• Arkiv

FÖRUNDERSÖKNING INLEDS MOT Åklagarmyndigheten i Sverige: Varför beskyddar den anställde myndighetschefen & riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda PCR BEDRÄGERIET? 2022 04 01

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 04 01 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 329

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 329

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

Sammankalla internationell fredskonferens!

Läs den bifogade pdf filen Upprop och sprid vidare i alla dina nätverk, du kan också läs mer här, citerar lösryckta delar, citat

Upprätta en ny arkitektur för alla nationers säkerhet och utveckling

Upprop för att sammankalla en internationell fredskonferens

Tryck upprop som pdf!

I ljuset av den eskalerande Ukrainakrisen frågar människor i hela världen oroligt sig själva och sina politiska ledare var detta ska sluta. Är vi på väg mot en global mycket stor konfrontation, kanske t.o.m. med kärnvapen? Står vi inför en omvänd men ännu farligare Kubakris? Kommer mänskligheten ens att överleva?

Bakom denna mycket reella krigsfara, och orsaken till den, ligger sammanbrottet för hela det transatlantiska finanssystemet. En nästan 2 biljarder (2 miljoner miljarder) dollar stor spekulationsbubbla av derivat och skulder är på väg att gå upp i rök. En hyperinflationistisk process har redan utlösts globalt med åtföljande sammanbrott i västvärldens fysiska ekonomi. City of London och Wall Street, ägarna till detta konkursmässiga system, försöker desperat oskadliggöra varje fungerande alternativt system – såsom Rysslands och Kinas allians kring Belt and Road-initiativet, som numera omfattar nästan 150 nationer – och finansetablissemanget har öppet konstaterat att det är detta som står på spel.

Så även Vladimir Putin, som helt riktigt har pekat på att USA/Storbritannien/Natos ohejdade expansion österut ända fram till Rysslands gränser, drivs fram av denna ekonomiska politik, och att den hotar Rysslands nationella säkerhet på ett sätt som Ryssland inte kan acceptera.

Om utvecklingen mot ett storkrig ska kunna stoppas, måste det därför till ett mer grundläggande tillvägagångssätt, nämligen att etablera ett helt nytt paradigm, som tillgodoser säkerhet och ekonomisk utveckling för alla världens länder. Den enda relativt sentida historiska föregångaren för detta i västvärlden är freden 1648 i Westfalen, som satte punkt för 150 år av religionskrig i Europa.

Freden kunde förhandlas fram först vid den tidpunkt då alla parter insåg att om de fortsatte på den dåvarande vägen, skulle det inte finnas några vinnare och mycket få överlevare. De valde att skapa ett nytt paradigm som byggde på försvaret av den andres intresse, och på tanken att allas säkerhet var den första förutsättningen för varje enskild parts säkerhet.

Detta är den viktigaste lärdomen av den Westfaliska freden för vår tid. Världen står idag vid ett liknande vägskäl. Om den nuvarande geopolitiken fortsätter, kommer kärnvapenkrig att bli en mycket reell möjlighet – och efter det kommer det inte att finnas några vinnare, och troligen inga överlevare.

Istället måste en internationell konferens inkallas, med den Westfaliska freden som förebild. Den grundläggande uppgiften för alla parter är att se till att hänsyn tas till varje enskild parts centrala ekonomiska och säkerhetspolitiska intressen – med andra ord en ordning som bygger på den andres fördel, på det gemensamma bästa och på en allmän kärlek till hela mänskligheten.

Det ekonomiska systemet måste också drastiskt omformas för att ge uttryck för detta synsätt. Den ansedde amerikanske ekonomen Lyndon LaRouche preciserade hur ett sådant system skulle kunna fungera, byggt på vad han kallade sina ”Fyra lagar”:

  • Ett omedelbart återinförande av bankdelningslagen Glass/Steagall, som infördes av den amerikanske presidenten Franklin Roosevelt, utan ändringar i fråga om lagens principiella verkan. Detta innebär att hela den finansiella bubblan underkastas ett konkursförfarande.
  • En återgång till ett på alla nivåer reglerat nationalbanksystem, så som det utformades av USA:s första finansminister Alexander Hamilton.
  • Avsikten med ett sådant statligt kreditsystem är att initiera högproduktiva utvecklingstrender för en förbättrad arbetsmarknad; och att samtidigt öka den fysiskt-ekonomiska produktiviteten och levnadsstandarden för medborgare och hushåll.
  • Anta ett snabbspår för att med fusionsteknik som spetsteknologi driva fram de genombrott i grundforskningen som krävs för obegränsad ekonomisk tillväxt och utveckling.

Schillerinstitutet och dess grundare Helga Zepp-LaRouche går ut med detta upprop för att starta den internationella diskussion som är nödvändig för att få till stånd en sådan konferens och hejda den så kallade ”Domedagsklockan” innan den slår tolv. Det är dags för institutioner och enskilda människor från varje nation att kliva fram och delta i mobiliseringen för en internationell konferens som kan etablera en ny arkitektur för alla nationers säkerhet och utveckling.

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://schillerinstitutet.se/upprop-for-internationell-fredskonferens-for-att-uppratta-en-ny-arkitektur-for-alla-nationers-sakerhet-och-utveckling/

 

 

 

Den mest effektiva vaccinationen är att själv bli smittad, det är bevisligen så,  till och med enligt den numera världsberömde Anthony Fauci, du ser vad han delger i videon som bifogas som bifogad fil, sprid vidare i alla dina nätverk.

 

Du ska fråga dig själv om varför har SVERIGES REGERING och deras medlöpare undanhållit och underlåtit

  • att informera och upplysa nationen Sveriges FOLK & BARN om denna synnerligen enormt viktiga information och upplysning.
  • Kan du tänka dig att alla dessa i SVANSEN under Sveriges regerings medlöpare därmed är  marknadsförare och försäljare av skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapen och därmed säljare av biovapen kriget mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?
  • Och vi i Sverige, nationen Sveriges FOLK & BARN, har inget FÖRSVARSDEPARTEMENT som skyddar oss mot detta fullständiga vansinne och biovapen krig med de sk ”vaccinerna”/biovapnen!
  • Alltså en globalistisk styrd fullständigt odemokratisk agenda som uppenbart är FOLKMORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN med mera med ”vaccinerna”/biovapen i ett biovapen krig mot mänskligheten BESKYDDAS och PROPAGERAS för av Sveriges Regering och deras medlöpare, vilket är sanningen och verkligheten tills motsatsen är bevisad.
  • Och det blir synnerligen näst intill omöjligt, vänd dig i den delen i största förtroende till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team och deras spetspecialist kunskaper av spetsspecialist sakkunniga med KOMPETENS från hela världen

 

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

Se videos som under snart 2 års tid publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

 

DEN MEST EFFEKTIVA VACCINATIONEN ÄR ATT SJÄLV BLI SMITTAD.

MOST POTENT VACCINATION IS GETTING INFECTED YOURSELF

Se videon, se den bifogade mp4 fieln most potent vaccination i getting infected yourself, vilka som är Sveriges regerings medlöpare i Corona Bedrägeriet / PCR BEDRÄGERIET / Brott Mot Mänskligheten med mera läser du mer om i dagens massutskick, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK.

 

Största bedrägeriet i modern historia: Flera studier visar att COVID-19- ”vaccinerna” inte stoppar infektioner, överföringar, sjukhusvistelser och dödsfall

https://citizens.news/605908.html

 

 

Dr. David Martin: Covid- ”vacciner” är biovapen designade för folkmord

https://citizens.news/605512.html

 

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

 

2022-04-01

 

 

INFORMATION & UPPLYSNING SOM SKA LEDA TILL ATT DE SK ”VACCINERNA” STOPPAS MED OMEDELBAR VERKAN

 

 

 

RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR OCH NU, FOKUS PÅ SANNINGEN & VERKLIGHETER, SOM INTE GÅR ATT STOPPA!

 

Läs hela artikeln och se videon, sprid vidare i alla dina nätverk

Största bedrägeriet i modern historia: Flera studier visar att COVID-19- ”vaccinerna” inte stoppar infektioner, överföringar, sjukhusvistelser och dödsfall

https://citizens.news/605908.html

 

 

 

Du kan i dagens massutskick bl.a. läsa om följande;

 

Dr. David Martin: Covid- ”vacciner” är biovapen designade för folkmord

 

 

Vi förväntar oss en ökning av överdödligheten med cirka 5 000 procent för i år. Ett enormt antal.

 

 

Nästan värre än så … experter har kommit på att det finns en elektromagnetisk koppling till allt detta … 5G är som en slaktkniv.

 

 

Dokumenten avslöjade vidare att COVID-19 är mer än ett virus. Det är ett biologiskt vapen som är strategiskt utvecklat och planerat för utplacering.

 

 

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona Bedrägeriet/ PCR BEDRÄGERIET / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN med mera, bl.a. alla politiska partier i Sveriges riksdag och riksdagsledamöterna, Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regionen/ fd landsting, tjänstemän/kvinnor anställda inom stat, kommuner och regioner, SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA/ TT TELEGRAMBYRÅ med många flera är uppenbart delaktiga i pågående fullständiga vansinne, ingen av dessa har nämligen STOPPAT ”VACCINERNA”/ BIOVAPNEN / BIOVAPEN KRIGET mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

 

Tillsammans med BESKYDDAREN Åklagarmyndigheten i Sverige, och ledaren myndighetschefen/riksåklagaren Petra Lundh och dennes ledningsstab, som delgivits om delaktighet i pågående fullständiga vansinne , vilket redogjorts för i tidigare massutskick, och som inte går att ställa bortom allt rimligt tvivel. Alltså särskilt utifrån de FAKTA & BEVIS som redogjorts för i massutskicken.

 

Uppenbart är att den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens skadar och dödar verksamhet med sk ”mediciner” och sk ”vacciner” beskyddas av Åklagarmyndigheten i Sverige, annat går inte att förstå utifrån vad som redogjorts för i tidigare massutskick.

 

 

Du förstår ännu mer när du läst dagens massutskick

 

 

 

FOLKMORD

Covid Vax startar en AIDS-epidemi, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

 

https://futurenews.news/watch?id=62451415e5efec3e7715eb6c

 

 

 

 

 

MÅSTE SES

2022-03-30 SE & SPRID VIDARE om vad advokat dr Reiner Fuellmich delger, bl.a. om PCR BEDRÄGERIET/ ”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET / GREAT RESET / KLAUS SCHWAB / VAIDS/ UKRAINA / WEF med mera

Dr. Reiner Fuellmich utfärdar nödvarning……..

https://futurenews.news/watch?id=6244d241ddde4a3db3db3053

 

 

 

 

Vi förväntar oss en ökning av överdödligheten med cirka 5 000 procent för i år

2022-03-31 JÄTTEVIKTIG ARTIKEL & VIDEO, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, maskinöversättning, citat

Todd Callender: Sjukhusens roll, Covid-injektioner och 5G i folkmordet

 

Förra veckan, under session 97 i Corona Investigative Committee, diskuterade Todd Callender vilken roll amerikanska sjukhus, midazolam, remdesivir, så kallade vacciner och 5G spelar i folkmordet. Han hänvisar också till sina stämningar mot det amerikanska försvarsdepartementet och mycket mer. Det är en riktig ögonöppnare och en väckarklocka, inte bara för amerikaner utan för världen.

 

Todd Callender är en amerikansk advokat. Han har arbetat inom handikapp-, hälso- och livförsäkringsbranschen i mer än 20 år och fokuserar på den internationella konvergensen av biomedicinska risker, sjuklighets- och dödsrisker i det globala juridiska sammanhanget. Han tjänstgör för närvarande som målsägandebiträde i den pågående federala rättstvisten rörande den obligatoriska Covid-vaccinationen av medlemmar i den amerikanska försvarstjänsten.

 

Todd sa till Corona-utredningskommittén:

 

”Det korta svaret på det hela är att alla som fick [Covid-injektionerna] fick någon form eller nivå av AIDS, autoimmunbristsyndrom.

 

”De som fick det ena skottet verkar ha förstört omkring 30 % av sin naturliga immunitet.

 

När de får tre skott är all deras naturliga immunitet helt borta. Och det ser vi med våra läkare, experter som vittnar, i sin praktik.

 

”Den verkliga epidemin är, nu … baserat på vad det är vi ser siffrorna just nu: överdödlighet, 84%; överskott, alla typer av sjukdomar på 1 100%. Vi förväntar oss en ökning av överdödligheten med cirka 5 000 procent för i år. Ett enormt antal.

 

”Nästan värre än så … experter har kommit på att det finns en elektromagnetisk koppling till allt detta … 5G är som en slaktkniv.

 

Det är ett föremål med dubbla användningsområden. Du kan använda den för att kommunicera, men samtidigt kan du använda den för att döda … många av testerna som vi tittade på i den vetenskapliga världen fokuserade på 18 GHz-signalen och detta samspelar med lipidnanopartikeln [i Covid injektion].

 

”Patogener inuti lipidnanopartiklarna, de som skapades och finns inuti nanopartiklarna, inuti vaccinerade människor just nu, är också chimära. I vissa fall är de Marburg blandade med E. Coli. De är ebola blandat med stafylokocker.

 

När dessa lipidnanopartiklar utsätts för en 18 GHz-signal, sväller de och blir porösa, vilket betyder att de bokstavligen kommer att hälla ut de illegala nukleotiderna, proteinerna, som får människors kroppar att producera dessa patogener.

 

Det var hela poängen med budbärar-RNA-tekniken var att genetiskt modifiera människor i syfte att få dem att producera syntetiska proteiner. I fallet med Covid var det syntetiska S-proteiner. Efter 18 GHz-signalen kommer det att vara andra proteiner, kanske M-proteiner. De producerar också, naturligtvis, samma HIV-proteiner.”

 

Och det är bara en glimt av de första 17 minuterna av vad Todd avslöjade! Vi rekommenderar fullt ut att du kan se Callenders 72-minuters diskussion med Corona Investigative Committee, vilket du kan göra HÄR . Nedan är ett utdrag:

 

LÄS MER & SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/03/31/the-role-of-hospitals-covid-injections-and-5g-in-genocide/

 

 

 

 

 

2022-03-30 En världsexpert med spetsspecialist sakkunskap som är opartisk, saklig , objektiv med synnerligen högsta trovärdighet dr David E Martin delger om sanningen och verkligheten, återigen, läs hela artikeln och se videon, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

 

Dr. David Martin: Covid- ”vacciner” är biovapen designade för folkmord

 

Dr. David Martin har varnat allmänheten för att ett folkmord för närvarande pågår i sken av massvaccination.

 

Detta är en pandemi av biologisk beväpning av den mänskliga organismen. Detta är inte folkhälsa. Och Anthony Fauci är arkitekten bakom detta folkmord, sa Martin när han dök upp i avsnittet den 24 mars av ”The Stew Peters Show.” Under programmets gång pratade Martin om den chimära modellen av spikproteiner och hur detta påverkar kroppen .

 

Mainstream vetenskap har kommit med nyheten att vaccinet mot Wuhan coronavirus (COVID-19) kvarstår i människokroppen under en obestämd period och kommer att överleva upp till åtta veckor i lymfsystemet, där det kontinuerligt kommer att producera spikproteinet. Forskare ser bevis på att spikproteiner dyker upp i avfallsströmmar i oroväckande höga hastigheter.

 

Detta är vad som händer när du injicerar kroppen med en chimär modell av ett syntetiskt spikeprotein, och när den här typen av genterapi inte har testats ordentligt. Det visar sig att ingen vet hur länge varje vaccinerad individ som injiceras skulle tillverka patogenerna i sin kropp.

 

Varför finns det så höga koncentrationer av spikprotein i avfallsströmmar?

”Anledningen är väldigt enkel,” sa Martin. ”Den mänskliga organismen modifieras nu och den modifieras för att ständigt producera ett giftigt protein som är känt och planerat att skada mänskligheten.” (Relaterat:  Karen Kingston säger till Michele Swinick: Syftet med COVID-19-vaccinet är att vara ett verktyg för genetisk redigering – Brighteon.TV .)

 

 

Martin tillade att dessa proteiner är kända för att vara skadliga och är föremål för de biologiska och kemiska vapen, fördrag och lagar som har upprätthålls i USA. Dessa chimära virus var resultatet av avsiktlig manipulation av SARS-CoV-2, för att införliva nukleinsyror i viruset, vilket är olagligt.

 

Med det fjärde COVID-19-skottet som nu pågår i USA, talar Fauci om att eventuellt göra ytterligare en omgång av låsningar, och det verkar som att många amerikaner kommer att delta eftersom många har blivit hjärntvättade av de så kallade experterna.

 

SARS-CoV-2 chimära virus ett resultat av avsiktlig manipulation

SARS-CoV-2 chimära virus är ett resultat av all avsiktlig manipulation av viruset för att införliva nukleinsyror för SARS-CoV-2 virulensfaktorer. Detta visas faktiskt i tre sektioner av Code of Federal Regulations som omfattas av programmet för biologiska och toxinmedel som definieras i kapitel 18 US Code Section 178.

 

Som ett biologiskt agens omfattas det också av 18 US Code Section 175, eller förbudet mot biologiska vapen. Lagen säger att vad Big Pharma gör under ledning av Fauci är ett grovt brott som kan bestraffas med upp till 99 års fängelse och upp till 100 miljoner dollar per punkt.

 

Uttalandet från ”myndigheterna” är så grovt i frågan att det inte finns något behov av att hitta på en konspiration eftersom allt de gjorde spelades in och publicerades. Enligt Martin bryter de även mot lagar om kriminell konspiration och utpressning och har erkänt det.

 

Enligt anmälningar från vaccintillverkaren Pfizer, ”finns det inget aktuellt prejudikat för att en mRNA-baserad immunterapi, som den typ vi utvecklar, godkänns för försäljning av FDA [ Food and Drug Administration ], Europeiska kommissionen eller någon annan tillsynsmyndighet någon annanstans i världen.”

 

”Detta är inte ett folkhälsovaccin. Detta är ett datorgenererat syntetiskt chimärt alternativ till virulensfaktorn för SARS-CoV-2”, insisterade Martin.

 

”Detta är verkligheten som säger att vi utsätts för ett evigt beroende av en känd patogen och giftigt ämne. Och anledningen till att Anthony Fauci nu förespråkar för nästa omgång av boosters.” (Relaterat:  Drs. Peter Daszak och Anthony Fauci måste ARRESTAS, eftersom ny information dyker upp som dokumenterar planerad förbättring och implementering av coronaviruset .)

 

Samtidigt avslöjade dokument att zoologen Peter Daszak och hans medarbetare har planerat att släppa ut nanopartiklar som kan penetrera huden. Dessa partiklar innehåller ”nya chimära spikproteiner”  från fladdermuskoronavirus, som kan penetrera huden när de förstärks. Dokumenten avslöjade vidare att COVID-19 är mer än ett virus.

 

Det är ett biologiskt vapen som är strategiskt utvecklat och planerat för utplacering.

De planerade också att skapa chimära virus, genetiskt förbättrade för att lättare infektera människor, och begärde 14 miljoner dollar från Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) för att finansiera arbetet. DARPA tackade nej till ansökan.

Daszak är ordförande för EcoHealth Alliance, en ideell organisation som fick finansiering från Faucis National Institute of Allergy and Infectious Diseases för att studera fladdermuskoronavirus med forskare vid Wuhan Institute of Virology .

 

Följ  Vaccines.news för fler nyheter relaterade till vacciner mot coronavirus.

 

Se videon nedan för att veta hur en människokropp nu har blivit en biovapenfabrik själv .

 

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://citizens.news/605512.html

 

 

 

 

 

Korrupt FDA försöker förbjuda NAC, som avgiftar kroppen och avvärjer covid

På grund av hur effektivt det är mot Wuhan-coronaviruset (COVID-19) och förmodligen andra biovapen, är n-acetyl-cystein (NAC) i trådkorset för den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten (FDA), som försöker att förbjuda det.

 

En kraftfull antioxidant (du kan lära dig mer om det i en av våra tidigare artiklar ), NAC hjälper till att avgifta kroppen från skadliga föreningar, inklusive potentiellt spikproteiner som är associerade med Fauci Flu.

Den första fasen av avgiftning innebär att oxidera skadliga gifter för att bryta ner dem och föra dem genom kroppens avgiftningsvägar. Att konsumera mat som är rik på antioxidanter, såsom B-vitaminer, C-vitamin och magnesium, hjälper till att aktivera dessa vägar.

 

Den andra fasen av avgiftning innebär att faktiskt flytta de nedbrutna gifterna ut ur kroppen. Det är här NAC (och glutation, som tillverkas av NAC) kommer in i bilden.

 

”NAC är en selektiv immunsystemförstärkare och, som nämnts ovan, hjälper det till att ta bort fria radikaler, som bidrar till neurogenerativa sjukdomar och åldrande”, förklarar Alliance for Natural Health USA (ANH-USA).

 

”NAC är också en föregångare till glutation, en av kroppens viktigaste antioxidanter. Glutation spelar en avgörande roll för människors hälsa, särskilt vid avgiftning.”

 

Läs mer och sprid vidare

https://citizens.news/606211.html

 

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS / YTTERLIGARE MERA AV SYNNERLIGEN MYCKET STORT ALLMÄNT INTRESSE

MÅSTE SES VIDEOS, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK / ”VACCINERNA” / BIOVAPNEN DÖDAR GENERELLT OCH SYSTEMATISKT / ETT BIOVAPEN KRIG MOT MÄNSKLIGHETEN

 

Ändå tillåts det fortsätta, VARFÖR? Du förstår mer efter att satt dig in i fakta och bevis.

 

1100% ökning av antalet dödsfall i den amerikanska militären EN AMERIKANSK ADVOKAT TALAR UT

https://rumble.com/vxx24j-1100-increase-in-u.s.-military-deaths-us-lawyer-speaks-out.html

 

 

Vittnesmål från amerikanska senatens expertvittne uppger att det finns 410 000 oförklarade dödsfall hos amerikaner

Enligt ett vittnesmål från en expert i den amerikanska senaten finns det 410 000 oförklarliga dödsfall bland amerikaner. Uppgifter från försäkringsbolag visar en 40-procentig ökning av dödsfall bland personer under 64 år.

Detta är den värsta mörkläggningen i mänsklighetens historia.

https://rumble.com/vyxsmk-u.s.-senate-expert-witness-testimony-states-that-there-are-410000-unexplain.html

 

 

”Vacciner” levererar nyttolaster för massfolkmord och avhumanisering

https://rumble.com/vyv66n-vaccines-are-delivering-payloads-for-mass-genocide-and-dehumanization.html

 

 

Ännu mer FAKTA & BEVIS

Greg Reese – Pfizer söker godkännande för att injicera spädbarn med dödliga genterapiskott

https://rumble.com/vylyqm-greg-reese-pfizer-seeks-approval-to-inject-infants-with-deadly-gene-therapy.html

 

De ”vaccinerade” har en Bluetooth-adress

https://rumble.com/vym8qc-the-jabbed-have-a-bluetooth-address.html

 

Mänskliga hotspots – Chip Checker

https://rumble.com/vyxpb4-human-hotspots-chip-checker.html

 

Covid biovapen kan nu aerosoliseras

https://rumble.com/vyrpy5-covid-bio-weapons-can-now-be-aerosolized.html

 

 

 

I denna session, i detta vittnesmål, kan du själv höra, i slutet, när vittnesmålet är klart, advokat dr Reiner Fuellmich säga/utbrista om vad som framkommer/framkommit DET HÄR ÄR HELT OTROLIGT! Du förstår varför efter att sett hela detta vittnesmål.

Session 97 Open Secrets – Todd Callender

https://odysee.com/@BacktoBasics:e/97-Offene-Geheimnisse-Original—Todd-Callender:6

 

 

Noteras särskilt;

”ENVAR HAR RÄTT TILL ÅSIKTSFRIHET OCH YTTRANDEFRIHET. DENNA RÄTT INNEFATTAR FRIHET FÖR ENVAR ATT UTAN INGRIPANDEN HYSA ÅSIKTER OCH FRIHET ATT SÖKA, MOTTAGA OCH SPRIDA UPPLYSNINGAR OCH TANKAR GENOM VARJE SLAGS UTTRYCKSMEDEL OCH UTAN HÄNSYN TILL GRÄNSER.”

FN:S DEKLARATION OM DE MÄNSKLIGA RÄTTIGHETERNA, ARTIKEL 19

 

 

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

Se videos som under snart 2 års tid publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

 

 

MÅSTE SES VIDEO, se denna video, med svensk text,

och sprid den vidare i alla dina nätverk, för uppenbart är att nationen Sveriges FOLK & BARN  som synes inte alls kan lita på staten Sverige, du förstår strax mer, se videon, ca 22 minuter. Maskinöversättning, citat

 

Videon nedan visar att experiment med hjärnimplantat som kan styra beteende har funnits sedan 40-talet.

 

Det är nu uppenbart att det verkliga syftet med de COVID ”VACCINATIONERNA” är att kontrollera hjärnan…

 

DOKUMENTÄRFILM OM DATORHJÄRNOR – DATORHJÄRNOR

 

 

Maskinöversättning

 

Dokumentären Computerbrains handlar om superdatorer och våra hjärnor.

 

Det ger en bild av professor Norbert Wiener som introducerade vår digitala tidsålder – och hans död vid Vetenskapsakademien i Stockholm, Sverige. Filmen avslöjar ett mänskligt och politiskt hot som har utvecklats bakom sekretess.

 

Det här är filmen om interaktion mellan hjärna och dator, mind control eller de moderna metoderna för hjärnforskning. Filmen avslöjar den dolda implantationen av elektroder och sändare på sjukhus och Stockholms polisförvar, som de professorer och statliga tjänstemän som intygar övergrepp på interner. Det avslöjar Svenska Statsrapporter som säger att vi är på väg att bli en polisstat, och det fortsätter med samma metoder internationellt. Filmen är baserad på starka fakta, och den förändrar uppfattningen i vårt nuvarande samhälle. 21 minuter lång.

 

VIDEON FINNS HÄR ATT SE, NÅGON KAN SÄKERT OCKSÅ LÄGGA UPP DEN PÅ RUMBLE & BRIGHTEON, där den inte kan censureras.

https://www.bitchute.com/video/mizin293WbO1/

 

https://www.youtube.com/watch?v=3MBvUqX8CDE

 

 

 

HUR LÅNGT tills världen inleder mordrättegångar i Nürnberg-stil för de onda vetenskapsmännen på Moderna, Pfizer och J&J som skapade de dödliga Covid-sprutorna? (op-ed)

https://www.naturalnews.com/2022-03-28-how-long-until-nuremberg-style-murder-trials-scientists-moderna-pfizer-jj.html

 

Hur många människor har Covid-19-vaccinerna faktiskt dödat?

https://dailyexpose.uk/2022/03/30/how-many-people-have-the-covid-19-vaccines-actually-killed/

 

Covid-vaccinforskare, whistleblower säger att han erbjöds 1 miljon dollar muta av Pfizer för att hålla tyst

https://citizens.news/603688.html

 

 

 

 

PÅMINNELSE TILL ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

 

Påminner alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE återigen om ex officio principen

Citat

Ex officio

Ex officio innebär att en myndighet eller domstol ska beakta något på eget initiativ, dvs. utan att part yrkat eller begärt det.

https://lagen.nu/begrepp/Ex_officio

 

 

 

OBS MYCKET VIKTIG INFORMATION OCH UPPLYSNING, läs hela artikeln

Se intervjun med Dr. Astrid Stuckelberger om WHO:s pandemic Treaty Issues

https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/03/pandemic-treaty/45591/

 

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu