• Arkiv

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN — OM BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN 2022 05 05

 

 

SVERIGES RIKSDAG; Varför BESKYDDAR SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier och alla riksdagsledamöter det största och värsta BEDRÄGERIET i mänsklighetens historia? 2022 05 05

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 05 05 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 342

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

Bifogade PDF FILER till detta massutskick

22-05-05. Friheten berövas oss – den måste återtas! 22-05-05. 

 

22-05-05. Vitskriften Världen ett Absurdistan

 

Diktcykel om Corona av Gunnar Söderberg

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

SVERIGE GRANSKAS Ulf Bittner intervjuade en av arrangörerna av Northern Light Convention, konvent/ arrangemanget i Malmö 13-15 maj 2022, intervjun gjordes 2022-04-30, lyssna och sprid vidare i alla dina nätverk

Intervju/samtal med Mads Palsvig om Northern Light Convention 13-15 maj 2022

LYSSNA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/04/30/mads-palsvig-intervjusamtal-med-mads-palsvig-om-northern-light-convention-13-15-maj-2022/

 

 

2022-05-05 maskinöversättning, citat

Tolv studier som visar kardiovaskulära och myokarditkomplikationer kopplade till Pfizer, Moderna och AstraZeneca Covid-injektioner

https://dailyexpose.uk/2022/05/05/israeli-study-increase-heart-related-emergency-calls/

 

 

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Beskyddarkulturen och tystnadskulturen inom Sveriges riksdag är viktigare än att DEBATTERA PCR TESTBEDRÄGERIET med mera

”Mördarvaccinet” över hela världen. / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera som beskyddas av SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER och därmed beskyddas & tystas ner av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter.

Du läser mer i dagens massutskick

 

 

 

”VACCINERNA”/ BIOVAPEN /PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Är Sveriges riksdags alla politiska partier och därmed alla riksdagsledamöter avlönande av den KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin? Är Sveriges regering och Sveriges riksdag en del av den globalistiska KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin?

 

 

 

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i PCR TEST BEDRÄGERIET/ Brott Mot Mänskligheten / Planerat Överlagt Mord med mera, varje enskild riksdagsledamot äger bevisbördan att bevisa det motsatta gentemot nationen Sveriges FOLK & BARN

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN,

som uppenbart beskyddas av SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier, och därmed av varje enskild riksdagsledamot, som inte gjort något alls för att STOPPA DE SK ”VACCINERNA”/ PRODUCERADE BIOVAPEN, ett biovapen krig mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 342

PÅMINNELSE TILL ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE / ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE SKA SÅKLART MYCKET NOGSAMT TA TILL SIG FAKTA & BEVIS SOM DELGIVES I MASSUTSKICKEN

 

Påminner alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE återigen om ex officio principen

Citat

Ex officio

Ex officio innebär att en myndighet eller domstol ska beakta något på eget initiativ, dvs. utan att part yrkat eller begärt det.

https://lagen.nu/begrepp/Ex_officio

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

2022-05-05

 

 

 

BESKYDDAR & TYSTNADS KULTUREN INOM ALLA POLITISKA PARTIER I SVERIGES RIKSDAG

 

VARFÖR BESKYDDAR SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER OCH DÄRMED ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER PLANERAT ÖVERLAGT MORD MED DE SK ”VACCINERNA/BIOVAPEN SOM BEVISLIGEN I SKOLMEDICINSK YRKESVERKSAMHET SKADAR & DÖDAR GENERELLT OCH SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN?

 

 

 

 

 

 

Citerar lösryckta delar ur MYCKET VIKTIG ARTIKEL med FAKTA & BEVIS om de sk ”vaccinerna”/ biovapen och biovapen kriget som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN, och det sker PLANERAT!

 

Citat

”Mördarvaccinet” över hela världen.

 

69 053 Covid-19 injektionsrelaterade dödsfall och 10 997 085 skador för EU, USA och Storbritannien tillsammans

Men bara en liten del av offren eller familjerna till de avlidna kommer att gå igenom den tråkiga processen att rapportera vaccinrelaterade dödsfall och biverkningar till de nationella hälsomyndigheterna. 

 

Dessutom är hälsomyndigheterna aktivt involverade i att fördunkla dödsfall och skador till följd av det ”icke godkända” och ”experimentella” Covid-19 ”vaccinet”.

 

 

Baserat på historiska data (Electronic Support for Public Health–Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, s. 6) : 

 

 

”Biverkningar från läkemedel och vaccin är vanliga, men underrapporterade. … mindre än 0,3 % av alla läkemedelsbiverkningar och 1-13 % av allvarliga händelser rapporteras till Food and Drug Administration (FDA). På samma sätt rapporteras färre än 1 % av vaccinbiverkningarna. (min kursivering)

 

Även om vi inte har möjlighet att göra exakta uppskattningar, kan vi fastställa storleksordningen.

Multiplicera de officiella siffrorna (registrerade och registrerade) med den relevanta parametern för att få RIKTIGA ANTAL dödsfall och skador.  

Väldigt höga  siffror

Förutsatt att 10 % av dödsfallen och biverkningarna rapporteras (ett mycket konservativt antagande enligt  Harvard Pilgrim Health Care, Inc , s. 6)

 

Covid-19 ”Vaccinet” skulle ha resulterat i 690 000 dödsfall och mer än 100 miljoner ” biverkningar” för en sammanlagd befolkning på cirka 830 miljoner (Storbritannien, EU, USA). 

 

Politikernas och deras Big Money-sponsorers legitimitet måste utmanas. Vi måste agera med en enda röst nationellt och internationellt. Vår första uppgift är att inaktivera rädslakampanjen

 

Covid-19 ”vaccinationsprogrammet” bör stoppas omedelbart över hela världen.

 

LÄS HELA ARTIKELN, SE VIDEON, OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

https://www.globalresearch.ca/the-killer-vaccine-worldwide-7-9-billion-people/5749363

 

 

 

 

 

 

 

Citerar lösryckta delar ur MYCKET VIKTIG ARTIKEL med FAKTA & BEVIS om de sk ”vaccinerna”/ biovapen och biovapen kriget som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN, och det sker PLANERAT!

 

Citat

Just nu försöker WHO tillskansa sig ännu mer makt över världen med ett nytt förslag till internationell hälsoregim som skulle ge enheten mer kontroll över folkhälsan.

 

Stuckelberger hade arbetat direkt med WHO under hela plandemin för att utforma folkhälsopolitik, och det hon såg under den tiden med strävan mot global totalitarism chockade henne tydligen, vilket fick henne att bli en whistleblower.

 

En viktig sak som hon hade problem med var användningen av PCR-tester, som inte är avsedda att vara diagnostiska verktyg. Stuckelberger säger att det var ”mycket konstigt” att dessa användes eftersom de inte har ”ingen giltighet” för att verifiera förekomsten av covid-sjukdom.

 

”Vi har aldrig sett att testet och den diagnostiska tekniken i WHO – det är faktiskt inte en diagnos; det är en teknologi för forskning som plötsligt blir världens verktyg , WHO:s verktyg för att bevisa att ”fall” och ”fall” förvandlades till sjuka människor, smittsamma och asymtomatiska … och det var en sak som var väldigt oroande.”

 

Stuckelberger fortsatte med att diskutera hur WHO ”skapade rädsla” från allra första början, vilket bryter mot WHO:s egna internationella hälsoföreskrifter från 2005, som ger enheten i uppdrag att kommunicera etiskt, inte för chockvärde att driva på någon bakomliggande agenda. (Relaterat: WHO är också involverad i forskning om biovapen .)

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://citizens.news/613923.html

 

 

 

 

 

 

Citerar lösryckta delar ur MYCKET VIKTIG ARTIKEL med FAKTA & BEVIS om de sk ”vaccinerna”/ biovapen och biovapen kriget som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN, och det sker PLANERAT!

 

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, fundera över varför SVERIGES REGERING & SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier och därmed alla riksdagsledamöter BESKYDDAR den KRIMINELLA MAFFIAN vaccin/ läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinen och fundera över varför dessa uppenbart inte DEBATTERAR OFFENTLIGT i Sveriges riksdag om sanningen och verkligheten utifrån PCR TEST BEDRÄGERIET / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / FOLKMORD / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera, citat

 

FOI avslöjar att Pfizer och medicintillsynsmyndigheter gömde farorna med Covid-19- ”vaccination” under graviditeten eftersom studien fann att det ökar risken för fosterskador och infertilitet

 

En begäran om ”informationsfrihet” tillsammans med en djupdykning i den enda graviditets-/fertilitetsstudien som utfördes på Pfizer Covid-19-injektionen har avslöjat att medicintillsynsmyndigheter och Pfizer valde att offentligt mörklägga alarmerande abnormiteter hos fostret under utveckling och falskt nedvärderade. den faktiska risken för covid-19- ”vaccination” under graviditeten genom att undertrycka dokumenterade fynd av kliniska data.

 

Dessa beslut ledde till att sjukvårdspersonal, som litar alldeles för mycket på medicintillsynsmyndigheterna, felaktigt informerade gravida kvinnor om att Covid-19-injektionerna är helt säkra under graviditeten, vilket leder till att många gravida kvinnor känner sig pressade att vaccinera sig.

 

Detta bedrägeri har orsakat minst 4 113 fosterdödsfall på grund av Covid-19- ”vaccination” enbart i USA, och ytterligare en studie visar att Covid-19- ”vaccination” faktiskt ökar risken för missfall med minst 1 517 procent.

 

För sextio år sedan exponerades kvinnor för en ny produkt mot illamående på morgonen som heter talidomid och det ledde till minst 10 000 missbildningar vid födseln. Ovanstående resultat visar att läkemedelsregulatorer inte har lärt sig något av denna tragedi och tagit en aldrig tidigare skådad risk i sin utvärdering av Pfizer Covid-19-injektionen.

 

För sextio år sedan exponerades kvinnor för en ny produkt mot illamående på morgonen som heter talidomid och det ledde till minst 10 000 missbildningar vid födseln. Ovanstående resultat visar att läkemedelsregulatorer inte har lärt sig något av denna tragedi och tagit en aldrig tidigare skådad risk i sin utvärdering av Pfizer Covid-19-injektionen.

 

Den oöverträffade risken ledde till en upprörande kampanj av propaganda och lögner riktade mot gravida kvinnor och pressade dem att ta en experimentell och oprövad behandling. Trots det faktum kräver myndigheterna att du undviker rökt fisk, mjuk ost, våtfärg, kaffe, örtte, vitamintillskott, bearbetad skräpmat… (listan är oändlig) när du är gravid.

 

Och den där upprörande kampanjen av propaganda och lögner har lett till tusentals fosterdöd.

 

LÄS MERA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/05/05/pfizer-hid-dangers-covid-vaccination-pregnancy/

 

 

 

 

 

PCR BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / ”VACCINERNA” BIOVAPEN I BIOVAPEN KRIG/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN  SVERIGES FOLK & BARN

 

FAKTA & BEVIS

 

Läs hela artikeln, se videos, sprid vidare i alla dina nätverk

Covid är den största lögnen i världens historia och professor Michel Chossudovsky bevisar det

 

Hela databasen över ”Covid-19 bekräftade fall” är ogiltig

Mediernas desinformation har rådt i mer än två år trots att både WHO och CDC (med sedvanliga insinuationer) har bekräftat det som var känt från allra första början i januari 2020, nämligen att  RT-PCR-testet brukade motivera varenda enskild politiska mandat inklusive nedstängningar, social distansering, masken, instängning av arbetskraften, nedläggning av ekonomisk verksamhet, etc. var felaktigt och ogiltigt.

 

WHO utfärdade sin Mea Culpa för mer än ett år sedan den 20 januari 2021. Några månader senare  uppmanade Centers for Disease Control and Prevention (CDC)   (21 juli 2021) att  dra tillbaka  PCR-testet som en giltig metod för att upptäcka och identifiera SARS-CoV-2.  Dessutom hade WHO i januari 2020 inte ett isolerat och renat prov av det nya 2019-nCov-viruset. Berlin Virology-teamet (leds av Drosten):

 

”rekommenderas till WHO, att i frånvaro av ett isolat av  2019-nCoV-  viruset, bör en liknande  2003-SARS-CoV  användas som en ”proxy” (referenspunkt) för det nya viruset” (Se Michel Chossudovsky, E-bok,  kapitel III )

 

Från och med den 31 december 2021 anses PCR-testet inte längre vara giltigt av CDC i USA.   För mer information se:  CDC känner inte längre igen PCR-testet som en giltig metod för att upptäcka ”bekräftade fall av covid-19″?

 

CDC har nu bestämt erkänt att PCR-testet  inte effektivt skiljer mellan Covid-19 och säsongsinfluensa.

En PCR-positiv innebär inte ett ”Covid-19 bekräftat fall”. Det kan vara influensa eller en vanlig coronaförkylning.  CDC krävde sitt tillbakadragande från och med 31 december 2021.

 

Falska data: 465 miljoner så kallade ”Bekräftade Covid-19-fall”

Om PCR-testet är ogiltigt (bekräftat av många studier såväl som WHO, CDC),  har de 465 miljoner så kallade ”Bekräftade Covid-19-fallen”  (se diagram nedan, 18 mars 2022) samlats in och tabellerats över hela världen sedan början av Covid-19-krisen är meningslös.  Klicka här för att få de senaste siffrorna.

 

 

DET ÄR ETT BEDRÄGERI. DET VAR INGEN PANDEMI DEN 11 MARS 2020

 

Dessutom nämns sällan av media eller av politiker:  CDC (som är en byrå för den amerikanska regeringen) bekräftar att Covid-19 liknar influensa :

 

” Influensa (influensa) och covid-19 är båda smittsamma luftvägssjukdomar, men de orsakas av olika virus . COVID-19 orsakas av infektion med ett nytt coronavirus (kallat SARS-CoV-2) och influensa orsakas av infektion med  influensavirus . Eftersom vissa av symtomen på influensa och covid-19 liknar varandra, kan det vara svårt att se skillnaden mellan dem enbart baserat på symtom, och tester kan behövas för att bekräfta en diagnos . Influensa och covid-19 delar många egenskaper, men det finns några viktiga skillnader mellan de två.”

 

Om allmänheten hade informerats och försäkrats om att Covid är ”liknande influensa”, skulle rädslakampanjen ha fallit platt. Och vaccinprogrammet skulle ha avvisats direkt.

 

Det är värt att notera att mRNA-”vaccinet” som presenterades för den allmänna opinionen som en lösning för att stävja mördarviruset förlitade sig på PCR-testet som ett giltigt sätt att bedöma spridningen av sjukdomen. I USA lanserades mRNA-”vaccinet” den 14 december 2020. Sex veckor senare (20 januari 2021) upphävde WHO giltigheten av PCR-testet. Den 21 juli 2021 förklarade CDC i sin tur PCR:n ogiltig som ett sätt att upptäcka viruset.

 

CDC-direktivet medger tyst att  PCR-testet inte effektivt skiljer mellan ”SARS-CoV-2 och influensavirus”

 

LÄS MER, SE VIDEOS OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/05/03/covid-is-the-biggest-lie-in-the-worlds-history/

 

 

 

 

PÅMINNELSE TILL ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE / ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE SKA SÅKLART MYCKET NOGSAMT TA TILL SIG FAKTA & BEVIS SOM DELGIVES I MASSUTSKICKEN

 

Påminner alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE återigen om ex officio principen

Citat

Ex officio

Ex officio innebär att en myndighet eller domstol ska beakta något på eget initiativ, dvs. utan att part yrkat eller begärt det.

https://lagen.nu/begrepp/Ex_officio

 

 

 

Bästa journalister inom SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA/ TT TELEGRAMBYRÅ och fria alternativa media och så klart ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE boka era biljetter till MALMÖ 13 -15 MAJ 2022 SNARAST, så ni alla får del av SANNINGEN & VERKLIGHETEN om PCR BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / FOLKMORD / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera med de sk ”vaccinerna” / biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN

 

https://live.scandinavianfreedom.events/

 

 

Se MADS PALSVIG om Northern Light Convention som kommer ske i Malmö 13-15 maj 2022 i Malmö, ca 18 minuters video, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

Northern Light Convention 13 – 15 Maj

 

Kom med till Northern Light Convention med några av de största frihedskæmpere i världen. Robert F Kennedy Junior, Dr Mike Yeadon och Mary Holland är med i zoom, alla andra är med i Malmö, inklusive Dr Sucharit Bhakdi, Catherine Austin Fitts, MEP Christine Anderson med många fler.

https://rumble.com/v1357zr-northern-light-convention-13-15-maj.html

 

 

 

Kom särskilt ihåg

Att drygt 5000 REGION POLITIKER inom Sveriges 21 Regioner/fd landsting ingår i samma globalistiska agenda, alla Sveriges 21 Regioner får massutskicken. Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten får också massutskicken, väldigt många fler får massutskicken, alltså inom den FARLIGASTE KLANEN I SVERIGES HISTORIA, klanen som säkerställde det värsta och STÖRSTA BEDRÄGERIET/ PCR TESTBEDRÄGERIET mot nationen Sveriges FOLK & BARN, som fått effekteten av FOLKMORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera, bevisbördan att bevisa det motsatta åvilar alla dessa, som väl känner Nürnberg koden och Barnkonventionen med mera.

 

 

 

 

ONLINE NÄRVARO BILJETT BOKAR/ KÖPER DU HÄR

 

 

 

https://live.scandinavianfreedom.events/product/online-attendance-live-stream/

 

 

 

 

 

 

WHO är spetsen på spjutet för globalt tyranni

 

Publicerat 2022-04-25 Mycket viktig intervju med VISSELBLÅSAREN den synnerligen högst TROVÄRDIGA spetsspecialist sakkunnige opartiska, sakliga och objektive KOMPETENTE professor dr Astrid Stuckelberger, se videointervjun, ca 39 minuter, och sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

FN:s visselblåsare: WHO är spetsen på spjutet för globalt tyranni

 

FN:s Världshälsoorganisation håller på att tillskansa sig allt större makt över världens nationer genom uppdateringar av sitt internationella hälsoreglemente, berättade WHO:s visselblåsare dr Astrid Stuckelberger för Alex Newman från The New American Magazine i detta avsnitt av Conversations That Matter.

 

Medborgare från länder runt om i världen måste resa sig och se till att detta övertagande inte lyckas, annars kommer frihet och självstyre att gå förlorat för alltid, varnade hon.

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://thenewamerican.com/un-whistleblower-who-is-tip-of-the-spear-for-global-tyranny/

 

Videointervjun finns också på RUMBLE

https://rumble.com/v12e0oq-un-whistleblower-who-is-tip-of-the-spear-for-global-tyranny.html

 

 

Läs mer om professor dr Astrid Stuckelberger

https://www.astridstuckelberger.com/bio/

 

 

 

 

 

 

 

”VACCINERNA”/ BIOVAPEN /PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

NOTERAS SÄRSKILT

Har du annan uppfattning vänd dig med största förtroende och dina BEVIS till advokat dr Reiner Fuellmich och därmed alla de spetsspecialist sakkunniga från hela världen som har KOMPETENS som inte existerar i Sverige, och är synnerligen högst TROVÄRDIGA opartiska, sakliga och objektiva, som värnar om mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN

 

 

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

Se videos som under snart 2 års tid publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu