• Arkiv

SVARA DOKTORN: Jag har i flera sammanhang nämnt apotekare Cecilia Lenanders undersökning av 1700 äldre skåningars medicinanvändning för några år sedan. Hon fann att åtta av tio (80 %) hade sjukdomar som direkt berodde på deras av läkare förskrivna ”godkända läkemedel”!!

 

 

Måste läsas och spridas vidare om skolmedicinens och Sveriges Regioners(fd landsting) och deras anställda läkares skadar och dödar verksamhet(utan stöd i gällande lagstiftning och de grundläggande mänskliga rättigheterna), som uppenbart beskyddas av alla folkvalda politikerna i Sverige, inkluderat Sveriges Regering och riksdag, citat

 

Jag har i flera sammanhang nämnt apotekare Cecilia Lenanders undersökning av 1700 äldre skåningars medicinanvändning för några år sedan. Hon fann att åtta av tio (80 %) hade sjukdomar som direkt berodde på deras av läkare förskrivna ”godkända läkemedel”!!

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6970093/posting/zink-viktigt-f%C3%B6r-att-motverka-covid-19

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu