• Arkiv

Lina Kolsmyr chefsjurist i Västra Götalands region frågas ut om ansvarsfördelning angående experimentella injektioner på bl.a. barn och vuxna i Sverige och Västra Götaland regionen — SVERIGE GRANSKAS

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

Lyssna på det inspelade samtalet med chefsjuristen Lina Kolsmyr, Västra Götalands Regionen(fd landsting), och dennes inställning till INFORMERAT SAMTYCKE ifråga om medicinska genetiska experiment ”vaccinerna”.

Alltså ”vaccinerna” som av alla Sveriges Regioner(fd landsting) uppsåtligt och grovt bedrägligt marknadsförts som vanliga vaccin och därmed som synes grovt uppsåtligt bedrägligt LURAT OCH UTSATT NATIONEN SVERIGES MEDBORGARES LIV, HÄLSA OCH FRAMTIDA LIVSKVALITET för mycket stor fara.

”Vaccinerna” skadar och DÖDAR MÄNSKLIGHETEN generellt och systematiskt, vilket är fullt ut bevisbart och allmänt känt över hela världen.

 

Men i Sveriges alla Regioner undanhålls denna information allmänheten, skattebetalarna, invånarna och därmed uppdragsgivarna/finansiärerna av alla Sveriges Regioner/fd landsting!

Alltså det sker således fullt ut planerat för att säkerställa att Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare kan fortsätta med dessa skadar och dödar ”vaccinerna”, som bevisligen generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

 

SVERIGE GRANSKAS

Lina Kolsmyr chefsjurist i Västra Götalands region frågas ut om ansvarsfördelning angående experimentella injektioner på bl.a. barn och vuxna i Sverige och Västra Götaland regionen

Lyssna och läs undertexten, sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.brighteon.com/5bbdef15-6d92-41f8-8fdd-fee8160ab67b

 

 

OBS När DU sprider vidare använd denna länk eftersom Brighteon länkar censureras av sociala medier

 http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/08/26/lina-kolsmyr-chefsjurist-i-vastra-gotalands-region-fragas-ut-om-ansvarsfordelning-angaende-experimentella-injektioner-pa-bl-a-barn-och-vuxna-i-sverige-och-vastra-gotaland-regionen-sverige-granska/

 

Läs också denna artikel, citat

Varför bryter världens regeringar mot Nürnbergkonventionen?

Om allt gått rätt till skulle alla inför covidvaccinationen blivit informerade om alla risker, fått skriva på att de är fullt medvetna om att de i nuläget är försökspersoner och att de ställer upp på detta frivilligt. Så är dock inte fallet. Varför bryter världens regeringar mot medicinsk etik och Nürnbergkonventionen genom att inte se till att alla får all informationen innan de tar sprutan? Det frågar sig Annelie Ek.

UPPDATERAD IGÅR 22:49 PUBLICERAD 23 AUGUSTI 2021
Foto: Towfiqu barbhuiya/Unsplash

Den pågående vaccinationskampanjen och vaccinpassen är ett brott mot mänskliga rättigheter, skriver Annelie Ek.

Om skribenten

Annelie Ek är certifierad funktionsmedicinsk terapeut och hälsoskribent med intresse för hälsa och självläkning.

Hon är även en bakgrund som högskoleingenjör i elektroteknik med inriktning mekatronik vid Kungliga Tekniska Högskolan.

 

Något som slagit mig sedan regeringar världen över köpt in miljontals doser av akutgodkända prevaccin och började injicera befolkningen med dem (ja, “prevaccin” eftersom ett riktigt vaccin karaktäriseras av att bära på rester, levande eller avdödade, av det aktuella viruset) är att ingen som jag känner har blivit informerad om att prevaccinen fortfarande är under utveckling, att den kliniska prövningen inte är färdig hos någon av tillverkarna. Varför har inte allmänheten blivit informerad om att de ingår i historiens största medicinska experiment när de tackar ja till ett sådant prevaccin som fortfarande är under klinisk prövning?

Till och med på den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA1 står att läsa att vårdgivaren är skyldig att informera patienten om hur det förhåller sig och dela med sig av faktabladen2, 3, 4 från tillverkarna (som också ligger öppna för allmänheten att läsa på FDA).

Kommer regeringar att ta ansvar för att ersätta dem som drabbats av biverkningar och anhöriga till dem som till och med dött av sprutan? Vem ska stå för notan? Vilka ska ställas inför rätta för det brott man nu utsätter hela befolkningar för?

Faktum är att det enligt grundläggande internationella konventioner är ett medicinetiskt brott att inte informera varje mottagare om risker med mera vid användning av ett akutgodkänt läkemedel.

Låt mig ta allt från början och starta i Nürnberg år 1946, där 23 läkare stod åtalade för brott mot medicinsk etik och mänskligheten efter de inhumana experiment man utsatte fångar i koncentrationslägren för under andra världskriget. Efter utdragna förhandlingar och otaliga förhör och vittnesmål dömdes bland annat sju av dessa läkare till döden för sina grymma handlingar. Till följd av de historiska rättegångarna i Nürnberg, och för att förhindra att motsvarande brott skulle kunna ske i framtiden, skapades Nürnbergkonventionen.

Nürnbergkonventionen5 består av 10 punkter som ska användas som medicinetisk riktlinje för alla medicinska experiment på människor.

Första punkten lyder: Individens frivilliga samtycke krävs.

Vidare står det (översatt och lite nedkortat):

Detta betyder att den inblandade personen ska ha rättslig förmåga att kunna ge sitt samtycke utan intervention av minsta inslag av tvång, bedrägeri, svek, lurendrejeri. Personen ska även ha tillräcklig kunskap och förståelse av alla moment i det aktuella ämnet för att kunna göra ett upplyst beslut.

Lägg nu dessa meningar på minnet så förflyttar vi oss åter till år 2021 och de pågående massvaccinationerna mot allvarlig sjukdom i covid-19. De så kallade vaccinen som används är alla akutgodkända för användning ifall inget annat medel går att tillgå för att bota den aktuella sjukdomen (se kriterier för akutgodkännande i referens 6).

Detta akutgodkännande av läkemedel sker alltså innan läkemedlet är licensierat och godkänt på riktigt7, och mycket riktigt är inget av de prevaccin som används idag färdiga och har alltså inte blivit godkända än på riktigt. De är fortfarande i varierande faser i sina kliniska prövningar och därmed i pågående utvecklingsfas.8, 9, 10, 11

De så kallade vaccinen som används är alla akutgodkända för användning ifall inget annat medel går att tillgå för att bota den aktuella sjukdomen

Så vad innebär detta för dig som mottagare? Jo, till att börja med är det ytterst osäkert att injicera ett medel som fortfarande är under utveckling och det går omöjligen att förutspå vad som kan komma att hända på sikt och ingen vet heller vem som riskerar att drabbas av biverkningar. Det mest skrämmande är att de flesta som tar sprutan inte har en aning om att det är ett experimentellt vaccin som ej är licensierat och godkänt (på riktigt). Men om det nu på FDA:s hemsida står klart och tydligt att vårdgivare är skyldiga att informera vårdtagaren vad det är de får insprutat i sina kroppar – varför sker detta inte? Detta har de alltså skyldighet att göra även om patienten redan bokat tid för vaccination och sitter där med uppkavlad ärm.

Det är här Nürnbergkonventionen kommer in. För, vilka av alla er som tagit sprutan har blivit informerade om att ni nu deltar i historiens hittills största medicinska experiment? Har ni blivit informerade om vad som kan hända? Vilka kända biverkningar som finns? Om osäkerheten kring framtida påverkan i kroppen? Har ni fått läsa faktabladet från tillverkaren och förstått det som står där? Varje person som tar emot ett läkemedel har rätt att läsa all information från tillverkaren, och då på ett språk som individen förstår. Om översättning saknas ska vårdgivaren alltså kunna översätta och läsa högt för individen som naivt kavlat upp och sitter redo att ta emot sin dos. Det är egentligen väldigt enkelt, men samtidigt når inte informationen vårdtagaren. Varför? Varför bryter världens regeringar mot medicinsk etik och Nürnbergkonventionen genom att inte se till att alla får all information innan de tar sprutan? Hur kan det fortgå utan att det uppmärksammas?

När det kommer till kritan så har brott begåtts mot mänskligheten genom att inte göra alla medvetna om vad de ställer upp på (frivilligt eller genom att övertalas och tvingas). Igen. Något vi efter andra världskriget aldrig trodde skulle kunna ske i fria moderna demokratier. Hur har det blivit så, och vem är ansvarig? Vem ska se till att vaccinskadade får kompensation för förlorad inkomst och ersättning för sitt lidande? Vem ser till att avlidnas familjer får ersättning för förlorad inkomst och stöd vid anhörigs död till följd av detta experimentella prevaccin? Vem är ytterst ansvarig för att stora delar av världens befolkning inte blivit informerade om risker samt att de ingår i ett gigantiskt experiment? Om allt gått rätt till skulle alla inför vaccinationen blivit informerade om alla risker, men även fått skriva på att de är fullt medvetna om att de i nuläget är försökspersoner och att de ställer upp på detta frivilligt – efter att ha tagit del av all information.

För det är exakt det som Nürnbergkonventionen går ut på: Att allt deltagande i medicinska experiment ska vara frivilliga och att alla potentiella deltagare ska ha blivit informerade om exakt hur det förhåller sig. Är det så svårt att förstå och implementera? Bara av en snabb titt på statistiken senaste 6 åren12 så framgår det med all tydlighet att det inte finns minsta fog för att vaccinera en hel befolkning med ett experimentellt prevaccin. Covid-19 är inte en allvarlig sjukdom och har inte höjt dödstalen signifikant och allra minst bland barn och ungdomar.

Sedan undrar jag över alla lögner som sprids; att infektion inte ger lång immunitet eller att det inte existerar något botemedel. Dessa är så grova lögner att Pinocchio hade ramlat omkull av sin långa näsas tyngd ifall han uttalat dem. Hur kommer det sig att alla VET att vi får livslång immunitet mot vattkoppor och röda hund om vi genomgått infektionen (och överlevt) och att de samtidigt VET att detta inte gäller Covid-19? På vilket sätt väljer vårt uråldriga immunförsvar ut vilka sjukdomar det ska bilda livslång immunitet mot och vilket det inte ska göra det mot? Självklart sker inget sådant urval, immunförsvaret hanterar all infektion på samma sätt: Eliminera och skapa minne inför framtida exponering av infektionen. För vad händer om immunförsvaret inte lyckas segra? Inte lyckas med konsten att skapa immunitet mot infektionen? Svar: Du dör.

Visst, nu kommer säkert flera säga att Sars-CoV-2 muterar, och det säger jag inte emot – men den lilla skillnad som sker från mutation till mutation kan immunförsvaret hantera och känner därför även igen ett muterat virus.13 Beträffande botemedel finns det förutom ivermektin14, 15 och hyroxyklorokin16 massor av studier17, 18, 19, 20 som visar på att god näringsstatus är A och O för att klara infektionen bra. Alltså är det bara bluff och båg när vi av någon anledning blir lurade att tro att genomgången infektion inte ger ett tillräckligt skydd eller att det inte finns något botemedel.

Det som nu pågår inför öppen ridå är inget annat än bedrägeri och utnyttjande av godtrogna människor som tror att staten vill deras bästa. Personligen tvivlar jag starkt på det sistnämnda, men jag har samtidigt ingen förklaring till varför de ljuger för oss. För ljuger, det gör de. Propagandan som matas ut i våra medier är av sådan omfattning att Hitlers egen propagandaminister Joseph Goebbels skulle blivit grå av avund inför våra nutida ledares sätt att sprida sina ord och styra hela befolkningar med järnhand utan att folket ens förstår det själv.

Som om detta inte var nog i detta märkliga skådespel ska du därtill dessutom straffas om du inte vill injicera dig med detta experimentella akutgodkända prevaccin – alldeles oavsett om du redan har naturlig immunitet eller ej (för den naturliga immuniteten gills tydligen inte). Vaccinpass krävs nu på olika håll i Europa, bland annat i Frankrike, för att få besöka restauranger, butiker med mera. Detta innebär att du inte är välkommen om du inte tagit två sprutor av prevaccinet. Det florerar även ivriga förslag (som jag innerligt hoppas bara är tokiga idéer) på att neka ovaccinerade vård (!).

Till det bör tilläggas att det för det första är ytterst få av alla som smittas som faktiskt behöver sjukhusvård. För det andra är det nu många av alla fullt vaccinerade världen över som smittas av det virus som prevaccinet är tänkt att skydda mot (fast det i alla faktabladen på FDA:s sida tydligt står att det inte finns något vaccin som förhindrar smitta). Så varför ska då dessa personer ha rätt till sjukhusvård, men inte de ovaccinerade? Vad är egentligen skillnaden? För att inte tala om den fara alla rökare, alkoholister och andra med osunda vanor utsätter sin kropp för dagligen; ska de inte heller ha rätt till vård? Vård som bekostas av våra gemensamma skattepengar. Får jag då fråga ifall de, som i ett sådant fall nekas sjukhusvård, då även får skattelättnad (motsvarande vårdkostnader) så att de istället kan finansiera sin vård själva? Det är väl inte mer än rättvist?

Minns även de skrämmande bilderna från 30-talets Tyskland där alla judar var tvungna att bära en stor judestjärna när de rörde sig ute bland folk. De skulle märkas och straffas bara för att de råkade vara judar. Samma sak under apartheidregimen i Sydafrika, men för mörkhyade. Är det så vi vill ha det igen? Apartheid, fast den här gången medicinsk apartheid mot ovaccinerade, med hjälp av vaccinpass. Ska alla ovaccinerade frysas ut, ses ned på, spottas på, uteslutas ur samhället etcetera? Är det så ni vill ha det? Se in i era hjärtan och låt all information ovan slå rot; fråga er själva varför ni helt plötsligt tycker att vissa människor är mer värda än andra på grund av prevaccinet? Är det verkligen era egna åsikter eller har ni bara vilseletts att tro detta? Läs på. Gå igenom alla referenser jag angivit i texten och låt allt sjunka in.

 

Annelie Ek

 


Källor och referenser:

(1) FDA – Emergency Use Authorization for Vaccines Explained – Se under stycket ”How will vaccine recipients be informed about the benefits and risks of any vaccine that receives an EUA?
(2) FDA – Faktablad Pfizer
(3) FDA – Faktablad Moderna
(4) FDA – Faktablad Janssen
(5) United States Holocost Museum – Nürnbergkonventionen
(6) FDA – Emergency Use Authorization for Vaccines Explained – Se under stycket: ”What is an Emergency Use Authorization (EUA)?
(7) FDA – Emergency Use Authorization for Vaccines Explained – Se under stycket: ”What are the plans for continued monitoring of COVID-19 vaccines authorized by FDA for emergency use?

(8) Clinical Trials – Moderna
(9) Clinical Trials – AstraZeneca
(10) Clinical Trials – Pfizer
(11) Clinical Trials – Janssen
(12 ) Socialstyrelsen – Statistik över totalt antal döda i Sverige från 2015
(13) SARS-CoV-2-specific T cell immunity in cases of COVID-19 and SARS, and uninfected controls Nina Le Bert, et al. 2020-07-15
(14) ICON (Ivermectin in COvid Nineteen) Study: Use of Ivermectin Is Associated with Lower Mortality in Hospitalized Patients with COVID-19 Juliana Cepelowicz Rajter, et al. 2020-08-21
(15) Ivermectin: potential candidate for the treatment of Covid 19 Dhyuti Gupta, et al. July–August 2020
(16) Improving the efficacy of chloroquine and hydroxychloroquine against SARS-CoV-2 may require zinc additives – A better synergy for future COVID-19 clinical trials. Mujeeb Olushola Shittu, Olufemi Ifeoluwa Afolami. 2020
(17) The Role of Vitamin C, Vitamin D, and Selenium in Immune System against COVID-19 (nih.gov) Minkyung Bae and Hyeyoung Kim. 2020-11-25
(18) Zinc and Regulation of Inflammatory Cytokines: Implications for Cardiometabolic Disease (nih.gov) Meika Foster and Samir Samman. 2012-07-04
(19) Can early and high intravenous dose of vitamin C prevent and treat coronavirus disease 2019 (COVID-19)? (nih.gov) Richard Z. Cheng. 2020-03-05
(20) N-Acetylcysteine to Combat COVID-19: An Evidence Review (nih.gov) Zhongcheng Shi and Carlos A Puyo. 2020-10-08

 Slut citat
Källa till ovan citerat

https://nyadagbladet.se/debatt/varfor-bryter-varldens-regeringar-mot-nurnbergkonventionen/

 

 

 

LÄS OCKSÅ DETTA MYCKET NOGSAMT OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

 

 

VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergkonventionen innehåller principer som skall följas vid experiment som involverar människor. Nedan följer de 10 punkterna i Nürnbergkonventionen samt kommentarer som visar på att punkterna inte efterföljs när det kommer till covid-19-injektionerna…

1. Individens frivilliga samtycke krävs. Det får inte finnas några som helst former av krav, bedrägeri eller andra eftergifter för att deltaga i experimentet. Kommentar: Per definition av ett vaccin måste ett vaccin ge;

1) Immunitet emot viruset,

2) Skydda mottagaren från att få viruset.

3) Reducera dödsfall, infektioner samt minska smittspridning av viruset.

Vi ser nu mer och mer att injektionerna misslyckas på alla 3 punkter. Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin. Överallt i media, bland politiker, myndigheter sker hjärntvätt att ta covid-19 injektionen. Och i länder som Frankrike och Italien etc begränsas nu de människor som inte vill delta i experimentet genom covidpass. Och på så vis tvingas personer att delta i experimentet på grund av att de vill kunna leva normala liv i samhället.

2. Experimentet skall ge resultat av nytta för samhället och vara noga planerat Experimentet ska vara utformas så att det ger positiva resultat som inte kan uppnås med andra metoder. Kommentar: Det mest effektiva är ett friskt i immunsystem som kan uppnås genom b.la träning, kost och intag av naturliga näringsämnen såsom zink, D vitamin och C vitamin. Men befolkningen informeras inte om detta trots att det finns studier som visar på att dessa näringsämnen har en väldigt god effekt emot Covid-19. I själva verket tystas och förlöjligas de personer som informerar om dessa näringsämnen. Samtidigt får inte läkare i Sverige skriva ut hydroxiklorokin och ivermectin som har visat sig ha väldigt god effekt emot covid-19.

3. Experimentet skall baseras på resultaten av experiment på djur och på etablerad medicinsk kunskap. Kommentar: Man testade aldrig covid-19 injektionerna på djur!

4. Experimentet skall vara upplagt för att förhindra onödiga fysiska och mentala plågor och skador. Kommentar: Enbart i USA finns det rapporter om tiotusentals döda på grund av covid-19-injektionerna och misstankar om miljontals människor som fått biverkningar. I Sverige finns det också rapporterat om hundratals misstänkta dödsfall från injektionerna och väldigt många människor har fått allvarliga biverkningar.

5. Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa. Kommentar: När man testat spikproteinet på djur ser man att spikproteinet i många fall gör att immunförsvaret attackerar kroppens egna organ. Denna reaktion är känd som har ADE (Antibody dependent enhancement). Nyligen har forskare och läkare larmat om att denna reaktion kan skapa mängder av dödsfall inom 2 år hos dem som vaccinerat sig.

6. Riskerna får aldrig vara större än den potentiella nyttan för mänskligheten Kommentar: Covid-19 har en överlevnadsgrad på 98 – 99%, och är inte mer dödlig än en vanlig säsongsinfluensa. Och för personer under 50 år är dödligheten extremt låg, nästan 0. Det experimentella covid-19 injektionerna är redan de dödligaste vaccinen/injektionerna i VAERS-systemets 30 åriga historia.

7. Noggranna förberedelser skall vara gjorda för att undvika även osannolika risker. Kommentar: Det fanns inga direkta förberedelser eller specifika utrymmen för deltagaren i experimentet. Deltagaren kommer, får sin injektion, och går sedan hem.

8. Experimentet skall genomföras av endast vetenskapligt kvalificerade personer. Kommentar: Det här experimentet har uteslutande hanterats av politiker, media, kändisar etc som dansar efter vaccintillverkarnas pipa genom att propagera för dessa injektioner.

9. Under utförandet av experimentet skall individen ha möjlighet avbryta experimentet. Kommentar: Tusentals medicinska experter har försökt att stoppa det här experimentet. Men de tystas, censureras och förlöjligas.

10. Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger Kommentar: Trots att covid-19 injektionerna har visat sig ge extremt mycket större antal dödsfall och allvarliga biverkningar än vad andra vaccin ger så fortsätter experimentet i oförminskad takt. De 10 kommentarerna ovan har inspirerats av advokaten Reiner Fuellmich som är frontperson i en internationell grupp som består av hundratals advokater och medicinska experter som har startat en juridisk process emot CDC, WHO och Davosgruppen (World Economic Forum) som de menar har begått brott emot mänskligheten.

 

 Slut citat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu