fått ännu mera FAKTA för att ”STOPPA VACCINERNA”

Bästa riksåklagare Petra Lundh, riksåklagare och myndighetschef för Åklagarmyndigheten i Sverige

 

Petra Lundh, riksåklagare

Petra Lundh är Sveriges riksåklagare från 1 september 2018.

https://www.aklagare.se/om-oss/riksaklagaren/

[email protected]  [email protected]

 

 

Denna intervju med den erkänt världskände spetsspecialist sakkunnige dr Judy Mikovits bör alla se och SPRIDA VIDARE, videointervjun på engelska, ca 46 minuter, publicerad 2021-08-08, SE DEN, citat

 

Dr. Judy Mikovits interviewed by the Health Ranger: Fauci’s covid crimes aren’t his first ”plandemic”

 

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.medicdebate.org/node/2375?language=en

 

FAKTA OM SKOLMEDICINEN OCH DERAS SKADAR OCH DÖDAR VERKSAMHET

Pharma Death Clock website launched: Find out how many millions of people Big Pharma has killed since January 1, 2000

Pharmaceutical medicine kills more people than all acts of war, terrorism, gun violence and murder COMBINED.

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.naturalnews.com/052613_pharma_death_clock_medication_side_effects_prescription_drug_deaths.html

 

 

Här läser och ser du mer FAKTA, citat

TOTAL DEATHS SINCE JANUARY 1, 2000…

BIG PHARMA’S CHEMICAL WARFARE ON HUMANITY DWARFS THE NUMBER OF VICTIMS KILLED BY ALL WORLD WARS AND ACTS OF TERRORISM COMBINED…

While drug companies profit billions, people are dying by the millions.

https://pharmadeathclock.com/

 

 

 

 

 

Det kom ett mail/massutskick som Du får del av, Du förstår strax varför, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat;

 

UPP TILL KAMP!

Från: Jens Jerndal <[email protected]>
Skickat: den 9 augusti 2021 05:03
Till: undisclosed-recipients:
Ämne: UPP TILL KAMP!

 

 

Alla vi normala människor på Jorden står nu inför den farligaste och mest omfattande attack någonsin på vår frihet och våra rättigheter.

 

Detta är kalla fakta och dödligt allvar! – Den falska Corona-plandemin och allt som gjorts i dess namn är bara första ledet i en global statskupp, som nu står inför en avgörande fas. Om den lyckas, försvinner våra möjligheter till egna val och självständig handling för gott.

 

Den innebär att 5G:s centrala kommando kommunicerar med elektroniska nano-bots i våra kroppar och hjärnor. Och de planteras i hemlighet in med de DNA-modifierande injektioner vi alla uppmanas ta som ”vaccinering mot Covid-19”.

 

Detta möjliggör total mental och fysisk kontroll med individuell målsökning av varenda ”vaccinerad” människa på planeten.

 

Kontrollen utövas av anonyma teknokrater i en datacentral. Eller av programmerade automatiska algoritmer. Känns inte det väldigt betryggande?

 

Den här globala statskuppen är ett slags terrorist-attentat riktat mot hela Mänskligheten sådan den utvecklats organiskt genom årtusendena på vår fantastiska, unika planet.  En utveckling som ägt rum i ekologisk symbios med en ofattbart uppfinningsrik, mångskiftande och överflödande Natur, vars fortsatta existens nu också hotas av 5G. Jo, faktiskt, enligt den mest avancerade oberoende vetenskapen, som naturligtvis censureras av teknokratmaffian och deras media.

 

Kuppmakarna är en handfull dogmatiskt teknokratiska psykopater. Som samtidigt är giriga multimiljardärer och tydligen anser sig äga hela planeten och allt liv på den. Med rätt att göra vad de vill med oss normala människor, som vore vi deras privatägda boskap.

 

Deras attentat är speciellt riktat mot allt som gör oss till människor. I synnerhet mot vår ”ovetenskapliga” andliga sida, dvs. mot kärlek, medkänsla, solidaritet, fantasi, kreativitet. Mot vår osynliga dimension av medvetande, intuition, tankar, idéer, samt känslo-, skönhets- och lyckoupplevelser.

 

Psykopater saknar förmågan till sådant. Och just de psykopater som står bakom det nu pågående terminala terroristattentatet är dessutom fanatiska anhängare av en ny pervers teknokrati-kult de kallar Transhumanism.

 

Transhumanismen går ut på att ”förbättra” människan genom att koppla upp oss trådlöst mot en databas i det digitala ”molnet” och sammansmälta oss med en central global – eller t.o.m. galaktisk eller kosmisk – datacentral eller digital hjärna. Deras egna ord

 

Könsindelning, sex och fortplantning vill de avskaffa – kom ihåg att de är oförmögna till normala mänskliga känslor – och i stället vill de med genetisk manipulation, dvs GMO, ”förbättra” Guds eller Naturens genom miljontals år framtestade arter, inklusive Homo Sapiens.

 

Ja, de tror på fullt allvar att de kan förbättra naturen genom genmanipulation, och skapa perfekta barn i ett laboratorium! Med just de egenskaper man vill ha. Liksom artificiell mat.

 

Vilken total brist på verklig insikt och sann intelligens! –

 

Skall vi då låta oss överrumplas och förintas av en handfull maktgalna och sinnesrubbade psykopater? 

 

Svaret är ett rungande NEJ!Vi är mycket mäktigare än de, om vi bara vaknar upp, övervinner all rädsla och organiserar oss.

 

Och vi har det sunda förnuft våra angripare saknar, och som är så nödvändigt för både överlevnad och lycka.

 

Hittills har de utnyttjat vår rädsla för döden, vår aningslösa godtrogenhet och ett riggat system, till att få makt över oss och utnyttja oss, precis som politiska härskare gjort i alla tider.

 

Den stora skillnaden mot förr, är de tekniska resurser makten förfogar över idag. 

 

Rädsla för allt möjligt är ett av mänsklighetens värsta gissel och en säker väg till förintelse.

Dessutom en diktators bästa vapen för att kuva och kontrollera en befolkning. Det är inte Covid-19 eller några Corona-virus vi behöver vara rädda för. Det är vår egen rädsla.

 

Oräddhet och handlingskraft är enda vägen till frihet och framgång.

 

Genom att fokusera på följande fyra fakta kan vi vinna över dem och skrota deras planer på att förinta oss som medvetna, självständiga och fullvärdiga medlemmar av Mänskligheten:

 

1) Vi är långt fler än dem. Minst en miljon mot var och en av dem.

2) Somliga av oss har långt mer koll på deras planer än de har en aning om.

3) Men vi måste alla samarbeta effektivt, solidariskt och oförtröttligt. Och öppet, utan rädsla.

4) Internet och smartphones gör idag kommunikation, koordination och samarbete lätt.  Att våra motståndare har tillgång till allt vi säger och gör spelar mindre roll, så länge vi håller ihop, sluter våra led, och står fast.

 

Avgörande för seger är att få över på vår sida ett kritiskt antal funktionellt viktiga personer utan vilkas lydnad våra motståndare blir maktlösa. Jag tänker på poliser, militärer, nyckelpersoner inom datakommunikation, administration, transport och alla slags nödvändiga tjänster.

 

Underskatta inte vad som står på spel. Detta är ett krig och det handlar för de flesta av oss om inget mindre än vår överlevnad! Och för alla överlevande handlar det sedan om ett minimum av frihet, mänsklig värdighet och integritet.

 

Att huka i livrädd underdånighet räddar ingens liv.

 

Det behövs nu många samordningscentraler för koordinerad handling respektive passiva motståndsaktioner. Detta måste bli en samordnad global aktion.

 

Alltså ge er tillkänna, alla ni som inser allvaret och brådskan i denna appell, och börja organisera er! 

 

De med konto på Telegram kan börja kommunicera och skapa grupper där. Där finner vi meningsfränder. Men ni har kanske kännedom om andra nya plattformar, som fungerar lika bra?

 

Glöm Facebook, Google, YouTube, Twitter, Instagram etc! – De tillhör alla fienden och kommer att ta bort allt som inte gynnar kuppmakarna och deras planer.

 

Kommunikation, information, planering och samordning sker givetvis på nätet, non-locally, men slutresultatet beror fortfarande av konkreta lokala initiativ och personlig samverkan. Decentralisation av all behovstillfredsställelse är nyckeln till överlevnad.

JENS JERNDAL, M.D.(MA), M.Sc.(Econ.), D.Sc.h.c., Former Professor of Holistic Medicine, Author of VAKNA SVERIGE – FRAMTIDEN ÄR HÄR! CRACKING THE RAINBOW CODE, PARADIGM PULSE – SENSING THE SURGE OF CHANGE

Slut citat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VACCINERNA” SOM SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN HAR OCKSÅ ANDRA EGENSKAPER, DU FÖRSTÅR STRAX MERA!

…. förutom grafen och annat skit som finns i vaccinerna finns det specialiserad nanoteknik som försöker bryta människors vilja.

 

2021-08-08 se videon och läs mer, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citerar lösryckta delar, citat

Dr Luis Marcelo Martínez och Ricardo Delgado om nanoteknik i vaccinerna: ”Vad de vill är att åsidosätta vår vilja”

På en konferens som han höll i Pentagon 2005 talade han om hur uttrycket av denna gen kan reduceras hos religiösa fundamentalister. Enligt honom skulle denna process kunna utföras genom vacciner. 

 

Även om denna föreläsning redan är välkänd bland dem som har undersökt vad eliten har planerat för mänskligheten , är det fortfarande okänd information för resten av befolkningen. Undertryckandet av VMAT2 -genen skulle inte bara innebära att en individ inte skulle uttrycka en tendens till religion, utan skulle sluta kognitivt ifrågasätta auktoritet. Med andra ord är subjektet som har fått denna gen inhiberat helt manipulerbart och lätt att utsättas för någon disciplin. En ganska attraktiv dröm för eliten som försöker kontrollera till varje pris.

Detta är en bevisad verklighet. Det är inte orimligt att tro att förutom grafen och annat skit som finns i vaccinerna finns det specialiserad nanoteknik som försöker bryta människors vilja.

 

Läs mer, se videon, textad på engelska, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.orwell.city/2021/08/god-gene.html

 

 

 

Advokat dr Reiner Fuellmich och hans team har Corona Kommitté intervjuer, ca 1 timme, publicerat 2021-08-06, på engelska, se och sprid vidare i alla dina nätverk, bl.a. om situationen i Australien, intervju med, citat

Tony Nikolic, Prof. Rocco Loiacono, Prof. Gigi Foster 

https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Tony-Nikolic—Loiacono—Foster—Sitzung-64-Medienkritik-war-gestern:a?src=embed

 

 

Australiens regering hotar sina egna medborgare: Ingen frihet förrän du följer vaccinationskvoter

Australia government threatens its own citizens: No freedom until you comply with vaccine shot quotas

https://www.afinalwarning.com/540561.html

 

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

ska såklart stoppas, BOTMEDEL FINNS!

STUDIE: Ivermectin är ett säkert och effektivt botemedel mot covid som kostar mindre än $ 1 per dag

Eftersom ivermektin verkar fungera effektivt vill regeringen inte att du ska ha tillgång till det

https://www.afinalwarning.com/541950.html

 

 

10 orsaker till varför jag inte kommer ta något covid-vaccin

https://www.vaken.se/10-orsaker-till-varfor-jag-inte-kommer-ta-nagot-covid-vaccin/

 

 

BEVIS FÖR COVID -VAXEN ÄR DESIGNADE ATT DÖDA!

https://bestnewshere.com/proof-the-covid-vax-is-designed-to-kill/

 

 

 

2021-08-07 SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK OM CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE, citat

Thomas Renz – Multiple Groups Pulling The Covid Strings, Class Action Lawsuits Are Very Effective

https://rumble.com/vktyjb-thomas-renz-multiple-groups-pulling-the-covid-strings-class-action-lawsuits.html

 

 

Stay Away From The Vaxxed, It Is Official, From Pfizer’s Own Documents

Maskin översättning, citerar lösryckta delar, citat

 

PFIZERS EGNA DOKUMENT STAT BÅDE INANDNING OCH HUDKONTAKT SKALL ÖVERFÖRA VAD HAR VAD HAR I VAKSEN FRÅN VACCINERADE TILL OVACCINERADE

 

Här är vad bara denna lilla del av detta Pfizer -dokument säger:

1. Om en man som inte vaccinerats vidrör en vaccinerad kvinna, eller andas luften hon andas (med andra ord, går förbi henne på kontoret) och han sedan har sex med sin fru, kan hans fru ha en negativ händelse och hon bör undvika att skaffa barn.

2. Om en kvinna som aldrig vaccinerats utsätts för en kvinna som vaccinerats kan hon:

A: missfall,
B: spontant avbryta,
C. förgifta en bebis via hennes bröstmjölk
D: Få barn som har svårigheter i gruppen.

 

Låt inte de vaccinerade komma någonstans nära dig, det är nu officiellt.

 

https://bestnewshere.com/stay-away-from-the-vaxxed-it-is-official-from-pfizers-own-documents/

 

 

Renowned Cardiologist Dr. Peter McCullough: Natural Immunity is Effective, Covid Vaccines are Not

https://rairfoundation.com/renowned-cardiologist-dr-peter-mccullough-natural-immunity-is-effective-covid-vaccines-are-not-video/

 

 

Global Bombshell! Israel & Australia Report All Covid Hospitalizations Are Vaccinated

https://banned.video/watch?id=610dcb20e98e6734bae17198

 

 

Pandemic of the VACCINATED: Media Lies Reaching Breaking Point

https://banned.video/watch?id=610dc897e98e6734bae0d68f

 

 

Om skolmedicinens skadar och dödar verksamhet tillsammans med den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, noteras särskilt; beskyddas uppenbart av Sveriges regering och deras medlöpare; bl.a. anställda tjänstekvinnor/tjänstemän inom stat, regioner(fd landsting) och kommuner; SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av internet/alternativ media, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Pfizer Whistleblower Confirms Covid Injections are Poisonous Bioweapons

https://brandnewtube.com/watch/bombshell-pfizer-whistleblower-confirms-covid-injections-are-poisonous-bioweapons_kMAOY6HHIoBOvbr.html

 

 

 

Leaked Document Reveals ‘Shocking’ Terms of Pfizer’s International Vaccine Agreements

Vaccine purchasers must “indemnify, defend and hold harmless Pfizer … from and against any and all suits, claims, actions, demands, losses, damages, liabilities, settlements, penalties, fines, costs and expenses … arising out of, relating to, or resulting from the vaccine.”

https://childrenshealthdefense.org/defender/leaked-document-terms-pfizers-international-vaccine-agreements/

 

 

 

 

Pathologist Sounds The Alarm On Vaccine, Antibodies, And The CDC

https://rumble.com/vku2r9-pathologist-sounds-the-alarm-on-vaccine-antibodies-and-the-cdc.html

 

 

Läs artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk om den ”hjärntvätt” som grovt bedrägligt manipulerat/hjärntvättat  stora delar av mänskligheten och nationen Sveriges invånare att ”vaccinerna” sig, med vad som grovt bedrägligt och uppenbart med uppsåt marknadsförts som vanligt vaccin, vilket dessa genterapi experiment ”vaccinerna” bevisligen inte är!

 

Alltså ”vaccinerna” med mänskligheten själva som ”försöksråttorna” i ett genetiskt experiment, där i detta experiment mänskligheten systematiskt och generellt skadas och dödas(erkänt sakförhållande), då  tack vare global PROPAGANDA, och nationell propaganda, ”vaccinerna”/biovapnen är ett genetiskt experiment som strider mot Nürnbergkonventionen, som innehåller principer som skall följas vid experiment som involverar människor. Vilket redogjorts för bl.a. i massutskicket av 2021-08-07. Citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Hjärntvättsinsats utan dess like

Som noterats av Cummins har studier visat att det bara tar ett par månader att hjärntvätta människor, då har deras resonemangsförmåga effektivt förstörts. ”De kan bara inte se orsaken efter det eftersom deras hjärna har [om] formats”, säger han. Vi har nu varit under en konstant spärr av vilseledande propaganda dygnet runt i ett och ett halvt år.

 

”Jag jämför det med 1930-talets Tyskland”, säger Cummins, ”och jag blir väldigt specifik. Vissa människor blir väldigt arga över att hänvisa tillbaka till den perioden. Men jag syftar inte på Förintelsen. Jag syftar inte på 40 -talet. Jag hänvisar till 1930-talets Tyskland, när Goebbels och resten av dem sätter en radio i varje hus, gratis, tror jag.

 

De visste, ‘När vi väl har en kanal eller en kanal in i varje hus, och vi matar dem med vad vi vill mata dem, då har vi dem.’ Jag tror att det fanns ett citat från ett av det nazistiska partiet [som sa], ”Ge mig kontrollen över media, så gör jag vilken nation som helst till en svinnation.” De hade förakt för folket. Men de var väldigt smarta, och de drog sig uppenbarligen inte för en absolut fasa.

 

LÄS MER

https://bakomkulisserna.biz/2021/08/08/hjarntvattsinsats-utan-like/

 

 

 

 

 

YTTERLIGARE MERA PROPAGANDA FÖR ”VACCINERNA, NU AV SVENSK PROFFESSOR

En svensk professor som uppenbart är jävig, han är en del i skolmedicinens och den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins skadar och dödar verksamhet, som uppenbart inte alls är TROVÄRDIGA, dessa lever på och av vad skolmedicinen och den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin sammantaget presterar och levererar. Läs artikeln, publicerad 2021-08-08, citat

 

Swedish professor: People will need FIVE vaccine doses for immunity, and if you don’t submit, you’ll no longer qualify as “fully vaccinated”

https://www.afinalwarning.com/542359.html

 

 

 

Citat

VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

 

Nürnbergkonventionen innehåller principer som skall följas vid experiment som involverar människor. Nedan följer de 10 punkterna i

 

 

Nürnbergkonventionen samt kommentarer som visar på att punkterna inte efterföljs när det kommer till covid-19-injektionerna…

 

1. Individens frivilliga samtycke krävs. Det får inte finnas några som helst former av krav, bedrägeri eller andra eftergifter för att deltaga i experimentet. Kommentar: Per definition av ett vaccin måste ett vaccin ge;

 

1) Immunitet emot viruset,

 

2) Skydda mottagaren från att få viruset.

 

3) Reducera dödsfall, infektioner samt minska smittspridning av viruset.

 

Vi ser nu mer och mer att injektionerna misslyckas på alla 3 punkter. Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin. Överallt i media, bland politiker, myndigheter sker hjärntvätt att ta covid-19 injektionen. Och i länder som Frankrike och Italien etc begränsas nu de människor som inte vill delta i experimentet genom covidpass. Och på så vis tvingas personer att delta i experimentet på grund av att de vill kunna leva normala liv i samhället.

 

2. Experimentet skall ge resultat av nytta för samhället och vara noga planerat Experimentet ska vara utformas så att det ger positiva resultat som inte kan uppnås med andra metoder. Kommentar: Det mest effektiva är ett friskt i immunsystem som kan uppnås genom b.la träning, kost och intag av naturliga näringsämnen såsom zink, D vitamin och C vitamin. Men befolkningen informeras inte om detta trots att det finns studier som visar på att dessa näringsämnen har en väldigt god effekt emot Covid-19. I själva verket tystas och förlöjligas de personer som informerar om dessa näringsämnen. Samtidigt får inte läkare i Sverige skriva ut hydroxiklorokin och ivermectin som har visat sig ha väldigt god effekt emot covid-19.

 

3. Experimentet skall baseras på resultaten av experiment på djur och på etablerad medicinsk kunskap. Kommentar: Man testade aldrig covid-19 injektionerna på djur!

 

4. Experimentet skall vara upplagt för att förhindra onödiga fysiska och mentala plågor och skador. Kommentar: Enbart i USA finns det rapporter om tiotusentals döda på grund av covid-19-injektionerna och misstankar om miljontals människor som fått biverkningar. I Sverige finns det också rapporterat om hundratals misstänkta dödsfall från injektionerna och väldigt många människor har fått allvarliga biverkningar.

 

5. Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa. Kommentar: När man testat spikproteinet på djur ser man att spikproteinet i många fall gör att immunförsvaret attackerar kroppens egna organ. Denna reaktion är känd som har ADE (Antibody dependent enhancement). Nyligen

har forskare och läkare larmat om att denna reaktion kan skapa mängder av dödsfall inom 2 år hos dem som vaccinerat sig.

 

6. Riskerna får aldrig vara större än den potentiella nyttan för mänskligheten Kommentar: Covid-19 har en överlevnadsgrad på 98 – 99%, och är inte mer dödlig än en vanlig säsongsinfluensa. Och för personer under 50 år är dödligheten extremt låg, nästan 0. Det experimentella covid-19 injektionerna är redan de dödligaste vaccinen/injektionerna i VAERS-systemets 30 åriga historia.

 

7. Noggranna förberedelser skall vara gjorda för att undvika även osannolika risker. Kommentar: Det fanns inga direkta förberedelser eller specifika utrymmen för deltagaren i experimentet. Deltagaren kommer, får sin injektion, och går sedan hem.

 

8. Experimentet skall genomföras av endast vetenskapligt kvalificerade personer. Kommentar: Det här experimentet har uteslutande hanterats av politiker, media, kändisar etc som dansar efter vaccintillverkarnas pipa genom att propagera för dessa injektioner.

 

9. Under utförandet av experimentet skall individen ha möjlighet avbryta experimentet. Kommentar: Tusentals medicinska experter har försökt att stoppa det här experimentet. Men de tystas, censureras och förlöjligas.

 

10. Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger Kommentar: Trots att covid-19 injektionerna har visat sig ge extremt mycket större antal dödsfall och allvarliga biverkningar än vad andra vaccin ger så fortsätter experimentet i oförminskad takt. De 10 kommentarerna ovan har inspirerats av advokaten Reiner Fuellmich som är frontperson i en internationell grupp som består av hundratals advokater och medicinska experter som har startat en juridisk process emot CDC, WHO och Davosgruppen (World Economic Forum) som de menar har begått brott emot mänskligheten.

 

Slut citat

 

 

2021-08-07 SE VIDEON OCH SPRID VIDARE, FAKTA om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen

Sveriges medborgare, mer och mer, fler och fler, och nu i fråga om, citat

Lawyer Nikos Antoniadis announces his massive 4,311-page lawsuit exposing ‘Covid’ fraud and the jab

 

 

Maskin översättning;

Grekiska advokaten Nikos Antoniadis tillkännager 4311 sidors stämningsansökan mot den grekiska premiärministern, ledamöter i ministerrådet, covid -experter, covid -sjukhus, media, specifika domare och åklagare, Facebook Corporation och grekiska ”fact checkers” och alla andra som deltar. i den kriminella organisation som bildades i Grekland och begick brott mot grekiska folket för att stödja berättelsen om en ”pandemi” genom tillämpning av två protokoll: Bedrägeriprotokollet och Dödsprotokollet.

En andra rättegång följer, som bevisar att den slutliga omfattningen av pandemiberättelsen är massmord på en del av befolkningen inom ramen för den globala avfolkningsplanen, och den uppnås genom tillämpning av ett tredje protokoll: Protokollet för massvaccination .

 

Se hela videon här

https://rumble.com/vkt1r1-lawyer-nikos-antoniadis-announces-his-massive-4311-pages-lawsuit-exposing-c.html

 

 

 

 

2021-08-07SE VIDEON OCH SPRID VIDARE

How Graphene is claimed to manipulate brain activity (the ‘look how good it is’ version they want you to believe)

 

 

https://davidicke.com/2021/08/07/how-graphene-is-claimed-to-manipulate-brain-activity-the-look-how-good-it-is-version-they-want-you-to-believe/

 

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger 2021-08-08 en artikel som alla bör läsa och sprida vidare, citat

 

Det gigantiska bedrägeriet framträder allt tydligare

 

Nya Tider avslöjar nu innehållet i de avtal Pfizer skrivit med ett antal länder, som köper deras ”vacciner”. Avtalen och allt omkring dem är minst sagt chockerande – och avslöjar det som många sett komma under mycket lång tid – nämligen det skrämmande förhållandet att läkemedelsföretagen nu har tillräckligt med makt (och ekonomiska tillgångar) för att utan problem kunna köra över både parlament och regeringar världen över.

 

Det vi nu ser är det ultimata resultatet av den maktförskjutning som pågått sedan ”Flexnerrapporten” publicerades i USA 1910. Då förbjöds i princip alla enkla och naturliga sätt att förebygga och bota sjukdom, och endast kemiska produkter (”läkemedel”) fick därefter användas av läkarna.

 

Detta innebar en gigantisk marknad för bl.a. familjerna Rockefeller och Carnegie, som därmed fick användning för alla syntetiska produkter de kunde framställa av sina i huvudsak petrokemiska produkter. Det medförde sedan en oerhörd ansamling av ekonomisk makt hos de redan superrika, och på sikt en oerhört stor skada för folkhälsan, vilket vi nu precis ser resultera i världshistoriens sannolikt största bedrägeri – och ett bedrägeri, som får oöverskådliga konsekvenser, såväl ekonomiskt som socialt och och medicinskt – möjligen för all framtid.

 

När vi nu kan se innehållet i de avtal som tecknats mellan tillverkarna och försäljarna av de ”vacciner” som sprids över hela världen, så finner vi, att dessa är absolut ”vattentäta” för den säljande parten – medan köparna fråntas alla rättigheter. Den globalt spridda – och helt orealistiska – skräcken för Covid-19 har skrämt vett och sans ur alla beslutsfattare, och kanske 90 % av alla övriga!

 

Regeringsföreträdare har låtit sig luras att underteckna avtal med fullständigt orimliga villkor, som innebär bl.a. att även om man snart upptäcker, att alla som tagit dessa ”vacciner” dör av dem inom ett år, så tvingas köparna att fortsätta betala för de dödliga produkterna enligt kontraktet. Och säljarna har lyckats friskriva sig från varje juridisk talan – och i vissa fall t.o.m. krävt tillgångar i fastigheter och andra anläggningar som ekonomisk garanti för leveranserna – och som täckning av de kostnader som ändå skulle kunna bli aktuella i samband med juridisk tvist.

Även detta måste betraktas som fullkomligt unikt! Och att någon vid sina sinnens fulla bruk kunnat skriva på sådana avtal är fullkomligt obegripligt! I andra sammanhang skulle ett sådant agerande självklar innebära åtal och långa fängelsestraff (i vissa länder sannolikt dödsstraff).

 

Ingenstans talar man om, att vad som pågår nu är vad man i vanligt språkbruk skulle kalla en ”klinisk prövning”, som normalt alla nya läkemedel genomgår, innan de ev. blir godkända.

 

Det brukar då handla om några hundra (eller i vissa fall tusen) försökspersoner. Nu genomför man en klinisk prövning på ett icke godkänt ”vaccin” med några MILJARDER människor! Och nästan ingen tycks anse att det är märkligt! Och de som ändå vågar framföra den åsikten betraktas som ”konspirationsteoretiker” eller bara genuint okunniga!

Man skulle kunna tro, att det hela bara är en ond dröm! Men tyvärr är det alldeles sant!

 

När jag en gång började mina akademiska studier, som innefattade vetenskaplig metodik och ett strikt regelverk för hur vetenskapliga studier skall genomföras, kunde jag inte i min vildaste fantasi ana, att jag i min livstid skulle få uppleva något ens i närheten av detta.

 

Normal vetenskaplig metod och hypotesprövning åsidosätts nu totalt, på ett sätt som vilken amatör som helst med bibehållet sunt förnuft och förmåga till logiskt tänkande borde kunna avslöja!

 

Och allt detta för att några företag och enskilda skall kunna öka sina redan astronomiska tillgångar! Deras omättliga girighet kostar nu människoliv varje dag. Så har det varit i många år, men nu sker det i en skala som trotsar all beskrivning, och med stöd av media, myndigheter och de flesta läkare. Och detta sker under förevändningen att man räddar liv!

 

Det skräckscenario som beskrivs i George Orwell dystopiska roman ”1984” har redan passerats med stor marginal! Och vi är sannolikt bara i början på det som kommer att ske…

 

I de avtal som nu avslöjats – mellan Pfizer och olika länder – kan man se, att företaget avsäger sig allt ansvar för sjukvård och annat, som kan förorsakas av ”vaccinerna”, hur stora kostnaderna än blir. Det betyder i klartext att alla sådana utgifter drabbar landets skattebetalare. Och eftersom avtalen flagrant bryter mot dessa länders lagstiftning, så har de endast kunnat undertecknas på regeringsnivå.

 

Avtalens utformning förklarar varför propagandan för massvaccinering har en totalitär karaktär, och varför ingen debatt eller det minsta ifrågasättande tillåts.

När nu allt fler uppgifter kommer om att majoriteten av dem som hamnar på sjukhus med allvarliga covidsymtom är människor som har vaccinerats, framträder de här avtalen som alldeles orimliga – för att inte säga kriminella.

Köparna (länderna) har tvingats underteckna bindande avtal – utan att veta vad de köpt!

 

Den 28 juli 2021 rapporterade NCB Chicago, att 169 personer i Illinois avlidit och 644 vårdas på sjukhus för Covid-19. ALLA VAR FULLVACCINERADE!

 

Israel, med sina 9,3 miljoner invånare, var bland de första att teckna avtal med Pfizer. Vaccinationsgraden i landet är ca 55 %, och 11 051 469 doser vaccin har distribuerats. Den 30 juni 2021 publicerades den oroväckande nyheten att fullvaccinerade patienter utgjorde hälften av Covidsjuka vuxna, som vårdades på sjukhus i Israel. Och på bara drygt en månad har siffrorna ökat dramatiskt. Bland covidsjuka i åldersgruppen 20 – 29 år är nästan 80 % fullvaccinerade, och även andelen i åldrarna 30 – 69 år ligger på 80 % fullvaccinerade, samt mer än 90 % i gruppen över 70 år. (senaste uppgifter talar om uppemot 95 % för samtliga).

 

Israel kommer nu – precis som Sverige – att ge en tredje dos! Till synes en närmast oändlig marknad för vaccintillverkarna!

 

Även från Island – som har en vaccinationsgrad på 71,1 % – kommer oroande rapporter om att majoriteten av de covidsjuka är fullvaccinerade!

 

Det är cybersäkerhetsexperten Ehden Biber, boende i England, men med israeliskt ursprung, som lyckats avslöja Pfizers avtal med sina kunder. När han gick ut med informationen på Twitter, så raderades den naturligtvis omedelbart.

 

Grunden i Bibers avslöjande är Pfizers avtal med Albanien, och det publicerades i tidningen ”Gogo.al” i januari. Men ingen enda journalist tycks ha funnit denna sensationella läcka tillräckligt intressant för att rapportera om den!

 

Priserna för Pfizers ”vacciner” varierar – antagligen efter betalningsförmåga och hur desperat varje land är för att komma åt vaccinet. Så betalar t.ex. Albanien 12 dollar per dos, USA 19,5 dollar per dos, och Israel 62 dollar!

 

En grupp oberoende undersökande journalister i Sydamerika har avslöjat, att Pfizer i förhandlingar med bl.a. Brasilien och Argentina har krävt att länderna ställer statliga tillgångar som ambassadbyggnader och militärbaser som garanti för framtida kostnader för eventuella rättsfall.

Sverige har nyligen gått med på höjda priser per vaccindos i EU:s senaste avtal med med Pfizer/Biontech och Moderna. För Pfizer/Biontech från 160 till 200 kr per dos, och för Moderna från 190 till 220 kr.

Anledningen till prishöjningen skulle vara att preparaten har ”uppdaterats”!

 

 

Min uppfattning – som delas av forskare – är att den intensiva propagandan för att få alla att vaccinera sig också kan vara i avsikten att undanröja ”kontrollgruppen”. Om det fortfarande finns en avsevärd grupp icke vaccinerade medborgare, så utgör de självklart en sorts kontrollgrupp (om än inte slumpmässigt utvald). Om man efter en tid upptäcker att man i denna grupp blir mindre sjuka än de som vaccinerats, så tvingas man förstås inse vilket gigantiskt misstag massvaccineringen varit.

Och självklart vill man till varje pris undvika detta.

 

Att använda kontrollgrupper vid försök är en självklarhet inom seriös forskning, men här han man högst medvetet frångått denna självklara princip. Med tanke på det utfall av vaccineringarna som nu blir allt tydligare, så är det inte svårt att se en anledning till detta avsteg från normal forskningsmetodik!

 

Länk till originalartikeln i Nya Tider finns på följande länk.

 

https://www.nyatider.nu/lackt-avtal-avslojar-lander-som-koper-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/

 

Slut citat

Källa till ovan citerat

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7056790/posting/det-gigantiska-bedr%C3%A4geriet-framtr%C3%A4der-allt-tydligare

 

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh varför beskyddar Åklagarmyndigheten i Sverige ”vaccinerna”/biovapnen, den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Riksåklagaren och myndighetschefen för Åklagarmyndigheten i Sverige har fått ännu mera FAKTA för att ”STOPPA VACCINERNA”

Bästa riksåklagare Petra Lundh, riksåklagare och myndighetschef för Åklagarmyndigheten i Sverige

 

Petra Lundh, riksåklagare

Petra Lundh är Sveriges riksåklagare från 1 september 2018.

https://www.aklagare.se/om-oss/riksaklagaren/

[email protected]  [email protected]

 

STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART

”VACCINERNA” SOM UPPENBART ÄR BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE, MEN HAR GROVT UPPSÅTLIGT BEDRÄGLIGT MARKNADSFÖRTS SOM VANLIGA VACCINER

Bästa riksåklagare och myndighetschef Petra Lundh var i svensk lagstiftning finns lagstadgat att statens anställda kan bedriva affärsverksamhet med kriminella och bedriva skadar och dödar verksamhet mot nationen Sveriges medborgare/invånare, finansierat av och med skattemedel?

 

”Vaccinerna”/Biovapen mot mänskligheten som marknadsförts som vanliga vacciner, men så är det inte i verkligheten, sanningen är att mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för ett medicinskt experiment/genterapi experiment, där de som ”vaccinerats” av

 

mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare är ”försöks råttorna” i detta genterapi experiment!

 

Hur många hade gett samtycke, INFORMERAT SAMTYCKE, till att vara ”försöksråttorna” till dessa ”vaccinerna”/biovapnen om de fått den informationen och upplysningen innan detta enorma bedrägeri mot mänskliigheten och nationen Sveriges medborgare?

 

Hur många hade gett samtycke till dessa ”vaccinerna”/biovapnen om de fått vetskap innan om att dessa ”vaccinerna” är att betrakta som BIOVAPEN mot mänskligheten, se och läs mera om den delen i dagens massutskick och tidigare massutskick.

 

Informerat samtycket kan du läsa mera om i bl.a. Patientlag 4 kap.

Hur många har blivit upplysta om denna lagstiftning innan de utsatts för ”försökråttor experimentet” via PROPAGANDAN.

Alltså där nationen Sveriges medborgare grovt uppsåtligt bedrägligt vilseletts om att det är vanligt vaccin. Alltså informationen om att bli ”försöksråttor” har inte med en stavelse informerats om i propagandan med/om dessa sk ”vaccinerna”, ”vaccinerna” som uppenbart är biovapen, BIOVAPEN som generellt och systematiskt bevisligen skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

The Pandemic is a Criminal Scam

Över hela världen formligen exploderar dessa enormt viktiga nyheter för mänskligheten och nationen Sveriges invånare. Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare får del av sanningen och verkligheten.

 

Kommer SVT/SR/TV4, riksmedia, alternativ/internetmedia och myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh fortsätta beskydda den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot nationen Sveriges invånare och medborgare/skattebetalarna eller kommer myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh säkerställa att ”vaccinerna”/biovapnen STOPPAS OMGÅENDE?

 

VEM GER INFORMERAT SAMTYCKE TILL ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN?

 

FÖRMODLIGEN ALLA SOM INTE FÅTT FULLSTÄNDIG KORREKT INFORMATION OM ”VACCINERNA” SOM ÄR ETT GENETISKT EXPERIMENT MED ”FÖRSÖKSRÅTTORNA” = MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE!

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SOM GENERELLT & SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu