• Arkiv

Dr Mercola : Robert F. Kennedy Jr.’s Message for Freedom and Hope

 

 

Denna video och artikel av 2020-11-06 förmedlar om verkligheten och sanningen och om Corona bedrägeriet, Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, se videon och läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Robert F. Kennedy Jr.’s Message for Freedom and Hope

 

 

According to Robert F. Kennedy Jr., as a democracy we’ll never win as long as we quibble over things like race, religion and political affiliations. What really matters is sticking together. The Globalist villains and scoundrels want us to fight each other to keep us distracted.

 

 

Se videon, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/11/06/hope-despite-censorship.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20201106Z2&mid=DM699778&rid=1004474748

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu