• Arkiv

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN — OM BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN 2022 05 04

 

 

SVERIGES RIKSDAG; Varför BESKYDDAR SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier och alla riksdagsledamöter det största och värsta BEDRÄGERIET i mänsklighetens historia? 2022 05 04

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 05 04 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 341

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 341

 

Beskyddar kulturen och tystnadskulturen inom Sveriges riksdag är viktigare än att DEBATTERA PCR TESTBEDRÄGERIET med mera, eller hur Roger Richthoff?

PCR TEST BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN  Falska data: 465 miljoner så kallade ”Bekräftade Covid-19-fall”   DET ÄR ETT BEDRÄGERI. DET VAR INGEN PANDEMI DEN 11 MARS 2020

 

Bästa riksdagsledamot Roger Richthoff

Bästa riksdagsman Roger Richthoff du har ingen partipiska hängande över dig, du är riksdagsman och politiker, som avlönas av nationen Sveriges FOLK, varför säkerställer du inte att försvara och stå upp för nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Utifrån PCR BEDRÄGERIET så konstateras det bästa riksdagsledamot Roger Richthoff att FAKTA & BEVIS är övertydliga, det kan du läsa dig till om återigen i dagens massutskick.

 

Du kan om du vill bästa riksdagsman Roger Richthoff fortsätta att BESKYDDA det största och värsta BEDRÄGERIET i mänsklighetens historia nämligen PCR TEST BEDRÄGERIET, men det innebär och får såklart effekten att TYSTNADSKULTUREN i Sveriges riksdag bibehålls och säkerställs.

 

Du kan som svensk riksdagsledamot Roger Richthoff göra skillnad och bryta helt med den svenska TYSTNADSKULTUREN  & BESKYDDARKULTUREN.

Och därmed vara en förebild för Sveriges och världen alla politiker, du förstår ännu mera efter dagens massutskick som innefattar FAKTA & BEVIS bl.a. om PCR TEST BEDRÄGERIET. Alltså som är grunden till PANDEMI BEDRÄGERIET som fått effekten med de sk ”vaccinerna”/ biovapen, som bevisligen i skolmedicinsk skadar och dödar verksamhet systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN.

Skolmedicinen globalt och nationellt går hand i hand med den KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin, ingen av dessa existerar utan varandra, och nationellt inom Sverige är denna skadar och dödar verksamhet fullt ut finansierad av skattebetalarna.

Skolmedicinen och den kriminella maffian vaccin/läkemedelsindustrin tillsammans med politikerna är uppenbart delaktiga i en skadar och dödar verksamhet som aldrig tidigare i historien skådats, det värsta som hänt mot mänskligheten i världshistorien, alltså utifrån fakta och bevis.

 

Läs hela artiklarna, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur flera artiklar, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK bästa riksdagsledamot Roger Richthoff. Kom särskilt ihåg; ca 1 % av skadar och dödar ”vaccinernas” effekter inrapporteras, allmänt känt, ta med det i det som DU idag får information och upplysning om i massutskicket

 

Citat

 

 

CHOCKERANDE – 44 000 döda och 4,2 miljoner skadade på grund av covid-19- ”vaccination” i hela Europa

Den senaste uppdateringen av den europeiska databasen över biverkningar av läkemedel avslöjar att det har rapporterats 4,2 miljoner skador som biverkningar av Covid-19-injektioner fram till den 23 april 2022, inklusive 43 898 dödsfall.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://dailyexpose.uk/2022/04/30/44k-dead-covid-vaccination-europe/

 

 

Studie finner Covid-19- ”vaccination” ökar risken att drabbas av en stroke med 11 361 %

Stroke är en sjukdom som påverkar artärerna som leder till och inuti hjärnan. Det är dödsorsaken nr 5 och en ledande orsak till funktionshinder i USA.

 

Men det ser ut som om sjukdomen kan vara på uppgång tack vare de experimentella Covid-19-injektionerna eftersom en studie av VAERS-data har avslöjat att per antal administrerade doser är ”stroke” 115x / 11 361 % mer sannolikt att drabbas som en biverkningar på Covid-19-vaccinerna än influensavaccinerna.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://dailyexpose.uk/2022/05/02/study-covid-vaccines-increase-risk-stroke-11361percent/

 

 

 

CDC-studie finner Covid-19- ”vaccination” ökar risken att drabbas av autoimmun sjukdom myokardit med 13 200 %

En studie utförd av US Centers for Disease Control och Food and Drug Administration har visat att risken för myokardit efter mRNA COVID-vaccination är cirka 133 gånger större än bakgrundsrisken i befolkningen .

 

Detta innebär Covid-vaccination ökar risken att drabbas av myokardit, en autoimmun sjukdom som orsakar inflammation i hjärtat, med 13 200 %.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://dailyexpose.uk/2022/05/01/cdc-study-covid-vaccine-risk-myocarditis-13200percent/

 

 

 

Studie finner Covid-19- ”vaccination” ökar risken för död med minst 4800 %

En studie av officiella amerikanska myndigheters data som jämför antalet administrerade doser med antalet biverkningar som officiellt rapporterats har funnit att Covid-19-injektionerna är minst 49x / 4 800 % dödligare än influensavaccinerna.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://dailyexpose.uk/2022/04/30/study-covid-vaccines-risk-death-4800percent/

 

 

 

Studie finner Covid-19 ”Vaccination” ökar risken att drabbas av missfall med 1517%

En studie av data som hittats i USA:s rapporteringssystem för vaccinbiverkningar har avslöjat att Covid-19-injektionerna per antal administrerade doser är minst 16 gånger / 1 517 % mer sannolikt att orsaka en gravid kvinna att drabbas av ett missfall än influensainjektion.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://dailyexpose.uk/2022/04/30/study-covid-vaccines-increase-risk-miscarriage-1517percent/

 

 

 

Bästa riksdagsledamot Roger Richthoff du kan lyfta debatten utifrån FAKTA & BEVIS i Sveriges riksdag, har du samvete att inte göra det bästa riksdagsledamot Roger Richthoff? Är den svenska riksdagskulturen och BESKYDDAR och TYSTNADSKULTUREN viktigare är DEBATTEN det är en direkt fråga till dig som nationen Sveriges FOLK & BARN är berättigade till ett svar från dig bästa riksdagsledamot Roger Richfhoff.

 

 

 

”VACCINERNA”/ BIOVAPEN /PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Är Sveriges riksdags alla politiska partier och därmed alla riksdagsledamöter avlönande av den KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin? Är Sveriges regering och Sveriges riksdag en del av den globalistiska KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin?

 

 

 

 

PÅMINNELSE TILL ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

Påminner alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE återigen om ex officio principen

Citat

Ex officio

Ex officio innebär att en myndighet eller domstol ska beakta något på eget initiativ, dvs. utan att part yrkat eller begärt det.

https://lagen.nu/begrepp/Ex_officio

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

2022-05-04

 

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i PCR TEST BEDRÄGERIET/ Brott Mot Mänskligheten / Planerat Överlagt Mord med mera, varje enskild riksdagsledamot äger bevisbördan att bevisa det motsatta gentemot nationen Sveriges FOLK & BARN

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN,

som uppenbart beskyddas av SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier, och därmed av varje enskild riksdagsledamot, som inte gjort något alls för att STOPPA DE SK ”VACCINERNA”/ PRODUCERADE BIOVAPEN, ett biovapen krig mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

 

 

 

”VACCINERNA”/ BIOVAPEN /PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Är Sveriges riksdags alla politiska partier och därmed alla riksdagsledamöter avlönande av den KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin? Är Sveriges regering och Sveriges riksdag en del av den globalistiska KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin?

 

 

 

 

 

ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE SKA SÅKLART MYCKET NOGSAMT TA TILL SIG FAKTA & BEVIS

 

Det kom ett mail/tips med en länk till en video, DU får del av denna video, sprid den vidare, för videon är uppenbart mycket allmänbildande, maskinöversättning, citat

CIA: 70 år i Ukraina (utdrag ur, The CIA As Organized Crime av Doug Valentine)

Ett nio minuters avsnitt från del 2 av Doug Valentines The CIA As Organized Crime. I 70 år har CIA arbetat för att undergräva och ockupera Ukraina för att få ner Ryssland med hjälp av sådant som paramilitärer, högerextrema nazistiska grupper, korrupta politiker och affärsmän, kupper och krigföring i den östra Ukraina regionen Donbass.

SE VIDEON, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=AqJZP6FFXWQ&cbrd=1

 

 

 

Mycket allmänbildande, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Erkänd tysk journalist avslöjar hur västmedia styrs av underrättelsetjänster och finansintressen

Udo Ulfkotte är att beteckna som medievärldens Snowden. Han är en prisad journalist och var tidigare redaktör på en av Tysklands största dagstidningar “Frankfurter Allgemeine Zeitung” där han arbetat i 17 år. Han var rådgivare till den tidigare förbundskanslern Helmut Kohl. Nu avslöjar han att alla större mainstream-medier i väst är köpta och kontrollerade av industriella finansintressen, politik och underrättelsetjänster som tex CIA.

SE VIDEON OCH LÄS HELA ARTIKELN

https://newsvoice.se/2014/10/erkand-tysk-journalist-avslojar-hur-vastmedia-styrs-av-underrattelsetjanster-och-finansintressen/

 

 

 

Läs hela artikeln och sprid vidare, citat

Påven: Nato kan ha provocerat fram kriget

Påve Franciskus menar nu att Nato kan ha provocerat fram den ryska invasionen av Ukraina, säger han i Corriere Della Sera.

Det är i en exklusiv intervju med den italienska tidningen Corriere Della Sera som påve Franciskus menar att Natos expansion kan ha provocerat fram det ryska anfallet mot Ukraina.

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://nyheter.swebbtv.se/paven-nato-kan-ha-provocerat-fram-kriget/

 

 

 

ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE SKA SÅKLART MYCKET NOGSAMT TA TILL SIG FAKTA & BEVIS

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ FOLKMORD/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ CORONA BEDRÄGERIET/ ”VACCINERNA” / BIOVAPEN & BIOVAPEN KRIG MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

Mycket viktiga artiklar, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artiklarna, citat

Hur många människor har mördats av COVID-19-injektion?

Din regering kommer inte att berätta om dessa faror – de tror inte på fullt informerat samtycke när det gäller ”vacciner”.

 

Faktum är att de flesta regeringar nu gör allt de kan för att säkerställa att all kritik av ”vacciner” förbjuds.

 

Beroende på var du bor är det, eller kommer snart att bli, olagligt att ens nämna att ”vacciner” kanske inte alltid fungerar eller kan göra dig sjuk.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/05/03/how-many-have-been-murdered-by-covid-injection/

 

 

 

 

 

ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE SKA SÅKLART MYCKET NOGSAMT TA TILL SIG FAKTA & BEVIS

 

 

FAKTA OCH BEVIS; PLANERAT ÖVERLAG MORD/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ ”VACCINERNA” BIOVAPEN I ETT BIOVAPEN KRIG MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Tror du att Sveriges regering och deras medlöpare i Sveriges riksdag, dvs. alla politiska partierna och därmed alla riksdagsledamöter, tillsammans med SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA / TT TELEGRAMBYRÅ och stora delar av fria internet media kommer delge dig om sanningen och verkligheten om de sk ”vaccinerna”? Tror DU att dessa värnar om mänskligheten, läs detta och sprid vidare i alla dina nätverk, se flera videos i artikeln, citat

 

Vetenskaplig studie bekräftar att Pfizers COVID-”vaccin” förändrar mänskligt DNA

En svensk studie har visat och bekräftat att mRNA i Pfizer/BioNTech Covid-injektioner infiltrerar celler och transkriberar sitt budskap till mänskligt DNA inom 6 timmar, vilket förändrar vårt eget DNA.

 

En tidigare studie publicerad i oktober 2021 från Sverige fann att spikproteinet kommer in i våra cellkärnor och försämrar mekanismen som våra celler har för att reparera skadat DNA. Vi har tagit med den här studien här eftersom The Highwire gjorde en lättförståelig video som förklarar den, inklusive grafik, och därför är den en bra utgångspunkt för att hjälpa dig förstå betydelsen av den senaste studien från Sverige.

 

 

”Vår studie visar att [Pfizers mRNA-injektion] … kan omvänt transkriberas till DNA … och detta kan ge upphov till oro om [injektions]-härlett DNA kan integreras i värdgenomet och påverka integriteten av genomiskt DNA, vilket kan potentiellt förmedla genotoxiska biverkningar.”

 

Uppsatsen avslutar: ”Vår studie är den första in vitro-studien om effekten av Covid-19 mRNA-vaccin BNT162b2 på mänsklig levercellinje. Vi presenterar bevis på snabbt inträde av BNT162b2 i cellerna och efterföljande intracellulär omvänd transkription av BNT162b2 mRNA till DNA.

 

Med hänvisning till studien twittrade Dr. Peter McCullough : ”Alden et al, Lunds universitet, Sverige, bekräftar en av våra värsta farhågor. Det exogena [extracellulära] genetiska materialet som kodar för det farliga Spike Proteinet transkriberas omvänt till det mänskliga genomet; möjligt långsiktigt konstitutivt uttryck / syntes av sjukdomsfrämjande / dödlig Spike.”

 

Var detta planen hela tiden?

För att svara på frågan om detta har varit planerat, nedan följer ett urval av utdrag från ökända individer angående genredigering, med deras egna ord. Inga ytterligare kommentarer behövs, dessa utdrag talar för sig själva, du bestämmer.

 

I en intervju med Charlie Rose sa Klaus Schwab: ”Du ser skillnaden med denna fjärde industriella revolution är att den inte förändrar vad du gör, den förändrar dig. Om du tar genetisk redigering, bara som exempel, är det du som förändras. Och naturligtvis har detta en stor inverkan på din identitet.”

 

 

LÄS MER, SE VIDEOS OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/05/03/study-pfizer-covid-vaccine-alters-dna/

 

 

 

 

 

 

ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE SKA SÅKLART MYCKET NOGSAMT TA TILL SIG FAKTA & BEVIS

 

 

PCR BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / ”VACCINERNA” BIOVAPEN I BIOVAPEN KRIG MOT MÄNSKLIGHETEN

 

FAKTA & BEVIS

 

Läs hela artikeln, se videos, sprid vidare i alla dina nätverk

Covid är den största lögnen i världens historia och professor Michel Chossudovsky bevisar det

 

Hela databasen över ”Covid-19 bekräftade fall” är ogiltig

Mediernas desinformation har rådt i mer än två år trots att både WHO och CDC (med sedvanliga insinuationer) har bekräftat det som var känt från allra första början i januari 2020, nämligen att  RT-PCR-testet brukade motivera varenda enskild politiska mandat inklusive nedstängningar, social distansering, masken, instängning av arbetskraften, nedläggning av ekonomisk verksamhet, etc. var felaktigt och ogiltigt.

 

WHO utfärdade sin Mea Culpa för mer än ett år sedan den 20 januari 2021. Några månader senare  uppmanade Centers for Disease Control and Prevention (CDC)   (21 juli 2021) att  dra tillbaka  PCR-testet som en giltig metod för att upptäcka och identifiera SARS-CoV-2.  Dessutom hade WHO i januari 2020 inte ett isolerat och renat prov av det nya 2019-nCov-viruset. Berlin Virology-teamet (leds av Drosten):

 

”rekommenderas till WHO, att i frånvaro av ett isolat av  2019-nCoV-  viruset, bör en liknande  2003-SARS-CoV  användas som en ”proxy” (referenspunkt) för det nya viruset” (Se Michel Chossudovsky, E-bok,  kapitel III )

 

Från och med den 31 december 2021 anses PCR-testet inte längre vara giltigt av CDC i USA.   För mer information se:  CDC känner inte längre igen PCR-testet som en giltig metod för att upptäcka ”bekräftade fall av covid-19″?

 

CDC har nu bestämt erkänt att PCR-testet  inte effektivt skiljer mellan Covid-19 och säsongsinfluensa.

En PCR-positiv innebär inte ett ”Covid-19 bekräftat fall”. Det kan vara influensa eller en vanlig coronaförkylning.  CDC krävde sitt tillbakadragande från och med 31 december 2021.

 

Falska data: 465 miljoner så kallade ”Bekräftade Covid-19-fall”

Om PCR-testet är ogiltigt (bekräftat av många studier såväl som WHO, CDC),  har de 465 miljoner så kallade ”Bekräftade Covid-19-fallen”  (se diagram nedan, 18 mars 2022) samlats in och tabellerats över hela världen sedan början av Covid-19-krisen är meningslös.  Klicka här för att få de senaste siffrorna.

 

 

DET ÄR ETT BEDRÄGERI. DET VAR INGEN PANDEMI DEN 11 MARS 2020

 

Dessutom nämns sällan av media eller av politiker:  CDC (som är en byrå för den amerikanska regeringen) bekräftar att Covid-19 liknar influensa :

 

” Influensa (influensa) och covid-19 är båda smittsamma luftvägssjukdomar, men de orsakas av olika virus . COVID-19 orsakas av infektion med ett nytt coronavirus (kallat SARS-CoV-2) och influensa orsakas av infektion med  influensavirus . Eftersom vissa av symtomen på influensa och covid-19 liknar varandra, kan det vara svårt att se skillnaden mellan dem enbart baserat på symtom, och tester kan behövas för att bekräfta en diagnos . Influensa och covid-19 delar många egenskaper, men det finns några viktiga skillnader mellan de två.”

 

Om allmänheten hade informerats och försäkrats om att Covid är ”liknande influensa”, skulle rädslakampanjen ha fallit platt. Och vaccinprogrammet skulle ha avvisats direkt.

 

Det är värt att notera att mRNA-”vaccinet” som presenterades för den allmänna opinionen som en lösning för att stävja mördarviruset förlitade sig på PCR-testet som ett giltigt sätt att bedöma spridningen av sjukdomen. I USA lanserades mRNA-”vaccinet” den 14 december 2020. Sex veckor senare (20 januari 2021) upphävde WHO giltigheten av PCR-testet. Den 21 juli 2021 förklarade CDC i sin tur PCR:n ogiltig som ett sätt att upptäcka viruset.

 

CDC-direktivet medger tyst att  PCR-testet inte effektivt skiljer mellan ”SARS-CoV-2 och influensavirus”

 

LÄS MER, SE VIDEOS OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/05/03/covid-is-the-biggest-lie-in-the-worlds-history/

 

 

 

 

 

Bästa journalister inom SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA/ TT TELEGRAMBYRÅ och fria alternativa media och så klart ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE boka era biljetter till MALMÖ 13 -15 MAJ 2022 SNARAST, så ni alla får del av SANNINGEN & VERKLIGHETEN om PCR BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / FOLKMORD / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera med de sk ”vaccinerna” / biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN

 

https://live.scandinavianfreedom.events/

 

 

Se MADS PALSVIG om Northern Light Convention som kommer ske i Malmö 13-15 maj 2022 i Malmö, ca 18 minuters video, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

Northern Light Convention 13 – 15 Maj

 

Kom med till Northern Light Convention med några av de största frihedskæmpere i världen. Robert F Kennedy Junior, Dr Mike Yeadon och Mary Holland är med i zoom, alla andra är med i Malmö, inklusive Dr Sucharit Bhakdi, Catherine Austin Fitts, MEP Christine Anderson med många fler.

https://rumble.com/v1357zr-northern-light-convention-13-15-maj.html

 

 

 

Kom särskilt ihåg

Att drygt 5000 REGION POLITIKER inom Sveriges 21 Regioner/fd landsting ingår i samma globalistiska agenda, alla Sveriges 21 Regioner får massutskicken. Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten får också massutskicken, väldigt många fler får massutskicken, alltså inom den FARLIGASTE KLANEN I SVERIGES HISTORIA, klanen som säkerställde det värsta och STÖRSTA BEDRÄGERIET/ PCR TESTBEDRÄGERIET mot nationen Sveriges FOLK & BARN, som fått effekteten av FOLKMORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera, bevisbördan att bevisa det motsatta åvilar alla dessa, som väl känner Nürnberg koden och Barnkonventionen med mera.

 

 

 

 

ONLINE NÄRVARO BILJETT BOKAR/ KÖPER DU HÄR

 

 

 

https://live.scandinavianfreedom.events/product/online-attendance-live-stream/

 

 

 

 

”VACCINERNA”/ BIOVAPEN /PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

NOTERAS SÄRSKILT

Har du annan uppfattning vänd dig med största förtroende och dina BEVIS till advokat dr Reiner Fuellmich och därmed alla de spetsspecialist sakkunniga från hela världen som har KOMPETENS som inte existerar i Sverige, och är synnerligen högst TROVÄRDIGA opartiska, sakliga och objektiva, som värnar om mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN

 

 

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

Se videos som under snart 2 års tid publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu