• Arkiv

SVARA DOKTORN: ”Den manifestation som ägde rum i Kungsträdgården, Stockholm, den 31 oktober, har naturligtvis förbigåtts med total tystnad av mainstream media. Inte ett ord i radio eller TV – än mindre i DN och de andra stora tidningarna.”

 

 

Varför undanhåller SVT/SR/TV4 och svensk riksmedia nationen Sveriges medborgare om CORONA BEDRÄGERIET och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN ?

 

Du förstår mera efter att läst SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordins artikel av 2020-11-01, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

 

Manifestation i Kungsträdgården, Stockholm, den 31/10 2020

 

 

Den manifestation som ägde rum i Kungsträdgården, Stockholm, den 31 oktober, har naturligtvis förbigåtts med total tystnad av mainstream media. Inte ett ord i radio eller TV – än mindre i DN och de andra stora tidningarna.

 

 

Ett stort antal läkare och forskare (tusentals) som genomskådat och känner till det skrämmande bedrägeri hela ”Coronapandemin” utgör, försöker nu över hela världen upplysa allmänheten om detta.

Det handlar om att rädda miljoner människors liv, men motståndet är kompakt. Bill Gates planerar att tjäna tusentals miljarder på ett vaccin – som med största säkerhet kommer att göra mer skada än nytta, och starka politiska krafter planerar att ta kontroll över oss alla.

Våra grundlagsskyddade demokratiska rättigheter är allvarligt hotade!

 

Slut citat

Läs mera och se videos och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6969456/posting/manifestation-i-kungstr%C3%A4dg%C3%A5rden-stockholm-den-31-10-2020

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu