• Arkiv

Ulf Bejerstrand ställer frågor till departementets sekreterare Yvonne Mörke om/angående vad som gäller i fråga om 8 personer problematiken och öppet till 22:00 på krogen/restaurang/alkohol servering – MÅSTE SES OCH SPRIDAS VIDARE

 

 

Ulf Bejerstrand ställer frågor till Yvonne Mörke;

Yvonne Mörke, departementets sekreterare 08-405 33 86

[email protected]

[email protected]

regeringskansliet, angående vad som gäller i fråga om 8 personer problematiken och öppet till 22:00 på krogen/restaurang/alkohol servering, MÅSTE SES OCH SPRIDAS VIDARE, ca 35 minuter, citat

 

 

 

Nu fick man ju prata med ett ”ESS”… det var ju trevligt! Politiskt obunden… detta är ju receptet!

https://www.facebook.com/ulf.bejerstrand/videos/10157901179344542/

 

 

 

OBS

Mycket viktigt om fakta som alla bör känna till och är tillställda regeringen via Justitiedepartementen, tack vare Björn Hammarskjöld, måste läsas och spridas vidare i alla dina nätverk om detta pågående Corona bedrägeri/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, läs mera och sprid vidare;

 

 

Björn Hammarskjöld: Komplettering till remissvar diarienummer Ju2020/04130  till regeringsförslag om Förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/11/19/bjorn-hammarskjold-komplettering-till-remissvar-diarienummer-ju202004130-till-regeringsforslag-om-forbud-mot-att-halla-allmanna-sammankomster-och-offentliga-tillstallningar-med-fler-an-atta-deltaga/

 

 

 

Läs och Björn Hammarskjölds blogg

 

REGERINGEN VILL BRYTA GRUNDLAG

https://kostkunskap.blogg.se/2020/november/regeringen-vill-bryta-grundlag.html

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu