• Arkiv

MEDICINER DÖDAR: Hon fann då att 80 % av dem (ÅTTA AV TIO!) hade sjukdomstillstånd som direkt berodde på mediciner (av läkare utskrivna och av Läkemedelsverket godkända preparat).

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger i en mycket viktig och allmänbildande artikel om vansinnet inom skolmedicinens skadar och dödarverksamhet, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

 

MEDICINER DÖDAR

 

Hon fann då att 80 % av dem (ÅTTA AV TIO!) hade sjukdomstillstånd som direkt berodde på mediciner (av läkare utskrivna och av Läkemedelsverket godkända preparat).

 

 

Anmärkningsvärt nog var det genomsnittliga antalet mediciner för varje patient elva!

 

 

Och man vet, att om någon samtidigt har fem preparat eller mer, så är det nästan 100 % säkert, att minst två av dem interagerar på ett för hälsan negativt sätt. Resultatet av studien publicerades i Sydsvenskan den 6 maj 2017.

 

 

 

 

Fortfarande har jag inte sett någon officiell reaktion på Cecilia Lenanders studie – och de media jag kontaktat har varit totalt ointresserade.

 

 

Uppenbarligen tycker vi alltså det är OK att våra skattepengar i stor utsträckning (via högkostnadsskyddet) används för att göra människor sjukare och förkorta deras liv – och till att öka de redan astronomiska inkomsterna hos aktieägarna i de farmaceutiska företagen.

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6659377/posting/mediciner-d%C3%B6dar

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu