• Arkiv

PCR TEST BEDRÄGERIET FAKTA & BEVIS HÖGFÖRRÄDERIET— SVERIGE GRANSKAS 2023 10 27

 

 

”Det som verkligen är häpnadsväckande är att de flesta nationer i världen under 2017 och 2018 plötsligt började distribuera otaliga covid-19-testkit.

Ett år före pandemin staplade alla länder PCR-testkit på hög, testkit som skulle användas under pandemin.”

 

 

 

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET FAKTA & BEVIS  — SVERIGE GRANSKAS 2023 10 27

 

 

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET FAKTA & BEVIS

 

 

Sanningen, verklighet, fakta och bevis

 

 

Från en säker källa kom detta SVERIGE GRANSKAS till del, som också delgives er, citat

 

 

En virolog från WHO avslöjade i nederländsk TV att WHO har en plan för 10 år av infektionssjukdomar, med början från 2020 till 2030.

 

 

 

Halvtimmesfilmen The Plan avslöjar att WHO, Rockefeller Foundation, Bill Gates och Anthony Fauci i decennier planerat för en pandemi.

 

 

 

David Sörensen, som startat webbplatsen http://stopworldcontrol.com  och Hope for Humanity ministries, har en magisterexamen i media och kommunikation från University of Science and Arts i Gent, Belgien, och arbetar som ”missionärsjournalist” för att rapportera om kritiska sanningar som censureras av mainstream-media.

 

 

 

Han har skrivit åtta böcker och byggt flera webbplatser med en stor publik över hela världen. Här följer hans artikel om innehållet i The Plan, något redigerad.

 

 

 

”Marion Koopmans är en virolog från den nederländska regeringen, som också arbetade i biolabbet i Wuhan. Under en intervju i den nationella televisionen i Nederländerna hade hon en avslöjande tunghäfta…

 

 

 

Koopmans uppgav att WHO under flera år hade haft en plan för 10 år av pandemier, från 2020 till 2030.

 

 

 

Att WHO hade förkunskaper om den första pandemin bevisas av det faktum att man några månader före utbrottet skickade ett dokument till världens regeringar med instruktioner om att göra sig redo för ett nära förestående utbrott av en luftvägspatogen.

 

 

 

Hur kunde WHO veta att en pandemi skulle bryta ut inom några månader? De visste till och med vilken typ av sjukdom det skulle vara! Enligt WHO:s virolog Koopmans var det en plan som de hade haft i många år…

 

 

 

”Det här är den första pandemin”, tillade hon…

 

 

Fauci visste också vad som förbereddes. År 2017 konstaterade han: ”Det råder ingen tvekan om att det kommer att ske ett överraskande utbrott under Trump-administrationens första mandatperiod”. Hur kunde han förutsäga en sådan oförutsägbar händelse med full säkerhet?

 

 

 

Några månader före utbrottet publicerade Global Preparedness Monitoring Board en video som visar hur ett coronavirus börjar spridas från Wuhan till resten av världen.

 

 

 

Återigen: de publicerade detta precis innan det hände, och beskrev den exakta typen av patogen och dess exakta ursprung.

 

 

 

Några månader före utbrottet organiserade Bill Gates en övning för denna pandemi. Deras slogan var:

”Vi måste förbereda oss för vad som kommer att bli en pandemi”.

 

 

 

De diskuterade hur de skulle behöva kontrollera mediernas narrativ och berätta för världen att vacciner är svaret.

Direkt efter denna övning twittrade Gates hur glad han var över att sälja en massa vacciner under det kommande året.

 

 

 

Det som verkligen är häpnadsväckande är att de flesta nationer i världen under 2017 och 2018 plötsligt började distribuera otaliga covid-19-testkit.

 

 

 

Ett år före pandemin staplade alla länder PCR-testkit på hög, testkit som skulle användas under pandemin.

 

 

 

Det blir ännu konstigare när vi tittar på filmen ”V för Vendetta” från 2006. Filmen uppgav att den var ”En kompromisslös vision av framtiden”. Den skildrade en pandemi som resulterar i världsomspännande tyranni.

 

 

Året då filmen utspelade sig var… 2020!

 

 

2013 komponerade en musiker en låt om en pandemi av coronavirus som skulle inträffa år… 2020.

På frågan om han var någon sorts profet svarade han att han hade gjort efterforskningar och funnit att det finns en agenda för pandemier, med början 2020.

 

 

 

2010 publicerade Rockefeller Foundation ett ”Scenario for the Future of Technology”, ett scenario för framtiden. Det beskriver en pandemi som leder till världsomspännande tyranni. I ”Scenario for the Future” förutspåddes exakt vad vi har sett 2020.

 

 

 

Otroligt nog hade Rockefeller Foundation redan direkt efter C19-utbrottet en djupgående guide till hands, som steg för steg visar hur ett nytt samhälle med total kontroll och övervakning är ”vägen ut ur denna kris”.

 

 

 

Den här typen av manualer tar många månader att förbereda. Hur kommer det sig att de hade den till hands?

DU LÄSER MER OCH SPRIDER VIDARE TILL ALLA SKATTEBETALARE

https://stopworldcontrol.com/proof/

 

 

 

DU LÄSER ÄNNU MERA HÄR

 

 

HÖGFÄRRÄDERI & LANDSFÖRRÄDERI — SVERIGE GRANSKAS delger delgivning till Sveriges regering, Sveriges riksdag och deras medlöpare

 https://bakomkulisserna.biz/2023/06/15/2023-06-15-hogfarraderi-landsforraderi-sverige-granskas-delger-delgivning-till-sveriges-regering-sveriges-riksdag-och-deras-medlopare/

 

 https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/06/15/sveriges-riksdag-med-flera-delgives-delgivning-om-bl-a-hogfarraderi-landsforraderi-mot-nationen-sveriges-folk-barn-av-sverige-granskas-2023-06-15/

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu