• Arkiv

Biovapen — Nanoteknik finns i både injicerade och icke injicerade — SVERIGE GRANSKAS 2023 08 11

 

 

Nanoteknik finns i både vaccinerade och icke-vaccinerade

https://banned.video/watch?id=64ce3f0a71072a354849b159

 

 

 

Se videon och läs undertexten, sprid vidare, maskinöversättning, citat

 

 

 

Nanoteknik finns i både vaccinerade och icke-vaccinerade

 

 

Doktor Charles Morgan, tidigare CIA och konsult för den amerikanska militären inom neurologiska vetenskaper, talade till kadetter vid West Point 2018 om det aktuella teknikläget. Han informerade kadetterna om experiment från 2013 där människor fick neurala implantat som gjorde att de kunde styra armproteser med sina tankar. Experiment där en person kan styra en annan persons händer genom att bara bära en EEG-keps. Experiment där information överförs från ett sinne till ett annat. Och experiment där minnen raderas.

Doktor Morgan medger att de har tekniken för att rikta in sig på en enskild person och att de arbetar på att kunna radera minnet hos vilken människa de vill. Deras största utmaning för fem år sedan var att kunna interagera med hippocampus utan att använda fysiska kablar. Och detta är sannolikt en av de motiverande faktorerna för utplaceringen av de experimentella COVID-bilderna.

Med hjälp av mörkfältsmikroskopi har doktor Ana Maria Mihalcea i detalj fångat vad den vetenskapliga litteraturen beskriver som effektiv teknik som finns idag. Teknik som kvantprickar.

Quantum Dots är nanoteknologi med förmågan att organisera, driva, kommunicera och bygga strukturer i blodet. De gör det med en inställbar fotoluminiscens som kan programmeras för att diktera olika uppgifter via optisk kommunikation. Beskrivningen och bilderna som visas i den vetenskapliga litteraturen jämfört med vad Mihalceas mörkfältsmikroskopi har fångat är desamma. Man kan se kvantprickarna blinka i olika färger och agera som den artificiella intelligens som styr självsammansättningen runt dem. I blodet skapas bubblor som fungerar som byggarbetsplatser. I dessa byggbubblor organiserar Quantum Dots de olika materialen till självmontering.

Dessa tekniker finns både i blodet från vaccinerade och i blodet från ovaccinerade. Beroende på vilka material som finns tillgängliga kommer Quantum Dots att trigga dem till självmontering. COVID-vaccinerna är fulla av sällsynta metaller och tungmetaller som kan användas för att tillverka alla typer av nanoteknik. Men det verkar som om nästan alla är infekterade med någon form av nanoteknik. Enligt flera forskargrupper verkar allas blod innehålla de material som krävs för att tillverka filamenten och gitterverket för denna teknik. Blodprover som ser ut att vara friska har förvandlats fullständigt genom en elektrisk ström på bara 10 milliampere under två timmar. Och det ser ut som om vi kan ha smittats av Chemtrails.

Morgellons sjukdom rapporterades första gången 2002. Det är när syntetiska fibrer eller filament växer i en persons kropp. Det har i årtionden funnits teorier om att detta sprids via Chemtrails. Och under ett mikroskop verkar det vara samma filament som människor idag kallar blodproppar. Och vad de vetenskapliga tidskrifterna kallar självmonterade hydrogeler. Enligt Dane Wiggington från Geoengineering watch dot org sprutas nanopartiklar över hela världen.

Den goda nyheten är att doktor Mihalceas forskning har hittat ett botemedel. Järnet i det infekterade blodet har oxiderats till ett 3-plus-tillstånd. Och genom att ta antioxidanter kan man lösa upp dessa filamentkoagel. Hon har funnit att EDTA Chelation-terapi kommer att avhjälpa infekterat blod inom 3 dagar. Och megadoser av C-vitamin fungerar också.

 

Slut citat

 

 

Lär ännu mera, se dessa videos

 

 

Delgivning till Kung Carl XVI Gustaf från SVERIGE GRANSKAS, svensk textad, 2023-07-31

 https://rumble.com/v33m8eb-delgivning-till-kung-carl-xvi-gustaf-frn-sverige-granskas-svensk-textad-202.html

 

 

 

Meddelande till Kung Carl XVI Gustaf från Pascal Najadi. SVENSKTEXTAD

https://rumble.com/v32pbrq-meddelande-till-hrm-carl-xvi-gustaf-frn-pascal-najadi.-svensktextad.html

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu