• Arkiv

Sveriges Regering — Hemliga dokument som publicerats på order av Federal Court bevisar att Pfizer, FDA och Fact Checkers ljög när de sa att giftig grafenoxid inte fanns i Covid-19-injektionerna — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 06

 

 

Sveriges Regering –  Hemliga dokument som publicerats på order av Federal Court bevisar att Pfizer, FDA och Fact Checkers ljög när de sa att giftig grafenoxid inte fanns i Covid-19-”vaccinerna”  — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 06

 

 

Mycket viktig artikel utifrån FAKTA & BEVIS, som avslöjar det enorma planerade KRIMINELLA BEDRÄGERIET med de så kallade ”vaccinerna” / biovapen mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn, skattebetarna och därmed era uppdragsgivare, LÄS OCH SPRID VIDARE till alla skattebetlare, maskinöversätting, citat

 

 

Hemliga dokument som publicerats på order av Federal Court bevisar att Pfizer, FDA och Fact Checkers ljög när de sa att giftig grafenoxid inte fanns i Covid-19-”vaccinerna”

 

 

Grafenoxid är ett ganska nytt ämne som ännu inte är väl förstått. Men vad vi vet är att studier har visat att det kan vara giftigt för celler och vävnader i kroppen. Och ytterligare studier har visat att grafenoxid har toxiska effekter på blodkroppar, vilket inducerar oxidativ stress och inflammation.

 

 

 

Det är därför det är oroande att upptäcka att Graphene Oxide (GO) har varit in och ut ur nyheterna de senaste två åren i relation till covid-19-vaccinerna som utvecklats av Pfizer-BioNTech och Moderna.

 

 

 

Flera oberoende studier utförda av läkare och forskare har bekräftat att grafenoxid faktiskt finns i dessa vacciner.

Men tillverkarna, läkemedelsregulatorerna och så kallade Fact-Checkers har motbevisat dessa påståenden, troligen på grund av de kända toxiska effekterna det har på kroppen.

 

 

 

Till exempel, Reuters, som i huvudsak levererar nyheterna till hela västvärlden utan att de flesta inser det, uppgav i en faktagranskning som publicerades den 23 juli 2021, att det är omöjligt för Covid-vaccinerna att innehålla grafenoxid eftersom de skulle vara antingen mörkbrun eller svart till färgen, istället för den klara/gulaktiga färgen de är.

 

 

 

Men vad Reuters faktagranskare misslyckades med att nämna är att när grafenoxid kombineras med andra ingredienser, som sackaros, en listad ingrediens i Pfizer Covid-19-vaccinet, är det fullt möjligt att producera en klar eller gulaktig vätska.

 

 

 

Men i skrivande stund hade Reuters inte tillgång till ett dokument som publicerades i februari 2023 av US Food & Drug Administration (FDA) på order av den amerikanska federala domstolen.

 

 

 

Ett dokument som skickades till FDA av Pfizer för att få nödtillstånd (EUA).

 

 

 

Ett dokument som bekräftar att det är fullt möjligt för giftig grafenoxid att hamna i Covid-19-vaccinerna på grund av tillverkningsprocessen.

 

 

 

Pfizer Covid-19-vaccinet är en injektion som innehåller genetiskt material som kallas mRNA som invaderar cellerna i din kropp och instruerar dem att producera Spike (S)-proteinet som påstås hittas på ytan av SARS-CoV-2-viruset.

Det är ett mycket komplext ”vaccin” som involverar en tillverkningsprocess i flera steg som inkluderar produktion och rening av budbärar-RNA (mRNA)-molekyler och formulering och förpackning av vaccinet.

Och enligt Pfizer krävs det under tillverkningsprocessen av dess Covid-19-vaccin. Men vi vet detta bara tack vare att en amerikansk federal domstolsdomare beordrade US Food & Drug Administration (FDA) att publicera alla dokument som Pfizer skickade in för att få nödtillstånd.

För de som inte vet hade Covid-19-injektionerna inte genomfört fas 3 och 4-prövningar, så de kunde inte godkännas helt i december 2020. Istället måste de godkännas endast för akut användning. Det är därför det är brottsligt att de utvidgade EUA till barn, med tanke på att de löper liten eller ingen risk att drabbas av något allvarligare än en vanlig förkylning om de är infekterade med det påstådda SARS-CoV-2-viruset.

Om den federala domstolens domare inte hade tvingat FDA att publicera dokumenten, skulle de inte ha sett dagens ljus på 75 år. Eftersom detta är den tid som FDA begärde att de skulle få för att publicera dokumenten enligt Freedom of Information Act.

En grupp vetenskapsmän och medicinska forskare stämde dock FDA för att tvinga fram släppandet av hundratusentals dokument relaterade till nödtillståndet för Pfizer-BioNTech Covid-19-vaccinet.

Och i början av januari 2022 beordrade den federala domaren Mark Pittman FDA att släppa 55 000 sidor per månad, och sedan dess har PHMPT lagt ut alla dokument på sin webbplats när de har publicerats.

Tyvärr bekräftar ett av de senaste dokumenten som publicerats av FDA, sparat som 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf , användningen av grafenoxid i tillverkningsprocessen av Pfizer Covid-19-vaccinet. Bevisar att läkemedelsregulatorer mainstream media, faktagranskare och Pfizer alla har ljugit för dig.

Dokumentet är en beskrivning av en studie utförd av Pfizer mellan 7 april 2020 och 19 augusti 2020, med målet att ”uttrycka och karakterisera vaccinantigenet som kodas av BNT162b2.”

I lekmannatermer genomfördes studien för att fastställa hur vaccinet fungerar. Studien fann att vaccinet använde mRNA för att instruera dina celler att producera ett protein (kallat P2 S), vilket är Spike-proteinet från det påstådda Covd-19-viruset.

De miljontals spikproteiner binder sedan till en receptor som kallas ACE2 på ytan av dina celler, vilket inducerar ett immunsystemsvar.

Men det som är mest oroande med studien är bekräftelsen på sidan 7 att Graphene Oxide krävs för att tillverka Pfizer Covid-19-vaccinet.

Pfizer anger på sidan 7 i studien i avsnitt 3.4 följande –

Därför, under tillverkningsprocessen, kan flera faktorer potentiellt införa föroreningar eller främmande material i vaccinet. Detta inkluderar självklart möjligheten att varierande mängder grafenoxid (GO) kommer in i slutprodukten.

En potentiell källa till grafenoxidkontamination kan vara användningen av råmaterial eller reagens som innehåller det giftiga ämnet eller andra grafenbaserade material.

Till exempel, om ett av reagenserna som används i tillverkningsprocessen innehåller grafenoxid som en förorening, kan detta potentiellt introducera grafenoxid i vaccinet.

På samma sätt, om utrustningen som används i tillverkningsprocessen inte är ordentligt rengjord eller validerad, kan detta leda till grafenoxidkontamination av vaccinet.

En annan potentiell källa till grafenoxidkontamination kan vara genom användning av filter eller andra material som används för att sterilisera eller rena vaccinet.

Även om dessa material är utformade för att avlägsna föroreningar och främmande material, kan de potentiellt introducera grafenoxid i vaccinet om de inte är korrekt utformade eller validerade.

I oktober 2021 publicerade The Expose-teamet en undersökning av data som hittats i USA:s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Vi fann att extremt höga antal biverkningar och dödsfall har rapporterats mot specifika partinummer av Covid-19-vaccinerna flera gånger.

På den tiden, som du kan se från diagrammet ovan, var bara 4 % av de producerade partierna av Pfizer Covid-19-vaccinet ansvariga för varje enskilt dödsfall som rapporterades till CDC som berodde på Pfizer Covid-19-vaccination.

Kan det vara så att dessa partier av Pfizer-vaccinet hade en gulaktig färg och därför en högre koncentration av grafenoxid?

För bara några månader tidigare publicerade Reuters en faktakontroll som hävdade att Covid-19-vaccinerna inte innehåller grafenoxid, och gav följande förklaring till varför -

Men Reuters ”glömde” att nämna något viktigt om sackaros och hur dess närvaro i Pfizer-vaccinet kan resultera i en genomskinlig eller lätt gulaktig vätska i kombination med grafenoxid.

Sackaros är en typ av socker som vanligtvis används i livsmedel och läkemedel som stabilisator och konserveringsmedel. I Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccinet påstås sackaros hjälpa till att bibehålla stabiliteten och effektiviteten hos mRNA-molekylerna i vaccinet.

När det blandas med grafenoxid kan det producera en transparent eller gulaktig vätska beroende på mängden grafenoxid som finns.

Men det är också möjligt att andra officiellt listade ingredienser i Pfizer-vaccinet – lipider, kaliumklorid, monobasiskt kaliumfosfat, natriumklorid, tvåbasiskt natriumfosfatdihydrat – kan producera en transparent/gulaktig vätska i kombination med Grahene Oxide.

Allt beror på koncentrationen av grafenoxid och interaktionerna mellan de olika komponenterna.

Detta är ett oroande faktum med tanke på att många vanliga nyhetskällor i Storbritannien och USA förlitar sig på Reuters för sitt nyhetsinnehåll.

Några av de stora nyhetskällorna i Storbritannien som använder Reuters-innehåll inkluderar BBC, The Guardian, The Times, The Daily Telegraph och The Independent.

Samtidigt i USA används Reuters innehåll av många nyhetskanaler, inklusive CNN, ABC News, NBC News, CBS News, Fox News, The New York Times, The Washington Post och The Wall Street Journal.

Detta bevisar att Reuters i huvudsak har monopol på de vanliga nyheterna i väst, och vi har precis bevisat att de är ganska glada över att ljuga för dig.

Men för alla som har valt att få Covid-19-vaccinet, eller inte för den delen, borde det faktum att mainstreammedia ljuger för dig vara det minsta av dina bekymmer.

För det har gjorts flera studier som har visat att grafenoxid (GO) kan tas upp av celler och vävnader i kroppen, och det finns en stor oro för att det kan ackumuleras i vissa organ eller vävnader med tiden.

Här är bara några exempel på sådana studier:

  • en studie publicerad i tidskriften Nature Nanotechnology 2014 injicerade forskare möss med GO och fann att det ackumulerades i lungorna, levern och mjälten. Studien fann också att ackumuleringen av GO orsakade skador på mössens lungor och immunsystem.
  • I en annan studie publicerad i tidskriften ACS Nano 2016, exponerade forskare mänskliga lungceller för GO och fann att GO togs upp av blodkroppar och orsakade oxidativ stress och inflammation.
  • En översiktsartikel som publicerades i tidskriften Nano Today 2017 sammanfattade resultaten av flera studier om GO:s toxicitet. Artikeln noterade att GO kan tas upp av celler och vävnader i kroppen och har visat sig ackumuleras i lungor, lever, mjälte och njurar. Artikeln noterade också att toxiciteten hos GO verkar vara beroende av flera faktorer, inklusive storleken, formen och ytkemin hos grafenoxiden.

Studien som publicerades i tidskriften ACD Nano 2016 är särskilt oroande när vi tittar på resultaten av en studie utförd av Dr Philippe van Welbergen av mRNA Covid-19-vaccinerna där han drog slutsatsen att Graphene Oxide överfördes från den covid-vaccinerade till ovaccinerade, förstör röda blodkroppar och orsakar konstiga blodproppar.

början av juli 2021 intervjuades Dr. Philippe på en sydafrikansk communitykanal , Loving Life TV . Han förklarade att när hans patienter började klaga på kronisk trötthet, yrsel, minnesproblem, ibland till och med förlamning och sent inträdande kraftig menstruation (kvinnor i 60-årsåldern och uppåt), tog han blodprover.

Deras blod hade ovanliga rörliknande strukturer, några partiklar som lyste upp och många skadade celler. Få friska celler var synliga. Förrän tre månader tidigare hade han aldrig sett dessa formationer i blod. Vi vet nu att dessa rörliknande strukturer är grafen.

Sedan dess har Dr. Philippe varit en regelbunden gäst på Loving Life TV : han blåser i visselpipan om den experimentella Covid-injektionen; tillhandahålla uppdateringar om den ökande skadan som orsakas av blod genom de experimentella Covid-injektionerna över tiden; och ger uppdateringar om Covid-situationen i Storbritannien och Sydafrika.

Den 12 februari 2022 återvände Dr Philippe igen till Loving Life TV för att släppa bilder på sina senaste bilder av blodprover.  Livestreamen var lång så Loving Life TV delade upp den i två delar.

Del ett är en diskussion inklusive svar på publikens frågor.

del två presenterar Dr Philippe bilderna av sina senaste blodslidningar och förklarar vad bilderna visar. Han diskuterar nästan 100 blodglas från både ”vaccinerade” och vaccinfria patienter. Hans bilder visar att vaccinfria patienter har ”infekterats med vaccintoxiner genom att de tappats.”

Nedan är ett kort klipp från del två med tillstånd av kanalen The Timeline Post på Telegram.

Dr Philippe (Del två), The Blood Slides, 12 februari 2022

Nedan är en bild av typiska friska röda blodkroppar sett med ett mikroskop, hur blod ska se ut. Det finns ingen koagulering eller främmande föremål i den.

Nästa bild är på en person som har injicerats med det experimentella Covid-läkemedlet. Blodet koaguleras, de missformade röda blodkropparna klumpas ihop. Cellen som är inringad i bilden är en frisk röd blodkropp, en av de få på bilden, som sitter bredvid grafenfibrerna. Du kan se storleken på grafenfibrerna i förhållande till storleken på en röd blodkropp. Fibrer av denna storlek kommer att blockera kapillärer. Du kan också se att grafenfibrerna är ihåliga och innehåller röda blodkroppar.

Ett par veckor innan videon nedan gjordes började Dr Philippe märka en magnetisk eller elektrisk polaritetseffekt på olika sidor av grafenfibrerna. På bilden nedan, till höger om fibern, är cellerna koagulerade och på vänster sida är det något som ser ut som ett mellanrum eller ungefär bakåt ”C”-format mellanrum. Dr Philippe säger att detta ”beteende” inte har setts tidigare men nu, helt plötsligt, syns det i nästan varje prov. Det är en indikation på att ”dessa saker har förändrats, deras reaktion med omgivande blodkroppar har förändrats … och jag vet inte vad som utlöste det”, sa han.

Bilden nedan är på ett blodprov från ett vaccinfritt, eller ovaccinerat, treårigt barn. Den visar bitar eller ”skärvor” av grafen som ”är resultatet av utgjutelse”, med andra ord har grafenen överförts från ”vaccinerade” föräldrar till deras ovaccinerade barn.

Nedan är bilden av ett blodprov från ett åtta år gammalt ovaccinerat barn vars blod har kontaminerats och förstörts av överföring av grafen från omgivningen som har fått en Covid-injektion. Barnets högra arm och övre högra ben är i princip förlamade, barnet kan inte lyfta sin högra arm och låret fungerar inte som det ska.

Dr. Philippes presentation är verkligen ögonöppnande och skrämmande – ett måste att titta på, särskilt för dem som säger att Covid-injektioner är ”säkra” och fortsätter att insistera på att folk ska ”vaccineras”.

Eftersom det är bevis på att mRNA Covid-19-vaccinerna inte bara innehåller grafenoxid, utan att grafenoxiden också överförs från covid-vaccinerade till ovaccinerade, förstör röda blodkroppar och orsakar konstiga blodproppar i båda.


Vänster bild : Friskt blod visar celler som kan röra sig separat; de har god motilitet och orsakar inte trombos.
Höger bild : “De här trådarna eller rören verkar vara ihåliga – det är verkligen konstigt. När du verkligen expanderar det kan du se några celler i det men vi vet inte om det är en kristallin struktur eller organisk. De få friska cellerna är inringade. Resten är spruckna och trasiga – de är färdiga. Det är inte friskt blod. Vi ser det om och om igen”, Dr van Welbergen

Sammanfattningsvis har vi nu bevisat att grafenoxid tar sig in i Covid-19-injektioner genom tillverkningsprocessen.

Vi har också bevisat att Covid-19-vaccintillverkarna, läkemedelsregulatorer, vanliga media och så kallade faktagranskare kontinuerligt har ljugit för dig.

Och vi har, tyvärr, bevisat att grafenoxid är giftigt för människor och sprids från Covid-vaccinerade till ovaccinerade.

I kölvattnet av dessa chockerande avslöjanden kanske du nu brottas med en förtroendekris.

De en gång så respekterade medicinska institutionerna och tillverkarna, som har fått förtroendet att skydda folkhälsan, står nu avslöjade för att de döljer sanningen om förekomsten av grafenoxid i Covid-19-vaccinerna.

De fullständiga konsekvenserna av detta bedrägeri är ännu inte kända, men det kommer definitivt att tvinga fler individer att ifrågasätta inte bara säkerheten för vaccinerna, utan också själva institutionerna som de länge har förlitat sig på.

Om sanningen om det konfidentiella Pfizer-dokumentet som publicerats av FDA på order av den amerikanska federala domstolen sprider sig som en löpeld, kan miljoner runt om i världen äntligen kräva ansvar och rättvisa för dem som har drabbats av de toxiska effekterna av grafenoxid sedan Covid-19 injektioner beviljades nödtillstånd.

Slut citat, källa till ovan citerat

https://expose-news.com/2023/07/06/graphene-in-covid-jab-pfizer/

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu