• Arkiv

Karen Kingston — I själva verket visste Pfizer att deras mRNA-teknik endast skulle orsaka sjukdomar, funktionsnedsättningar och dödsfall …. 2023 06 06

 

Karen Kingston — I själva verket visste Pfizer att deras mRNA-teknik endast skulle orsaka sjukdomar, funktionsnedsättningar och dödsfall ….  2023 06 06

 

 

 

2023-06-06 Karen Kingston den förmodligen främste i världen inom sitt område delger världen och mänskligheten/nationen Sveriges Folk & Barn, LÄS HELA ARTIEKLN, sprid vidare, citerar lösryckta delar, maskinöversättning, citat

10 skäl att väcka åtal mot Pfizer i domstol.

 

Pfizer samarbetade med FDA för att ljuga för den amerikanska militären, det amerikanska folket och president Trump om att deras mRNA-nanopartikelteknik var säkra och effektiva vacciner.

 

I själva verket visste Pfizer att deras mRNA-teknik endast skulle orsaka sjukdomar, funktionsnedsättningar och dödsfall och inte erbjuda någon immunitet mot SARS-CoV-2-viruset.

 

När vi läser igenom DoD-kontraktet står det klart att Pfizer ansvarar för kommunikationen med FDA. Enligt FDA-dokumenten utövade Pfizer ett extremt inflytande över FDA och tvingade FDA att ignorera säkerhetsflaggor under de kliniska prövningarna och därigenom tvinga FDA att bedrägligt godkänna och sedan bedrägligt godkänna ett biovapen som ett säkert och effektivt vaccin.

 

 

Pfizer är uppenbarligen brottslingen i det här fallet och kan åtalas nu.

 

 

Detta för mig tillbaka till min första punkt, man kan inte ingå ett avtal om att begå ett brott. Även om Pfizer betecknas som en person som omfattas av avtalet, är avtalet och den immunitet det ger baserade på utvecklingen av en medicinsk motåtgärd som är ett säkert och effektivt vaccin för att förhindra SARS-CoV-2-infektion, inte ett biovapen.

 

 

 

Biologiska medel som inte förhindrar infektion eller sjukdom, som inte är föremål för forskning i god tro och som i själva verket orsakar infektion, sjukdom och död är inte ett vaccin …. utan är biovapen bioweapons..

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID TILL ALLA SKATTEBETALARE

https://karenkingston.substack.com/p/the-3-trillion-substack-on-how-to-f99?

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu