• Arkiv

Reiner Fuellmich : Advokat dr Reiner Fuellmich varnar för att vi har att göra med megalomaner, psykopater och sociopater som vill förstöra ekonomierna, flytta över rikedomarna till eliten, genomföra folkmord och låta FN kontrollera befolkningen.

 

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

Se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

 

 

 

Advokat dr Reiner Fuellmich varnar för att vi har att göra med megalomaner, psykopater och sociopater som vill förstöra ekonomierna, flytta över rikedomarna till eliten, genomföra folkmord och låta FN kontrollera befolkningen.

 

 

 

 Den världsberömde rättegångsadvokaten Dr Reiner Fuellmich, som är licensierad i Tyskland och USA, har ett uppdrag att ställa brottslingar till svars för de brott mot mänskligheten som COVID-19-pandemin har orsakat.

Sedan juli 2020 har han undersökt dessa frågor: Hur farligt är ”viruset”, är PCR-testet tillförlitligt och hur mycket skada har COVID-19-åtgärderna orsakat?

I den här videon ger dr Fuellmich oss en kort historik över den låsning som regeringarna tog för att bekämpa pandemin. Han säger att det finns bevis för att det inte finns någon överdödlighet på grund av ett ”så kallat virus”, och att de hemska bilder som spreds av medierna i bland annat Italien och New York delvis var iscensatta och delvis berodde på grovt medicinskt tjänstefel när det finns effektiva behandlingar och förebyggande åtgärder tillgängliga.

Dr Fuellmich anser, och har bevis, att COVID-19-åtgärderna aldrig handlade om hälsa.

Han säger att regeringarna inte agerar, och inte heller agerade, i sina befolkningars bästa intresse. De kontrolleras av stora företag och icke-statliga organisationer. Han säger att det inte finns någon pandemi, utan bara en PCR-pandemi, och att vaccinerna är onödiga, ineffektiva (vilket studier i Israel har visat) och kan vara skadliga.

Dr Fuellmich påpekar också att Bill Gates från Gates Foundation är en av dem som främjar dessa vaccinationer och följer i sin fars fotspår, som var en av dem som förespråkade eugenik. Han säger att Gates tidigare har orsakat vaccinskador för människor i Afrika, vilket ledde till sterilisering av kvinnor och män.

Intressant sidoanteckning: Ghanas Akufo-Addo talade just i FN och sade: ”Trots att Afrika inte har haft lika stor tillgång till vaccin som den utvecklade världen verkar Afrika, lyckligtvis, ha undgått de värsta dödsfallen av COVID.”

 

Dr Fuellmich varnar för att vi har att göra med megalomaner, psykopater och sociopater som vill förstöra ekonomierna, flytta över rikedomarna till eliterna, genomföra folkmord och låta FN kontrollera befolkningen.

https://www.brighteon.com/0ce02b36-9a58-41c7-ae14-1b699daa9fb6

 

 

 

OBS När DU sprider vidare på sociala medier använd denna länk för att Brighteon länkar censureras av social medier

 http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/10/08/reiner-fuellmich-advokat-dr-reiner-fuellmich-varnar-for-att-vi-har-att-gora-med-megalomaner-psykopater-och-sociopater-som-vill-forstora-ekonomierna-flytta-over-rikedomarna-till-eliten-genomfora-f/

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu