• Arkiv

KALLE HELLBERG: Åtal är väckt av Tyska advokaten Reiner Fuellmich – Hjälp till att sprida vidare i alla dina nätverk, mycket viktig information till alla nationen Sveriges medborgare

 

Hjälp till att sprida vidare i alla dina nätverk, mycket viktig information till alla nationen Sveriges medborgare, citat

 

KALLE HELLBERG: Åtal är väckt av Tyska advokaten Reiner Fuellmich  

 

Från: Kalle Hellberg [mailto:[email protected]]
Skickat: den 17 november 2020 18:57
Till: Kalle Hellberg
Ämne: Åtal är väckt av Tyska advokaten Reiner Fuellmich

 

 

Det är väckt åtal mot bedrägeriet.

 

Svenska media, Regering och Myndigheter är informerade.

 

 

 

Det har bedrivits ett omfattande bedrägeri med PCR metod för att diagnosticera en infektion av virus. PCR metoden kan inte får inte och ska inte användas som metod för att bestämma om en människa har en virusinfektion.

 

 

Trots att myndigheter och regeringen vet om detta bedrägeri. Så fortsätter de att använda metoden.

 

 

 

Detta måste betecknas som bedrägeri då 95% av tester med denna metod ger ett otillförlitligt svar. Metoden kan inte avgöra om en människa bär på infektion.

 

 

Det enda rimliga som kan dras som slutsats av att metoden används är till att skrämma upp folk för ett virus som inte är mer farligt eller mer omfattande än en vanlig säsongs influensa.

 

Det betecknas som ett bedrägeri mot mänskligheten. När fler har dött, tagit skada av masker, begått självmord, mist sina arbeten, fått gå från hus och hem, fått sina företag och sitt privatliv förstört av drakoniska åtgärder till ingen nytta. För ett influensavirus där 99,98% överlever. 

 

 

Det är större risk att dö av nästan varje annan orsak.

 

Varför tror folket på en Regering och myndigheter som vill låsa in folket och få dem att inte umgås och träffa varandra för att inte dö. När risken är större att dö av nästan alla andra orsaker?

 

 

Det finns ingen logik i det. Därför är detta ett bedrägeri. Och ansvariga kommer att ställas till svars för detta. 

 

Dessutom har tusentals äldre fått sätta livet till i palliativ vård, pga otillförlitliga värdelösa tester. Det är det allvarligaste brottet som följd av den bedrägliga PCR metoden.

 

Om detta bedrägeri är följande informerade.

 

SVT

Folkhälsomyndigheten 

Åklagarnyndigheten

Socialstyrelsen

Forskare på Umeå universitet

 

 

 

Tusentals läkare och experter är eniga om att detta inte är en pandemi utan ett PCR test bedrägeri.

 

Med felaktiga testmetoder har myndigheter samarbetat för att få folk diagnosticerade med en metod som inte är godkänd och som är obrukbar till att bestämma om en människa har en infektion eller inte. 

 

De har dessutom fifflat med döds attester där upp till 98% av fallen som betecknats av detta virus som dödsorsak egentligen har dött av andra orsaker.

Fler har inte dött detta år än tidigare år i Sverige. 

 

Dessutom är de allra flesta fallen av de som diagnosticerats som positiva för detta virus helt felaktiga. Att de påstår att folk är bärare och smittsamma eller sjuka trots att de inte har symptom är också ren lögn, vilket experterna är eniga om.

Sammantaget kan detta inte betecknas annat än som ett bedrägeri av myndigheter och media mot befolkningen. Och åtalet är rubricerat brott mot mänskligheten.

Lyssna på den Tyska advokaten som leder stämningen mot bedrägeriet.

 

https://www.bitchute.com/video/N0k4e7hOIVwB/

 

 

Slut citat, sprid vidare i alla dina nätverk

 

 

 

CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

 

Detta förtiger Media och regeringen med flera. Scrolla ner så kan du hämta SCBs statistik och följa utvecklingen av totalt antal döda, som är det mått som avgör om vi haft/har en pandemi eller ej och som skall ställas i relation till de av politikerna beslutade åtgärderna och Medias rapportering.

 

 

Kalle Hellberg delger i massutskick, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

 

Här kan du själv kolla bluffen med covid-19

 

Slut citat

 

Läs mera och sprid vidare i alla dina nätverk

 http://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2020/11/H%C3%A4r-kan-du-sj%C3%A4lv-kolla-bluffen-med-covid-19.pdf

 

Här kan du själv kolla bluffen med covid-19

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu