• Arkiv

Folkhälsomyndigheten får nu bekänna färg….. massutskick till makt- och myndighetsutövarna i Sverige 2020 11 05

 

 

Hjälp till att sprida vidare i alla dina nätverk om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

Folkhälsomyndigheten får nu bekänna färg…..  massutskick till makt- och myndighetsutövarna i Sverige 2020 11 05

 

Du läser mera i  dessa pdf filerna

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE 2020 11 05 FK

 

 

Folkhälsomyndigheten skrivelse från Solveig Silverin 2020 11 04

 

 

World Freedom Alliance av Leif Erlingsson 2020 11 05

 

 

 

Bl. a. dessa har fått del av detta massutskick denna dag

 

[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Aftonbladet’; ‘Expressen’; ‘torbjörn sassersson’; [email protected]; [email protected]; ‘SE Nin’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘SB Registrator’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘torbjörn sassersson’; [email protected]; region.uppsa[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]

 

[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Registrator Domstolsverket – DOV’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘torbjörn sassersson’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Jenny Gustafson’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Expressen’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Sture Blomberg’; [email protected]; ‘Björn Hammarskjöld’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; p[email protected]; [email protected]

 

[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; lars.astrom@rvn.se; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Else Ammor’; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu