• Arkiv

KALLE HELLBERG: Läkare skriver ut de mediciner de får mest betalt för, inte de mediciner du kanske har mest nytta av!

 

 

Skolmedicinen bedriver skadar och dödar verksamhet, Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten mot nationen Sveriges medborgare är en del av denna skadar och dödar verksamhet, se t.ex.

 

Sjuksköterska om den havererande äldrevården: ”Det här är mord!”

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/11/04/sjukskoterska-om-den-havererande-aldrevarden-det-har-ar-mord/

 

Och detta skolmedicin vansinne beskyddas uppenbart av Sveriges Regering med flera i den farligaste KLANEN I SVERIGE, klanen UTAN PERSONLIGT ANSVAR!

 

Kalle Hellberg delger om skolmedicin vansinnet i en artikel som han skicka ut i ett massutskick, du får del av den här, citat

 

 

Läkare skriver ut de mediciner de får mest betalt för, inte de mediciner du kanske har mest nytta av!

 

Verkligheten visar sig allt oftare i vår korrupta värld vara värre än vad man i sin fantasi kan föreställa sig!

 

Många läkare får alltså betalt av läkemedelsindustrin om de skriver ut just deras preparat, vilket sker i mycket större omfattning än vad de flesta vet.

 

 

En av mina döttrar drabbades förra julen av reaktiv artrit, en ledsjukdom orsakad av campylobacter (bakterier) som fanns i en räkmacka hon åt på Citygross (troligen dålig hygien i köket). Det är en mycket besvärlig sjukdom som kan ta flera år att läka ut och behovet av smärtlindrande medel är stor. Dottern har genomgått en del undersökningar, men det verkar bara vara tiden som kan läka.

 

 

Nu har hon varit hos en kvinnlig läkare på Sahlgrenska i Gbg som utan större undersökningar påstår att hon troligen har Bechterews sjukdom (en sjukdom som gör att man blir allt mer kutryggig med åren, tills näsan nästan når marken på gamla dar).

Läkaren föreslog att dottern skulle börja med en medicin som motmedel och denna skulle tas via spruta var 14:e dag, livet ut. Dottern vägrade givetvis (hon har gått viss utbildning inom medicin).

 

 

Väl hemma så Googlade hon på läkarens namn och fann en databas där denne läkare fanns med och som beskrev att läkaren får betalt från just den industrin som tillverkade den föreslagna medicinen.

 

 

Nu finns alltså en databas med massor av pillertrillande företag som redovisar vilka läkare de ger årlig provision till, på förskrivna läkemedel! Det är go´a pengar att tjäna på detta mygel, kan detta vara lagligt? !

Listorna med summorna till läkare gäller bara de läkare som går med på att synas i dessa listor, det finns troligen mycket fler mutor som ännu är dolda.

 

 

Här finner ni denna databas:

https://www.lif.se/etik/oppen-rapportering-av-vardeoverforingar/

 

 

Efter att ni läst vad det handlar om, klicka på ”Samarbetsdatabaser” till vänster.

 

Klicka därefter på raden längst ner i det grå fältet: ”Öppen rapportering av värdeöverföringar till hälso- och sjukvården” .

 

 

Nu kan ni nedanför se de olika läkemedelsföretagen i alfabetisk ordning (ni kan välja bara det företag ni vill kontrollera, tillverkare och läkarens namn hittar ni på er medicinförpackning).

 

 

Det finns 20st PDF-dokument som beskriver vilka läkare de olika företagen ger arvode och ev andra ersättningar till och ni ser även vilka summor som delas ut årligen till dessa läkare.

 

 

Även sjukhus och läkarorganisationer får arvoden årligen från pillertrillarna, det är inga små summor som utbetalas.

 

 

Vi trodde inte våra ögon, när man på detta vis öppet beskriver att det sker mutor i stort omfång.

 

 

Vi visste att det förekom vissa mutor i form av resor, kurser mm, men inte att reda pengar utbetalades till de läkare som är bäst på att skriva ut ett visst företags mediciner, visste du?

 

 

Inte konstigt att allmänheten intager allt mer s k mediciner och blir allt sjukare!

 

 

Kalle H.

 

 

Slut citat

 

 

 

Läs också vad SVARA DOKTORN Sven- Erik Nordin delger 2020.11-10, citat

 

Vi är utsatta för det kanske största bedrägeriet i historien. De kontraproduktiva insatser som nu görs i samhället måste upphöra, och de ansvariga ställas till svars!

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6972765/posting/viktigt-meddelande

 

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin om skolmedicinens skadar och dödarverksamhet, citat

Mediciner DÖDAR

 

I Sverige är det strikt reglerat i lag, att endast ”godkända läkemedel” får säljas med påståenden om att de botar sjukdomar. Allt annat är straffbart!

 

 

Man vet ju sedan några hundra år t.ex. att C-vitamin botar skörbjugg (som tidigare tog livet av tusentals sjömän varje år), och man vet också sedan länge, att D-vitamin botar ”Engelska sjukan” (som bl.a. ger missbildat skelett hos barn).

 

 

Men den som i dag saluför C- eller D-vitamin och påstår att dessa vitaminer botar nämnda sjukdomstillstånd kommer sannolikt att åtalas och dömas!

 

 

Till saken hör förstås också, att läkemedelsbolagen självklart gör allt för att förhindra att vi använder enkla medel som vitaminer, mineraler och naturpreparat för att förebygga och bota sjukdom. Hela branschen lever ju på att vi är sjuka och konsumerar deras ”mediciner”.

 

 

Intressant är sedan, att ”godkända läkemedel” (mediciner) per definition består av molekyler som den mänskliga organismen aldrig tidigare under evolutionen stött på. Det är ju endast sådana nya molekyler man kan ta patent och tjäna pengar på! Ingen kan ta patent på blåbär, gurkmeja, ingefära eller vitlök…

 

 

Problemet är här, att vårt immunförsvar försöker skydda oss mot okända och potentiellt skadliga ämnen som vi får i oss.

 

 

Därför ligger det nära till hands att vårt immunförsvar betraktar dessa okända molekyler som ”fiender” och försöker bekämpa dem.

 

Kanske är detta anledningen till att ”godkända läkemedel” tycks vara en av de allra vanligaste orsakerna till ohälsa och för tidig död – framför allt hos äldre.

 

 

När flera läkemedel ges samtidigt kan dessutom interaktioner mellan dessa ge synnerligen besvärande symtom. I stället för att ta bort något preparat försöker läkarna då ofta bota symtomen med ytterligare ett preparat – och man är inne i en ond cirkel, som till slut kan ta livet av patienten (men ger goda inkomster till läkemedelsbolagen, och dränerar landstingens ekonomi).

 

 

En försiktig bedömning har länge varit, att läkemedel i Västvärlden är den tredje vanligaste dödsorsaken efter hjärt- och kärlsjukdom och cancer. Sannolikt är detta en grov underskattning.

 

 

Insikten om detta börjar nu också spridas i världen, och vi kan förvänta oss kraftfulla åtgärder från Big Pharma för att motverka att denna information sprids.

 

Men vi tycks vara fullkomligt immuna mot fakta, när det gäller detta. Vi tror naivt på både läkare och myndigheter och låter oss förgiftas till döds.

 

 

För en tid sedan genomförde apotekaren Cecilia Lenander en studie på 1700 äldre i Skåne för att se över deras läkemedelsanvändning.

 

 

 

Hon fann då att 80 % av dem (ÅTTA AV TIO!) hade sjukdomstillstånd som direkt berodde på mediciner (av läkare utskrivna och av Läkemedelsverket godkända preparat).

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6659377/posting/mediciner-d%C3%B6dar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu