• Arkiv

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN — OM BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN 2022 04 26

 

 

SVERIGES RIKSDAG; Varför BESKYDDAR SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier och alla riksdagsledamöter det största och värsta BEDRÄGERIET i mänsklighetens historia? 2022 04 26

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 04 26 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 337

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

Länken till massutskicket 2022-04-25 finner du här nedan

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/04/26/planerat-overlagt-mord-brott-mot-manskligheten-om-biovapen-kriget-mot-manskligheten-2022-04-25/

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 337

 

 

ÄR DET NAZISTER SOM STYR SVERIGE?

VAD ÄR NURNBERG KODEN? VAD ÄR BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN? VAD ÄR PLANERAT ÖVERLAGT MORD?

 

 

 

Midazolam användes för att i förtid avsluta livet för tusentals som du fick höra hade dött av Covid-19; och vi kan bevisa det…

Du läser mer i dagens massutskick och sprid vidare

 

 

 

 

Trippel ”vaccinerade” löper nu upp till 5 gånger större risk att smittas av Covid-19 än ovaccinerade när ”vaccinernas” effektivitet sjunker till MINUS-391%.

https://dailyexpose.uk/2022/04/25/triple-vaccinated-5x-more-likely-infected-with-covid-than-unvaccinated/

 

 

 

 

Ukraina är i princip en nation som levererar biologiska vapen till Nato.

”Det har nu bekräftats och visat att det amerikanska  försvarsdepartementet och dess dotterbolag DTRA finansierar biologiska och vetenskapliga forskningsprojekt för offshoreförsvar”, rapporterade Daily Exposé .

Du läser mer i dagens massutskick och sprid vidare

 

 

 

Det råder ingen tvekan om att SARS CoV 2 (som orsakar Covid-19) är konstgjord, eftersom viruset har ett dubbelt CGG-kodon Furin-klyvningsställe som inte förekommer i något naturligt virus.

När man tänker på hur mycket pengar de har fått från den amerikanska regeringen ser man vem som verkligen leder det här laget.

När man tänker på antalet biolabb som upptäckts i Ukraina ser man hur allvarligt den amerikanska regeringen tar forskning om biovapen. 

Du läser mer i dagens massutskick och sprid vidare

 

 

 

 

Analyserar risken för ett 5G-aktiverat biovapen

I dagens Situationsuppdatering-podcast analyserar jag påståendet om 5G-aktiverade biovapen som härrör från ”injicerad teknologi” via ”vaccinerna” omslagsberättelse.

Du läser mer i dagens massutskick och sprid vidare

 

 

 

Varför undanhåller och underlåter Sveriges riksdags alla ledamöter, och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, DEBATTEN om PCR BEDRÄGERIET / Brott Mot Mänskligheten och de sk ”VACCINERNA”, som uppenbart är biovapen, och därmed biovapen krig  mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

Vem/vilka ska opartiskt, sakligt, objektivt och proportionerligt BESKYDDA nationen Sveriges FOLK & BARN mot detta biovapen krig med de sk ”vaccinerna”/biovapen, som bevisligen är producerade i biovapenlab., som påvisats tidigare och som återigen påvisas i dagens massutskick, om DEBATTEN i Sveriges riksdag undanhålls och underlåts nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

 

SS / STATEN SVERIGE

VÄLKOMMEN TILL DET SUPERKORRUPTA SVERIGE DÄR DEMOKRATI & RÄTTSSÄKERHET UNDANHÅLLS & UNDERLÅTS NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

 

 

PÅMINNELSE TILL ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

Påminner alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE återigen om ex officio principen

Citat

Ex officio

Ex officio innebär att en myndighet eller domstol ska beakta något på eget initiativ, dvs. utan att part yrkat eller begärt det.

https://lagen.nu/begrepp/Ex_officio

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

2022-04-26

 

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

 

 

Riksdagsledamot Roger Richthoff, partilös/oberoende, som ska vara opartisk, saklig och objektiv, och FÖRSVARA NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN mot biovapen kriget med de sk ”vaccinerna”

 

 

 

 

Bästa riksdagsledamot Roger Richthoff, oberoende/partilös, ta ditt ansvar, värna om nationen Sveriges FOLK & BARN

 

Var är DEBATTEN om de sk ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN och därmed BIOVAPENKRIGET och PLANERAT ÖVERLAGT MORD mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Bildkälla, och läs mer om riksdagsledamot Roger Richthoff

https://www.tellerreport.com/news/2022-03-30-richthoff-(sd)-is-forced-to-leave-the-defense-committee.HkxouynW7c.html

 

 

ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER MED FLERA MEDLÖPARE

Varför BESKYDDAR Sveriges regering, Sveriges riksdag, Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner/fd landsting, ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE och SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA / TT TELEGRAMBYRÅ och stora delar av fria alternativa internetmedia det värsta och största BEDRÄGERIET i världshistorien mot mänskligheten? 

 

Alltså varför BESKYDDAR dessa ovan DELGIVNA det världsomspännande globalistiska PCR TESTBEDRÄGERIET och därmed Brott Mot Mänskligheten / Planerat Överlagt Mord med de sk ”vaccinerna”, GENTERAPI INJEKTIONER/BIOVAPEN, mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

 

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i PCR TESTBEDRÄGERIET/ Brott Mot Mänskligheten / Planerat Överlagt Mord med mera, varje enskild riksdagsledamot äger bevisbördan att bevisa det motsatta gentemot nationen Sveriges FOLK & BARN

 

Vad vet världen/mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN utifrån FAKTA & BEVIS som över tid( ca 2 år) inhämtats från världskända spetsspecialist sakkunniga opartiska, sakliga och objektiva synnerligen KOMPETENTA med synnerligen högsta TROVÄRDIGHET, och redovisats fortlöpande om i stor skala i massutskicken över tid och finns diariefört och registrerat av registrator hos Socialdepartementet, här redogöres om detta återigen av advokat dr Reiner Fuellmich, som är en del av det världskända teamet i Corona Investigative Committee

Du läser mer i denna sak i massutskicket.

 

 

Var är DEBATTEN om de sk ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN och därmed BIOVAPENKRIGET och PLANERAT ÖVERLAGT MORD mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN ÄR NOTORISKT FAKTUM

 

 

 

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ FAKTA & BEVIS

 

Publicerat 2022-04-25 Det sprider sig över hela världen, nu publicerat i USA, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta dela ur artikeln, maskinöversättning, citat

Det råder ingen tvekan om att SARS CoV 2 (som orsakar Covid-19) är människan. Här är bevisen…

Den amerikanska regeringen finansierade Peter Daszaks ECO Health Alliance med 61 491 183 dollar för att ta fram nya coronavirus som är smittsamma för människor.

 

Den finansierar också direkt eller indirekt Wuhan Institute of Virology med 7,4 miljoner dollar för att ta fram nya coronavirus som är smittsamma för människor.

 

Samtidigt finansierade National Institute of Allergy and Infectious Diseases Ralph Baric med 46 958 414 dollar för att ta fram nya coronavirus som är smittsamma för människor.

 

Det råder ingen tvekan om att SARS CoV 2 (som orsakar Covid-19) är konstgjord, eftersom viruset har ett dubbelt CGG-kodon Furin-klyvningsställe som inte förekommer i något naturligt virus.

 

När man tänker på hur mycket pengar de har fått från den amerikanska regeringen ser man vem som verkligen leder det här laget.

 

När man tänker på antalet biolabb som upptäckts i Ukraina ser man hur allvarligt den amerikanska regeringen tar forskning om biovapen. 

 

Vad jag vill säga är att de USA-finansierade biolaboratorierna inte var belägna i Ukraina för att rikta in sig på genetiska ryssar enligt min åsikt. För det första tror jag inte att mänskligheten har den förmågan ännu (tack och lov). Och för det andra har ryssarna utvecklat sina egna vacciner, vilket innebär att de förnekar sin marknad för mardrömsgruppen ovan. Och för det tredje, även om ett virus skulle kunna utformas som företrädesvis riktade sig mot vissa aspekter av ett typiskt ryskt genom, skulle det utgöra ett krigsbrott mot varje nation. Eftersom genetiska ryssar inte bara bor i Ryssland och inte bara är ryska medborgare.

 

De lever över hela världen i stort antal i alla länder. Ett sådant vapen skulle innebära ett universellt världskrig så fort det släpptes ut. Jag tror att dessa laboratorier fanns i Ukraina för att främja den globalistiska agendan.

 

När de släpper nästa patogen kanske de skulle skylla på Ryssland i stället för Kina? Eller kanske bara erkänna att det var USA som gjorde det. Vad globalisterna än tror kommer att orsaka mest skada på det system som de försöker förstöra, eller ska jag säga återställa, för att kunna bygga upp ett bättre system igen.

 

 

LÄS HELA ARTIKELN, SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://citizens.news/612648.html

 

 

 

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ FAKTA & BEVIS

 

Publicerat 2022-04-25 Det sprider sig över hela världen, nu publicerat i USA, läs hela artikeln, se videon, lyssna på podden och sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta dela ur artikeln, maskinöversättning, citat

Covid- ”vaccin” installerade Marburg-”nyttoladdningar” i mänskliga offer; 5G-sändningssignalen kommer att aktivera biovapnet och utlösa nästa pandemi.

 

Om du tittar på följande intervjuvideo från 15:00 – 18:00 får du den mest relevanta delen av informationen, där Callender förklarar vad han tror kommer:

 

I sin intervju med Prather säger Callender att han tror att personer som injicerats med mRNA-”vacciner” (som egentligen inte är vacciner) faktiskt installerades med nanoteknik som bär chimära virusnyttolaster som kan innehålla delar av Marburg-viruset. 

 

Enligt Callender kommer en sändning från 5G-celltorn på 18 MHz, för en specifik varaktighet och sekvens, att få drabbade celler att spricka, vilket släpper lös Marburgs nyttolast biovapen i blodet på dem som tog mRNA-injektionerna.

 

 

Användningen av externa signaler för att styra neurala implantat med nanoteknik är väl beskriven i patent och medicinsk litteratur

 

Det är också lätt att bekräfta att modern medicinsk vetenskap har kört många medicinska experiment med att använda externa elektromagnetiska fält för att kontrollera nanotrådsneurologiska implantat hos däggdjur. Slå upp forskningen om Super Paramagnetic Iron-Oxide Nanopartiklar (SPIONs), eller ”Magneto” nanopartiklar som används i mössexperiment. Se den här historien från 2021: Grafenbaserad ”neuromodulations”-teknik är VERKLIG: Pressmeddelande från INBRAIN Neuroelectronics beskriver hjärnkontrollerande biokretsar med hjälp av AI-driven grafen .

 

Eller kolla in de många patenten från Dr. Charles Lieber, så kommer du att upptäcka ett djupt kaninhål av exotisk teknologi som beskriver nanostruktur-neurologiska implantat med självmonterande kretsar som kan samverka med mänsklig biologi. Se min artikel och podcast, ” Harvard-forskaren Dr. Charles Lieber, nanotrådar, DoD, CCP, Wuhan, covid, 5G, kolnanorör (CNT), militära vacciner, SpFN Spike Ferritin Nanopartiklar och mer .”

 

Inget av det är science fiction. Allt är vetenskap FAKTA, vilket framgår av USPTO:s (patentbyråns) register. Här är en ofullständig lista över patent från Dr. Charles Lieber, som börjar med USPTO-patentnumret och sedan titeln för varje patent:

 

Analyserar risken för ett 5G-aktiverat biovapen

I dagens Situationsuppdatering-podcast analyserar jag påståendet om 5G-aktiverade biovapen som härrör från ”injicerad teknologi” via ”vaccinerna” omslagsberättelse.

 

 

SE VIDEON, LÄS HELA ARTIKELN, LYSSNA PÅ PODDEN, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://citizens.news/613517.html

 

 

 

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ FAKTA & BEVIS

 

Publicerat 2022-04-25 Det sprider sig över hela världen, nu publicerat i USA, läs hela artikeln, och sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta dela ur artikeln, maskinöversättning, citat

 

Ukraina är i princip en nation som levererar biologiska vapen till Nato.

 

”Det har nu bekräftats och visat att det amerikanska  försvarsdepartementet och dess dotterbolag DTRA finansierar biologiska och vetenskapliga forskningsprojekt för offshoreförsvar”, rapporterade Daily Exposé .

 

Tyskland har i det tysta skickat miljarder till Ukraina under åren

Som en liten bakgrund till deras förhållande har Tyskland och Ukraina varit i partnerskap ett bra tag nu. Tyskland är Ukrainas största civila bilaterala givare med betalningar som når någonstans i närheten av 220 miljoner dollar – jämförelsevis bidrog USA med cirka 200 miljoner dollar.

 

Tyskland bidrar också till verksamheten i Ukraina via Europeiska unionen (EU).

Mellan 2018 och 2019 gav Tyskland det största bidraget till Ukraina på 400 miljoner euro (cirka 432 miljoner dollar) genom EU.

 

Sedan 2014 har Tyskland också finansierat Ukrainas politiska och ekonomiska ”omvandling” till cirka 771 miljoner euro (mer än 832 miljoner dollar), med ytterligare 96,5 miljoner euro (mer än 104 miljoner dollar) i nya åtaganden som utlovades förra hösten under mellanstatliga förhandlingar.

 

”Till ovanstående finns ett lånegarantisystem med ett totalt värde av 500 miljoner euro (cirka 542 miljoner dollar) som lanserades av den tyska regeringen 2014″, tillade Exposé .

 

”Tyskland har också stött Ukrainas militärsjukvård. Sedan 2014 har Tysklands militära medicinska donationer varit mer än 13 miljoner euro. Och Tyskland finansierar ett utplacerbart fältsjukhus med en upphandlingskostnad på 5,3 miljoner euro (cirka 5,7 miljoner dollar), plus en utbildningskomponent, med ett beräknat leveransdatum i februari/mars 2022.”

 

Under 2013 lanserade det tyska federala utrikeskontoret ”Tyskt partnerskapsprogram för excellens inom biologisk och hälsosäkerhet” som från början var tänkt att pågå i bara tre år, men som förlängdes till 2022 under det tyska biosäkerhetsprogrammet.

 

Det uttalade syftet med detta program är att minska biologiska säkerhetsrisker och förbättra biosäkerheten. Namnen som är involverade i programmet och detaljerna som har avslöjats pekar dock på att programmet handlar mer om att skapa fler biovapen, inte att mildra befintliga.

 

Nu vet vi åtminstone en av anledningarna till att Deep State hatar den ryske presidenten Vladmir Putin i den grad som de gör: han avslöjar deras massiva biovapenoperationer, som innebär förräderi och brott mot mänskligheten.

 

https://citizens.news/611590.html

 

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

Publicerat 2022-04-25 citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, maskinöversättning, citat

Trippel ”vaccinerade” löper nu upp till 5 gånger större risk att smittas av Covid-19 än ovaccinerade när ”vaccinernas” effektivitet sjunker till MINUS-391%.

https://dailyexpose.uk/2022/04/25/triple-vaccinated-5x-more-likely-infected-with-covid-than-unvaccinated/

 

 

 

 

 

Publicerat 2022-04-22 citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, SE VIDEOINTERVJUN, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, maskinöversättning, citat

Pfizer FULLSTÄNDIGT MEDVETEN om farorna med sitt mRNA COVID-vaccin

Författaren och före detta presidentkampanjrådgivaren Naomi Wolf hävdade att Pfizer var fullt medveten om farorna som följde med dess Wuhan coronavirus (COVID-19) ”vaccin”.

https://citizens.news/612748.html

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

PLANERAT ÖVERLAGT MORD, INTE BARA I SVERIGE

 

ÄVEN HÄR, SE ARTIKELN HÄR NEDAN, ALLTSÅ PLANERAT OCH ÖVERLAGT MORD, GENERELLT & SYSTEMATISK INOM SKOLMEDICINEN, GLOBALT & NATIONELLT

 

DVS. ORGANISERAT GLOBALT & NATIONELLT, EN KRIMINELL SKADAR & DÖDAR VERKSAMHET I MAFFIAN INOM SKOLMEDICINEN, GLOBALT & NATIONELLT.

 

ALLTSÅ SOM I ETT KONCENTRATIONS LÄGER UNDER NAZIST TIDEN, DVS. BROTT MOT MÄNSKLIGHET MED SK ”MEDICINER”, SE I DEN DELEN NURNBERG KONVENTIONEN!

 

 

Publicerat 2022-04-23 citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, maskinöversättning, citat

Midazolam användes för att i förtid avsluta livet för tusentals som du fick höra hade dött av Covid-19; och vi kan bevisa det…

Ovanstående utbyte ägde rum i ett parlamentariskt utskottsmöte den 17 april 2020 mellan Matt Hancock och Dr Evans, som är en konservativ parlamentsledamot.

 

Följande är ett utdrag från en artikel som bekräftar att Storbritannien köpte Midazolam för två år i mars 2020 och ville köpa mycket mer

 

Leveranser av det lugnande medlet midazolam har omdirigerats från Frankrike som en ”försiktighetsåtgärd” för att mildra potentiella brister i NHS orsakade av COVID-19, har Department of Health and Social Care (DHSC) sagt till The Pharmaceutical Journal.

 

En talesperson från Accord Healthcare, en av fem tillverkare av läkemedlet, sa till The Pharmaceutical Journal att man måste få myndighetsgodkännande för att sälja franskmärkta leveranser av midazolam-injektion till NHS, efter att redan ha sålt två års lager till Storbritannien grossister ”på begäran av NHS” i mars 2020.

DHSC sa att begäran om extra lager var en del av ”nationella ansträngningar för att svara på coronavirusutbrottet”, som inkluderade försiktighetsåtgärder ”för att minska sannolikheten för framtida brister”.

 

Varför i hela friden skulle Storbritannien behöva köpa Midazolam för två år, ett läkemedel förknippat med andningsdämpning och andningsstillestånd, för att behandla en sjukdom som orsakar andningsdämpning och andningsstillestånd?

 

Kan du se motsättningarna här? En policy som har funnits innan den påstådda uppkomsten av Covid-19 säger tydligt att midazolam kan användas för sedering, dock bör dosen minskas till 0,5 mg hos äldre eller sjuka på grund av möjliga biverkningar som inkluderar hjärt-respiratorisk depression, och extrem försiktighet bör iakttas vid administrering av midazolam till patienter som lider av luftvägssjukdom.

 

Men bevisen tyder på att du i verkligheten beordrades att stanna hemma, för att skydda NHS, så att de i förtid kunde avsluta livet för äldre och utsatta och berätta att de var Covid-dödsfall.

Midazolam. Det borde vara ordet som finns på allas läppar. Vi är säkra på att det blir det nu.

https://dailyexpose.uk/2022/04/23/you-gave-up-twp-years-life-midazolam-covid-lie/

 

 

 

 

”VACCINERNA”/ BIOVAPEN /PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

NOTERAS SÄRSKILT

Har du annan uppfattning vänd dig med största förtroende och dina BEVIS till advokat dr Reiner Fuellmich och därmed alla de spetsspecialist sakkunniga från hela världen som har KOMPETENS som inte existerar i Sverige, och är synnerligen högst TROVÄRDIGA opartiska, sakliga och objektiva, som värnar om mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN

 

 

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

Se videos som under snart 2 års tid publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu