• Arkiv

Sveriges Regering — Fakta och Bevis om injektionerna och PCR TEST BEDRÄGERIET — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 06

 

 

Sveriges Regering  –  Fakta och Bevis om ”VACCINERNA” och PCR TEST BEDRÄGERIET  –  SVERIGE GRANSKAS 2023 07 06

 

 

 

Denna artikel publicerades 2023-06-04, utifrån fakta och bevis, som är kända över hela världen, men uppenbart inte känt av Sveriges regering, Sveriges riksdag och deras i medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera. Då frågan blir till er delgivna denna delgivning ; kan ni läsa innantill och förstå att i samma land som WHO har sitt säte nämligen Schweiz, där har beslutsfattarna insett utifrån fakta och bevis verkligheten, kan ni ta till er verkligheten? Maskinöversättning, citat

 

Officiellt bekräftad: ”Vaccination” är farligt: ​​Federal Office of Public Health rekommenderar inte längre Covid-vaccination. Läkare som fortsätter att ”vaccinera” möter ett ökat ansvar

 

Federal Office of Public Health har tyst och i hemlighet justerat sin officiella ”rekommendation för Covid 19-vaccinationen”. Och inte lite, utan totalt: Med omedelbar verkan, ”våren/sommaren 2023 kommer ingen rekommendation för vaccination mot Covid-19 att formuleras”.

 

FOPH drar till och med tillbaka vaccinationsrekommendationen för personer som är särskilt utsatta – det vill säga de med tidigare sjukdomar. I dessa fall rekommenderar Alain Bersets hälsoavdelning och Federal Commission for Vaccination (Ekif) vaccination ”endast om den behandlande läkaren anser att det är medicinskt indicerat i respektive epidemiologisk situation i det enskilda fallet, är ett tillfälligt utökat skydd mot allvarlig sjukdom att förväntas och den senaste vaccinationsdosen var minst 6 månader sedan».

 

Under vårsessionen besvarade förbundsrådet en fråga från riksrådet Roland Rino Büchel (SVP) med självförtroende:

 

”Upphandlingsstrategin visade sig vara framgångsrik, Schweiz förlitade sig på världens bästa ”vacciner” .” 

 

Några veckor senare visar det sig att även ”världens bästa vacciner” är så dåliga att de inte längre borde ”vaccineras”. 

 

”Ingen läkare som är vid sitt fulla sinne kommer att äventyra hans existens och rekommendera någon att bli vaccinerad”, säger riksrådet Büchel.

 

LÄS MER OCH SPRID TILL ALLA SKATTEBETALARE

https://weltwoche.ch/daily/amtlich-bestaetigt-impfung-ist-gefaehrlich-bundesamt-fuer-gesundheit-empfiehlt-covid-impfung-nicht-mehr-aerzte-die-weiterhin-impfen-sind-neu-haftbar/

 

 

 

 

 

ÖVRIGT SOM ÄR KÄNT ÖVER HELA VÄRLDEN, SOM UPPENBART OCKSÅ ÄR KÄNT AV SVERIGES RIKSDAG, SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE I PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, som ännu icke har säkerställts redovisats gentemot skattebetalarna är följande utifrån FAKTA & BEVIS, citat

 

Sveriges regering med flera delaktiga medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera  – 

 

”Det som verkligen är häpnadsväckande är att de flesta nationer i världen under 2017 och 2018 plötsligt började distribuera otaliga covid-19-testkit.   Ett år före pandemin staplade alla länder PCR-testkit på hög, testkit som skulle användas under pandemin.”

 

  — SVERIGE GRANSKAS 2023 06 18

 

LÄS ÄNNU MERA OCH SPRID VIDARE TILL ALLA SKATTEBETALARE

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/06/18/sveriges-regering-med-flera-delaktiga-medlopare-i-pcr-test-bedrageriet-med-mera-det-som-verkligen-ar-hapnadsvackande-ar-att-de-flesta-nationer-i-varlden-under-2017-och-2018-plotsligt-borj/

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu