• Arkiv

SVERIGE GRANSKAS: Professor Niklas Arnberg har helt annan uppfattning om PCR testet än dr Reiner Fuellmich 2020 11 10 Ytterligare mera om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare!

 

 

Lyssna, läs under texten och sprid vidare i alla dina nätverk om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

SVERIGE GRANSKAS

Professor Niklas Arnberg har helt annan uppfattning om PCR testet än dr Reiner Fuellmich 2020 11 10

https://soundcloud.com/ulf-bittner/professor-niklas-arnberg-har-helt-annan-uppfattning-om-pcr-testet-an-dr-reiner-fuellmich-20201110

 

Notera särskilt följande

 

citat

 

 

Dr. Reiner Fuellmich kunde berätta mer om PCR-testet:

”Detta PCR-test är den enda grunden för, i Tyskland, men också över hela världen, att fastställa att vi har att göra med en pandemi. PCR-testerna kan inte och får inte användas för att avgöra om vi har att göra med en infektion.

De är inte godkända för diagnostiska ändamål, och de kan inte heller det. De kan inte hitta någon infektion, de kan bara bestämma att ett specifikt fragment av en molekyl hittades i kroppen, men det kan vara vad som helst, det kan också vara rester, till exempel från processerna i kroppens eget immunsystems kamp mot förkylning och / eller eller något mer ofarligt.

Testerna kan också ha en positiv effekt på papaya och andra saker, som under tiden också har skrivits om i media.

 

 

Detta innebär att själva grunden, den faktiska grunden för att fastställa existensen av en pandemi, inte existerar alls ”

(uttalande av Dr. Fuellmich, här, 12: 52-13: 55).

https://bakomkulisserna.biz/2020/10/03/konkurs-pa-grund-av-corona-pandemin-en-grupptalan-av-tyska-dr-reiner-fuellmich/

 

 

Se och läs också

 

CORONA FRAUD/ CRIMES AGAINST HUMANITY:

 

 

“On a political level, everything must be done to make sure that no one will ever again be in a position of such power as to be able to defraud humanity or to attempt to manipulate us with their corrupt agendas.”

 

Läs mera, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/11/10/corona-fraud-crimes-against-humanity-on-a-political-level-everything-must-be-done-to-make-sure-that-no-one-will-ever-again-be-in-a-position-of-such-power-as-to-be-able-to-defraud-humanity/

 

 

LYSSNA PÅ

 

SVERIGE GRANSKAS

Dr. Reiner Fuellmich about Crimes Against Humanity and Corona Fraud 2020 10 20

https://soundcloud.com/ulf-bittner/dr-reiner-fuellmich-about-crimes-against-humanity-and-corona-fraud-2020-10-20

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu