• Arkiv

Reiner Fuellmich: Uppmuntrande uppdatering efter falska anklagelser 2022 10 02

 

 

Måste ses och spridas vidare, maskinöversättning, citat

 

Reiner Fuellmich: Uppmuntrande uppdatering efter falska anklagelser

https://stopworldcontrol.com/fuellmich-update/

 

 

Maskinöversättning av artikeln på densamma sidan, citat

De senaste månaderna inleddes en ond och förrädisk attack mot en av de mest inflytelserika personerna i hela den världsomspännande rörelsen för rättvisa och en bättre värld: Dr Reiner Fuellmich . 

Dr. Fuellmich arbetade obevekligt med Corona Investigative Committee för att avslöja alla bevis som avslöjar hur pandemin var en storskalig kriminell operation. 

Syftet med denna operation var tvåfaldigt:

1) att kraftigt minska världens befolkning genom biologisk krigföring, med både en konstruerad sjukdom och vapeninjektioner

2) att skicka de som överlever till ett aldrig tidigare skådat världstyranni, genom vaccinpass, digitala ID, övervakning dygnet runt, etc.

Dr. Fuellmich gjorde mer än 400 intervjuer, med experter från alla vetenskapsområden, för att avslöja denna skändliga agenda. 

Hans arbete för mänskligheten har varit ovärderligt och är helt oöverträffat i vår världs historia. Såvitt jag vet har ingen på jordens yta, i alla tider, någonsin samlat så mycket data som avslöjar hur kriminella finansiella enheter – som verkar bakom WHO , FN, etc. – samarbetar för att ta alla rättigheter och friheter från hela mänskligheten, under sken av orkestrerade kriser. 

Dr. Fuellmich organiserade också en stor jury där toppexperter från just dessa enheter som planerar för världsherravälde enades om att vittna inför 11 advokater och en domare. De presenterade en tydlig översikt över vad som pågår, med syftet att informera mänskligheten och ge människorna möjlighet att försvara sig själva. 

Det arbete som denna man utfört genom Corona-utredningskommittén är obeskrivligt.

Under hela det fruktansvärda avslöjandet av dessa skrämmande och förödande händelser i vår värld fortsatte han också att uppmuntra och bemyndiga människorna med hopp om en bättre framtid. 

Dr. Fuellmich avslöjade inte bara hur enormt detta onda nätverk är över hela världen, han stärkte också kontinuerligt miljoner världen över med försäkran om att de goda människorna, med Guds hjälp , kommer att vinna. 

Genom denna storm kommer vår värld att gå in i en ny era.

På grund av det enorma inflytande som denna modige utredare har över hela världen, kommer det inte som någon överraskning att han har blivit utsatt för allvarlig attack. 

Eftersom eliten vet vilken skicklig advokat han är, vet de att de inte bara kan arrestera honom. Därför var attacken mot Reiner Fuellmich tvungen att komma inifrån, genom någon som stod honom nära. 

Tyvärr hände detta verkligen, och under de senaste månaderna började medgrundaren av CIC, Vivian Fischer, att felaktigt anklaga Dr Fuellmich.

Detta orsakade förvirring och missmod bland många uppvakna människor världen över, som betraktar Fuellmich som en av sina ledare. 

När jag fick reda på dessa anklagelser ringde jag Reiner och vi hade ett bra samtal. Han försäkrade mig att anklagelserna är helt falska. Detta bekräftades av Berlins åklagare som offentligt uppgav att det inte finns någon anledning till en utredning. Flera psykologer vägde också in i situationen och uttryckte oro över anklagarens psykiska välbefinnande. 

Dr. Reiner Fuellmich gick med på en intervju med Stop World Control för att förklara mer om denna situation.

Under detta – som alltid – inspirerande och uppmuntrande samtal, avslöjar Reiner också sin nya organisation, som kommer att bli ännu mer professionell, med en bredare räckvidd

 

Slut citat

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu