• Arkiv

 • Kalender

  april 2014
  m ti o to f l s
  « Mar   Maj »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  

2014-04-14 Sveriges Regering justitieminister Beatrice Ask får en skriftlig påminnelse

Justitieministern har helt negligerat att besvara tidigare kommuniceringar och får nu påminnelse, du kan i denna påminnelse bl.a. läsa;

 

Insikter, erfarenheter och verkligheten i Sverige

 

Det är nu allmänt känt att Datalagringsdirektivet underkänts av EU-domstolen bl.a. pga. att rättssäkerhetsprincipen/ proportionalitets princip icke alls respekterats . Se om denna princip i bifogade filen Rättssäkerhetsprincipen.

 

 

Begär nu av justitieminister Ask att denne tager sitt ansvar i den del som kommunicerats om sedan tidigare där det bevisligen är så att Försäkringskassan och förvaltningsdomstolarna icke alls tillämpar EU-rätten utifrån att pröva i handläggningen utifrån EU-rätten och specifikt då denna obligatoriska rättssäkerhetsprincip/ proportionalitets princip.

 

 

Assar Fager sakkunnig

 

Justitieministern får del av Assar Fagers sammanställning av april månad 2014 ”Sverige talar med dubbla tungor inom EUs gränsöverskridande vård”, som bifogas som bifogad fil, begär att ministern mycket nogsamt genomläser denna sammanställning/redovisning, som väl beskriver verkligheten för allmänheten i Sverige, svenska unionsmedborgares situation.

 

 

Justitieministern får ytterligare bevis

 

Irma Larsson ärendet, ett av många ärenden vi har fullständig insikt i, bifogas som bifogade filer, 3 st. inkl. bilagorna till inlagan Kammarrätten i Stockholm av datum 2014-04-13.

 

Överblick

 

Den överblick och insikt som vi besitter, tack vare ideellt engagemang i sammantaget väldigt många människoöden, där sammantaget bevisen bevisar;

 

 • att försäkringskassan och förvaltningsdomstolarna sammantaget icke tillämpare skyldigheter utifrån EU-domstolens praxis, EU-rätten och den obligatoriska Rättssäkerhetsprincipen, som därtill då sker generellt och systematiskt, detta trots EU-domstolen domar direktriktade emot Försäkringskassan/Sverige, särskilt i dessa domar poängteras rättssäkerhetsprincipen/ proportionalitets principen i domarna Öberg/Rockler(se inlagan till Kammarrätten)

 

 • att EU-rättigheten till fri rörlighet förhindras generellt och systematiskt på området bättre/effektivare gränsöverskridande vård av makt- och myndighetsutövare i Sverige.

 

 

Försäkringskassans ledning

 

Försäkringskassans ledning har i flera möten fått del av denna information som av oss är väl känd, men gd Eliasson och rättschefen Nordqvist har icke alls på något sätt hörsammat och tagit till sig om vad som bevisligen sker.

 

 

Du läser hela skrivelsen till justitieminister via denna länk

Justitieminister Beatrice Ask får påminnelse om begärd återkoppling utifrån pågående makt- och myndighets korruption i bl.a. Försäkrinskassan och förvaltningsdomstolarna

 

Några av de viktiga bilagorna som justitieministern får del av i denna ovanstående skrivelsen, då som bifogad fil till skrivelsen, kan du läsa via denna länk

 

 

Sverige talar med dubbla tungor inom EUs gränsöverskridande vård av Assar Fager april 2014

 

Rättssäkerhetsprincipen EU-rätt

 

20140415 EU-kommissionen Bryssel 20040330 Överträdelsens nr 2003 2161

 

 

Pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/justitieminister-beatrice-ask-paaminns-om-verkligheten-985366

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu