• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 183

 

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 183

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

Extra viktigt meddelande till nationen Sveriges medborgare/invånare, SPRID VIDARE!

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 183

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

 

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige, vänligen ta till er vad Robert F Kennedy Jr delger här nedan,  se videon och läs texten under videon, och konsultera denna goda medmänniska som spetspecialist sakkunnig. Alltså sådana kunskaper som ni inom Åklagarmyndigheten i Sverige uppenbart inte besitter. Alltså eftersom ni uppenbart beskyddar Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, och uppenbart beskyddar ni också den generella och systematiska skadar och dödar verksamheten som skolmedicinen och den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin bedriver i bl.a. Sverige och mot mänskligheten generellt och systematiskt.

Sprid vidare i alla dina nätverk bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh, du förstår strax varför!

 

 

Ett meddelande från Robert F. Kennedy, Jr. Ett år efter det historiska mötet i Berlin: ”Det är dags för (fredlig) civil olydnad!”

 

2021-08-27

Se videon och SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, mycket viktigt meddelande från den människovänlige, goda medmänniskan och därtill världskände saklige och opartiske spets specialist sakkunnige Robert F Kennedy Jr, citat

A Message From Robert F. Kennedy, Jr. One Year After the Historic Rally in Berlin: “It’s Time For (peaceful) Civil Disobedience!”

 

Maskinöversättning

 

Robert F. Kennedy, Jr. förklarar i den här senaste videon varför vi alla måste stå upp nu och motstå med civil olydnad.

 

Nu när FDA har gett en mycket ”smutsig” motivering för att ”godkänna” Pfizers Covid -vaccin som lämnar många frågor obesvarade. Också eftersom vetenskapen visar att vaccinet inte har någon positiv inverkan på den totala dödligheten men sätter unga åldersgrupper i fara har det blivit klart: Det handlar inte om hälsa. Det handlar om kontroll!

 

”Ett friskt barn har ingen risk för denna sjukdom. Och ändå är risken från vaccinet mycket hög. ”

 

Det är därför vi alla måste göra våra röster hörda och uttrycka vårt motstånd. Ring vänner och grannar för att gå med oss. ”Varför är du inte med mig?”, Citerar Robert F Kennedy, Jr. den amerikanska frihetskämpen och tankeledaren Henry David Thoreau.

Robert F Kennedy, Jr. tackar de människor som är på väg till Berlin för att delta i civil olydnad där och på andra ställen.

 

————————

TRANSKRIPT

0: 00: 01.2:Jag är Robert F Kennedy, jr., Och jag är mycket glad över att vara tillbaka med er alla och få möjlighet att vända mig till alla mina vänner i Berlin och aktivister och frihetsälskare över hela Europa. Idag är det 23 augusti, och jag vill börja med att prata om ett par studier som har kommit ut nyligen som vi alla borde vara medvetna om. En av dem, förmodligen den viktigaste är MERCK: s kliniska, Pfizers kliniska prövning, för dess covid-19-vaccin. Och vi har nu sex månaders data som Pfizer var skyldig att lämna in till FDA och visa för allmänheten. Och vad någon som kan läsa kan se av dessa uppgifter är den mycket, mycket slående bekännelsen att det inte finns någon dödsorsak av detta vaccin. Och vad det betyder är att de som tog vaccinet fler av dem dog än de som tog placebo. Och om du går in på granulat eller analys av vaccinet, vad det visar är att vaccinet förhindrar ett litet antal dödsfall från covid 19. Men för alla som har liv räddats från covid 19, för varje liv som räddades av covid 19 vaccin från covid 19 dog tre personer i hjärtinfarkt. I vaccingruppen fanns det 20 dödsfall, och i placebogruppen fanns det 14 dödsfall.

 

0: 01: 46.7: Det som indikerar är att det kan finnas vissa personer som skulle vilja ta detta vaccin i vissa sjukdomar och åldersgrupper, men det skulle vara helt omoraliskt för någon regering eller ett företag att ge detta vaccin åt alla människor som var ovillig att ta det.

 

0: 02: 12.1: Och det är en av studierna. En annan studie som släpptes var en förpublicerad version av studien i Lancet den 10 december. Och det kallas författaren är Chau et. Al. CHAU, och det gjordes av Oxford Research Group, som Oxford University och Ho-Chi-Minh-City. Och den studien tittade på vårdpersonal i frontlinjen som var låsta i ett antal månader i Ho-Chi-Minh-City under återupplivandet av Delta-varianten. Och vad studien visar är att de människor som vaccinerats och mycket, mycket höga antal Delta -varianter i näsan, i näsborrarna. Faktum är att de hade 250 gånger nivån, koncentrationerna av Delta -varianter i deras näsborrar som någon stöttade av Coronavirus före vaccinerna.

 

0: 03: 22.1: Tja, någonting med vaccinet rensar näsans svalg för att göra dig till en bärare … En pre-symptomatisk bärare av covid, så istället för att stoppa viral replikation och istället för att stoppa överföring underlättar vaccinet nästan säkert överföring. ! Och de människor som hade covid i näsan kan överföra covid, och vi överför det, enligt denna studie, till andra arbetare. Och de överförde det säkert också till icke-vaccinerade patienter och till andra människor i deras liv.

Det är en mycket, mycket viktig sak att veta, är att: Detta räddar inte liv. Vi vet att från den första studien, från Pfizer -studien och från Oxford -studien att den inte förhindrar överföring kan den faktiskt förbättra överföringen. Det är den bästa vetenskapen vi har idag.

Den tredje studien som jag skulle vilja att du skulle veta om är två studier av Johns Hopkins och en annan studie publicerad i The Lancet som visar, Johns Hopkins -studien visar att det är praktiskt taget omöjligt att hitta något friskt barn i världen som har dött av covid 19. Barn har nollrisk, ett friskt barn har nollrisk på grund av denna sjukdom, men risken från vaccinet är mycket hög!

 

0: 04: 56.8: Vi ser faktiskt att från vaccinet är de människor som mest sannolikt blir sjuka eller dör unga människor. Covid-19 tenderar att döda mycket gamla människor med komplikationer, men vaccinet tenderar att göra ont, skada och döda människor som är unga, som är i början av sitt liv. Och de människor som får hjärtinfarkt av detta, hjärtinfarkt av detta, läker aldrig. Deras hjärtan blir helt enkelt till denna ärrvävnad och kommer inte att läka.

 

0: 05: 33.2: Anledningen till att jag pratar om studierna är att FDA i dag utfärdade ett verkligt oöverträffat godkännande, som det utfärdar på ett mycket otroligt sätt.

 

0: 05: 52.7:Som ett officiellt godkännande av Pfizer -vaccinet. Betydelsen av det godkännandet är att det kommer att tillåta människor att lagligt föreskriva vaccinet i vårt land. Men det konstiga var att det inte gick igenom någon av regleringsprocessen … TZhe FDA ignorerade hela lagstiftningsprocessen, de kallade inte till kommittén för externa experter som normalt godkänner nya vacciner. Och de visade inte … De skapade inte en tillverkares insats, de förklarade inte vetenskapen de litar på, de förklarade inte data som de litar på, de säger inte ens tekniskt att det är ett godkännande, ramar de in det i sitt brev som en förlängning av processen för nödanvändning, men de ramar in det i sina pressmeddelanden som ett godkännande. Och så snart de vidtagit den åtgärden sa USA: s militär till soldater, skickade meddelanden till våra soldater om att de var tvungna att vaccinera sig till fredagen eller utsättas för oärligt utsläpp. Och i hela vårt land säger de att privata företag och statliga företag nu inför mandat.

Jag berättar allt detta för att jag vill vara tydlig med er att regeringen har nu …, de människor som driver dessa vacciner, som har drivit detta udda företag från början har kommit ut ur garderoben, och de har avslöjade att de i dag absolut … Att alla låtsas att det här handlar om folkhälsa, och det här handlar om demokrati, och detta handlar om att skydda allmänheten, har tappats. De har kommit fram och gjort klart för allmänheten att det här handlar om makt, det handlar om att ta tag i makt, om att tvinga det på oss andra och att införa en totalitarism av ett slag som mänskligheten aldrig har upplevt. Varje totalitär regim i historien har försökt kontrollera alla aspekter av mänskligt beteende.

 

0: 08: 08.3: De har aldrig kunnat göra det eftersom regeringen naturligtvis inte kan läsa dina tankar. Det kan inte följa dig hela dagen, jag kan inte säga att du inte ska prata med vissa människor, jag kan inte följa dig i ditt hem och veta vad du gör … Vem du pratar med och vad du ‘ säger du, men gissa vad? Regeringar i dag har den makten! Och vi vet att de använder det, och de använder denna nödsituation som en ursäkt för att införa totalitära kontroller på oss alla. En nivå av auktoritär kontroll som ingen regering i historien har haft. Och vid denna tidpunkt har vi nu enligt min mening en plikt att göra motstånd. Och för att motstå varje tillfälle du får. Var och en av oss måste delta i flera enkla olydnader varje dag.

 

0: 09: 06.5: Många år har jag gjort detta, och jag har aldrig sagt till någon att du ska offra ditt jobb eller att du ska offra rykte eller din inkomst genom att komma ut och prata om dessa frågor, det är alltid varit farlig. Vi har alltid, under de 17 år som jag har gjort detta, utsatts för censur, jag står inför olika slags hot och straff. Men jag var unikt kapabel, motståndskraftig på grund av andra saker som jag har i mitt liv, mitt namn, mitt rykte, mitt liv … Det faktum att jag är en prövningsadvokat och prövningsadvokater tenderar att vara toleranta mot avvikelser. Och så hade jag en förmåga att hantera den här typen av attacker på många sätt. Och jag har alltid undvikit att säga till andra människor: ”Du måste komma ut och prata om vad du tror.”

 

0: 10: 02.0: Folk skulle komma till mig och säga, ”Jag håller med dig, men jag var för rädd för att behöva prata om det”, och jag sa, jag har konsekvent sagt: ”Det är okej.” Du stöttar oss tyst. Du behöver inte avslöja dig själv.

Och idag berättar jag för dig något annorlunda: ”vi måste alla börja avslöja oss själva.” Vi måste berätta för människor på gatan, ”om du är blockerad från att gå in i ett företag måste du prata med företagets ägare.” Det betyder inte att du inte ska vara artig, mild och lugn. Men Gud, han var artig och mild och fredlig, och hon gjorde fortfarande motstånd. Och vi måste göra den typen av motstånd. Det finns en berömd historia där Henry David Thoreau satt i fängelse för att ha protesterat, om att han vägrade att betala sina skatter eftersom hans skattepengar skulle stödja det spansk-amerikanska kriget, som han ansåg var ett orättvist krig. Och den berömde filosofen som var hans vän, Ralph Waldo Emerson, kom till sin fängelsecell utanför Concord, Massachusetts, och han pratade med det spärrade fönstret till Thoreau … Och han sa, ”David, vad gör du där inne? ” Och Henry David Thoreau sa till honom: ”Ralph, vad gör du där ute?” Och det är den frågan som vi nu måste ställa till alla, ”Vad gör ni där ute?” Vi behöver alla komma på gatan, vi måste alla göra motstånd.

 

0: 11: 34.0:Om ditt jobb säger att du måste vaccinera dig och du inte tror att det är bra för din hälsa, gör det inte! Få sparken och stäm sedan dem! Men vi måste stå emot. Detta är samma typ av desperat kris som grundarna i vårt land stod inför under den amerikanska revolutionen, och många av dem gav upp sina liv, de gav upp sin försörjning, de gav upp sin egendom, sina pengar, sin hälsa för att ge oss vår Bill of Rights i detta land, konstitutionen. De visste att det fanns saker som var mycket värre än döden: förlusten av våra friheter. Och de offrade sina liv och sin försörjning, så att vi kunde ha denna konstitution. Men under de senaste 12 månaderna har vi förlorat denna Bill of Rights, vi har tappat möjligheten att ha juryprövningar i vårt land för företag som tillverkar hänsynslöst och vårdslöst produkter som skadar oss. Vi har förlorat de fastighetsrättigheter som vi en gång hade i det här landet där en miljon företag stängdes över en natt utan rättvis kompensation och ingen vederbörlig process … Vi har tappat förmågan att tala fritt. Vi har tappat förmågan att dyrka i ett helt år, religiösa institutioner och kyrkor har stängts i vårt land bara av en regeringsdiktat, även om spritbutiker förklarades vara viktiga företag och lämnades öppna.

 

0: 13: 03.2:Men konstitutionen skyddar inte spritbutiker, den skyddar kyrkor. Men konstitutionen var irrelevant. Vi har tappat förmågan att delta i regleringen. Regleringen görs nu av regeringsdiktat i vårt land, av oval …, en läkare som nu driver den amerikanska regeringen. Vem som inte har regleringsprocess, det finns inget meddelande och kommentarregler. Det finns inget offentligt deltagande. Det finns inga offentliga utfrågningar. Alla steg går vanligtvis i att offentliggöra vår förordning, som kräver allmänhetens deltagande, har alla övergivits. Och så har vi förlorat vår demokrati nu i Amerika. Och vi har tappat det i hela Europa, och vi förlorade i Kanada, och vi förlorade det i Australien. Och det enda sättet att vi kommer att slå tillbaka mot dessa mycket otrevliga krafter, Big Tech Robber Barons från Silicon Valley, Big Banking Institutions, de militära och underrättelsetjänster som samarbetar i denna process, i detta totalitära övertagande, i denna statskupp mot demokrati och västerländsk frihet som vi ser idag. Alla dessa krafter samarbetar med varandra för att förslavla oss. Och vi måste binda med varandra, och vi måste slå tillbaka.

Och var och en av er måste göra minst tre civil olydnad varje dag! Och vi måste börja göra det överallt, och det är så vi kommer att rekrytera nya människor till vår sak, och hur vi ska börja motstå!

 

0: 14: 55.5: Jag vill tacka er alla för era ansträngningar att komma till Berlin, och jag vet att jag kommer att se många av er på barrikaderna.

 

Tack!

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

https://childrenshealthdefense.eu/covid-19/a-special-message-from-robert-f-kennedy-jr-a-year-ago-after-historical-rally-in-berlin-we-must-resist-this-coup-detat/

 

 

 

 

 

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR ”VACCINERNA”, ”vaccinerna”/biovapnen ska STOPPAS, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]  

2021-08-27

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

Hjälp till att sprida vidare massutskicket och denna information/upplysning i alla dina nätverk med denna länk

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige här kommer ytterligare video och FAKTA som ni alla ska se och sprida vidare i alla era nätverk, om ni är en del av en rättsstat som utger sig för att vara en demokrati, och värnar nationen Sveriges medborgares/invånares liv, hälsa och framtida livskvalité så STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN med omedelbar verkan!

 

Det ska såklart vara i ert uppdrags bästa och intresse för nationen Sveriges medborgare/ invånare (ER UPPDRAGAS GIVARE) och mänskligheten bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh!

 

VACCINERNA”/biovapnen och skolmedicinen skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare generellt och systematiskt, erkänt sakförhållande som uppenbart är erkänt sakförhållande som du och dina anställda har att förhålla sig till.

 

I Sveriges beskyddas detta fullständiga vansinne av Sveriges regering och deras medlöpare, bl.a. regioner/fd landsting politikerna och anställda tjänstemän/kvinnor inom stat, regioner/fd landsting och kommuner, och uppenbart beskyddas dessa av SVT/SR/TV4, RIKSMEDIA och stora delar av alternativ/internetmedia

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu