• Arkiv

Covid 19 Biologiska vapen ”Nanoteknik som möjliggör” och planerar många fler nanoteknologiska injektioner — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 02

 

 

Nationellt nanoteknikinitiativ talar specifikt om Covid 19 Biologiska vapen som ”Nanoteknik som möjliggör” och planerar många fler nanoteknologiska ”vacciner”

 

 

FAKTA & BEVIS

Denna artikel ska såklart alla läsa, om fakta och bevisav spetsspecialist sakkunnig som förmodligen är en av de främsta inom sitt område i världen Ana Maria Mihalcea, MD, PhD, synnerligen mycket trovärdig, opartisk, saklig och objektiv.

 

 

 

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, LÄS HELA, och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

 

Nationellt nanoteknikinitiativ talar specifikt om Covid 19 Biologiska vapen som ”Nanoteknik som möjliggör” och planerar många fler nanoteknologiska ”vacciner”

 

 

Miljontals människor har vilseletts i ett samordnat försök att avleda uppmärksamheten från studierna av nanoteknik i C19-bilderna. Mainstream ”frihetsdoktorer” förkunnade att vi inte ser något annat än salt, socker och kolesterol. Analysen av hydrogelpropparna utelämnades, och slutligen var det bara Mike Adams som analyserade dem – och bekräftade att de är gjorda av självmonterande polymerer med metaller – även kallat hydrogel. Sedan dess har jag och mina kollegor presenterat många experimentella bevis för att validera dessa resultat upprepade gånger och kommer att fortsätta att göra det.

 

 

 

Detta innebär att nanotekniken hade självmonterats för att växa till stora storlekar och orsaka gummiartade blodproppar, som inte kan lösas upp av vanliga blodförtunnande medel.

 

 

 

 

Att ”frihetsrörelsen” – med undantag för några få – inte diskuterar nanoteknik verkar så uppenbart malplacerat. Jag påpekar att man inte kan ha frihet utan sanning.

Vi bör också komma ihåg att världsexperter som Astrid Stuckelberger förbjöds diskussionen om grafenoxid i Stockholm på ”Health Freedom Conference” – som en uppenbar påtvingad narrativ kontroll.

Många säger att det inte spelar någon roll, att det är mer acceptabelt att prata om spikprotein och att de människor som undertrycker diskussionen fortfarande kämpar för frihet. Så varför bry sig om att påpeka nanoteknologi- och syntetisk biologi-aspekten eftersom det bara skulle ”uppröra folk”?

 

 

 

Förutom att det är ett kortsiktigt uttalande. Om hela världen luras att tro att det bara finns ett spikprotein som utgör en fara för människor och att detta är den enda behandlingen, ignoreras den verkliga orsaken till sjukdom och blodproppar i självmonterande hydrogel nanoteknik – och människor blir skadade.

Om man inte heller förstår spikproteinet som en nanoteknologisk hydrogelomhöljd enhet, som Karen Kingston påpekar, är behandlingen inte heller riktad mot rätt mål.

 

 

 

Det var och är mycket viktigt att dela detta budskap och den omfattande forskningen – för vi behövde varna världen för att behandlingsprotokollen måste justeras och ytterligare forskning inriktas på att mildra problemet.

Men på grund av oviljan att diskutera denna fråga har mycket tid för forskning och behandlingsändringar redan gått förlorad.

Shedding/ ÖVERFÖRING ignoreras fortfarande av många läkare, trots att vi nu vet hur förödande det har varit och är för de ovaccinerade.

 

 

 

Politiken fortsätter att styra, liksom kontroll av berättelser och bedrägerier. Rök i speglar finns överallt, medan det finns ett hot på utrotningsnivå vid vår tröskel. Som Dane Wigington talade i en intervju nyligen, andas vi in 20 miljoner nanopartiklar och polymerfilament med varje andetag på grund av geo- och bioteknikförgiftningen av vår atmosfär, vilket ytterligare förvärrar mänsklig nanoteknologisk förorening, förutom farmaceutiska läkemedel och livsmedelsförsörjning.

 

 

 

För att lägga saken till handlingarna, och peka på det meningslösa i att förneka att biovapnet C19 är nanoteknik, skulle jag vilja granska presidentens budget för nanoteknik för 2023.

 

 

Jag har markerat passager i detta dokument som rör det nanoteknologiska biovapnet C19 som diskuteras i många passager. Jag vill visa att om till och med presidentens kansli medger att C19-”VACCINER” är nanoteknologi, då borde vi kunna komma överens om att det finns nanoteknologi i ”VACCINERNA”. Tvistefrågan är löst.

 

 

 

Det bör noteras att många av metoderna för biosensorer inom syntetisk biologi, grafenoxid och nanoelektronik, gränssnitt mellan hjärna och dator, nanoteknik och grafen för vattenrening (vilket förorenar vattenförsörjningen), nanoteknik för livsmedelsproduktion och läkemedelsleverans samt alla andra aspekter av livet – också diskuteras i denna begäran om finansiering. Notera planen på att utveckla ett nanoteknologiskt universalvaccin.

 

 

Slut citat

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE TILL ALLA

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/national-nanotechnology-initiative

 

 

 

 

Läs också om följande

 

 

SVERIGES RIKSDAG — 2023 06 30 Till alla politiska partierna i Sveriges riksdag Delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera från SVERIGE GRANSKAS

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/06/30/sveriges-riksdag-2023-06-30-till-alla-politiska-partierna-i-sveriges-riksdag-delgivning-om-meddelat-ansvar-och-delaktighet-i-pcr-test-bedrageriet-med-mera-fran-sverige-granskas/

 

 

 

Sveriges regering med flera delaktiga medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera   –   SVERIGE GRANSKAS 2023 06 29

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/06/29/sveriges-regering-med-flera-delaktiga-medlopare-i-pcr-test-bedrageriet-med-mera-sverige-granskas-2023-06-29/

 

 

 

Bästa justitieminister Gunnar Strömmer, Sveriges Regering och alla är övriga delgivna denna delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i Historiens Värsta Folkmord, PCR TEST BEDRÄGERIET med mera

https://bakomkulisserna.biz/2023/06/29/sverige-granskas-delger-delgivning-2026-06-28/

 

 

 

 

2023 06 15 HÖGFÄRRÄDERI & LANDSFÖRRÄDERI — SVERIGE GRANSKAS delger delgivning till Sveriges regering, Sveriges riksdag och deras medlöpare

https://bakomkulisserna.biz/2023/06/15/2023-06-15-hogfarraderi-landsforraderi-sverige-granskas-delger-delgivning-till-sveriges-regering-sveriges-riksdag-och-deras-medlopare/

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu