• Arkiv

PIA HELLERTZ: Jag har fått en ny förebild. Den fantastiska modiga sanningssökande forskaren Dr Judy Mikovits har i sin bok ”Plague of Corruption – Restoring Faith in the Promise of Science” (Korruptionens plåga – Att återupprätta tron på vetenskapens löften) tillsammans med juristen Kent Heckenlively avslöjat hur forskningen inom medicinen kan korrumperas med stor skada för mänskligheten som följd.

 

 

Pia Hellertz har läst en bok, och delar med sig om den upplevelsen, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

 

PIA HELLERTZ: Jag har fått en ny förebild.

Den fantastiska modiga sanningssökande forskaren Dr Judy Mikovits har i sin bok ”Plague of Corruption – Restoring Faith in the Promise of Science” (Korruptionens plåga – Att återupprätta tron på vetenskapens löften) tillsammans med juristen Kent Heckenlively avslöjat hur forskningen inom medicinen kan korrumperas med stor skada för mänskligheten som följd.

 

Slut citat

Du läser mera här

 http://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2020/11/Judy_Mikovits-Plague_of_Corruption-av-Pia-Hellertz-2020-11-10.pdf

 

 

Judy_Mikovits-Plague_of_Corruption av Pia Hellertz 2020 11 10

 

 

SE OCKSÅ DESSA BÄGGE MYCKET VIKTIGA VIDEOS OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

Plandemic Part 1

https://ise.media/video/plandemic-part-1-20.html

 

 

Plandemic II: Indoctornation

https://ise.media/video/plandemic-ii-indoctornation-23.html

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu