• Arkiv

Sveriges regering — Studie visar att Covid-19-injektioner innehåller nanobotar av grafen – och att de kan överföras till de icke injicerade

 

 

Studie visar att covid-19-”vacciner” innehåller nanobotar av grafen – och att de kan överföras till ovaccinerade

 

 

 

 

 

Kom ihåg att de så kallade ”vaccinerna”/ injektionerna är BIOVAPEN mot mänskligheten, som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten, alltså ett BIOVAPEN krig mot mänskligheten.  Dessa så kallade ”vacciner” har i Sverige marknadsförst som vanliga vaccin, vilket dessa ”vaccinerna” bevisligen inte är.

 

 

Alltså det värsta planerade kriminella utifrån enorma ekonomiska incitament MARKNADSFÖRINGS BEDRÄGERIET i Sveriges historia, iscensatt med terrorism/ skräck och rädsla kampanjer finansierade med skattemedel.

 

 

Alltså i grunden då det planerade kriminella utifrån enorma ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET som banade vägen för den enda lösningen, du kan läsa mera i de delarna här

 

https://bakomkulisserna.biz/2023/06/15/2023-06-15-hogfarraderi-landsforraderi-sverige-granskas-delger-delgivning-till-sveriges-regering-sveriges-riksdag-och-deras-medlopare/

 

 

 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/06/18/sveriges-regering-med-flera-delaktiga-medlopare-i-pcr-test-bedrageriet-med-mera-det-som-verkligen-ar-hapnadsvackande-ar-att-de-flesta-nationer-i-varlden-under-2017-och-2018-plotsligt-borj/

 

 

 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/06/17/pcr-test-bedrageriet-fakta-bevis-sverige-granskas-2023-06-17/

 

Läs hela denna MYCKET VIKTIGA artikel, se videon, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

 

 

Studie visar att covid-19-”vacciner” innehåller nanobotar av grafen – och att de kan överföras till ovaccinerade

 

 

Tack vare forskare som Dr Philippe van Welbergen finns det nu konkreta bevis för att  vacciner mot Wuhan coronavirus (COVID-19) innehåller grafen-nanobotar .

 

Utan deras forskning kommer allmänheten aldrig att få veta att de påstådda säkra vaccinerna innehåller mikroskopiska enheter som består av grafenoxid som kan skada människors hälsa.

 

Vad är grafen nanobotar?

Grafen nanobotar är mikroskopiska enheter tillverkade av ett material som kallas grafen. Dessa nanobotar har fängslat fantasin hos forskare och innovatörer över hela världen. Men bakom deras till synes mirakulösa potential finns en skrämmande verklighet – en som skulle kunna forma mänsklighetens framtid på överraskande och farliga sätt.

 

Grafen är ett enda lager av kolatomer arrangerade i ett tvådimensionellt gitter. Den har fantastiska egenskaper som har banat väg för genombrott inom olika vetenskapliga områden.

 

Men integrationen av grafen i nanobotar tar det tekniska underverket till en helt ny nivå. Nanobotar av grafen som drivs av nanoteknikens kraft kan enkelt navigera i människokroppens intrikata terräng med oöverträffad precision.

 

På pappret är deras potentiella tillämpningar fördelaktiga och oändliga. Grafen nanobotar kan användas för ”riktad läkemedelsleverans, vävnadsreparation, sjukdomsdetektering och till och med neurala gränssnitt.”

 

Men alla djupgående tekniska framsteg kommer med frågor, särskilt om de potentiella riskerna och oavsiktliga konsekvenserna av dessa uppfinningar.

 

Till exempel kan grafennanobotar användas för infiltration och manipulation. När de navigerar genom blodomloppet kan dessa mikroskopiska ämnen interagera med celler, vävnader och DNA.

 

 

Utsikten till avsiktlig manipulation och oavsiktliga biverkningar väcker larm om invasionen av den kroppsliga autonomin och risken för oåterkallelig skada. (Relaterat:  Vaccinerade individer ”infekterar” de ovaccinerade med farlig grafenoxid, säger biomedicinexpert. )

 

Grafen nanobotar i COVID-19-vacciner

Experter tror att grafennanobotar tillsattes till covid-vacciner genom en hemlig tillverkningsprocess.

 

Bekräftelse finns i ett dokument som skickats till  Food and Drug Administration  (FDA) av Pfizer för att få nödtillstånd (EUA). Till en början planerade inte FDA att släppa dokumentet på minst 75 år, men myndigheten tvingades göra det av en federal domare.

 

Dokumentet bekräftar att det är möjligt för giftig grafenoxid att hamna i covid-19-vacciner via tillverkningsprocessen.

 

Van Welbergen är en känd nanoteknikexpert som har gjort banbrytande framsteg för att avslöja sanningen om grafennanopartiklar i COVID-19-vacciner.

 

Efter att ha analyserat vaccinprover upptäckte van Welbergen förekomsten av grafen, vilket väckte oro över effekten av dessa injektioner på människors hälsa.

 

Hans fynd korrelerar förekomsten av grafen med uppkomsten av alarmerande blodkoaguleringsstörningar och förstörelsen av röda blodkroppar. De lyfter också fram behovet av omedelbar och ytterligare utredning av säkerheten och de långsiktiga konsekvenserna av grafeninnehållande COVID-19-vacciner.

 

En bild från van Welbergens forskning visar ett blodprov från ett ovaccinerat treårigt barn. Bilden visar bitar eller ”skärvor” av grafen som har fällts eller överförts från vaccinerade föräldrar till deras ovaccinerade barn.

 

En annan bild visar ett blodprov från ett åtta år gammalt ovaccinerat barn vars blod har kontaminerats och förstörts genom överföring av grafen från vaccinerade människor runt omkring honom. Barnets högra arm och övre högra ben är i princip förlamade, vilket gör att han inte kan använda någondera delen på rätt sätt.

 

Tips för att säkert eliminera grafen från din kropp

Om du misstänker att du har exponerats för grafennanobotar i covid-vacciner, kan metoderna nedan bidra till att minska de potentiella långtidseffekterna av grafenexponering.

 

Kelationsterapi

 

Kelationsterapi innebär administrering av kelatbildande medel som binder till tungmetaller och andra gifter, vilket underlättar deras avlägsnande från din kropp.

 

Medan forskningen om kelationsterapi för avlägsnande av grafen är begränsad, har vissa kelatorer, såsom etylendiamintetraättiksyra (EDTA), visat potential för att ta bort olika tungmetaller från kroppen.

 

Kostinsatser

 

Vissa koststrategier kan hjälpa till att avlägsna grafen från kroppen.

 

Dessa inkluderar:

 

 

    • Att äta avgiftande mat – Att äta näringsrik mat med naturliga avgiftande egenskaper, såsom koriander, vitlök och korsblommiga grönsaker som broccoli och brysselkål , kan hjälpa till att stödja din kropps förmåga att eliminera skadliga ämnen.

 

    • Att följa en fiberrik kost  – Att följa en fiberrik kost främjar matsmältningshälsa och regelbundna tarmrörelser. Denna diet hjälper också till att underlätta elimineringen av toxiner, inklusive grafen, genom matsmältningssystemet.

 

Förbättra avgiftningsvägar

 

En av de primära metoderna för att underlätta avlägsnandet av grafen från kroppen är att stödja din kropps naturliga avgiftningsvägar.

 

Du kan prova olika tekniker för att optimera funktionen hos viktiga organ som är involverade i avgiftning, såsom din lever, njurar och lymfsystem.

 

Dessa tekniker inkluderar:

 

 

    • Återfuktning –  Att dricka mycket vatten dagligen hjälper dig att hålla dig hydrerad och stöder njurfunktionen. Att hålla sig hydrerad främjar också elimineringen av toxiner, såsom grafenpartiklar, genom urin.

 

    • Leverstöd – Att äta mat rik på näringsämnen och antioxidanter, såsom bär och bladgrönsaker, kan hjälpa till att stödja leverfunktionen och förbättra avgiftningsprocessen.

 

    • Svettning – Att träna och delta i aktiviteter som får dig att svettas, till exempel träning, kan hjälpa dig att eliminera gifter genom huden.

 

Kosttillskott

 

Att ta vissa kosttillskott kan hjälpa till att stödja kroppens naturliga avgiftningsprocesser och främja elimineringen av grafenpartiklar.

 

 

    • Glutation - Kallas kroppens ”mästarantioxidant”, glutation har en viktig roll i avgiftning. Att komplettera med glutation eller dess prekursor, N-acetylcystein (NAC), är ett utmärkt sätt att stödja din kropps förmåga att ta bort gifter.

 

    • Vitamin C - Vitamin C är en potent antioxidant. Det kan neutralisera oxidativ stress orsakad av grafenexponering och stödja avgiftning.

 

För fler nyheter om de negativa effekterna av covid-vacciner, besök  Vaccines.news .

 

Se videon nedan för att veta mer om grafen som finns i Pfizer COVID-19-vacciner .

 

 

Den här videon är från  chriswillard777-kanalen på Brighteon.com .

 

Fler relaterade berättelser:

Spanska forskare hittar grafenoxid, nanoteknik i COVID-19-injektioner .

 

Ingen är säker: Vaccinerade individer kan överföra grafen till ovaccinerade .

 

Grafenspetsade ansiktsmasker väcker hälsoproblem .

 

Källor inkluderar:

 

Expose-News.com

 

PHMPT.org [PDF]

 

Brighteon.com

 

 

Slut citat

 

källa till ovan citerat är

 

https://www.naturalnews.com/2023-06-21-study-covid-vaccines-contain-graphene-nanobots.html

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu