• Arkiv

2018-10-31 DEL 3 Intervju/samtal med Sven-Erik ”Svara Doktorn” Nordin utifrån ämnet ”Läkarna – en dödspatrull”

Sven-Erik ”Svara Doktorn” Nordin har insikter, erfarenheter, kunskaper, mod och civilkurage och delger/berättar i dag om ”formlig psykisk tortyr” som erbjudes/säkerställs och presteras/levereras av skolmedicinska läkare inom Vård Sverige gentemot CANCERPATIENTER.

 

 ”Läkarna – en dödspatrull”

Hipokrates ed existerar inte på kartan inom de skolmedicinska läkarnas värld inom Vård Sverige.

 

Med enkla medel går det att utveckla sättet att använda skattemedel på så att skattemedel används på ett effektivt sätt för skattebetalarna och därmed uppdragsgivarna och därtill vårdkonsumenterna, om detta delges i denna intervju/samtal.

 

Cancer drabbade utsätts för psykisk tortyr av Vård Sverige(landsting/regioner) och där anställda skolmedicinska läkare och detta kan inte på något sätt vara förenligt med Europakonventionen för mänskliga rättigheter och däri artikel 3

 

UTAN PERSONLIGT ANSVAR KAN DETTA VANSINNE PÅGÅ DAG UT OCH DAG IN INOM VÅRD SVERIGE, SOM DEFINITIVT INTE ÄR EN VÅRD I VÄRLDSKLASS OCH DETTA VANSINNE ÄR INTE NÅGOT SOM EXISTERAR I EN STAT SOM ANSER SIG VARA EN HUMANITÄR STORMAKT

 

Lyssna på hela denna lärorika och intressanta intervju/samtal med Sven-Erik ”SVARA DOKTORN” Nordin, ca 34 minuter, du kan ladda ner MP filen och lyssna på intervjun via länken här nedan

 http://ge.tt/6zepzWs2


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu