• Arkiv

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN får skrivelse från Solveig Silverin 2020 11 04

 

 

Mycket viktig skrivelse från Solveig Silverin till FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN av datum 2020-11-04, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Till Folkhälsomyndigheten

 

Detta brev skall diarieföras.

Eftersom Covid19 har påverkat och påverkar hela samhället på alla plan och påverkar enskilda individer socialt och ekonomiskt, har jag som svensk medborgare rätt att få svar på nedanstående frågor, då man inom sjukvården kräver vetenskapliga belägg för en diagnos:

 

1

Har ni vetenskapligt kunnat fastställa att alla de personer som påstås ha avlidit av Covid19, verkligen har avlidit av Covid19, och/eller på grund av att de insjuknat i Covid19?

Har Folkhälsomyndigheten vetenskapligt kunnat fastställt att det inte finns några som helst tvivel, att dessa personer avlidit av Covid19 eller till följd av Covid19?

I så fall exakt hur många har avlidet av Covid19 och/eller till följd av Covid19 som vetenskapligt, med säkerhet, kunnat fastställas?

 

2

Har ni vetenskapligt kunnat fastställa att alla de personer som påstås ha insjuknat av Covid19 verkligen har insjuknat av Covid19, att det inte finns några som helst vetenskapliga tvivel, att dessa personer har eller har haft Covid19?

I så fall exakt hur många har vetenskapligt kunnat konstaterats har haft eller har Covid19.

 

 

Solveig Silverin

 

 

Slut citat

Du läser hela skrivelsen här

Folkhälsomyndigheten skrivelse från Solveig Silverin 2020 11 04

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu