• Arkiv

SVARA DOKTORN: En av de absolut vanligaste dödsorsakerna i västvärlden är ”iatrogena sjukdomar”, d.v.s. sjukdomar som direkt är en följd av läkemedel och läkares ingrepp i sina patienters liv. Den amerikanske cellbiologen och pionjären inom epigenetik, Bruce Lipton, hävdar med emfas och på goda grunder, att iatrogena sjukdomar är den absolut vanligaste dödsorsaken, åtminstone i USA, vanligare än t.ex. både cancer och hjärt- och kärlsjukdomar. Det finns egentligen ingen anledning tro att det skulle vara på annat sätt i Sverige.

 

Måste läsas och spridas vidare i alla dina nätverk, citat

 

En av de absolut vanligaste dödsorsakerna i västvärlden är ”iatrogena sjukdomar”, d.v.s. sjukdomar som direkt är en följd av läkemedel och läkares ingrepp i sina patienters liv.

 

 

Den amerikanske cellbiologen och pionjären inom epigenetik, Bruce Lipton, hävdar med emfas och på goda grunder, att iatrogena sjukdomar är den absolut vanligaste dödsorsaken, åtminstone i USA, vanligare än t.ex. både cancer och hjärt- och kärlsjukdomar. Det finns egentligen ingen anledning tro att det skulle vara på annat sätt i Sverige.

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6970093/posting/zink-viktigt-f%C3%B6r-att-motverka-covid-19

 

 

OBS; SE VIDEON MED BRUCE LIPTON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

What They Don’t Want You to Know | Dr. Bruce Lipton (MUST SEE!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=rSgR9vzOYJU

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu